Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Öp öp

Ama neden
Aslına bakarsan ben de pek farklı sayılmam neyseki regl başladı az da olsa rahatlamaya başladım

Hadi gözün aydın...Artık sıra ben de olsun

Goz kapaklarima mani olamiyorum artik allah rahatlik versin hepinize

İyi geceler...

afiyet olsun ve kocaman alkış..

Ben de komşum elmalı kurabiye getirdi akşam tadına dahi bakmadım..

İyi geceler...

ayy elmalı kurabiyemi olsaydı asla affetmezdimki benn...

bende yarın havuçlu tarçınlı kek yapcam ama sadece koklıcamm dermişimm....

Geçmiş olsun meyracım....

tebrik için de teşekkür ederim...
Artık sen de tartılıp dikkat etmeye başlasan çok iyi olur...

neden sıkkın bak en yakın benim sana atlayım geleyim yığarım bi nefeste seni kızdıranı

gel valla...Senlen şöyle akalım alemlere 300,500 diye. satalım anasını dünyanın..

Hosgeldin canım... Sabırlı olursan elbette

SAbr etmek mesele zaten bnm sorunumun en buyugu o genel olarak sabrszm ama bu defa senle birbirmze destek olursak basaririz dyr dusunuyorum
Canım birinden alıntı yapmak icin önce onun yazısının sag altında iki tane diktortgen var kucuk.sagdaki nin icinde üsten iki virgül gibi görünen tırnak işareti var.onu tıkla sonra konuya cevap ver kısmına tıkla tamami
Bu sayede yazının kime atfedilerek yazıldığı herkesce görülür.
Olucak bende inanıyorum.
İste bu nursenacim en az hasarla eve dönmenin mutluluğu bu olsa gerek.

Meyracım geçmiş olsun
Nursena yemediklerin daha büyük başarı yediklerinin yanında kızlar da uyumuştur oh keyif mis
Yenacım darısı başına o zaman inşallah

ayyyyyyy kizlar gecmis yapamadim... sadece kilolari not ettim... bu hafta 0,9kg verme haftasiydi galiba bir cok kisi o kadar vermis :)

Kilom...99,7
Spor....170 dk.

supersin yenacim!!! hadi bakalim!!! bir daha 3lu rakamlilari gormemek dilegiyle :)

yaaaa sabahtan beri kosturuyorum daha dogrusu saat 13ten beri ondan once okuldaydim... sinifla gittik pizza yedik
ev savas alanina döndü resmen... daha bavullar hazir degil... hazirlamaya basladim ki liste geldi aklima :) hemen listeyi yapip devam edicem hazirliklara!!! hakkinizi helal edin!!! en gec haftaya cuma liste yapmak icin tekrar aranizda olacagim :) sizleri seviyorum veeee coooooook ozliycegim!!!

Yena kurabiye için tebrikler sen zaten oldun maşallah benim de canım istiyor elmalı ama yapmıyorum
Zeynep seni de şimdiden tebrik edeyim de yiyeme kekden :)

Canım kolay gelsin güle güle git gel inşallah
Liste için şimdiden teşekkürler

kolay gelsin canım benim.....
hayırlı yolculuklar şimdiden, güzelce gidin gelin inşaallah

İyi geceler...

ohhhh bende geçen çostum elmalrı rendeledimm pişirdimmm tam hamuru yuğurcamm şeytana bi göz atıım yemezlerr cicim dedimmm doğru buzluğa atı verdim içi hahaaa çok mutlu olduummm
ceviz de koycanmı içine..
ayyyyyyyyy ya tarçın ya tarçınnnnnnnnnnnnn

Canım ya biliyor diyetisyen ben 2aydir pilatese gidiyorum ilkay inanılmaz kilo vermememde yardımci oldu ve dediğin gibi eskiye oranla sıklaştırdı ama tabiki önce kilo verip sonra spora başladıgimdan yinede vücutta sarkma oldu

Ben haftada 5-6gun yürüyüş yapıyorum 2gunde pilates. Bu hafta artı olarak aletle calisip artırdım onlarda kas artırmış olabilir. Pazartesi kontrole gidince detaylari aktaririm

cevizim yokki fındık koycamm...gelcenmii..

gelimmiii.

Gökçeciğim görmiyeyim artık...Buna bünyemdayanma arık milyon defadır iniyorum çıkıyorum...
hayır o değil diri vücüdüm deforme oldu kilo alıp vermekten..
Ama hakkatten rahatladım...

Sana da kolay gelsin..Çok güzel geçer inş..tatiliniz..

Yena kurabiye için tebrikler sen zaten oldun maşallah benim de canım istiyor elmalı ama yapmıyorum
Zeynep seni de şimdiden tebrik edeyim de yiyeme kekden :)

Yok yaaa asuuu hala ziyadesiyle zaaflarım var...size alıştım artık yüzsüzlük yapıyorum alsam da,versem de beni her şekil de kabulediyorsunuz ...diğer topikten utanıyorum yoksa götürmüştüm..

valla götürrüsen ispilerim seni karataycılara:)))))))))))))
çok pis satışa gelirsinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…