valla götürrüsen ispilerim seni karataycılara:)))))))))))))
çok pis satışa gelirsinnnn
.......
Bu iyiydi valla demek biz caydırıcı değiliz :)gelimmiii.
Gökçeciğim görmiyeyim artık...Buna bünyemdayanma arık milyon defadır iniyorum çıkıyorum...
hayır o değil diri vücüdüm deforme oldu kilo alıp vermekten..
Ama hakkatten rahatladım...
Sana da kolay gelsin..Çok güzel geçer inş..tatiliniz..
Yok yaaa asuuu hala ziyadesiyle zaaflarım var...size alıştım artık yüzsüzlük yapıyorum alsam da,versem de beni her şekil de kabulediyorsunuz ...diğer topikten utanıyorum yoksa götürmüştüm..
Ooo çok sert kötü kadın nursenavalla götürrüsen ispilerim seni karataycılara:)))))))))))))
çok pis satışa gelirsinnnn
gelimmiii.
Gökçeciğim görmiyeyim artık...Buna bünyemdayanma arık milyon defadır iniyorum çıkıyorum...
hayır o değil diri vücüdüm deforme oldu kilo alıp vermekten..
Ama hakkatten rahatladım...
Sana da kolay gelsin..Çok güzel geçer inş..tatiliniz..
Yok yaaa asuuu hala ziyadesiyle zaaflarım var...size alıştım artık yüzsüzlük yapıyorum alsam da,versem de beni her şekil de kabulediyorsunuz ...diğer topikten utanıyorum yoksa götürmüştüm..
ohhhh bende geçen çostum elmalrı rendeledimm pişirdimmm tam hamuru yuğurcamm şeytana bi göz atıım yemezlerr cicim dedimmm doğru buzluğa atı verdim içi hahaaa çok mutlu olduummm
ayyyyyyyyy ya tarçın ya tarçınnnnnnnnnnnnn
Yena kurabiye için tebrikler sen zaten oldun maşallah benim de canım istiyor elmalı ama yapmıyorum
Zeynep seni de şimdiden tebrik edeyim de yiyeme kekden :)
Kuzummm savunma mekanizmanı güçlendirmek icin vitamin mı alsan bı süreliğine ....
ya gel dicektim ama aramızda ispirikçiler var oyüzden başka seferee...sakata gitme deyine yanii...
:
Kuzummm savunma mekanizmanı güçlendirmek icin vitamin mı alsan bı süreliğine ....
bunca yıl kaç kere gördük 2 li rakamlarrıııı
Henüz hazır değilim sanki ama laptopu alınca bir ara yaparım belki bi ihtimal :)Asucum hadi senin de çizelgen olsun...yeni çizelge yeni umutlar,yeni gülüşler
acıktım ben yaa midem horon tepiyooo....
sanırım sabaha 200 gram eksik gelirim...
canım hassas bünyeliyim, ben alıştım artık kendime:)
1çayla toplarım kendimi, hani bağışıklık sistemimde de bi sıkıntı yok, çok hassasım sadece:))
oyüzden vitamine gerek yok, sağol ama beni düşündüğün için yinede:)
Sözenciğim, çalışıyormusun.? atandınmı.?
kim o.?
HAFTANIN 1.si _________ - 1,5 kg. ________blueeyes
HAFTANIN 2.si _________ - 1,1 kg_________ ercanim:81::118:
HAFTANIN 3.sü _________ - 1 kg. _________ Yena & fazey40
hassas bünyeli meyra...
HAFTANIN 1.si _________ - 1,5 kg. ________blueeyes
HAFTANIN 2.si _________ - 1,1 kg_________ ercanim:81::118:
HAFTANIN 3.sü _________ - 1 kg. _________ Yena & fazey40
o deilde asuyu geçemedimmm spor yapcam diye helak oldummm
buda beni saldırganlaştırdı bak dalaşıyom sağa solaa hıhhh haftaya tek geçecem seni varmı mevlitü olan pide yemeye asuyu gönderelim:))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?