Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ammiiiiinnnnnn asu cum bu arada senin fotolara baktim ne guzel kilo vermissin bide ne tatli ne hos bir hatunmussun oyle bi kanim isindi sana assuuuu
teşekkür ederim esracım hisler karşılıklı
Kizlar ben az once nede olsa kilo bildirimini yaptim diyerek kendime izin verdim bu gune ozel 1 kerecik kacamak yapivereyim dedim veee tam 3 tane muz yedim:18::18:

canın çok istemiş demekki bazen vücut ihtiyaç duyuyor herhalde seni yönlendiriyor

ay bi tatlı uyku bastırdıkiii...eşimde gelmediki çocuklarla ilgilenirdi bende az uyurdum ne güzelll....bu sıra çok uykucu oldum hayırdır inşallah hepte bu saatlerde bastırıyoo....

ay bi tatlı uyku bastırdıkiii...eşimde gelmediki çocuklarla ilgilenirdi bende az uyurdum ne güzelll....bu sıra çok uykucu oldum hayırdır inşallah hepte bu saatlerde bastırıyoo....

Gün boyu çocuklarla yorulduğundandır belki bir de hastalık atlattın tabii ya da hamilemisin acep ne çok fikrim varmış

Bendede hafta bası sorun vardı 1 günde 1,5 kilo oynarmi? Oynuyordu... Bende kendimi zorlamistim bacaklarım ağrımıştı o zaman fazla çıktı.ertesi gun eskiye dondü.sen maşallah süper gidiyorsun.sporunu hiç bozma canım...

Bende basladim kizlar 98 kiloydum 1 hafta once simdi 94 kiloyum boyum 1.72 hedefim 55 60 olmak insallah hep baleraber basarcaz cok sıkildm 2 yildir boyle olmaktan
Hosgeldin canım... Sabırlı olursan elbette 55 olursun ...bak aynı kilodaymisiz hem...

Kilom...99,7
Spor....170 dk.
waaaawwww tebrikler güzel bayan...
Valla tadida guzelmis nasil yedim onu bile anlamadim önüme koydum bir baktim gidivermisler mideme
esracanimmmm Napiyonnn 3 muz.....offff. ...Bende gecen haftasonu 1-2 kere kaçırdım.haftaici düzeltmek icin bı yerlerimi parçaladım. Benim canımda cok fena sıcacik kitir kitir peyniri maydonozlu börek çekiyor....bide light kola...
İtiraf ediyorum ben bağımliyim. Light kola bağımlısı...

Gün boyu çocuklarla yorulduğundandır belki bir de hastalık atlattın tabii ya da hamilemisin acep ne çok fikrim varmış

ayy hamilelik güzel fikirmişş ama değilim ablacım...gerçi hamleliklerimde hep yarı uykulu geziyodum..yataktan kalkıyodum çekyatta tekrar sızıyodumm..aslında olsa iyiydi ya...bu sıra pek bi hevesim varda cesaretim yok...

Istiyorsan hayırlısıyla olsun inşallah canım
Ben de büyük kıza hamileyken çok uyurdum da ordan aklıma geldi benim de :)

Hayırlı akşamlar... Bügünde kararaya uygun geçti...kitabı okumaya başladım...hadi bakalım hayırlısı...

Regl sancısı var hafiften , bu akşam erkenden yatıyorum..

Öptüm herkesi....

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]ercanim[/TD]
[TD]240 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nursena[/TD]
[TD]250 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu8181[/TD]
[TD]240 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elifce1453[/TD]
[TD]185 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nfy_9185[/TD]
[TD]150 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HasibeG[/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sozen[/TD]
[TD]480 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egedeniz03[/TD]
[TD]120 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu1983[/TD]
[TD]530 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YENA[/TD]
[TD]170 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]74FRIDA[/TD]
[TD]180 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Haftanın spor birincisi ........ burcu1983
Haftanın spor ikincisi ......... Sozen
Haftanın spor üçüncüsü...... nursena:124::124:

Canım ellerine saglık

Esracim seni uyardım ama sonra ben neyaptim
Esim kayınvalideye gitmişti gelirken yemek yollamış sagolsun hemde bulgur pilavi yanına tavuk. Aksam aksam tutamadım kendimi 4-5 kasik yedim. Az yiyeyim diye elime tatlı kasığı aldım ama gittiii gittii :26::26::26:

kızlar kutlarım meyracım ellerine sağlık

Ya bende aynen spora yüklendim bacaklarım agriyor. insallah ondandır ve duzelir
Sağol motive oldum sayende bırakmayacagim Allahın izniyle

Ellerine sağlık Meyracım
Darısı diğer haftalarımın başına

Selam kizlar internet paketim bitti gündüz giremiyorum yeni acabildim siteyi inanirmisiniz daha yeni oturdum eve geldim yemekti kizi doyurdim yikadim uyuttum üstüne de ütü tabiki fırsat bulamadim 120 dk yürüyüş haftalik 91 de kilom liste yapildiysa onemli degil ben bildirmek amacli yaziyorum canlarim gecmisi okuyamadim çünkü

Meyracim eline saglik tatlim spor yapan arkadaslara da tebriklerimi sunuyorum
yaaa bosver arada birde gidiversin cuma gunu izin gunum olarak ilan ediyorum canim ne isterse 1 cesit seyden istedigim kadar yiyecem bizde insaniz yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…