- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
İnşallah öyle olmuştur canım.. hava güzelmi izmirde istanbulda pek iyi değil..
İyi yürüyüşler
bu akşam yemeği biraz erken yedim çünkü çok acıktımm....
kahvaltı yok çünkü kızlar geç uyudular geç kalktılar bende yattım fırsattan istifade...
öğle:bir kase çorba ve bir dilim t.b.ekmek 1 kupa yeşilçay...
akşam:1 kase çorba,1 tabak tazefasülye,4 kaşık bulgur pilavı,bikaç kaşık yoğurt...
birazdan yeşilçay içerim gene....
kızlar ehliyeti aldıktan sonra kayınpederim ıslatmamız lazım diye telefon etti bana. yarın oy kullandıktan sonra onlara gitcez.
annem bana geldiğinde kalburabastı getirmişti (kurabiye olarak) kenarda duruyordu. şimdi onları şerbetledim yarın götürcem
evden ve aklımdan çıksınlar istedim. orada da yemicem zaten kayınvalidem artık sağlıklı beslendiğimi biliyor karışmıyor bana
hayır olsun cnm
Afiyet olsun Asuummm .. Bende erken yedim açıktım ama yemiycem vicdan yaptım.gecen zayiflama ile ilgili bişeyler okuyordum.diyorki ac yatmalisiniz .. O lafı aklımdan çıkarmıyorum... Şimdilik işe yarıyor ...İyi akşamlar
Bugün herkesler makarnazede olmuş :) erken yemiştiniz bişey olmaz da nasıl duracaksınız yatana kadar zor valla Allah kolaylık versin
Eşimle yürüdük bugün 45 dk kadar bana köfte ısmarladı ızgara yanında ayranla bende 5buçuk gibi yedim şimdi çay içiyorum sabah da yumurtalı ekmek kızartmıştım bir dilim ondan yedim kahvaltılıklarla bana göre fena değildi bugün kaçamaklarım olsa da
Ben rahatladım darısı diğer gerginlere :)))
tatlılara tuzlalara ne kadar yok diyebilsek kilolarda o kadar iyi gidiyor hasibemmm ... Hayır olur inşallah sağlasın ...kızlar ehliyeti aldıktan sonra kayınpederim ıslatmamız lazım diye telefon etti bana. yarın oy kullandıktan sonra onlara gitcez.
annem bana geldiğinde kalburabastı getirmişti (kurabiye olarak) kenarda duruyordu. şimdi onları şerbetledim yarın götürcem
evden ve aklımdan çıksınlar istedim. orada da yemicem zaten kayınvalidem artık sağlıklı beslendiğimi biliyor karışmıyor bana
hayır olsun cnm
ben cok etkileniyorum ufak seylerden.. Gelip rüyama giriyor sonra... Rüya yorumu güzel Allah'tan.. Anlatıp üzmek istemem.... Gecti gitti diyelim.. Sağolasın canim arkadasim..Sibelcim Allah hayırlara çıkarsın inşallah rüyanı
Afiyet olsun Asuummm .. Bende erken yedim açıktım ama yemiycem vicdan yaptım.gecen zayiflama ile ilgili bişeyler okuyordum.diyorki ac yatmalisiniz .. O lafı aklımdan çıkarmıyorum... Şimdilik işe yarıyor ...
tatlılara tuzlalara ne kadar yok diyebilsek kilolarda o kadar iyi gidiyor hasibemmm ... Hayır olur inşallah sağlasın ...
ben cok etkileniyorum ufak seylerden.. Gelip rüyama giriyor sonra... Rüya yorumu güzel Allah'tan.. Anlatıp üzmek istemem.... Gecti gitti diyelim.. Sağolasın canim arkadasim..
Aç yatma konusuna katılıyorum kesinlikle bence de yatarken aç olacaksın ki zayıflayasın bir de su çok önemli günde en az 2 litre hatta bizim gibi fazla kilosu olanlar 3 litreye kadar su içmeli zayıflamak için
İnşallah demekten başka bişey gelmiyor elimden kendime güvenim yok fazla, baya baya yıldım"... Başla bırak başla bırak ne olcak...Topiğimizin güzel hatunlari herkese iyi akşamlar ...
Saatlerdir uyuyorum.sabah cok üzücü bir rüya gördüm.butun gunüm alt üst oldu.hala kendime gelemedim walla...
Yorumu güzel çıktı en azından...
Olsun hayatta büyük bir kayıp değil fizik....yeteri şimdiki fiziğimiz güzel olsun dımı nevincim
Asumancim pek cok ortak yönümüz var farkındamisin
Canım olsun saglıgına dikkat et . Takıldığın birşey olunca buradan sor. Elimden geldiğince yanıtlarım. Bu arad alıntı gayet başarılı.
canim bir zamanlar oyleydik ama öyle olacak gücüm yok. Ben başarırsam sen benden önce basarirsinnn inşallah ...
Meyram Bende öğlen peynirli makarna yedim...uzun zamandır makarna yemiyordum.markete gittik cocuk makarna buldu geldi... İlla bunu istiyorum... Elinden alamadım. Evde var dedim dinlemedi.aldik mecburen... Eve kadar poşete koydurmadan elinde taşıdı... Gelir gelmez birlikte pişirdik... Bende dayanamadım,onlara salçalı kendime peyniri yaptım... Aksam yemek yemiyorum artık ... Yoksa hayatta toparlayamam bu öğünü
Hayırlı olsun ehliyetin kazanız belasın kullanmak nasib olsun inşaAllah...kızlar ehliyeti aldıktan sonra kayınpederim ıslatmamız lazım diye telefon etti bana. yarın oy kullandıktan sonra onlara gitcez.
hayır olsun cnm
Aç yatma konusuna katılıyorum kesinlikle bence de yatarken aç olacaksın ki zayıflayasın bir de su çok önemli günde en az 2 litre hatta bizim gibi fazla kilosu olanlar 3 litreye kadar su içmeli zayıflamak için
Ben de bu ara pek içmiyorum malesef çay kahve çok içiyorum da yeşilçayı da aksatıyorum hepAsucum ben su içmeyi gun icinde hep unutuyorum.toplam saf su 1 litreyi bulmuyor.cay cok icerim.arada kahve keyfi.birde hergun en az iki yeşil cay iciyorum.eskiden cok kola içerdim.hala içesim var ama tutuyorum kendimi.. Hamileliğimde sadece kolaya aş erdim walla.. Emzirme döneminde de 5-6 ay içmedim... Resmen bağımliyim.gun saydım cunki....
Su icmek icin taktik üretmeye çalışıyorum olmuyo.telefona belli araliklarla hatırlatma alarmı mı kursam diye düşünüyorum:44::44::44:
Canım 2 litre en alt sınırımız olsun zaten ben bu ara o kadar da içmiyorumdurİnşallah demekten başka bişey gelmiyor elimden kendime güvenim yok fazla, baya baya yıldım"... Başla bırak başla bırak ne olcak...
Hayırlı olsun ehliyetin kazanız belasın kullanmak nasib olsun inşaAllah...
Asumun ablacım sizin gibi fazla kilosu oLanlar 3 lt benimki gibi aşırı kilolu olanlar 4 lt içmeli..ben 2 is biraz geçiyorum o kadar...
Herkese hayırlı geceler...bu akşam evimde değildim ,
akşam yemeğim 2 kase mercimek çorbası
2 kaşık yoğurt
Salata
Ama sonra çay keyfiyle kuruyemiş fazlaca kaçtı bütün tatlılara karşı koysamda....bugün fiyasko sanırım kuruyemiş serbest dediyse karatay teyze bu kadar da değil yani...
Boğazımın acısı geçti, acı göğüs kısmına doğru ilerledi....korkuyorum ilaç kullanmaktan...yeniden hasta olmaktan....
Canım neden moralin bozuk. Dedigin gibi imtihan dünyasi. Bende iyi olmaya çalışıyorum ama bıraksak kendimi depresyona girecek haldeyim
Senin için yapabileceğim birşey varsa soyle lutfen. Diyetinede yansımasın Ozaman daha mutsuz olursun
Cizelgende bir sorun görünmüyor canım
saolun kızlar ailede oluyor maalesef evın ıcınde olmasada dısardakı gıne yansıyor çok sukurbugun daha iyiyimcanim dun aksam bende bilgisayarla ilgili sorun yasadim.sarji bitti defalarca wifi cekmedi yazacaklarimi unuttum sonra :44::44:
supersin esracim harikasin
bende bende yapmak istiyorum oyle ama hic kimse gormesin o resimleri yanliz ben goriyim isterim..
canim insan fizigi bir severse hep seviyor,ama sevmesse cehennem hayati yasatiyor insana...
kuzum hayirdir niye uzgunsun... bozma moralini...
Asumancim bende bayilirim o havuzlara... havuz basi sohbetler insanin ozlemle andigi en guzel anilar ...
sorma canim benim balayinda tatile giderken giydigim elbise 36 beden di :44::44::44:
hala sakliyorum .. neden acaba:44::44::44:... 8 sene oldu... herhalde o elbiseye bakinca ben hep boyle degildim eskiden daha narin bir bedene sahiptim onu animsiyorum.mutlu oluyorum... birde o donemlere donsem ne hissederim... gerci oyle bir hedefim yok... sadece normal oliyim istiyorum...
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarr kahvaltımı yaptımmm oy kullanmaya gidicemmm
eşim dün akşam gitti bakalım yarın sabaha anca gelecek sanırmmm allah kolaylık versinn görevli herkezee
vatanımız içinde kim hayırlısıysa o kazanır inşallahhhh
sızı de günaydın canlarGunaydin millet ...
esselamun aleykum
hayırlı sabahlar guzellerım
oyumu kullandım geldım vatanımız ıçın hayırlı olan neyse o olsun bugun gurda hava çokk soğuk bende dolap içlerini yerleştırmeye kararverdım umarım yetiştirebilirim
saolun kızlar ailede oluyor maalesef evın ıcınde olmasada dısardakı gıne yansıyor çok sukurbugun daha iyiyim
sızı de günaydın canlar
Günaydın hanımlar biz kv eşim oğlum ben toplanıp oyumuzu verdik geldik şükür bayaa kalabalık tı inşallah sorunsuz bir şekilde biter oy işleri rabbim bizim için hayırlı olan kimse başımıza gelsin diyorum hakettiği degilde bende şu içme Özürlüyum ben diyette önce 3 günde bir su içerim oda zorla 1 bardak şimdi sorunu çözdüm günde 8 öğün yiyorum 6 ogunde yemeden önce yarım litre su içiyorum günde 3 litre oluyor ona rağmen Dr vücudun susuz diyor a bu arada 2 yeşil 1 beyaz çay içiyorum kocaman bardak la yazarken bile midem kaldırmiyor bu kadar suyu
Aleykumselam canim cizelgen hayirli olsun surekli yenilersin insallah hep - herdaim - yasasinn eksilerrrr
saol canım sonunda başardım inşallah hepımız hepppp eksı goruruz nede olsa kaybetmekten tek hoşlanılan şey kılocuklar
tebrık ederım esracan tabıkı çok ıyı sen yaza fıstık olacan kızzzKiiizzllaaaarrrrrrrrrrr!!!
Cizelgemi yeniledim farkettinizmiiii artik 89 yaziyoooo an itibariyle 11 kilo verdim ocak ayinin basinda baslamistimm 3 ay- 11 kilo bence iyi kendimi tebrik ediyorum haahaahaha
tebrık ederım esracan tabıkı çok ıyı sen yaza fıstık olacan kızzz
......:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?