esracan eğer sesimi duyuyorsan hadi gel kayfe içelim biraz sonra.....
ben biraz sonra içicem.....:126:
20dk sonra falan..... başka arkadaşlarda eşlik edebilirler tabikisi isterlerse:)
Canim sana afiyet olsun kahve yapcak halim yok hic 1,5 saat yurudum geldim bir karin agrisi bir bel agrisi cocuklari uyuttum belimi dinlendirigorum simdi
Selamün aleykümm...
eline sağlık güzel bir hikayeydi
Canim sana afiyet olsun kahve yapcak halim yok hic 1,5 saat yurudum geldim bir karin agrisi bir bel agrisi cocuklari uyuttum belimi dinlendirigorum simdi
aferin sanaben az önce çikolata yediiiim.....
maşallah Yenam azmin daim olsun, bende mısır ekmeğine karşı koydum ki bu gerçketen çok zordu birde annem yapmıştı oda üzüldü ama napiyim...yersem yani yoğurtla bir btabak yemem lazımdı ancak keserdi.
Gökçecim ellerine sağlık, hayırlı yolculuklar...
vuuu tehdide bak...
tebrikler...darısı başımıza...
Memnun oldum bende,bir fen matematikçi olarak fizik dersini hiç bir zaman anlamadan geçti yıllarım... azab dersim...
olmayan kıyafetin yeniden üzerine oturması süper bir duygudur... bir de bebişlerin çok tatlı Allah nazarlardan korusun...
Asumancim pek cok ortak yönümüz var farkındamisinBen de ankara fen de okudum ne güzel okul ama ben çok severim bahçesini hele de
Aleyküm selam canım sana da hayırlı sabahlar
Canım olsun saglıgına dikkat et . Takıldığın birşey olunca buradan sor. Elimden geldiğince yanıtlarım. Bu arad alıntı gayet başarılı.Yeni geldim tam bilmiyotum tesekkr edrm dedgni yaptm olmustur umarim :)) isin kotu yani üsttm iki gundur yuruysmu de yapamiyorum iyilesnce acisini cikarcam insallah ����
canim bir zamanlar oyleydik ama öyle olacak gücüm yok. Ben başarırsam sen benden önce basarirsinnn inşallah ...inşallah o günlerde gelir...
evet öyle malesef...
36 bedenmi??? ben en son en zaman giydim hatırlamıyorum bile... 8 sene önce geç bir zaman yine yapabilirsin ama benim 15 yıl öncesine dönemm zor
Ohh en zor işi halletmişsin...
Yenam ben sevdim karatayı...en azından işe geldiğimde saat 10 dan sonra önümden sıra geçenlere ciğerci kedisi gibi bakmamak ve yenilmemek düşen kan şekerime süper birduygu...
biliyorsun hep karşıydım ..... diyeti klişelerine ama bu farklı kitabı okuyorum nerdeyse yarıladım...
ama 2 öğün yapamam çalıştığım süre...güne erken başlıyorum akşamı hafif olan 3 öğün yapıcam mecburen...
evde anneme de anlattım yasaklıları bana uygun bişeler yapar ama anacım gidince ne olur bilemem...annem bile biliyo laf soktu 3 gün yapıp bırakmada diyor...
Meyram Bende öğlen peynirli makarna yedim...uzun zamandır makarna yemiyordum.markete gittik cocuk makarna buldu geldi... İlla bunu istiyorum... Elinden alamadım. Evde var dedim dinlemedi.aldik mecburen... Eve kadar poşete koydurmadan elinde taşıdı... Gelir gelmez birlikte pişirdik... Bende dayanamadım,onlara salçalı kendime peyniri yaptım... Aksam yemek yemiyorum artık ... Yoksa hayatta toparlayamam bu öğünüben az önce çikolata yediiiim.....
Topiğimizin güzel hatunlari herkese iyi akşamlar ...
Saatlerdir uyuyorum.sabah cok üzücü bir rüya gördüm.butun gunüm alt üst oldu.hala kendime gelemedim walla...
Yorumu güzel çıktı en azından...
Olsun hayatta büyük bir kayıp değil fizik....yeteri şimdiki fiziğimiz güzel olsun dımı nevincim
Asumancim pek cok ortak yönümüz var farkındamisin
Canım olsun saglıgına dikkat et . Takıldığın birşey olunca buradan sor. Elimden geldiğince yanıtlarım. Bu arad alıntı gayet başarılı.
canim bir zamanlar oyleydik ama öyle olacak gücüm yok. Ben başarırsam sen benden önce basarirsinnn inşallah ...
Meyram Bende öğlen peynirli makarna yedim...uzun zamandır makarna yemiyordum.markete gittik cocuk makarna buldu geldi... İlla bunu istiyorum... Elinden alamadım. Evde var dedim dinlemedi.aldik mecburen... Eve kadar poşete koydurmadan elinde taşıdı... Gelir gelmez birlikte pişirdik... Bende dayanamadım,onlara salçalı kendime peyniri yaptım... Aksam yemek yemiyorum artık ... Yoksa hayatta toparlayamam bu öğünü
ayy nekadan sevindimmm bi makarna zede de benim gibi varımış:)),
anne hep otmu yicez makarna pişir dediii lerr ayy dedim hadi eşimle kendime kabaklı havuçlu biberli salçalı yani kısacası sebzeli makarna
kızlara peynirli makarna
saat 4 de yedik
1 tabak yedim valla
ama sonra kızdım kendime koşu bantına attım kendimi 5. seviyede 50 dakika tempolu yürüdümm
dahada yemem artıkk dükkan kapandı
Aynen canım ya.. Ama ben kosamiyorumda hava soğuk gündüz yürüdüm ama aksam yapabilirsem leslie yapiyim bari.
Cunki kendime kızgınlığım geçmedi hala ...
adet yaklaştıı benimm ağzım habire bi şeyler arıyoo valla asu gibi patlıcamm bende gerildim
hayır olsun cnmTopiğimizin güzel hatunlari herkese iyi akşamlar ...
Saatlerdir uyuyorum.sabah cok üzücü bir rüya gördüm.butun gunüm alt üst oldu.hala kendime gelemedim walla...
Yorumu güzel çıktı en azından...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?