Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar merhaba.cok uzuldum, cuma gunu kilo bildirimi yapamadim internetsiz kaldim.ondan sonra da hafta sonu hic giremedim sifremi iste unuttum.soylemistim sifrem kendiliginden degisti bilmiyorum nasil, simdi de cok zor bir sifrem var kagida yazmisim iste unuttum.neyse cuma gunu ins. kilo bilidirimi yaparim artik.

olsun bu hafta yaparsın ondan oncekı hafta bende internetın azızlıgıne ugramıştım
Gunaydinnn mutlu sabahlar mutlu haftalar citir kizlarr hersey gonlunuzce olsunnn canlarimmmm
günaydın canım
Nerde bu millet heeeyyyyyyyyyy kimse yokmuuuuuu
ayy evet 2 gundur kımse yokkk

Hayırlı günler hayırlı haftalar herkese
Kızlar evde hala uyuyorlar eşimin işi vardı erken gitti ben de tv karşısında uyuşuk bir halde oturuyorum :)

Merhaba hanımlar,
Herkes çok iidir umarım...

Ben sürünüyorum ;( Sandık görevlisi olduğumu söylemiştim daha önce...dün sabah 6:30 da çıkıp gece 01:30 da eve geldim..
belimi ve kollarımı hissetmiyorum...ne uzun sürdü yaw...İtiraz geldi yeniden sayıldı vb. amaaann çok pis bişey hırs,iktidar valla..
Biz ne güzel yiyoruz,içiyoruz ,oturuyoruz umurumzda değil ne oluyor ne bitiyor en güzeli.. Millet birbirini yiyor ne önemi var ölümlü dünyada
Bir de yeni sistem de gözlemciler oluyor sayım yaparken başında bekliyorlar her kafadan bir ses çıkıyor...Hpoop yeni baştan...En son kalitemi bozup bir güzel susturdum herkesi..
Hakkımız da hayırlısı olsun diyorum...

Dün sabah kahvaltı dışında ağzıma bir lokma bişey girmedi sabah 1 kg. fazlaydımm..Oturmaktan heryerim şişti zaar..

Şimdilik gidiyorum görüşürüz sonra..sevgili ailem evi çok güzel kullanmış dün..Eşim patates kızartmış evlere şenlik..

Yenacım geçmiş olsun diyim sana tüm gün sabit bir yerde olmak zor bence de dün eşime beni de görevli yazdırsaydın dememe rağmenhakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Dün aynı şeyi düşündüm ben tüm gün evde olmazsam evin hali ne olur diye sanırım sen gördün ne olacağını :)
Benimkiler kahvaltıyı bir şekilde hallederler de gerisi dışardan olur büyük ihtimal sonuçta benim kazanacağım para bizimkilerin boğazına yeter mi bilmem :))

asucum alışırlardı yemek yapmaya...Benim çalışan arkadaşlarımın çocukları biri dışında gayet güzel beceriyorlar...Temizlik konusun da bişey diyemeyeceğim ama yemeği hallediyorlar...
tabii tam tersi de olur dediğin gibi...

Dün eşim çok hamaratmış sorma.. pazara gitmiş gerekli gerekszi ne var ne yok almış...Dolap dolu yetmemiş balkona koymuş..Kızdım ama bişey demedim artık..

Siz de mi görevliydiniz anlamadım orayı...:44:

selamun aleyküm güzeller
görmeyeli nasılsınız
geçmişe bakamadım henüz
100 sayfayı geçmiş nasıl bakarım bilmiyorum.
neyse birazcık göz atayım

Arkadaşlarrrr, Karatay diyeti diyorum nasıl diyorum neden kimse bana cevap yazmıyor ((((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlarrrr, Karatay diyeti diyorum nasıl diyorum neden kimse bana cevap yazmıyor ((((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mimoza merhaba,

Ben karatay yapıyorum..Yaklaşık 1 yıl araştırdım,okudum kendimi hazır hissetiğim de başladım...Çünkü diyetten çok yaşam şekli...
benim tatlı ve hamur (ekmek) handikapım vardı..O yüzden ekmek yemezsem ölürüm derdim..
anladım ki ölmeden gayet iyi yaşanıyormuş...
Genel de yediklerimi paylaşıyorum...bir de faceden sağlıklı yaşıyoruzu takip etmeni öneririm kitabını okumanı karatayı felsefesini benimsemeni tavsiye ederim...
Bunun dışında sormak istediklerini nacizane öğrendiklerimle yardımcı olmaya çalışırım...

selamun aleyküm güzeller
görmeyeli nasılsınız
geçmişe bakamadım henüz

Daficiğim hoşgelmişin..Çok sevindim seni gördüğüme...

Görevli değildik canım olsaydım felan diye konuştuk da dün ordan geldim bu mevzuya bir de sen evin halini yazınca :)
Benimkiler tembel yaa bir de büyük kızım hafif üşütmüş allahım ne naz yaptı dün bana
selamun aleyküm güzeller
görmeyeli nasılsınız
geçmişe bakamadım henüz
Aleyküm selam canım hoşgeldin

kolay gelsın yenam yorulmuşsun yorgunluktandır o şişlik
selamun aleyküm güzeller
görmeyeli nasılsınız
geçmişe bakamadım henüz
ve aleykum selam ablam nerelerdesın özledik
Hayırlı günler hayırlı haftalar herkese
Kızlar evde hala uyuyorlar eşimin işi vardı erken gitti ben de tv karşısında uyuşuk bir halde oturuyorum :)

sanada canım geçmış olsun kızınada

Daficiğim hoşgelmişin..Çok sevindim seni gördüğüme...

kolay gelsın yenam yorulmuşsun yorgunluktandır o şişlik

ve aleykum selam ablam nerelerdesın özledik

sanada canım geçmış olsun kızınada
hoş buldum canlar
bende özledim sizleri çok sağolun
geçmişin bir kısmına birazcık göz attım.
meyracım sende merak etmişsin canım çok sağol güzeller güzeli.köyde işler yoğundu ablam çarşamba günü ameliyat olucak yatmadan önce yapılması gereken işleri toparlayalım istedik. 15 günde bitiremedik.
nursenaaa hodri meydan demek isterdim ama köyde diyet miyet mümkün olmadı 1 kilo alıp geldim
şu ablamın ameliyatını atlatalım hayırlısıyla bir haftada ayağa kalkıncaya kadar iş yaparım sonra döner gelirim inşallah. ancak ondan sonra dönerim diyet moduna bu arada sen fırsatı değerlendir

Kızlar nasılsınız geldim sonunda internet paketimi aldım aklim sizde sürekli ozledim hepinizi yediklerimi azalttim arada cikolata canim istiyor yiyorum napiyim varsmaba diyetisyene gidicem bakalim sabah 1 tane poğaça yumurta vay peynir ara 1 avuc leblebi 1 yemek kasigi yaban mersini 5 badem 1 litre su oglen corba taze fasulye kisir azicik bir parca ekmek yogurt

menu paylasimi yapayim coktan yapmamisim :
muz,kahve
iki dilim ince kepek ekmek,domates biber kavurmasi,peynir
bir dolma,kirmizi et,patates puresi,salata
diet bar,kahve

hoşgeldin ablacım:)
iyi olduğuna çok sevindim....
ablacığının neyi var özel olmazsa? inşaallah mühim bişey değildir?
rabbim kolaylık versin, ablana da tez zamanda şifalar ihsan etsin inşaallah ablacım....
kiloyuda dert etme verirsin sen....
komşu kahveye çağırdı şimdide, bekletmeyim gidiyim ben yine gelir yazarım ablacım....
kocaman öpüyorum, görüşürüz

geçmiş olsun ablacım rabbım şifalar versın ablacığına hayırdır hastalığı neydı

selamün aleyküm millet.....

dün bende eşimle gidip oyumu kullandım, sonra dayımı ziyaret ettik, sonrada biraz avm ye uğrayıp eve geldik.
dün dışarısı burada feci soğuktu, ince giyinmiştim dondum dondum....
bugünde sıcak heralde hava, çünkü evin içinde yanıyorum bugün.....
bahar havası işte, insanı aldatıyor....

canım senin bu mesajını okuduğum akşam bende gidip makarna yaptım biliyonmu:))))
ama nasıl özlemişim böyle.....
asuman ablamın dediği gibi ogün makarna zedeler çoktu nedense:)))))

rüyanda hayır olsun inşaallah.

oh sevindim rahatladığına:)
gözünaydın....

Boğazımın acısı geçti, acı göğüs kısmına doğru ilerledi....korkuyorum ilaç kullanmaktan...yeniden hasta olmaktan....

geçmiş olsun canım...

amin canım...

Kiiizzllaaaarrrrrrrrrrr!!!
Cizelgemi yeniledim farkettinizmiiii artik 89 yaziyoooo an itibariyle 11 kilo verdim ocak ayinin basinda baslamistimm 3 ay- 11 kilo bence iyi kendimi tebrik ediyorum haahaahaha

maşaallah maşaallah

haydi geçmiş olsun ablacım.... zor gerçekten, çünkü babacığımda hep görevli olurdu seçimde oradan biliyorum zorluğunu.
dün ara ara aklıma geldin zaten, eşime didim nilüfer ablada görevliydi şimdi görev başındadır dedim:)
o da dinledi sadece işte ne desin böcüğüm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…