Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İnşallah öyle olmuştur canım.. hava güzelmi izmirde istanbulda pek iyi değil..
İyi yürüyüşler

Ay ilginc bir hava vardi yagmur yagdi gunes acti firtina cikti zaten izmirin havasiyla kizlarina guven olmaz die😄kizlarini bilmem ama havasi beni benden alio ogrendim 2 senede nasil giyinecegimi tisort giyip ustume yagmurluk giyiyorum her havaya uyuyo sabah tisortla gezdim oleden snra montum sapkam kafamda gezdim😄
sabah harikaydi sahil deniz dumduz gunes doguyo keyifli bi yurtuyus oldu aksam 7 de komsu cikiomus onla ciktim bi daha dondum kafamda bere atki yanaklarim kipkirmizi simdi Alevler cikio ...
Bugun iyi yuruyusler diledin die sabah aksam yurudum yarin yine dile😄

sen aralarda hic birsey yemiomusun ben gecen kiski diyette alisdim ara ogun ssaatinde elim ayagim esio

ay ben / kere denedim o serbeti emdiremedim hep tas gibi kalio ortalari

Afiyet olsun Asuummm .. Bende erken yedim açıktım ama yemiycem vicdan yaptım.gecen zayiflama ile ilgili bişeyler okuyordum.diyorki ac yatmalisiniz .. O lafı aklımdan çıkarmıyorum... Şimdilik işe yarıyor ...
tatlılara tuzlalara ne kadar yok diyebilsek kilolarda o kadar iyi gidiyor hasibemmm ... Hayır olur inşallah sağlasın ...

Sibelcim Allah hayırlara çıkarsın inşallah rüyanı
ben cok etkileniyorum ufak seylerden.. Gelip rüyama giriyor sonra... Rüya yorumu güzel Allah'tan.. Anlatıp üzmek istemem.... Gecti gitti diyelim.. Sağolasın canim arkadasim..

Son düzenleme:

Aç yatma konusuna katılıyorum kesinlikle bence de yatarken aç olacaksın ki zayıflayasın bir de su çok önemli günde en az 2 litre hatta bizim gibi fazla kilosu olanlar 3 litreye kadar su içmeli zayıflamak için

Aç yatma konusuna katılıyorum kesinlikle bence de yatarken aç olacaksın ki zayıflayasın bir de su çok önemli günde en az 2 litre hatta bizim gibi fazla kilosu olanlar 3 litreye kadar su içmeli zayıflamak için

Asucum ben su içmeyi gun icinde hep unutuyorum.toplam saf su 1 litreyi bulmuyor.cay cok icerim.arada kahve keyfi.birde hergun en az iki yeşil cay iciyorum.eskiden cok kola içerdim.hala içesim var ama tutuyorum kendimi.. Hamileliğimde sadece kolaya aş erdim walla.. Emzirme döneminde de 5-6 ay içmedim... Resmen bağımliyim.gun saydım cunki....
Su icmek icin taktik üretmeye çalışıyorum olmuyo.telefona belli araliklarla hatırlatma alarmı mı kursam diye düşünüyorum:44::44::44:

Son düzenleme:
İnşallah demekten başka bişey gelmiyor elimden kendime güvenim yok fazla, baya baya yıldım"... Başla bırak başla bırak ne olcak...
Hayırlı olsun ehliyetin kazanız belasın kullanmak nasib olsun inşaAllah...

Asumun ablacım sizin gibi fazla kilosu oLanlar 3 lt benimki gibi aşırı kilolu olanlar 4 lt içmeli..ben 2 is biraz geçiyorum o kadar...

Herkese hayırlı geceler...bu akşam evimde değildim ,
akşam yemeğim 2 kase mercimek çorbası
2 kaşık yoğurt
Salata

Ama sonra çay keyfiyle kuruyemiş fazlaca kaçtı bütün tatlılara karşı koysamda....bugün fiyasko sanırım kuruyemiş serbest dediyse karatay teyze bu kadar da değil yani...

Boğazımın acısı geçti, acı göğüs kısmına doğru ilerledi....korkuyorum ilaç kullanmaktan...yeniden hasta olmaktan....

Ben de bu ara pek içmiyorum malesef çay kahve çok içiyorum da yeşilçayı da aksatıyorum hep
Aslında bana en iyi gelen çözüm yanımda 1.5 lt lik şişeyle oturmak günde 2 tane içtin mi tamam erken kalkınca öğlene kadar 1.5 içiliyor zaten
Canım 2 litre en alt sınırımız olsun zaten ben bu ara o kadar da içmiyorumdur
Kararayın tehlikesi bence de kuruyemişler
Karatay teyze 8 den sonra bişey yemeyin diyor unutmamak lazım aslında işin sırrı da bu bence bunu başarırsak kesin zayıflarız

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarr kahvaltımı yaptımmm oy kullanmaya gidicemmm
eşim dün akşam gitti bakalım yarın sabaha anca gelecek sanırmmm allah kolaylık versinn görevli herkezee

vatanımız içinde kim hayırlısıysa o kazanır inşallahhhh

esselamun aleykum
hayırlı sabahlar guzellerım
oyumu kullandım geldım vatanımız ıçın hayırlı olan neyse o olsun bugun gurda hava çokk soğuk bende dolap içlerini yerleştırmeye kararverdım umarım yetiştirebilirim

saolun kızlar ailede oluyor maalesef evın ıcınde olmasada dısardakı gıne yansıyor çok sukurbugun daha iyiyim

Gunaydin millet ...
sızı de günaydın canlar

Bengeldiiiimmmmm sonunda
valla ben hic diyet yapmasam zaten bu tempoyla bu yaz zayiflarim cocuklar apalamaya basladi arkalarindan bende kosturuyorum surekli hareket halindeler
oyumu da kullandim geldim hayirli olur insallah vatandaslik gorevimi yapmanin vermis oldugu bir huzur var icimde insallah kararimda dogrudur rabbim hakkimizda hayirlisini versin insallah

Günaydın hanımlar biz kv eşim oğlum ben toplanıp oyumuzu verdik geldik şükür bayaa kalabalık tı inşallah sorunsuz bir şekilde biter oy işleri rabbim bizim için hayırlı olan kimse başımıza gelsin diyorum hakettiği degilde bende şu içme Özürlüyum ben diyette önce 3 günde bir su içerim oda zorla 1 bardak şimdi sorunu çözdüm günde 8 öğün yiyorum 6 ogunde yemeden önce yarım litre su içiyorum günde 3 litre oluyor ona rağmen Dr vücudun susuz diyor a bu arada 2 yeşil 1 beyaz çay içiyorum kocaman bardak la yazarken bile midem kaldırmiyor bu kadar suyu

Aleykumselam canim cizelgen hayirli olsun surekli yenilersin insallah hep - herdaim - yasasinn eksilerrrr

Benim oturdugum odamda sebilim var gidis gelis yaz kis icerim su hafif soguk bir sekilde severek icerim zaten bu diyet denilen illet susuz olmuyor

Kiiizzllaaaarrrrrrrrrrr!!!
Cizelgemi yeniledim farkettinizmiiii artik 89 yaziyoooo an itibariyle 11 kilo verdim ocak ayinin basinda baslamistimm 3 ay- 11 kilo bence iyi kendimi tebrik ediyorum haahaahaha

Kiiizzllaaaarrrrrrrrrrr!!!
Cizelgemi yeniledim farkettinizmiiii artik 89 yaziyoooo an itibariyle 11 kilo verdim ocak ayinin basinda baslamistimm 3 ay- 11 kilo bence iyi kendimi tebrik ediyorum haahaahaha
tebrık ederım esracan tabıkı çok ıyı sen yaza fıstık olacan kızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…