Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bir oluyr bir olmuyor anlamis degilim :) tesekkr edrm herseyin basi saglik ya kilo bile gozune gelmiyo hastayken insanin

Buda başarılı tatlım.olsun zamanla alışıyor insan. Sanirim hala düzeltemedin .. Umarim çabuk atlatirsin

canım esracan nında dedıgı gıbı ben de buradan yaptım bıraz uğraştım ama sonunda oldu

Buda başarılı tatlım.olsun zamanla alışıyor insan. Sanirim hala düzeltemedin .. Umarim çabuk atlatirsin

Malesef canm duzelemedim sanki daha kotu oluyorum gun gectikce :) biraz isime geliyo istahim kapandi bugun pantolumdki degsm az da olsa gozume batti persembe gunune kadr tartilmicam soz verdm kendme bakalim ne kdr oynayacak tartida

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu karatay diyeti çok aklıma yattı normal diyeti bırakıp ona mı geçsem acaba? sizler kaç Kilo verdiniz bununla?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim meyranin verdigi linkle cizelgeni hazirlayabilirsin
Esracim cok tesekkur ederim. Deniycem umarim yapabilirim :)

canım esracan nında dedıgı gıbı ben de buradan yaptım bıraz uğraştım ama sonunda oldu
Sağol canim deniycem bende inşallah yapabilirim.

Malesef canm duzelemedim sanki daha kotu oluyorum gun gectikce :) biraz isime geliyo istahim kapandi bugun pantolumdki degsm az da olsa gozume batti persembe gunune kadr tartilmicam soz verdm kendme bakalim ne kdr oynayacak tartida
Canim Bazen beklemek iyi bazen arada tartılmak ,kilo arada fazla çıkınca haftanin devaminda insan daha cok zorluyo kendini..

Nie kimsecikler yok??
Ben geldim...canim oy kullandıktan sonra biraz dolaştık.yeni eve geldik.secim sonuclarını takip ediyoruz... Cocuğu unutup yine gelicemmm

Gecmis olsun canim

Fazla cikcani sanmiyorum cunku 4 gundur acliktan kurudum smdi bile midem zill ćaliyo

Gecmis olsun canim

Fazla cikcani sanmiyorum cunku 4 gundur acliktan kurudum smdi bile midem zill ćaliyo

Ben uyuyakalmisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…