- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Ben de ankara fen de okudum ne güzel okul ama ben çok severim bahçesini hele deAnk. Fizik yazdım ama düzenlerken ... Öpüyorum cok...
Herkese iyi geceler..
esselamun aleykum
hayırlı sabahlar
maşallah Yenam azmin daim olsun, bende mısır ekmeğine karşı koydum ki bu gerçketen çok zordu birde annem yapmıştı oda üzüldü ama napiyim...yersem yani yoğurtla bir btabak yemem lazımdı ancak keserdi.
Gökçecim ellerine sağlık, hayırlı yolculuklar...
vuuu tehdide bak...
tebrikler...darısı başımıza...
Memnun oldum bende,bir fen matematikçi olarak fizik dersini hiç bir zaman anlamadan geçti yıllarım... azab dersim...
olmayan kıyafetin yeniden üzerine oturması süper bir duygudur... bir de bebişlerin çok tatlı Allah nazarlardan korusun...
Sabahin 6:30 unda gozunu acar acmaz kkyi okursan emzirmiyorumu emziriyorum anlarsin tabi telden girmeninde etkisi var minnacik ekran minnacik yazilar ...pardon yaa...
Sabahin 6:30 unda gozunu acar acmaz kkyi okursan emzirmiyorumu emziriyorum anlarsin tabi telden girmeninde etkisi var minnacik ekran minnacik yazilar ...pardon yaa...
kızlar benım evlılık çızergesı neden yarım çıkıyor:26:
cnm ne sorcam hem kilo hem evlilik çizelgesini bir arada nasıl yapıyorsun ben denedim ama beceremedim :44:Gayet tam gorunuyo canim yarim degil
Olabilir kas yapmAsan bile kaslar arasinda sivi birikimi oluo o arti yapmisdir seni
bugun yine butun gun sokaklardayim gidiyimde yuruyeyim bari
Kizzlarrrrrr aksam yedigim 3 muza ragmen sabah 89.1 geldim yani dune gore 100 gr az yeniden kilo vermem hizlandi galiba seytanin bacagini kirdim mi ne 2 ay sonra 99 kiloluk halimi birde o zamanki kilomu koyucam muhtemelen 80 falan olurum insallahbekleyin beni eski pantolinlarim etekler geliyorummmm
güüüüüüüüünnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyydddddddddddddıııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bol güeşli bi günnnn
kahvaltımı yaptım çamaşırları attımm sporumu yapıcam şimdi yarım saat tempolu yürüyeyim koşu bantında
selam kızlar bugn benım moral yerlerde umarım dıyetıme yansımaz
GOKÇECIM ellerine salık kılo veren hatunlar kutlarım her haftanız eksılı olsum
MEYRA geçmiş olsun canım dıkkat et kendıne
YENAM haklısın canım biran önce toparlanmam lazım bende kızıyorum kendıme senınde canın sıkkınmış sorun neyse takma kafana canım bazen imtahanlar yaşıyoruz rabbım kolay etsın
güzel tonbişlerim hepinizi kocaman öpüyorum
kızlar benım evlılık çızergesı neden yarım çıkıyor:26:
bir sürü alıntı yapmıştım cvp yazarken mause yere düştü ekran kapandı ve alıntılarım uçtu gitti
ne çok kaynatmışsınız ben yokken bir ara nette gitti anca bitirebildim
gökçecim ve meyracım ellerinize sağlık. sporcularımızın spor azmi daim olsun ve tüm kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim
meyracım rahatsız olmuşsun cnm geçmiş olsun dikkat et kendine
yenacım tebrik ederim tatlım. umarım bir daha hiç 3lü rakamları görmez 3er 3er azalmaya devam edersin
yeni gelen bir arkadaşımız vardı nickini hatırlayamadım şimdi. kendileri hoşgelmişler azimleri daim olur inşallah
Heeeeyyyyyy sabah sabah ilac gibi geldi valla 2. Olmusum beeennnn yuppiiiiiiii
bende bende yapmak istiyorum oyle ama hic kimse gormesin o resimleri yanliz ben goriyim isterim..Kizzlarrrrrr aksam yedigim 3 muza ragmen sabah 89.1 geldim yani dune gore 100 gr az yeniden kilo vermem hizlandi galiba seytanin bacagini kirdim mi ne 2 ay sonra 99 kiloluk halimi birde o zamanki kilomu koyucam muhtemelen 80 falan olurum insallahbekleyin beni eski pantolinlarim etekler geliyorummmm
canim insan fizigi bir severse hep seviyor,ama sevmesse cehennem hayati yasatiyor insana...maşallah Yenam azmin daim olsun, bende mısır ekmeğine karşı koydum ki bu gerçketen çok zordu birde annem yapmıştı oda üzüldü ama napiyim...yersem yani yoğurtla bir btabak yemem lazımdı ancak keserdi.
Gökçecim ellerine sağlık, hayırlı yolculuklar...
vuuu tehdide bak...
tebrikler...darısı başımıza...
Memnun oldum bende,bir fen matematikçi olarak fizik dersini hiç bir zaman anlamadan geçti yıllarım... azab dersim...
olmayan kıyafetin yeniden üzerine oturması süper bir duygudur... bir de bebişlerin çok tatlı Allah nazarlardan korusun...
kuzum hayirdir niye uzgunsun... bozma moralini...selam kızlar bugn benım moral yerlerde umarım dıyetıme yansımaz
YENAM haklısın canım biran önce toparlanmam lazım bende kızıyorum kendıme senınde canın sıkkınmış sorun neyse takma kafana canım bazen imtahanlar yaşıyoruz rabbım kolay etsın
Asumancim bende bayilirim o havuzlara... havuz basi sohbetler insanin ozlemle andigi en guzel anilar ...Ben de ankara fen de okudum ne güzel okul ama ben çok severim bahçesini hele de
Aleyküm selam canım sana da hayırlı sabahlar
sorma canim benim balayinda tatile giderken giydigim elbise 36 beden di :44::44::44:Sagol canim en kucuk etegim 42 beden ona girmeden rahat yok bana
bir sürü alıntı yapmıştım cvp yazarken mause yere düştü ekran kapandı ve alıntılarım uçtu gitti
ne çok kaynatmışsınız ben yokken bir ara nette gitti anca bitirebildim
gökçecim ve meyracım ellerinize sağlık. sporcularımızın spor azmi daim olsun ve tüm kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim
meyracım rahatsız olmuşsun cnm geçmiş olsun dikkat et kendine
yenacım tebrik ederim tatlım. umarım bir daha hiç 3lü rakamları görmez 3er 3er azalmaya devam edersin
yeni gelen bir arkadaşımız vardı nickini hatırlayamadım şimdi. kendileri hoşgelmişler azimleri daim olur inşallah
Gokcecim ellerine saglik canim liste icin tesekkurler
yenacim sanin sıkkınmis hayirdir neyin vsr tatluumm
meyra sanada cook gecmis olsun bebisim dikkat et kendine
Anam ben listeye girip hemde Yenam la 3 . Ölmusumne diyim moralim gerçekten yerlerdeydi inşallah bu biraz hırs yapar bana yapması lazım korkarım YENA beni haftaya geçer saka saka elinize sağlık hanımlar hakkınızı helal edin
Kizzlarrrrrr aksam yedigim 3 muza ragmen sabah 89.1 geldim yani dune gore 100 gr az yeniden kilo vermem hizlandi galiba seytanin bacagini kirdim mi ne 2 ay sonra 99 kiloluk halimi birde o zamanki kilomu koyucam muhtemelen 80 falan olurum insallahbekleyin beni eski pantolinlarim etekler geliyorummmm
maşallah Yenam azmin daim olsun, bende mısır ekmeğine karşı koydum ki bu gerçketen çok zordu birde annem yapmıştı oda üzüldü ama napiyim...yersem yani yoğurtla bir btabak yemem lazımdı ancak keserdi.
.
selam kızlar bugn benım moral yerlerde umarım dıyetıme yansımaz
GÜNAYDIN GÜZELLERR
uyuyanlar yeni ayılanlar uyanacaklar ve çalışanlar
Meyracım&Gökçecim listeler için emeğinize sağlık
spor yapan yapamayan kg veren veremeyen ve benim gibi kg alangüzelleride tebrik ederim azminiz saolsunn.
Yenam seni ayrıca tebrik ederim kuzum
alıntı maalesef yok, iş yerindeyim akşamları gireyim diyorum ev işi v.s derken sızıp kalıyorum,geç saate kalamıyorum
hepinizi kocaman öptüm
güüüüüüüüünnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyydddddddddddddıııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bol güeşli bi günnnn
kahvaltımı yaptım çamaşırları attımm sporumu yapıcam şimdi yarım saat tempolu yürüyeyim koşu bantında
Musmutlu haftasonu diliyorum arkadaşlarım..
Bugün oğlanı eşim götürdü kursa çok iyi oldu...Ben de kişisel temizlik yapıp kuaföre gittim kaş bıyık hallettim..cillop gibi oldum özetle..
Aminnn hasibeciğim...Kilo sorunu yaşayan btün insan evlatları bu dertten kurtulur inşallah...
Çok zor çok..
Canım hepimizin sık yaşadığı bilinen durum..
Salata güzeli fazey neden yoksun artık...
yeni tariflerle daha sık gel...
Son olarak yena herkesi geçecek..
Bravo esracanıma..Dur nazar boncukları dizeyimde nazara gelmesin.
Sanada bravo nevinim
nasıl sevdinmi karatayı.?
Kuzucum lütfn sıkma canını..bak üzüldüğümüz her konu bize kilo olarak geri dönüyor...
ayrıca evlilik çizelgen görünüyor..boşver o çizelgeyi..Kİlo çizelgen nüçün yok..
Yaseminim çok sebiyorum seni kıssss..
Günaydın nursenoşş...Güzel enerjin imbatla birlikte burnuma kadar geldi kısss
inşallah o günlerde gelir...Sagol canim en kucuk etegim 42 beden ona girmeden rahat yok bana
GÜNAYDIN GÜZELLERR
uyuyanlar yeni ayılanlar uyanacaklar ve çalışanlar
Meyracım&Gökçecim listeler için emeğinize sağlık
spor yapan yapamayan kg veren veremeyen ve benim gibi kg alangüzelleride tebrik ederim azminiz saolsunn.
Yenam seni ayrıca tebrik ederim kuzum
alıntı maalesef yok, iş yerindeyim akşamları gireyim diyorum ev işi v.s derken sızıp kalıyorum,geç saate kalamıyorum
hepinizi kocaman öptüm
evet öyle malesef...canim dun aksam bende bilgisayarla ilgili sorun yasadim.sarji bitti defalarca wifi cekmedi yazacaklarimi unuttum sonra :44::44:
canim insan fizigi bir severse hep seviyor,ama sevmesse cehennem hayati yasatiyor insana...
sorma canim benim balayinda tatile giderken giydigim elbise 36 beden di :44::44::44:
hala sakliyorum .. neden acaba:44::44::44:... 8 sene oldu... herhalde o elbiseye bakinca ben hep boyle degildim eskiden daha narin bir bedene sahiptim onu animsiyorum.mutlu oluyorum... birde o donemlere donsem ne hissederim... gerci oyle bir hedefim yok... sadece normal oliyim istiyorum...
Musmutlu haftasonu diliyorum arkadaşlarım..
Bugün oğlanı eşim götürdü kursa çok iyi oldu...Ben de kişisel temizlik yapıp kuaföre gittim kaş bıyık hallettim..cillop gibi oldum özetle..
Salata güzeli fazey neden yoksun artık...
yeni tariflerle daha sık gel...
Son olarak yena herkesi geçecek..
Sanada bravo nevinim
nasıl sevdinmi karatayı.?
Canım birinden alıntı yapmak icin önce onun yazısının sag altında iki tane diktortgen var kucuk.sagdaki nin icinde üsten iki virgül gibi görünen tırnak işareti var.onu tıkla sonra konuya cevap ver kısmına tıkla tamami
Bu sayede yazının kime atfedilerek yazıldığı herkesce görülür.
Olucak bende inanıyorum.
İste bu nursenacim en az hasarla eve dönmenin mutluluğu bu olsa gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?