Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Biraz daha açarsak gece yarısı sohbetine geçeceğiz..

----

İyi geceler arkadaşlar...Huzurlu bir haftasonu geçirmenizi diliyorum ve öpüyorum sizi...

cık cık cıkk çok ayıp olurmu hiçç...

bak asuman ablamda kocasıyla oturuyo ne varki bundaa...

Allah rahatlık versin....

benimde minik uyandı ayağımda salla diye ağladı uyudu ayağımda azsonra yatarıımm bende 3 demet maydonoz ayıklıcaktımm yıkıcaktım güyaa aman yaparım yarınn artık

Zor gerçekten hem matematik hem fizikte süper olmak gerekiyor benim gibi meslek lisesi mezunu için daha da zordu

Herseyde vardır bir hayır ... Kaderin birbirinden bagimsiz onca insanin yollarını biryerde karşılaştırıp yoldaş edesi varmış.
Biraz uzun bir cümle oldu ama esim bicirdiyooo bilgisayarını istiyor. Yarım bıraktırdım adamın işini :44:
Herkese Güzel bir haftasonu olur umarim...
İyi geceler...

Canım Ankara fizik sonra gazı egitim yukseklisans .. Sende Ankara dımı. Cok az yerde var çünkü jeofizik

Son düzenleme:
benimde minik uyandı ayağımda salla diye ağladı uyudu ayağımda azsonra yatarıımm bende 3 demet maydonoz ayıklıcaktımm yıkıcaktım güyaa aman yaparım yarınn artık

Kolay gelsin iyi geceler canım
Ben de gittim artık herkese Allah rahatlık versin

Kesinlikle var canım ben zaten hiç pişmanlık duymuyorum
Iyi geceler

bir sürü alıntı yapmıştım cvp yazarken mause yere düştü ekran kapandı ve alıntılarım uçtu gitti
ne çok kaynatmışsınız ben yokken bir ara nette gitti anca bitirebildim
gökçecim ve meyracım ellerinize sağlık. sporcularımızın spor azmi daim olsun ve tüm kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim
meyracım rahatsız olmuşsun cnm geçmiş olsun dikkat et kendine
yenacım tebrik ederim tatlım. umarım bir daha hiç 3lü rakamları görmez 3er 3er azalmaya devam edersin
yeni gelen bir arkadaşımız vardı nickini hatırlayamadım şimdi. kendileri hoşgelmişler azimleri daim olur inşallah

Emdirmiyorum canim esim pazardan almis goz gormeyince gonul katlaniyordu gorunce aylari patlamasini yapivermisim:26:
Ohh ii yapmissin o zaman cok emin deilm ama muz ca deposu die biliorum emzirdigin icin ca azalmiz demekki vucutta yaninda sut icmeyi unutma muzunuda ye ca eksikligi kalp hastaliklari riskini artirir madem emziriosun muzunuda diyetine ekle

Olabilir kas yapmAsan bile kaslar arasinda sivi birikimi oluo o arti yapmisdir seni

bugun yine butun gun sokaklardayim gidiyimde yuruyeyim bari

Canim emdirmiyorum 4 ay emdiler sadece sonra hastane isleriyle ugrasirken unuttular beni malesef

Gokcecim ellerine saglik canim liste icin tesekkurler

yenacim sanin sıkkınmis hayirdir neyin vsr tatluumm

meyra sanada cook gecmis olsun bebisim dikkat et kendine

Anam ben listeye girip hemde Yenam la 3 . Ölmusum ne diyim moralim gerçekten yerlerdeydi inşallah bu biraz hırs yapar bana yapması lazım korkarım YENA beni haftaya geçer saka saka elinize sağlık hanımlar hakkınızı helal edin

Kizzlarrrrrr aksam yedigim 3 muza ragmen sabah 89.1 geldim yani dune gore 100 gr az yeniden kilo vermem hizlandi galiba seytanin bacagini kirdim mi ne 2 ay sonra 99 kiloluk halimi birde o zamanki kilomu koyucam muhtemelen 80 falan olurum insallahbekleyin beni eski pantolinlarim etekler geliyorummmm

Hadi gözün aydın...Artık sıra ben de olsun

İyi geceler...

Ben de komşum elmalı kurabiye getirdi akşam tadına dahi bakmadım..
maşallah Yenam azmin daim olsun, bende mısır ekmeğine karşı koydum ki bu gerçketen çok zordu birde annem yapmıştı oda üzüldü ama napiyim...yersem yani yoğurtla bir btabak yemem lazımdı ancak keserdi.

Gökçecim ellerine sağlık, hayırlı yolculuklar...
valla götürrüsen ispilerim seni karataycılara:)))))))))))))
çok pis satışa gelirsinnnn

vuuu tehdide bak...
HAFTANIN 1.si _________ - 1,5 kg. ________blueeyes

HAFTANIN 2.si _________ - 1,1 kg_________ ercanim
:81::118:

HAFTANIN 3.sü _________ - 1 kg. _________ Yena & fazey40
tebrikler...darısı başımıza...
Memnun oldum bende,bir fen matematikçi olarak fizik dersini hiç bir zaman anlamadan geçti yıllarım... azab dersim...

olmayan kıyafetin yeniden üzerine oturması süper bir duygudur... bir de bebişlerin çok tatlı Allah nazarlardan korusun...

selam kızlar bugn benım moral yerlerde umarım dıyetıme yansımaz
GOKÇECIM ellerine salık kılo veren hatunlar kutlarım her haftanız eksılı olsum
MEYRA geçmiş olsun canım dıkkat et kendıne
YENAM haklısın canım biran önce toparlanmam lazım bende kızıyorum kendıme senınde canın sıkkınmış sorun neyse takma kafana canım bazen imtahanlar yaşıyoruz rabbım kolay etsın
güzel tonbişlerim hepinizi kocaman öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…