İyi geceler meyracım sabaha turp gibi uyanırsın inşallah
uykum geldii ama kocam çok yorgundu kucağımda uyuyakaldı kıyamıyomki uyandırayım robot gibi kaldım öylee...ama az uyusun garibim 10,30 da geldi ayakta durmaya mecali yokk...haberlere göz atarken uyudu....
Kucağınamı aldın kocanı
Musmutlu haftasonu diliyorum arkadaşlarım..
Bugün oğlanı eşim götürdü kursa çok iyi oldu...Ben de kişisel temizlik yapıp kuaföre gittim kaş bıyık hallettim..cillop gibi oldum özetle..
bir sürü alıntı yapmıştım cvp yazarken mause yere düştü ekran kapandı ve alıntılarım uçtu gitti
ne çok kaynatmışsınız ben yokken bir ara nette gitti anca bitirebildim
gökçecim ve meyracım ellerinize sağlık. sporcularımızın spor azmi daim olsun ve tüm kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim
meyracım rahatsız olmuşsun cnm geçmiş olsun dikkat et kendine
yenacım tebrik ederim tatlım. umarım bir daha hiç 3lü rakamları görmez 3er 3er azalmaya devam edersin
yeni gelen bir arkadaşımız vardı nickini hatırlayamadım şimdi. kendileri hoşgelmişler azimleri daim olur inşallah
Gokcecim ellerine saglik canim liste icin tesekkurler
yenacim sanin sıkkınmis hayirdir neyin vsr tatluumm
meyra sanada cook gecmis olsun bebisim dikkat et kendine
selam kızlar bugn benım moral yerlerde umarım dıyetıme yansımaz
GOKÇECIM ellerine salık kılo veren hatunlar kutlarım her haftanız eksılı olsum
MEYRA geçmiş olsun canım dıkkat et kendıne
YENAM haklısın canım biran önce toparlanmam lazım bende kızıyorum kendıme senınde canın sıkkınmış sorun neyse takma kafana canım bazen imtahanlar yaşıyoruz rabbım kolay etsın
güzel tonbişlerim hepinizi kocaman öpüyorum
Yenam ben sevdim karatayı...en azından işe geldiğimde saat 10 dan sonra önümden sıra geçenlere ciğerci kedisi gibi bakmamak ve yenilmemek düşen kan şekerime süper birduygu...
biliyorsun hep karşıydım ..... diyeti klişelerine ama bu farklı kitabı okuyorum nerdeyse yarıladım...
ama 2 öğün yapamam çalıştığım süre...güne erken başlıyorum akşamı hafif olan 3 öğün yapıcam mecburen...
evde anneme de anlattım yasaklıları bana uygun bişeler yapar ama anacım gidince ne olur bilemem...annem bile biliyo laf soktu 3 gün yapıp bırakmada diyor...
ben yaptım içiyom kahveyi.....:126:
Kilom...99,7
Spor....170 dk.
Ben de çok sevdim nevinciğim...İnşallah bu sefer muvaffak oluruz...
Demek anneciğin de yanın da ne mutlu sana...
Afiyet olsun canım..
evet babamla beraber geldiler arkaarında sorumluluk yok nasılsa...iyileştiğinde dönecekler hayırlısı ile ama beniö için hiç iyi olmayacak fena alıştım, gurbete alışmıştım...ev yine bomboş gelecek, inşallah çocuk sesiyle dolar...:26:
ben yaptım içiyom kahveyi.....:126:
evet babamla beraber geldiler arkaarında sorumluluk yok nasılsa...iyileştiğinde dönecekler hayırlısı ile ama beniö için hiç iyi olmayacak fena alıştım, gurbete alışmıştım...ev yine bomboş gelecek, inşallah çocuk sesiyle dolar...:26:
Afiyet şifa olsun canım
Biz de eşimle içtik az önce
Paylaşımlarını da çok beğendim :)
Selamün aleykümm...
amin ablam hayırlısı olsun...İnşallah baban sağlığına sen de bebişi kavuşursun canım
Aleyküm selam...Selamün aleykümm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?