Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlar koca bir dilim pasta yedim vicdan azabindan sahile indim 1 saat yurudum simdide spor aletinin ustundeyim ewe gidiyim aksam yorumlarinizi okurum cok kotu hissediorum kndimi pastada agzima gelio cikaricak gibiyim😭😭😭

Yemeğimi yedim kahvemi içtim şimdi yürüyüşe gideceğim..

Sabah,

2 yumurtadan omlet
Peynir
Zeytin
1 çay bardağı ceviz
3 gün kurusu
Lahana

Sütlü kahve
yeşilçay

Akşam,

ezogelin çorbası
Mantar sote
Yoğurtlu semizotu

Teşekkür ederiz iyiyiz sen nasılın.?

Kizlar koca bir dilim pasta yedim vicdan azabindan sahile indim 1 saat yurudum simdide spor aletinin ustundeyim ewe gidiyim aksam yorumlarinizi okurum cok kotu hissediorum kndimi pastada agzima gelio cikaricak gibiyim😭😭😭

mideni üşütmüşsündür belkide.....
geçmiş olsun.

19:30 da ewe geldim soyundum dusa gircem komsu dediki aksam yuruyusu yapalim mi 15 dk sonra 4. Saat yuruyusume baslayacam artik elim ayagim kalkarsa yazdiklariniza yorum yaparim saka bi yana simdilik cok enerjik hissediorum kndimi 1 koca dilim pastanin cezasi 3 saat spor

mideni üşütmüşsündür belkide.....
geçmiş olsun.
Saol cnmda deil cok yersinde cikartmak istersin ya ole bisey
bu sene o basladi bnde cok yersem kivrim kivrim kivraniorum dumping sendromu yasio ya mide kucultenler onlar gibi oldum ne zmn sokakda kvde yesem cikartiorum yediklerimi
1 ay once 3 gun misafirlerle oglen aksam sabah sokakda yedik 3. Gun sonunda hastanelik oldum
2 gun oncede aksam yuruyusden snra ymk yedim sabah 3 den 7 ye kadar tesbih bocegi gibi kivrandim deli danalar gibi dolaniodum evde midemin agrisindan vucut isyan edio yeme artik die😄

Salo canım...

Ablacım Allah şifa versin...

Herkese hayırlı akşamlar dün sabah itibariyle tamamen kısılmış bir ses ile uyandım...bugün doktor ve maalesef kaçınılmaz son antibiyotik kullanıcım hemde 1 hafta...

bugün evde annemle menü filan kalmadı .yarın karataya devam....

Herkese sevgiler....

Daficiğm ablan neden ameliyat oacak söyledinde benmi kaçırdm kuzum...
Allah hayırlı şifalar versin çabucak olsun da toparlansın inşallah...

nevinciğim ,geçmiş olsun canım...

MEyracığım yolculuk ne zaman..Annenler de seviniyordur gideceksin diye...

--

Kızlar çok kötü etkilendiğim bir haber aldım...bizim sitede 15 yaşın da bir kız annesiyle tartışıyor bir sebeple, gece 12-1 gibi kendini 4.kattan aşağı atmış ;(
Öfff çok etkilendim yaaa..Allah akıl fikir versin şeytana uydurmasın gençlerimizi...

Son düzenleme:

Saol canım...

Ne acı bir olay gencecik canamı üzülürsün o annenin halinemi,Allah sabırlar versin....

Son düzenleme:
Salo canım...

Ne acı bir olay gencecik canamı üzülürsün o annenin halinemi,Allah sabırlar versin....

Aynen öyle canım inşallah birşey olmaz da iyileşir...

Söylediklerine göre kopuk bir aileymiş..3 kız kardeş babaları terketmiş bunları anneleri de bir şekil de başa çıkamıyor heralde..
Valla Çok kötüyüm..;( Durakta markette gördüğüm biri..

Aaa hayattmamı ben daha kötüsü anladım inşaAllah iyileşir...

İyi akşamlar
Bugün evden çıkmadım hiç biraz temizlik yaptım zaten güne geç başlayınca akşamı ettim böylece
Yarın da arkadasa kahvaltıya gideceğiz of of
Nevincim geçmiş olsun canım

Hastalara acil sifalar diliorum
topic durgun herkes yogun
ben bugun 4 saat spor yaptim ya ne yorgunluk ne bisey gecen kis5 saat spor yapiorum die diiyetisyenim kizmisdi birakmisdim ogun bugundur hep halsiz hep yorgundum megersem bnm ilacim spormus azcik ayak tabanim acio sanirim oda ayakkabidan eskidi artik spor ayakkabim bundan snra firsat bbuldukca spor yapcam dinlemiycem bu konuda diyetisyenimi gunde 2 saat garantide ogleden snralarida takilcam sahilde huzur buldum yemin ederim mutluluk hormonum salgilandi..
Simdi yatmayi planliorumki birseyler yemiyim karnim ac

Kızlar 5 günde 5 kilo diyeteine başlıycam yarın inş. Belki sizde başlamak istersiniz :

1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz. PATATESLERE BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.

2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.[/COLOR][/B][/COLOR]Sabahtan itibaren HANGı SEBZELERLE BAŞLIYORSANIZ ONUNLA DEVAM EDıYORSUNUZ. ıSTERSENıZ 40 CEŞıT SEBZE YıYEBıLıRSıNıZ. AMA BU SEBZELERıN SABAH Kı TABAĞINIZDA OLMASI GEREKıYOR.YANı GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.

3. gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR

4. gün: meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür YAŞ meyveyi ( MUZ HARıÇ) tüketin.GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ

5. gün: Yalnızca yumurta. BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYORYada yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin....B]GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ[/B][/COLOR]

6. ve 7. günler bu diyetin bayramları yani dinlenme günleri, istediğinizi, özlediğinizi yiyebilirsiniz. Ama ölçülü davranmak ve ölçülü yemek gerekiyor. fazlaya kaçarsanız 5 kilonun 2 sini alıyorsunuz...

Hafta başında yine aynı sırayla diyeti uygulamaya başlayabilirsiniz.

Şekersiz açık çay, kahve, yeşil çay her daim serbest.

bana katılmak isteyen var mı??? :lepi:

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

geçmiş olsun ablacım rabbım şifalar versın ablacığına hayırdır hastalığı neydı

kızlar çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.

ablam safra kesesi ameliyatı olacak. uzun süredir sancılanıyor.çok direndi ama pes etti.hayırlısıyla kurtulur inşallah. yarın yatacak çarşamba ameliyat. bende inegöle gidicem refakat için.
nevincim sanada geçmiş olsun canım. babanda iyidir inşallah

yenacım kıza çok üzüldüm. Allah akıl fikir versin gençlerimize baş etmek çok zor gerçekten.
Allah evladında eşinde hayırlısını versin.

İyi akşamlar güzeller.
Gece heyecanla secim takibi yapınca bügünde uyku düzenim bozuldu tabi..az önce uyandım:). Gece nasıl uyuyacağım bilmiyorum...
Bu sabah geç kalktık.oglen 13.00 da fizik tedavim vardı.1 saat sürdü. Kendimi iyi hissedince bir yürüyüşüm tam 4 saat ...
Hafif tempoda yürüyorum gerçi ama iyi geldi... Eve gelmeden esim aradı sagolsun salata yapımımı sana dedi...
Salata malzemelerini yıkıyorum hazır ama sagolsun.az kalsın dışarıda kaçamak yapacakken aradı beni :)))

Canim soylemesemiydim acaba farkında olmadan herkesi olumsuzum etkiledim:44::44::44:
Harikasin arkadasim... Bende ya karatayi okuyacak yada diyetisyene gideceğim...

spor vicdanını rahatlatmış ama midene üzüldüm ?:26::26::26:

Kötü tecrübe olmuş... Ben geçenlerde cok yediğimde vicdan azabından alt üst oldum.birden baktım banyoda cikariverdim.
canim saglıgına bak sen diyet programı bekleyebilir...
Ufffff ben bile burda nasıl oldum... Anneyi düşünemiyorum... Tez zamanda iyileşir inşallah...

iyi akşamlar kızlar karadayımı izliyorummmm 2 laf verem size dedimm
Hayırlı günler hayırlı haftalar herkese
Kızlar evde hala uyuyorlar eşimin işi vardı erken gitti ben de tv karşısında uyuşuk bir halde oturuyorum :)
asummmm bende ç.ok fena bi gün geçirdim eşim gece 3 te geldi çay demledik o satte uyuyum diyene kadar satt oldumu 4 zaten aldık sattlei kız uyandı 7 de akşama kadar kanepeden kanepeye atladım ne temizlik ne bişey eşimde uyuyunca ses yapmıyalım diye oayalandım kafam kazan oldu duş aldım azıcık da akşam üzeri kendime geldim

ayy ben bikere olduydumda ammannn zor be ama gurur vericide ayrıca çok heycanlıydı

neyseki sen yokken kızartmışlar zira karataya ters:)

selamun aleyküm güzeller
görmeyeli nasılsınız
geçmişe bakamadım henüz
100 sayfayı geçmiş nasıl bakarım bilmiyorum.
neyse birazcık göz atayım
özledik dafim yaw nirelerde kadın

geçmiş olsunnn anammm gene ameliyat sonrası gelenler gidenler ikramlarr
seni geçerimmm ben
heheeee
ayy canım yaa şimdiki gençlerde pek asiii allah hayırlı ahlaklı evlat versin annesinede ne kadar zorrr zaten eşi terk etmiş kanadı kırık off allah güç versin

bende sizi özledim
köyde çalışmak çok iyi geldi bana
vücudumun ne kadar çok ihtiyacı varmış harekete, toprakla oynamaya anlatamam
nursenaaa köyde adım sayarım 16 bini aşağı düşmedi ama sadece adımlarımı sayıyor kollarımın hareketine saymıyor
o kadar hareket edince 3 yıldır yemediğim kadar yedim 1 kilo alıp geldim
sen solla beni ben döndüğümde senin peşine takılırım

yapma yenam çok uzuldum rabbım sıfa versın annesınede sabır vesın allahım kımseyı evladı ile imtihan etmesın

ahhh ah banada bı böyle salata yapan olsa bızımkıler bıde benım yemedıgımı bıle bıle neler ıstıyorlar benden
ohhh ablam neguzel elektırıgınıde almıştır toprak 1 kılo gıne ıyıy ablam sen verırsın onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…