Topiğimizin güzel hatunlari herkese iyi akşamlar ...
Saatlerdir uyuyorum.sabah cok üzücü bir rüya gördüm.butun gunüm alt üst oldu.hala kendime gelemedim walla...
Yorumu güzel çıktı en azından...
Olsun hayatta büyük bir kayıp değil fizik....yeteri şimdiki fiziğimiz güzel olsun dımı nevincim
Asumancim pek cok ortak yönümüz var farkındamisin
Canım olsun saglıgına dikkat et . Takıldığın birşey olunca buradan sor. Elimden geldiğince yanıtlarım. Bu arad alıntı gayet başarılı.
canim bir zamanlar oyleydik ama öyle olacak gücüm yok. Ben başarırsam sen benden önce basarirsinnn inşallah ...
Meyram Bende öğlen peynirli makarna yedim...uzun zamandır makarna yemiyordum.markete gittik cocuk makarna buldu geldi... İlla bunu istiyorum... Elinden alamadım. Evde var dedim dinlemedi.aldik mecburen... Eve kadar poşete koydurmadan elinde taşıdı... Gelir gelmez birlikte pişirdik... Bende dayanamadım,onlara salçalı kendime peyniri yaptım... Aksam yemek yemiyorum artık ... Yoksa hayatta toparlayamam bu öğünü
bir oluyr bir olmuyor anlamis degilim :) tesekkr edrm herseyin basi saglik ya kilo bile gozune gelmiyo hastayken insanin
ve aleyküm selaaaam
ben bu kediyi yirim yirim........
çooook tatlııı........
canım kilo çizelgesi için bu linke bir bak;
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=32323
geçmiş olsun canım, dinlen iyice.
canim vaktin olduğu bir ara kilo çizelgesi nasıl yapılır bana yazarımızın. Bende heves ettim :)
Buda başarılı tatlım.olsun zamanla alışıyor insan. Sanirim hala düzeltemedin .. Umarim çabuk atlatirsin
ve aleyküm selaaaam
ben bu kediyi yirim yirim........
çooook tatlııı........
canım kilo çizelgesi için bu linke bir bak;
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=32323
geçmiş olsun canım, dinlen iyice.
Kiiizzllaaaarrrrrrrrrrr!!!
Cizelgemi yeniledim farkettinizmiiii artik 89 yaziyoooo an itibariyle 11 kilo verdim ocak ayinin basinda baslamistimm 3 ay- 11 kilo bence iyi kendimi tebrik ediyorum haahaahaha
Buda başarılı tatlım.olsun zamanla alışıyor insan. Sanirim hala düzeltemedin .. Umarim çabuk atlatirsin
Bende tebrik ediyorum ben o kadar spora bir arpa boy yol alamadim
Insallahh canm kotuyum toplayamadm. biraZ da istahiimi kesti isime geliyo :)) bugun azcik bi genisleme hissettm persembeyi iple cekiyorummmm :)
Esracim cok tesekkur ederim. Deniycem umarim yapabilirim :)Canim meyranin verdigi linkle cizelgeni hazirlayabilirsin
Sağol canim deniycem bende inşallah yapabilirim.canım esracan nında dedıgı gıbı ben de buradan yaptım bıraz uğraştım ama sonunda oldu
Canim Bazen beklemek iyi bazen arada tartılmak ,kilo arada fazla çıkınca haftanin devaminda insan daha cok zorluyo kendini..Malesef canm duzelemedim sanki daha kotu oluyorum gun gectikce :) biraz isime geliyo istahim kapandi bugun pantolumdki degsm az da olsa gozume batti persembe gunune kadr tartilmicam soz verdm kendme bakalim ne kdr oynayacak tartida
Ben geldim...canim oy kullandıktan sonra biraz dolaştık.yeni eve geldik.secim sonuclarını takip ediyoruz... Cocuğu unutup yine gelicemmmNie kimsecikler yok??
Gecmis olsun canim
Gecmis olsun canim
Esracim cok tesekkur ederim. Deniycem umarim yapabilirim :)
Sağol canim deniycem bende inşallah yapabilirim.
Canim Bazen beklemek iyi bazen arada tartılmak ,kilo arada fazla çıkınca haftanin devaminda insan daha cok zorluyo kendini..
Ben geldim...canim oy kullandıktan sonra biraz dolaştık.yeni eve geldik.secim sonuclarını takip ediyoruz... Cocuğu unutup yine gelicemmm
Gecmis olsun canim
Canim Bazen beklemek iyi bazen arada tartılmak ,kilo arada fazla çıkınca haftanin devaminda insan daha cok zorluyo kendini..
Ben geldim...canim oy kullandıktan sonra biraz dolaştık.yeni eve geldik.secim sonuclarını takip ediyoruz... Cocuğu unutup yine gelicemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?