Biraz daha açarsak gece yarısı sohbetine geçeceğiz..
----
İyi geceler arkadaşlar...Huzurlu bir haftasonu geçirmenizi diliyorum ve öpüyorum sizi...
Akıl sınırlarımı zorlamadım dersem yalan olur . Ama jeofizikte cok zor bir bölüm.
Branştaş sayılırız .
Akıl sınırlarımı zorlamadım dersem yalan olur . Ama jeofizikte cok zor bir bölüm.
Branştaş sayılırız .
Zor gerçekten hem matematik hem fizikte süper olmak gerekiyor benim gibi meslek lisesi mezunu için daha da zordu
benimde minik uyandı ayağımda salla diye ağladı uyudu ayağımda azsonra yatarıımm bende 3 demet maydonoz ayıklıcaktımm yıkıcaktım güyaa aman yaparım yarınn artık
Herseyde vardır bir hayır ... Kaderin birbirinden bagimsiz onca insanin yollarını biryerde karşılaştırıp yoldaş edesi varmış.
Biraz uzun bir cümle oldu ama esim bicirdiyooo bilgisayarını istiyor. Yarım bıraktırdık adamın işini :44:
Herkese Güzel bir haftasonu olur umarim...
İyi geceler...
Hangi okul mezunusun sibelcim
Kesinlikle var canım ben zaten hiç pişmanlık duymuyorum
Iyi geceler
Ohh ii yapmissin o zaman cok emin deilm ama muz ca deposu die biliorum emzirdigin icin ca azalmiz demekki vucutta yaninda sut icmeyi unutma muzunuda ye ca eksikligi kalp hastaliklari riskini artirir madem emziriosun muzunuda diyetine ekleEmdirmiyorum canim esim pazardan almis goz gormeyince gonul katlaniyordu gorunce aylari patlamasini yapivermisim:26:
Canım ya biliyor diyetisyen ben 2aydir pilatese gidiyorum ilkay inanılmaz kilo vermememde yardımci oldu ve dediğin gibi eskiye oranla sıklaştırdı ama tabiki önce kilo verip sonra spora başladıgimdan yinede vücutta sarkma oldu
Ben haftada 5-6gun yürüyüş yapıyorum 2gunde pilates. Bu hafta artı olarak aletle calisip artırdım onlarda kas artırmış olabilir. Pazartesi kontrole gidince detaylari aktaririm
HAFTANIN 1.si _________ - 1,5 kg. ________blueeyes
HAFTANIN 2.si _________ - 1,1 kg_________ ercanim:81::118:
HAFTANIN 3.sü _________ - 1 kg. _________ Yena & fazey40
Ohh ii yapmissin o zaman cok emin deilm ama muz ca deposu die biliorum emzirdigin icin ca azalmiz demekki vucutta yaninda sut icmeyi unutma muzunuda ye ca eksikligi kalp hastaliklari riskini artirir madem emziriosun muzunuda diyetine ekle
Olabilir kas yapmAsan bile kaslar arasinda sivi birikimi oluo o arti yapmisdir seni
bugun yine butun gun sokaklardayim gidiyimde yuruyeyim bari
maşallah Yenam azmin daim olsun, bende mısır ekmeğine karşı koydum ki bu gerçketen çok zordu birde annem yapmıştı oda üzüldü ama napiyim...yersem yani yoğurtla bir btabak yemem lazımdı ancak keserdi.Hadi gözün aydın...Artık sıra ben de olsun
İyi geceler...
Ben de komşum elmalı kurabiye getirdi akşam tadına dahi bakmadım..
Gökçecim ellerine sağlık, hayırlı yolculuklar...ayyyyyyy kizlar gecmis yapamadim... sadece kilolari not ettim... bu hafta 0,9kg verme haftasiydi galibabir cok kisi o kadar vermis :)
supersin yenacim!!! hadi bakalim!!! bir daha 3lu rakamlilari gormemek dilegiyle :)
yaaaa sabahtan beri kosturuyorum daha dogrusu saat 13ten beriondan once okuldaydim... sinifla gittik pizza yedik
ev savas alanina döndü resmen... daha bavullar hazir degil... hazirlamaya basladim ki liste geldi aklima :) hemen listeyi yapip devam edicem hazirliklara!!! hakkinizi helal edin!!! en gec haftaya cuma liste yapmak icin tekrar aranizda olacagim :) sizleri seviyorum veeee coooooook ozliycegim!!!
valla götürrüsen ispilerim seni karataycılara:)))))))))))))
çok pis satışa gelirsinnnn
tebrikler...darısı başımıza...HAFTANIN 1.si _________ - 1,5 kg. ________blueeyes
HAFTANIN 2.si _________ - 1,1 kg_________ ercanim:81::118:
HAFTANIN 3.sü _________ - 1 kg. _________ Yena & fazey40
Memnun oldum bende,bir fen matematikçi olarak fizik dersini hiç bir zaman anlamadan geçti yıllarım... azab dersim...asumancim saji bitti tabletin esimin bilgisayarini kaptim kusura bakma yazamadim..
bende cok memnun oldum
Niluferim aslinda ikisde once ben istemedim devleti sonra devlet beni istemedi... fizikci almadi.. kismet artik hayirlisi... cok memnun oldum sizlerin arasinda olmak cok guzel...iyiki varsiniz...
Kizzlarrrrrr aksam yedigim 3 muza ragmen sabah 89.1 geldim yani dune gore 100 gr az yeniden kilo vermem hizlandi galiba seytanin bacagini kirdim mi ne 2 ay sonra 99 kiloluk halimi birde o zamanki kilomu koyucam muhtemelen 80 falan olurum insallahbekleyin beni eski pantolinlarim etekler geliyorummmm
Sabahin 6:30 unda gozunu acar acmaz kkyi okursan emzirmiyorumu emziriyorum anlarsin tabi telden girmeninde etkisi var minnacik ekran minnacik yazilar ...pardon yaa...Canim emdirmiyorum 4 ay emdiler sadece sonra hastane isleriyle ugrasirken unuttular beni malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?