Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım kolay gelsin güle güle git gel inşallah
Liste için şimdiden teşekkürler

tesekkurler canim :)

birsey degil liste icin...

kolay gelsin canım benim.....
hayırlı yolculuklar şimdiden, güzelce gidin gelin inşaallah

sagol canim... aminnn

insallah canim sagol

gökçeciğim emeğine sağlık canım...

sagol :)

tebrikler kızlar.....

gökçecim ellerine sağlık canım......

:)

hadi kizlar size iyi geceler banada kolay gele gorusuruz optummmmm

Sözenciğim, çalışıyormusun.? atandınmı.?

kim o.?
Canım yok 12 senedir ozel dersane ozel okul öyle çalıştım.2 sene çalışmadım 1 sene cocuk dogmadan önce bide 1 sene yurt dışındaydim
bu arada ismim Sibel yenammm
Ellerine saglık gokcecim sanirim TR ye geliyorsun... Senin adına Cook sevindim...

HAFTANIN 1.si _________ - 1,5 kg. ________blueeyes

HAFTANIN 2.si _________ - 1,1 kg_________ ercanim
:81::118:

HAFTANIN 3.sü _________ - 1 kg. _________ Yena & fazey40
Gökçecim ellerine sağlık
Kilo veren bayanları kutluyorum
o deilde asuyu geçemedimmm spor yapcam diye helak oldummm

buda beni saldırganlaştırdı bak dalaşıyom sağa solaa hıhhh haftaya tek geçecem seni varmı mevlitü olan pide yemeye asuyu gönderelim:))))))))
Hahhah yattığım yerde bile geçemedin beni deyip kışkırtacağım ama tırsıyorum haftaya nolacak diye
Hem beni yakan pide değildi bu hafta
kızlar bende gidip yatam:)
iyi geceler herkese....
Eki Görüntüle 1042775
İyi geceler meyracım sabaha turp gibi uyanırsın inşallah
kızlarr tebrik ediyorummm....

asuman ablam gelmez böyle oyunlaraa....zaten açta değilmiiş...
Gelmem ki zaten değil mi ama

neden bu kadar az verdiğimi düşünmüyo deilim yediklerimide paylaştım spor su hep var yaş ilerledikçe zor veriliyo teorisi gerçekmi oluyo acepp yaaa

Canım yok 12 senedir ozel dersane ozel okul öyle çalıştım.2 sene çalışmadım 1 sene cocuk dogmadan önce bide 1 sene yurt dışındaydim
bu arada ismim Sibel yenammm

.

Senin tercihinmi,sistemin tercihimi bilmiyorum ama üzüldüm açıkçası..

MEmnun oldum benim de ismim Nilüfer..

neden bu kadar az verdiğimi düşünmüyo deilim yediklerimide paylaştım spor su hep var yaş ilerledikçe zor veriliyo teorisi gerçekmi oluyo acepp yaaa

Herşey ortada nursena...Senelerdir sürekli bunu yapıyoruz zavallı metabolizma naapsın yine şükür diyelim ki hepten kitlemiyo kendini...

Bugün ben de tavuk ve bulgur yedim..
Kıskanç ve obur yena..

uykum geldii ama kocam çok yorgundu kucağımda uyuyakaldı kıyamıyomki uyandırayım robot gibi kaldım öylee...ama az uyusun garibim 10,30 da geldi ayakta durmaya mecali yokk...haberlere göz atarken uyudu....

Sibelcim memnun oldum ben de ismini soracaktım :)
asumancim saji bitti tabletin esimin bilgisayarini kaptim kusura bakma yazamadim..
bende cok memnun oldum

Senin tercihinmi,sistemin tercihimi bilmiyorum ama üzüldüm açıkçası..

MEmnun oldum benim de ismim Nilüfer..
Niluferim aslinda ikisde once ben istemedim devleti sonra devlet beni istemedi... fizikci almadi.. kismet artik hayirlisi... cok memnun oldum sizlerin arasinda olmak cok guzel...iyiki varsiniz...

uykum geldii ama kocam çok yorgundu kucağımda uyuyakaldı kıyamıyomki uyandırayım robot gibi kaldım öylee...ama az uyusun garibim 10,30 da geldi ayakta durmaya mecali yokk...haberlere göz atarken uyudu....

Kucağınamı aldın kocanı

Son düzenleme:
Niluferim aslinda ikisde once ben istemedim devleti sonra devlet beni istemedi... fizikci almadi.. kismet artik hayirlisi... cok memnun oldum sizlerin arasinda olmak cok guzel...iyiki varsiniz...
Herşeyin hayırlısı diyelim..
Sen de iyi ki gelmişsin..Samimiyetin ve sıcaklığın çok hissediliyor..

Son düzenleme:
Bak ya hem kilo vermiş hem de beğenmiyor
Bugün ben de tavuk ve bulgur yedim..
Kıskanç ve obur yena..
Afiyet leptin olsun canım :))

Hakkında hayırlısı olsuncanım fizik de ne zordur ben hep matematik öğretmeni olmak isterdim yanlış tercih nedeniyle jeofizik okudum fiziğin zorluğunu orda daha iyi anladım mezun olamadım zira

sığmazkii...benden daha tombişşş..:)))

yastık mesaiye kalmış bu gece onun görevini üstlendim sadecee...

Biraz daha açarsak gece yarısı sohbetine geçeceğiz..

----

İyi geceler arkadaşlar...Huzurlu bir haftasonu geçirmenizi diliyorum ve öpüyorum sizi...

Akıl sınırlarımı zorlamadım dersem yalan olur . Ama jeofizikte cok zor bir bölüm.
Branştaş sayılırız .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…