olsun bu hafta yaparsın ondan oncekı hafta bende internetın azızlıgıne ugramıştımkizlar merhaba.cok uzuldum, cuma gunu kilo bildirimi yapamadim internetsiz kaldim.ondan sonra da hafta sonu hic giremedim sifremi iste unuttum.soylemistim sifrem kendiliginden degisti bilmiyorum nasil, simdi de cok zor bir sifrem var kagida yazmisim iste unuttum.neyse cuma gunu ins. kilo bilidirimi yaparim artik.
günaydın canımGunaydinnn mutlu sabahlar mutlu haftalar citir kizlarr hersey gonlunuzce olsunnn canlarimmmm
ayy evet 2 gundur kımse yokkkNerde bu millet heeeyyyyyyyyyy kimse yokmuuuuuu
olsun bu hafta yaparsın ondan oncekı hafta bende internetın azızlıgıne ugramıştım
günaydın canım
ayy evet 2 gundur kımse yokkk
Yenacım geçmiş olsun diyim sana tüm gün sabit bir yerde olmak zor bence de dün eşime beni de görevli yazdırsaydın dememe rağmenhakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Dün aynı şeyi düşündüm ben tüm gün evde olmazsam evin hali ne olur diye sanırım sen gördün ne olacağını :)
Benimkiler kahvaltıyı bir şekilde hallederler de gerisi dışardan olur büyük ihtimal sonuçta benim kazanacağım para bizimkilerin boğazına yeter mi bilmem :))
Arkadaşlarrrr, Karatay diyeti diyorum nasıl diyorum neden kimse bana cevap yazmıyor((((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selamun aleyküm güzeller
görmeyeli nasılsınız
geçmişe bakamadım henüz
100 sayfayı geçmiş nasıl bakarım bilmiyorum.
neyse birazcık göz atayım
Görevli değildik canım olsaydım felan diye konuştuk da dün ordan geldim bu mevzuya bir de sen evin halini yazınca :)asucum alışırlardı yemek yapmaya...Benim çalışan arkadaşlarımın çocukları biri dışında gayet güzel beceriyorlar...Temizlik konusun da bişey diyemeyeceğim amayemeği hallediyorlar...
tabii tam tersi de olur dediğin gibi...
Dün eşim çok hamaratmış sorma.. pazara gitmiş gerekli gerekszi ne var ne yok almış...Dolap dolu yetmemiş balkona koymuş..Kızdım ama bişey demedim artık..
Siz de mi görevliydiniz anlamadım orayı...:44:
Aleyküm selam canımselamun aleyküm güzeller
görmeyeli nasılsınız
geçmişe bakamadım henüz
kolay gelsın yenam yorulmuşsun yorgunluktandır o şişlikMerhaba hanımlar,
Herkes çok iidir umarım...
Ben sürünüyorum ;( Sandık görevlisi olduğumu söylemiştim daha önce...dün sabah 6:30 da çıkıp gece 01:30 da eve geldim..
belimi ve kollarımı hissetmiyorum...ne uzun sürdü yaw...İtiraz geldi yeniden sayıldı vb. amaaann çok pis bişey hırs,iktidar valla..
Biz ne güzel yiyoruz,içiyoruz ,oturuyoruz umurumzda değil ne oluyor ne bitiyor en güzeli..Millet birbirini yiyor ne önemi var ölümlü dünyada
Bir de yeni sistem de gözlemciler oluyor sayım yaparken başında bekliyorlar her kafadan bir ses çıkıyor...Hpoop yeni baştan...En son kalitemi bozup bir güzel susturdum herkesi..
Hakkımız da hayırlısı olsun diyorum...
Dün sabah kahvaltı dışında ağzıma bir lokma bişey girmedi sabah 1 kg. fazlaydımm..Oturmaktan heryerim şişti zaar..
Şimdilik gidiyorum görüşürüz sonra..sevgili ailem evi çok güzel kullanmış dün..Eşim patates kızartmış evlere şenlik..
ve aleykum selam ablam nerelerdesın özledikselamun aleyküm güzeller
görmeyeli nasılsınız
geçmişe bakamadım henüz
Hayırlı günler hayırlı haftalar herkese
Kızlar evde hala uyuyorlar eşimin işi vardı erken gitti ben de tv karşısında uyuşuk bir halde oturuyorum :)
Daficiğim hoşgelmişin..Çok sevindim seni gördüğüme...
Görevli değildik canım olsaydım felan diye konuştuk da dün ordan geldim bu mevzuya bir de sen evin halini yazınca :)
Benimkiler tembel yaa bir de büyük kızım hafif üşütmüş allahım ne naz yaptı dün bana
Aleyküm selam canımhoşgeldin
hoş buldum canlarkolay gelsın yenam yorulmuşsun yorgunluktandır o şişlik
ve aleykum selam ablam nerelerdesın özledik
sanada canım geçmış olsun kızınada
hoş buldum canlar
bende özledim sizleri çok sağolun
geçmişin bir kısmına birazcık göz attım.
meyracım sende merak etmişsin canım çok sağol güzeller güzeli.köyde işler yoğundu ablam çarşamba günü ameliyat olucak yatmadan önce yapılması gereken işleri toparlayalım istedik. 15 günde bitiremedik.
nursenaaa hodri meydan demek isterdim ama köyde diyet miyet mümkün olmadı 1 kilo alıp geldim
şu ablamın ameliyatını atlatalım hayırlısıyla bir haftada ayağa kalkıncaya kadar iş yaparım sonra döner gelirim inşallah. ancak ondan sonra dönerim diyet moduna bu arada sen fırsatı değerlendir
hoş buldum canlar
bende özledim sizleri çok sağolun
geçmişin bir kısmına birazcık göz attım.
meyracım sende merak etmişsin canım çok sağol güzeller güzeli.köyde işler yoğundu ablam çarşamba günü ameliyat olucak yatmadan önce yapılması gereken işleri toparlayalım istedik. 15 günde bitiremedik.
nursenaaa hodri meydan demek isterdim ama köyde diyet miyet mümkün olmadı 1 kilo alıp geldim
şu ablamın ameliyatını atlatalım hayırlısıyla bir haftada ayağa kalkıncaya kadar iş yaparım sonra döner gelirim inşallah. ancak ondan sonra dönerim diyet moduna bu arada sen fırsatı değerlendir
Topiğimizin güzel hatunlari herkese iyi akşamlar ...
Saatlerdir uyuyorum.sabah cok üzücü bir rüya gördüm.butun gunüm alt üst oldu.hala kendime gelemedim walla...
Yorumu güzel çıktı en azından...
Meyram Bende öğlen peynirli makarna yedim...uzun zamandır makarna yemiyordum.markete gittik cocuk makarna buldu geldi... İlla bunu istiyorum... Elinden alamadım. Evde var dedim dinlemedi.aldik mecburen... Eve kadar poşete koydurmadan elinde taşıdı... Gelir gelmez birlikte pişirdik... Bende dayanamadım,onlara salçalı kendime peyniri yaptım... Aksam yemek yemiyorum artık ... Yoksa hayatta toparlayamam bu öğünü
İyi akşamlar
Bugün herkesler makarnazede olmuş :) erken yemiştiniz bişey olmaz da nasıl duracaksınız yatana kadar zor valla Allah kolaylık versin
Eşimle yürüdük bugün 45 dk kadar bana köfte ısmarladı ızgara yanında ayranla bende 5buçuk gibi yedim şimdi çay içiyorum sabah da yumurtalı ekmek kızartmıştım bir dilim ondan yedim kahvaltılıklarla bana göre fena değildi bugün kaçamaklarım olsa da
Ben rahatladım darısı diğer gerginlere :)))
Boğazımın acısı geçti, acı göğüs kısmına doğru ilerledi....korkuyorum ilaç kullanmaktan...yeniden hasta olmaktan....
Bengeldiiiimmmmm sonunda
valla ben hic diyet yapmasam zaten bu tempoyla bu yaz zayiflarim cocuklar apalamaya basladi arkalarindan bende kosturuyorum surekli hareket halindeler
oyumu da kullandim geldim hayirli olur insallah vatandaslik gorevimi yapmanin vermis oldugu bir huzur var icimde insallah kararimda dogrudur rabbim hakkimizda hayirlisini versin insallah
Kiiizzllaaaarrrrrrrrrrr!!!
Cizelgemi yeniledim farkettinizmiiii artik 89 yaziyoooo an itibariyle 11 kilo verdim ocak ayinin basinda baslamistimm 3 ay- 11 kilo bence iyi kendimi tebrik ediyorum haahaahaha
Merhaba hanımlar,
Herkes çok iidir umarım...
Ben sürünüyorum ;( Sandık görevlisi olduğumu söylemiştim daha önce...dün sabah 6:30 da çıkıp gece 01:30 da eve geldim..
belimi ve kollarımı hissetmiyorum...ne uzun sürdü yaw...İtiraz geldi yeniden sayıldı vb. amaaann çok pis bişey hırs,iktidar valla..
Biz ne güzel yiyoruz,içiyoruz ,oturuyoruz umurumzda değil ne oluyor ne bitiyor en güzeli..Millet birbirini yiyor ne önemi var ölümlü dünyada
Bir de yeni sistem de gözlemciler oluyor sayım yaparken başında bekliyorlar her kafadan bir ses çıkıyor...Hpoop yeni baştan...En son kalitemi bozup bir güzel susturdum herkesi..
Hakkımız da hayırlısı olsun diyorum...
Dün sabah kahvaltı dışında ağzıma bir lokma bişey girmedi sabah 1 kg. fazlaydımm..Oturmaktan heryerim şişti zaar..
Şimdilik gidiyorum görüşürüz sonra..sevgili ailem evi çok güzel kullanmış dün..Eşim patates kızartmış evlere şenlik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?