inşallah canım hep beraber verelim bu kilolarıyapma yenam çok uzuldum rabbım sıfa versın annesınede sabır vesın allahım kımseyı evladı ile imtihan etmesın
ahhh ah banada bı böyle salata yapan olsa bızımkıler bıde benım yemedıgımı bıle bıle neler ıstıyorlar benden
ohhh ablam neguzel elektırıgınıde almıştır toprak 1 kılo gıne ıyıy ablam sen verırsın onu
Asucum Ben arkadaşlarım ile kahvaltı ederken sohbetten ne yada nekadar yediğini bilmiyorum maalesef... Gerçi kahvaltıda kaçırmayı kaçırmak olarak görmüyorum :) gunun devamını ona göre ayarliyabiliyor insan... Şimdiden iyi eğlenceler az kaçamakli kahvaltılar....İyi akşamlar
Bugün evden çıkmadım hiç biraz temizlik yaptım zaten güne geç başlayınca akşamı ettim böylece
Yarın da arkadasa kahvaltıya gideceğiz of of
Nevincim geçmiş olsun canım
Hastalara acil sifalar diliorum
topic durgun herkes yogun
ben bugun 4 saat spor yaptim ya ne yorgunluk ne bisey gecen kis5 saat spor yapiorum die diiyetisyenim kizmisdi birakmisdim ogun bugundur hep halsiz hep yorgundum megersem bnm ilacim spormus azcik ayak tabanim acio sanirim oda ayakkabidan eskidi artik spor ayakkabim bundan snra firsat bbuldukca spor yapcam dinlemiycem bu konuda diyetisyenimi gunde 2 saat garantide ogleden snralarida takilcam sahilde huzur buldum yemin ederim mutluluk hormonum salgilandi..
Simdi yatmayi planliorumki birseyler yemiyim karnim ac
kızlar çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.
ablam safra kesesi ameliyatı olacak. uzun süredir sancılanıyor.çok direndi ama pes etti.hayırlısıyla kurtulur inşallah. yarın yatacak çarşamba ameliyat. bende inegöle gidicem refakat için.
nevincim sanada geçmiş olsun canım. babanda iyidir inşallah
yenacım kıza çok üzüldüm. Allah akıl fikir versin gençlerimize baş etmek çok zor gerçekten.
Allah evladında eşinde hayırlısını versin.
Sanirim Adam bıktı benim zayiflayamamamdan ne yapsin.:44::44::44:yapma yenam çok uzuldum rabbım sıfa versın annesınede sabır vesın allahım kımseyı evladı ile imtihan etmesın
ahhh ah banada bı böyle salata yapan olsa bızımkıler bıde benım yemedıgımı bıle bıle neler ıstıyorlar benden
ohhh ablam neguzel elektırıgınıde almıştır toprak 1 kılo gıne ıyıy ablam sen verırsın onu
inşallahAsucum Ben arkadaşlarım ile kahvaltı ederken sohbetten ne yada nekadar yediğini bilmiyorum maalesef... Gerçi kahvaltıda kaçırmayı kaçırmak olarak görmüyorum :) gunun devamını ona göre ayarliyabiliyor insan... Şimdiden iyi eğlenceler az kaçamakli kahvaltılar....
Cok gecmis olsun. Ablaniz Cabucak olur biter sıkıntısından kurtulur inşallah....
Sanirim Adam bıktı benim zayiflayamamamdan ne yapsin.:44::44::44:
bende sizi özledim
köyde çalışmak çok iyi geldi bana
vücudumun ne kadar çok ihtiyacı varmış harekete, toprakla oynamaya anlatamam
nursenaaa köyde adım sayarım 16 bini aşağı düşmediama sadece adımlarımı sayıyor kollarımın hareketine saymıyor
o kadar hareket edince 3 yıldır yemediğim kadar yedim1 kilo alıp geldim
sen solla beni ben döndüğümde senin peşine takılırım
Saol cnmda deil cok yersinde cikartmak istersin ya ole bisey
bu sene o basladi bnde cok yersem kivrim kivrim kivraniorum dumping sendromu yasio ya mide kucultenler onlar gibi oldum ne zmn sokakda kvde yesem cikartiorum yediklerimi
1 ay once 3 gun misafirlerle oglen aksam sabah sokakda yedik 3. Gun sonunda hastanelik oldum
2 gun oncede aksam yuruyusden snra ymk yedim sabah 3 den 7 ye kadar tesbih bocegi gibi kivrandim deli danalar gibi dolaniodum evde midemin agrisindan vucut isyan edio yeme artik die😄
Daficiğm ablan neden ameliyat oacak söyledinde benmi kaçırdm kuzum...
Allah hayırlı şifalar versin çabucak olsun da toparlansın inşallah...
nevinciğim ,geçmiş olsun canım...
MEyracığım yolculuk ne zaman..Annenler de seviniyordur gideceksin diye...
--
Kızlar çok kötü etkilendiğim bir haber aldım...bizim sitede 15 yaşın da bir kız annesiyle tartışıyor bir sebeple, gece 12-1 gibi kendini 4.kattan aşağı atmış ;(
Öfff çok etkilendim yaaa..Allah akıl fikir versin şeytana uydurmasın gençlerimizi...
kızlar çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.
ablam safra kesesi ameliyatı olacak. uzun süredir sancılanıyor.çok direndi ama pes etti.hayırlısıyla kurtulur inşallah. yarın yatacak çarşamba ameliyat. bende inegöle gidicem refakat için.
nevincim sanada geçmiş olsun canım. babanda iyidir inşallah
yenacım kıza çok üzüldüm. Allah akıl fikir versin gençlerimize baş etmek çok zor gerçekten.
Allah evladında eşinde hayırlısını versin.
Asucum Ben arkadaşlarım ile kahvaltı ederken sohbetten ne yada nekadar yediğini bilmiyorum maalesef... Gerçi kahvaltıda kaçırmayı kaçırmak olarak görmüyorum :) gunun devamını ona göre ayarliyabiliyor insan... Şimdiden iyi eğlenceler az kaçamakli kahvaltılar....
Cok gecmis olsun. Ablaniz Cabucak olur biter sıkıntısından kurtulur inşallah....
Sanirim Adam bıktı benim zayiflayamamamdan ne yapsin.:44::44::44:
ohh maşşallahh 16 bin o nasıl bi akam öle hiç görmedim benim adım sayarda,
maşşallah nazar boncuğu gibi oldukk sen 86 asu 87 ben 88 :))))))))
hadi bana kolay gelsinde geçem sizi
yok canım aynı hizaya gelmeye başladıkohh maşşallahh 16 bin o nasıl bi akam öle hiç görmedim benim adım sayarda,
maşşallah nazar boncuğu gibi oldukk sen 86 asu 87 ben 88 :))))))))
hadi bana kolay gelsinde geçem sizi
İyi akşamlar güzeller.
Gece heyecanla secim takibi yapınca bügünde uyku düzenim bozuldu tabi..az önce uyandım:). Gece nasıl uyuyacağım bilmiyorum...
Bu sabah geç kalktık.oglen 13.00 da fizik tedavim vardı.1 saat sürdü. Kendimi iyi hissedince bir yürüyüşüm tam 4 saat ...
Hafif tempoda yürüyorum gerçi ama iyi geldi... Eve gelmeden esim aradı sagolsun salata yapımımı sana dedi...
Salata malzemelerini yıkıyorum hazır ama sagolsun.az kalsın dışarıda kaçamak yapacakken aradı beni :)))
Canim soylemesemiydim acaba farkında olmadan herkesi olumsuzum etkiledim:44::44::44:
Harikasin arkadasim... Bende ya karatayi okuyacak yada diyetisyene gideceğim...
spor vicdanını rahatlatmış ama midene üzüldüm ?:26::26::26:
Kötü tecrübe olmuş... Ben geçenlerde cok yediğimde vicdan azabından alt üst oldum.birden baktım banyoda cikariverdim.
canim saglıgına bak sen diyet programı bekleyebilir...
Ufffff ben bile burda nasıl oldum... Anneyi düşünemiyorum... Tez zamanda iyileşir inşallah...
midene dikkat et canım....
perşembe yada cuma ablacım, evet çok seviniyoruz hepimiz:)
kızada çok çok üzüldüm.....
allah yardımcısı olsun, ve herkeside korusun inşaallah kötü şeylerden.
amin inşaallah ablacım, allah yardımcınız olsun.
Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. Kilo veren oldu mu ? :)
ohhh mıs afıyet olsunHayırlı sabahlar
Büyük kızımı okula gönderdim küçük de birazdan çıkar
Ben de pırasa mücverimi fırına verdim kendime tarçınlı yeşilçay yaptım demleniyor 10-11 gibi gideceğiz arkadaşa bebeği olan arkadaşımla beraber :)
hoşgeldın canımKızlar merhaba aranıza yeni katıldım. Kilo veren oldu mu ? :)
Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. Kilo veren oldu mu ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?