Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

esracan eğer sesimi duyuyorsan hadi gel kayfe içelim biraz sonra.....
ben biraz sonra içicem.....:126:
20dk sonra falan..... başka arkadaşlarda eşlik edebilirler tabikisi isterlerse:)

Canim sana afiyet olsun kahve yapcak halim yok hic 1,5 saat yurudum geldim bir karin agrisi bir bel agrisi cocuklari uyuttum belimi dinlendirigorum simdi

YENA canım alıntı yapamıyorum tlf ondan giriyorum doğruyu konuşayım bir türlü beceremedim alıntılar yazıyorum 15 karakterden az diyor destan yazdım yine olmadı neyse hırslı olsam ben seni geçerim derimde bende tık yok aslında buralardayım ama okuyorum ::canım sen biraz daha kilo ver salata Güzelin sana 2 tarif daha verir yok şimdiki versemiki yiyip beni geçmeyesin

ve aleyküm selaaaam

ben bu kediyi yirim yirim........
çooook tatlııı........

canım kilo çizelgesi için bu linke bir bak;
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=32323

Canim sana afiyet olsun kahve yapcak halim yok hic 1,5 saat yurudum geldim bir karin agrisi bir bel agrisi cocuklari uyuttum belimi dinlendirigorum simdi

geçmiş olsun canım, dinlen iyice.

bu akşam yemeği biraz erken yedim çünkü çok acıktımm....

kahvaltı yok çünkü kızlar geç uyudular geç kalktılar bende yattım fırsattan istifade...

öğle:bir kase çorba ve bir dilim t.b.ekmek 1 kupa yeşilçay...

akşam:1 kase çorba,1 tabak tazefasülye,4 kaşık bulgur pilavı,bikaç kaşık yoğurt...

birazdan yeşilçay içerim gene....

slm kızlar bugünde balkonu düzenledim toparladım
bu yüzden işlenirken öğle yemeği yiyemedim onun yerine bir avuç ceviz ve 1.5 su bardağı süt içtim
akşama yoğurtlu buğday çorbası, azıcık mantar sote (1.5 yemek kaşığı kadar), 2 ufak biber dolması (bulgurlu) ve 1 kase yoğurt yedim

ben az önce çikolata yediiiim.....
aferin sana

Topiğimizin güzel hatunlari herkese iyi akşamlar ...
Saatlerdir uyuyorum.sabah cok üzücü bir rüya gördüm.butun gunüm alt üst oldu.hala kendime gelemedim walla...
Yorumu güzel çıktı en azından...

Olsun hayatta büyük bir kayıp değil fizik....yeteri şimdiki fiziğimiz güzel olsun dımı nevincim

Ben de ankara fen de okudum ne güzel okul ama ben çok severim bahçesini hele de

Aleyküm selam canım sana da hayırlı sabahlar
Asumancim pek cok ortak yönümüz var farkındamisin

Yeni geldim tam bilmiyotum tesekkr edrm dedgni yaptm olmustur umarim :)) isin kotu yani üsttm iki gundur yuruysmu de yapamiyorum iyilesnce acisini cikarcam insallah ����
Canım olsun saglıgına dikkat et . Takıldığın birşey olunca buradan sor. Elimden geldiğince yanıtlarım. Bu arad alıntı gayet başarılı.

canim bir zamanlar oyleydik ama öyle olacak gücüm yok. Ben başarırsam sen benden önce basarirsinnn inşallah ...

ben az önce çikolata yediiiim.....
Meyram Bende öğlen peynirli makarna yedim...uzun zamandır makarna yemiyordum.markete gittik cocuk makarna buldu geldi... İlla bunu istiyorum... Elinden alamadım. Evde var dedim dinlemedi.aldik mecburen... Eve kadar poşete koydurmadan elinde taşıdı... Gelir gelmez birlikte pişirdik... Bende dayanamadım,onlara salçalı kendime peyniri yaptım... Aksam yemek yemiyorum artık ... Yoksa hayatta toparlayamam bu öğünü

Son düzenleme:

ayy nekadan sevindimmm bi makarna zede de benim gibi varımış:)),

anne hep otmu yicez makarna pişir dediii lerr ayy dedim hadi eşimle kendime kabaklı havuçlu biberli salçalı yani kısacası sebzeli makarna
kızlara peynirli makarna
saat 4 de yedik
1 tabak yedim valla
ama sonra kızdım kendime koşu bantına attım kendimi 5. seviyede 50 dakika tempolu yürüdümm
dahada yemem artıkk dükkan kapandı

Aynen canım ya.. Ama ben kosamiyorumda hava soğuk gündüz yürüdüm ama aksam yapabilirsem leslie yapiyim bari.
Cunki kendime kızgınlığım geçmedi hala ...

Aynen canım ya.. Ama ben kosamiyorumda hava soğuk gündüz yürüdüm ama aksam yapabilirsem leslie yapiyim bari.
Cunki kendime kızgınlığım geçmedi hala ...

adet yaklaştıı benimm ağzım habire bi şeyler arıyoo valla asu gibi patlıcamm bende gerildim

İyi akşamlar
Bugün herkesler makarnazede olmuş :) erken yemiştiniz bişey olmaz da nasıl duracaksınız yatana kadar zor valla Allah kolaylık versin
Eşimle yürüdük bugün 45 dk kadar bana köfte ısmarladı ızgara yanında ayranla bende 5buçuk gibi yedim şimdi çay içiyorum sabah da yumurtalı ekmek kızartmıştım bir dilim ondan yedim kahvaltılıklarla bana göre fena değildi bugün kaçamaklarım olsa da
Ben rahatladım darısı diğer gerginlere :)))

kızlar ehliyeti aldıktan sonra kayınpederim ıslatmamız lazım diye telefon etti bana. yarın oy kullandıktan sonra onlara gitcez.
annem bana geldiğinde kalburabastı getirmişti (kurabiye olarak) kenarda duruyordu. şimdi onları şerbetledim yarın götürcem
evden ve aklımdan çıksınlar istedim. orada da yemicem zaten kayınvalidem artık sağlıklı beslendiğimi biliyor karışmıyor bana

Topiğimizin güzel hatunlari herkese iyi akşamlar ...
Saatlerdir uyuyorum.sabah cok üzücü bir rüya gördüm.butun gunüm alt üst oldu.hala kendime gelemedim walla...
Yorumu güzel çıktı en azından...
hayır olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…