Kızlar nasılsınız geldim sonunda internet paketimi aldım aklim sizde sürekli ozledim hepinizi yediklerimi azalttim arada cikolata canim istiyor yiyorum napiyim varsmaba diyetisyene gidicem bakalim sabah 1 tane poğaça yumurta vay peynir ara 1 avuc leblebi 1 yemek kasigi yaban mersini 5 badem 1 litre su oglen corba taze fasulye kisir azicik bir parca ekmek yogurt
Kizlar koca bir dilim pasta yedim vicdan azabindan sahile indim 1 saat yurudum simdide spor aletinin ustundeyim ewe gidiyim aksam yorumlarinizi okurum cok kotu hissediorum kndimi pastada agzima gelio cikaricak gibiyim😭😭😭
Saol cnmda deil cok yersinde cikartmak istersin ya ole biseymideni üşütmüşsündür belkide.....
geçmiş olsun.
Salo canım...canım senin bu mesajını okuduğum akşam bende gidip makarna yaptım biliyonmu:))))
ama nasıl özlemişim böyle.....
asuman ablamın dediği gibi ogün makarna zedeler çoktu nedense:)))))
rüyanda hayır olsun inşaallah.
oh sevindim rahatladığına:)
gözünaydın....
geçmiş olsun canım...
amin canım...
maşaallah maşaallah
haydi geçmiş olsun ablacım.... zor gerçekten, çünkü babacığımda hep görevli olurdu seçimde oradan biliyorum zorluğunu.
dün ara ara aklıma geldin zaten, eşime didim nilüfer ablada görevliydi şimdi görev başındadır dedim:)
o da dinledi sadece işte ne desin böcüğüm:)
Ablacım Allah şifa versin...
hoş buldum canlar
bende özledim sizleri çok sağolun
geçmişin bir kısmına birazcık göz attım.
meyracım sende merak etmişsin canım çok sağol güzeller güzeli.köyde işler yoğundu ablam çarşamba günü ameliyat olucak yatmadan önce yapılması gereken işleri toparlayalım istedik. 15 günde bitiremedik.
nursenaaa hodri meydan demek isterdim ama köyde diyet miyet mümkün olmadı 1 kilo alıp geldim
şu ablamın ameliyatını atlatalım hayırlısıyla bir haftada ayağa kalkıncaya kadar iş yaparım sonra döner gelirim inşallah. ancak ondan sonra dönerim diyet moduna bu arada sen fırsatı değerlendir
Daficiğm ablan neden ameliyat oacak söyledinde benmi kaçırdm kuzum...
Allah hayırlı şifalar versin çabucak olsun da toparlansın inşallah...
nevinciğim ,geçmiş olsun canım...
MEyracığım yolculuk ne zaman..Annenler de seviniyordur gideceksin diye...
--
Kızlar çok kötü etkilendiğim bir haber aldım...bizim sitede 15 yaşın da bir kız annesiyle tartışıyor bir sebeple, gece 12-1 gibi kendini 4.kattan aşağı atmış ;(
Öfff çok etkilendim yaaa..Allah akıl fikir versin şeytana uydurmasın gençlerimizi...
Salo canım...
Ne acı bir olay gencecik canamı üzülürsün o annenin halinemi,Allah sabırlar versin....
Aynen öyle canım inşallah birşey olmaz da iyileşir...
Söylediklerine göre kopuk bir aileymiş..3 kız kardeş babaları terketmiş bunları anneleri de bir şekil de başa çıkamıyor heralde..
Valla Çok kötüyüm..;( Durakta markette gördüğüm biri..
hoşgeldin ablacım:)
iyi olduğuna çok sevindim....
ablacığının neyi var özel olmazsa? inşaallah mühim bişey değildir?
rabbim kolaylık versin, ablana da tez zamanda şifalar ihsan etsin inşaallah ablacım....
kiloyuda dert etme verirsin sen....
komşu kahveye çağırdı şimdide, bekletmeyim gidiyim ben yine gelir yazarım ablacım....
kocaman öpüyorum, görüşürüz
geçmiş olsun ablacım rabbım şifalar versın ablacığına hayırdır hastalığı neydı
Salo canım...
Herkese hayırlı akşamlar dün sabah itibariyle tamamen kısılmış bir ses ile uyandım...bugün doktor ve maalesef kaçınılmaz son antibiyotik kullanıcım hemde 1 hafta...
bugün evde annemle menü filan kalmadı .yarın karataya devam....
Herkese sevgiler....
kızlar çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.Daficiğm ablan neden ameliyat oacak söyledinde benmi kaçırdm kuzum...
--
Kızlar çok kötü etkilendiğim bir haber aldım...bizim sitede 15 yaşın da bir kız annesiyle tartışıyor bir sebeple, gece 12-1 gibi kendini 4.kattan aşağı atmış ;(
Öfff çok etkilendim yaaa..Allah akıl fikir versin şeytana uydurmasın gençlerimizi...
Canim soylemesemiydim acaba farkında olmadan herkesi olumsuzum etkiledim:44::44::44:canım senin bu mesajını okuduğum akşam bende gidip makarna yaptım biliyonmu:))))
ama nasıl özlemişim böyle.....
asuman ablamın dediği gibi ogün makarna zedeler çoktu nedense:)))))
rüyanda hayır olsun inşaallah.
oh sevindim rahatladığına:)
gözünaydın....
geçmiş olsun canım...
amin canım...
maşaallah maşaallah
haydi geçmiş olsun ablacım.... zor gerçekten, çünkü babacığımda hep görevli olurdu seçimde oradan biliyorum zorluğunu.
dün ara ara aklıma geldin zaten, eşime didim nilüfer ablada görevliydi şimdi görev başındadır dedim:)
o da dinledi sadece işte ne desin böcüğüm:)
Harikasin arkadasim... Bende ya karatayi okuyacak yada diyetisyene gideceğim...Yemeğimi yedim kahvemi içtim şimdi yürüyüşe gideceğim..
Sabah,
2 yumurtadan omlet
Peynir
Zeytin
1 çay bardağı ceviz
3 gün kurusu
Lahana
Sütlü kahve
yeşilçay
Akşam,
ezogelin çorbası
Mantar sote
Yoğurtlu semizotu
spor vicdanını rahatlatmış ama midene üzüldüm ?:26::26::26:Kizlar koca bir dilim pasta yedim vicdan azabindan sahile indim 1 saat yurudum simdide spor aletinin ustundeyim ewe gidiyim aksam yorumlarinizi okurum cok kotu hissediorum kndimi pastada agzima gelio cikaricak gibiyim😭😭😭
Kötü tecrübe olmuş... Ben geçenlerde cok yediğimde vicdan azabından alt üst oldum.birden baktım banyoda cikariverdim.Saol cnmda deil cok yersinde cikartmak istersin ya ole bisey
bu sene o basladi bnde cok yersem kivrim kivrim kivraniorum dumping sendromu yasio ya mide kucultenler onlar gibi oldum ne zmn sokakda kvde yesem cikartiorum yediklerimi
1 ay once 3 gun misafirlerle oglen aksam sabah sokakda yedik 3. Gun sonunda hastanelik oldum
2 gun oncede aksam yuruyusden snra ymk yedim sabah 3 den 7 ye kadar tesbih bocegi gibi kivrandim deli danalar gibi dolaniodum evde midemin agrisindan vucut isyan edio yeme artik die😄
canim saglıgına bak sen diyet programı bekleyebilir...Salo canım..
Herkese hayırlı akşamlar dün sabah itibariyle tamamen kısılmış bir ses ile uyandım...bugün doktor ve maalesef kaçınılmaz son antibiyotik kullanıcım hemde 1 hafta...
bugün evde annemle menü filan kalmadı .yarın karataya devam....
Herkese sevgiler....
Ufffff ben bile burda nasıl oldum... Anneyi düşünemiyorum... Tez zamanda iyileşir inşallah...Daficiğm ablan neden ameliyat oacak söyledinde benmi kaçırdm kuzum...
asummmm bende ç.ok fena bi gün geçirdim eşim gece 3 te geldi çay demledik o satte uyuyum diyene kadar satt oldumu 4 zaten aldık sattlei kız uyandı 7 de akşama kadar kanepeden kanepeye atladım ne temizlik ne bişey eşimde uyuyunca ses yapmıyalım diye oayalandım kafam kazan oldu duş aldım azıcık da akşam üzeri kendime geldimHayırlı günler hayırlı haftalar herkese
Kızlar evde hala uyuyorlar eşimin işi vardı erken gitti ben de tv karşısında uyuşuk bir halde oturuyorum :)
ayy ben bikere olduydumda ammannn zor be ama gurur vericide ayrıca çok heycanlıydıMerhaba hanımlar,
Herkes çok iidir umarım...
Ben sürünüyorum ;( Sandık görevlisi olduğumu söylemiştim daha önce...dün sabah 6:30 da çıkıp gece 01:30 da eve geldim..
belimi ve kollarımı hissetmiyorum...ne uzun sürdü yaw...İtiraz geldi yeniden sayıldı vb. amaaann çok pis bişey hırs,iktidar valla..
Biz ne güzel yiyoruz,içiyoruz ,oturuyoruz umurumzda değil ne oluyor ne bitiyor en güzeli..Millet birbirini yiyor ne önemi var ölümlü dünyada
Bir de yeni sistem de gözlemciler oluyor sayım yaparken başında bekliyorlar her kafadan bir ses çıkıyor...Hpoop yeni baştan...En son kalitemi bozup bir güzel susturdum herkesi..
Hakkımız da hayırlısı olsun diyorum...
Dün sabah kahvaltı dışında ağzıma bir lokma bişey girmedi sabah 1 kg. fazlaydımm..Oturmaktan heryerim şişti zaar..
Şimdilik gidiyorum görüşürüz sonra..sevgili ailem evi çok güzel kullanmış dün..Eşim patates kızartmış evlere şenlik..
özledik dafim yaw nirelerde kadınselamun aleyküm güzeller
görmeyeli nasılsınız
geçmişe bakamadım henüz
100 sayfayı geçmiş nasıl bakarım bilmiyorum.
neyse birazcık göz atayım
geçmiş olsunnn anammm gene ameliyat sonrası gelenler gidenler ikramlarr
hoş buldum canlar
bende özledim sizleri çok sağolun
geçmişin bir kısmına birazcık göz attım.
meyracım sende merak etmişsin canım çok sağol güzeller güzeli.köyde işler yoğundu ablam çarşamba günü ameliyat olucak yatmadan önce yapılması gereken işleri toparlayalım istedik. 15 günde bitiremedik.
nursenaaa hodri meydan demek isterdim ama köyde diyet miyet mümkün olmadı 1 kilo alıp geldim
şu ablamın ameliyatını atlatalım hayırlısıyla bir haftada ayağa kalkıncaya kadar iş yaparım sonra döner gelirim inşallah. ancak ondan sonra dönerim diyet moduna bu arada sen fırsatı değerlendir
ayy canım yaa şimdiki gençlerde pek asiii allah hayırlı ahlaklı evlat versin annesinede ne kadar zorrr zaten eşi terk etmiş kanadı kırık off allah güç versinDaficiğm ablan neden ameliyat oacak söyledinde benmi kaçırdm kuzum...
--
bende sizi özledimiyi akşamlar kızlar karadayımı izliyorummmm 2 laf verem size dedimm
asummmm bende ç.ok fena bi gün geçirdim eşim gece 3 te geldi çay demledik o satte uyuyum diyene kadar satt oldumu 4 zaten aldık sattlei kız uyandı 7 de akşama kadar kanepeden kanepeye atladım ne temizlik ne bişey eşimde uyuyunca ses yapmıyalım diye oayalandım kafam kazan oldu duş aldım azıcık da akşam üzeri kendime geldim
ayy ben bikere olduydumda ammannn zor be ama gurur vericide ayrıca çok heycanlıydı
neyseki sen yokken kızartmışlar zira karataya ters:)
özledik dafim yaw nirelerde kadın
geçmiş olsunnn anammm gene ameliyat sonrası gelenler gidenler ikramlarr
seni geçerimmm ben
heheeee
ayy canım yaa şimdiki gençlerde pek asiii allah hayırlı ahlaklı evlat versin annesinede ne kadar zorrr zaten eşi terk etmiş kanadı kırık off allah güç versin
yapma yenam çok uzuldum rabbım sıfa versın annesınede sabır vesın allahım kımseyı evladı ile imtihan etmesınDaficiğm ablan neden ameliyat oacak söyledinde benmi kaçırdm kuzum...
--
ahhh ah banada bı böyle salata yapan olsa bızımkıler bıde benım yemedıgımı bıle bıle neler ıstıyorlar bendenİyi akşamlar güzeller.
Gece heyecanla secim takibi yapınca bügünde uyku düzenim bozuldu tabi..az önce uyandım:). Gece nasıl uyuyacağım bilmiyorum...
Bu sabah geç kalktık.oglen 13.00 da fizik tedavim vardı.1 saat sürdü. Kendimi iyi hissedince bir yürüyüşüm tam 4 saat ...
Hafif tempoda yürüyorum gerçi ama iyi geldi... Eve gelmeden esim aradı sagolsun salata yapımımı sana dedi...
Salata malzemelerini yıkıyorum hazır ama sagolsun.az kalsın dışarıda kaçamak yapacakken aradı beni :)))
Canim soylemesemiydim acaba farkında olmadan herkesi olumsuzum etkiledim:44::44::44:
Harikasin arkadasim... Bende ya karatayi okuyacak yada diyetisyene gideceğim...
spor vicdanını rahatlatmış ama midene üzüldüm ?:26::26::26:
Kötü tecrübe olmuş... Ben geçenlerde cok yediğimde vicdan azabından alt üst oldum.birden baktım banyoda cikariverdim.
canim saglıgına bak sen diyet programı bekleyebilir...
Ufffff ben bile burda nasıl oldum... Anneyi düşünemiyorum... Tez zamanda iyileşir inşallah...
ohhh ablam neguzel elektırıgınıde almıştır toprak 1 kılo gıne ıyıy ablam sen verırsın onu
bende sizi özledim
köyde çalışmak çok iyi geldi bana
vücudumun ne kadar çok ihtiyacı varmış harekete, toprakla oynamaya anlatamam
nursenaaa köyde adım sayarım 16 bini aşağı düşmediama sadece adımlarımı sayıyor kollarımın hareketine saymıyor
o kadar hareket edince 3 yıldır yemediğim kadar yedim1 kilo alıp geldim
sen solla beni ben döndüğümde senin peşine takılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?