Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sagol canim en kucuk etegim 42 beden ona girmeden rahat yok bana

Kızlar günaydın herkeslere..
Kocamı işe gönderdim. Kahvaltımı yaptım Hava kapalı burda şimdi biraz güneş yüzünü göstermeye başladı..

Hava kapalı olunca içim çok daralıyor, gunes acsinda bende disari cikayım nefes alayım..

günaydın bayanlar
hayırlı ve kaçamaksız hafta sonları diliyorum hepinize
bu sabah kahvaltıda şunları yedim : akşam annem salata yapmış biraz fazla oldu diye yağlamadan kaba koyup dolaba kaldırmış onun içerisine 2 haşlanmış yumurta, peynir, 10 zeytin, 1 avuç ceviz, zeytinyağ, nane ve kekik attım onları yedim ohhhh mis gibi

Gayet tam gorunuyo canim yarim degil
cnm ne sorcam hem kilo hem evlilik çizelgesini bir arada nasıl yapıyorsun ben denedim ama beceremedim :44:

GÜNAYDIN GÜZELLERR

uyuyanlar yeni ayılanlar uyanacaklar ve çalışanlar

Meyracım&Gökçecim listeler için emeğinize sağlık

spor yapan yapamayan kg veren veremeyen ve benim gibi kg alan güzelleride tebrik ederim azminiz saolsunn.

Yenam seni ayrıca tebrik ederim kuzum

alıntı maalesef yok, iş yerindeyim akşamları gireyim diyorum ev işi v.s derken sızıp kalıyorum,geç saate kalamıyorum

hepinizi kocaman öptüm

güüüüüüüüünnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyydddddddddddddıııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bol güeşli bi günnnn
kahvaltımı yaptım çamaşırları attımm sporumu yapıcam şimdi yarım saat tempolu yürüyeyim koşu bantında

Süpersin canım inşallah istediğinde fazla zayiflarsin..
Bende hiç bozmadan rejim yapıp spor yapmama ragmen +dayım

günaydı cnm burda hava kapalı bir ara yağmur yağdı durdu
bende kahvaltıdan sonra çamaşır attım makineye biraz ortalığı düzelttim
babannesi emineyi uyutunca (yarım saat sonra) bende yürümeyi düşünüyorum (İNŞALLAH)

Canım neden moralin bozuk. Dedigin gibi imtihan dünyasi. Bende iyi olmaya çalışıyorum ama bıraksak kendimi depresyona girecek haldeyim

Senin için yapabileceğim birşey varsa soyle lutfen. Diyetinede yansımasın Ozaman daha mutsuz olursun

kızlar benım evlılık çızergesı neden yarım çıkıyor:26:

Cizelgende bir sorun görünmüyor canım

canim dun aksam bende bilgisayarla ilgili sorun yasadim.sarji bitti defalarca wifi cekmedi yazacaklarimi unuttum sonra :44::44:

Heeeeyyyyyy sabah sabah ilac gibi geldi valla 2. Olmusum beeennnn yuppiiiiiiii

supersin esracim harikasin

bende bende yapmak istiyorum oyle ama hic kimse gormesin o resimleri yanliz ben goriyim isterim..

canim insan fizigi bir severse hep seviyor,ama sevmesse cehennem hayati yasatiyor insana...

kuzum hayirdir niye uzgunsun... bozma moralini...

Ben de ankara fen de okudum ne güzel okul ama ben çok severim bahçesini hele de

Aleyküm selam canım sana da hayırlı sabahlar
Asumancim bende bayilirim o havuzlara... havuz basi sohbetler insanin ozlemle andigi en guzel anilar ...

sorma canim benim balayinda tatile giderken giydigim elbise 36 beden di :44::44::44:
hala sakliyorum .. neden acaba:44::44::44:... 8 sene oldu... herhalde o elbiseye bakinca ben hep boyle degildim eskiden daha narin bir bedene sahiptim onu animsiyorum.mutlu oluyorum... birde o donemlere donsem ne hissederim... gerci oyle bir hedefim yok... sadece normal oliyim istiyorum...

Musmutlu haftasonu diliyorum arkadaşlarım..

Bugün oğlanı eşim götürdü kursa çok iyi oldu...Ben de kişisel temizlik yapıp kuaföre gittim kaş bıyık hallettim..cillop gibi oldum özetle..

Aminnn hasibeciğim...Kilo sorunu yaşayan btün insan evlatları bu dertten kurtulur inşallah...
Çok zor çok..

Gokcecim ellerine saglik canim liste icin tesekkurler

yenacim sanin sıkkınmis hayirdir neyin vsr tatluumm

meyra sanada cook gecmis olsun bebisim dikkat et kendine

Canım hepimizin sık yaşadığı bilinen durum..

Salata güzeli fazey neden yoksun artık...
yeni tariflerle daha sık gel...

Son olarak yena herkesi geçecek..

Bravo esracanıma..Dur nazar boncukları dizeyimde nazara gelmesin.

Sanada bravo nevinim
nasıl sevdinmi karatayı.?

Kuzucum lütfn sıkma canını..bak üzüldüğümüz her konu bize kilo olarak geri dönüyor...

ayrıca evlilik çizelgen görünüyor..boşver o çizelgeyi.. Kİlo çizelgen nüçün yok..

Yaseminim çok sebiyorum seni kıssss..

Günaydın nursenoşş...Güzel enerjin imbatla birlikte burnuma kadar geldi kısss

Son düzenleme:

yapamadım:26:

inşallah o günlerde gelir...

evet öyle malesef...

36 bedenmi??? ben en son en zaman giydim hatırlamıyorum bile... 8 sene önce geç bir zaman yine yapabilirsin ama benim 15 yıl öncesine dönemm zor

Ohh en zor işi halletmişsin...

Yenam ben sevdim karatayı...en azından işe geldiğimde saat 10 dan sonra önümden sıra geçenlere ciğerci kedisi gibi bakmamak ve yenilmemek düşen kan şekerime süper birduygu...

biliyorsun hep karşıydım ..... diyeti klişelerine ama bu farklı kitabı okuyorum nerdeyse yarıladım...

ama 2 öğün yapamam çalıştığım süre...güne erken başlıyorum akşamı hafif olan 3 öğün yapıcam mecburen...

evde anneme de anlattım yasaklıları bana uygun bişeler yapar ama anacım gidince ne olur bilemem... annem bile biliyo laf soktu 3 gün yapıp bırakmada diyor...

Yeni geldim tam bilmiyotum tesekkr edrm dedgni yaptm olmustur umarim :)) isin kotu yani üsttm iki gundur yuruysmu de yapamiyorum iyilesnce acisini cikarcam insallah 😊😀

ayyy şuan bizim burada bir yağmur başladıki kızlar süper süper.....
şakır şakır yağıyor......
son zamanlarda yağmura kara hasret gittik dünyaca
sorumlusuda yine biziz ama.....
bende şimdi düşünüp duruyordum içimden havalar iyileşti, artık yağmurda yağmaz heralde, artık balkona çamaşır asmaya geçsemmi diye:)
asacaktım çamaşırı bugün balkona, yağarsa toplarım artık napıyım demiştim:)
ama bugün kaldı artıkın.....
nası güzel yağıyor yahuuu..... bende çok severim zaten yağmuru....
2odanın camınıda açtım koku girsin içeri diye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…