canlar dün yoktum kusuruma bakmayın bebek için genetik testleri vermöeye gittim...
bugünki kahvaltım
1 dilim ekmek.
peynir zeytin bi tatlı ksaığı salça
yarım domates
saolasın canm Allah razı olsunnnrabbım kolaylık versın canım
Günaydın canım iyiyim şükür birazdan çıkacağım hazırlanıyorumAassuuuuuuuuuu nasilsin canimmmm
canlar dün yoktum kusuruma bakmayın bebek için genetik testleri vermöeye gittim...
bugünki kahvaltım
1 dilim ekmek.
yarım domates
saol asuman ablacımAllah kolaylıklar versin
selamun aleyküm güzeller
görmeyeli nasılsınız
geçmişe bakamadım henüz
100 sayfayı geçmiş nasıl bakarım bilmiyorum.
neyse birazcık göz atayım
aferin sana alkışşşşbakın oyun oynadım sıkıntıdan, 3ödül topladım:))))) sağ üst köşedeler....
hoşgeldin. burada hepimiz kilo vermek için toplandık. kilo verdik, veriyoruz, vereceğiz inşallahKızlar merhaba aranıza yeni katıldım. Kilo veren oldu mu ? :)
bende hiç 10000 adımı göremedim 7binlerde kalıyorum hepYenam teşekkür ederim iyiyim cok şükür günlerim yogun geçiyor is ev bebek kendimi unutuyorum inan bu sabah kahvaltida 1 simit 1 krem peynir çay ictim dün pedometre takılıydi Sabahtan akşama kadar 7800 adim olmus yatana kadar iyi sanirim
selam kızlar
pazar günü sabahtan oy kullandık direkt düzceye geçtik oradada internet yok giremedim haber veremedim size de
dün akşam geldik kızım çok huzursuzdu ağladı durdu uyumadı gece 12de zor uyuttum sonra bende yattım
şimdi kızımı uyuttum tekrar bir yandan kahvaltı yapıp bir yandan size yazıyorum
geçmişe bakabildiğim kadar bakarım ama hepsini okuyamayabilirim
bugün annemle birlikte görümcemde gelecek kalmaya. ondan bugünde giremeyebilirim
yarın da nöbete gitcem. ayyy ne çok ayrı kaldım ve kalcam sizden özledim sizi
geçmiş olsun yenacım....Günaydın cici kızlar...
güzel güneşli bir gün ama benim içim acaip sıkıntılı..dün aldığım haber sonra abimin eşinin siyatik ağrısından sağ bacağı tutulmuş..Daha önce de olmuştu ve günlerce yürüyememişti...gece gördüğüm iki kötü rüya...
Ayarlarım bozuldu..Sabahtan beri ağlıyorum..
Canimcim sana iyi eğlenceler.. Pirasadan mucver mı yaptın.? Fırında öylemi? Merak ettim. Ben de böyle saglikli şeyler yapmak istiyorum ama hiç bilmiyorum.prasa sevmem evede yapmıyorum . Tadı nasıl oluyor.ben pirasa yi soğana benzetiyorum o yüzden pek yemiyorum.denesemmi onerirmisin kuzum?Aynen dediğin gibi oluyor canım bende de ama telafisi mümkün aslında gitmeden fırsat bulup biraz yürüsem iyi olur
Sabah kızları gönderdikten sonra fırında pırasa mücver yapacağım kahvaltı için vakit kalırsa yürürüm biraz inşallah
Canim hosgeldin.gecen 5 günde 5 kg diyetini önerdin sanirim ama burada cok rağbet görmeyecektir Cunki 5 günde 5 kilo gitmez.su gider bağırsaklar boşalır ancak.bide gitse gitse 1 kilo yag gider.canına işkence etme bence .katılımın senin icin hayırlı olur inşallah....Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. Kilo veren oldu mu ? :)
bence vucudumuz tepki verio
Canim inşallah güzel sonuçlanır ..canlar dün yoktum kusuruma bakmayın bebek için genetik testleri vermöeye gittim...
bugünki kahvaltım
1 dilim ekmek.
yarım domates
kuzum bizde özlüyoruz seni ...arayı cok açma gelselam kızlar
pazar günü sabahtan oy kullandık direkt düzceye geçtik oradada internet yok giremedim haber veremedim size de
dün akşam geldik kızım çok huzursuzdu ağladı durdu uyumadı gece 12de zor uyuttum sonra bende yattım
şimdi kızımı uyuttum tekrar bir yandan kahvaltı yapıp bir yandan size yazıyorum
geçmişe bakabildiğim kadar bakarım ama hepsini okuyamayabilirim
bugün annemle birlikte görümcemde gelecek kalmaya. ondan bugünde giremeyebilirim
yarın da nöbete gitcem. ayyy ne çok ayrı kaldım ve kalcam sizden özledim sizi
bu yazıyı okurken kapının önünden Simic'i gecti.....:)Yenam teşekkür ederim iyiyim cok şükür günlerim yogun geçiyor is ev bebek kendimi unutuyorum inan bu sabah kahvaltida 1 simit 1 krem peynir çay ictim dün pedometre takılıydi Sabahtan akşama kadar 7800 adim olmus yatana kadar iyi sanirim
Cocuklar fırsat vermiyor sanirim .... Görünürlerde yoksun bebegimmm......:
Canim uzme kendini bir dışarı çık hava al iyi gelir belki. Gecen bende kötü oldum böyle... Siyatik icin cok geçmeden baktırsınlar bence cunki ben gecen ay bu yüzden acil ameliyat oldum..sakın ertelemesinler derim...hersey yoluna girer inşallah..Günaydın cici kızlar...
güzel güneşli bir gün ama benim içim acaip sıkıntılı..dün aldığım haber sonra abimin eşinin siyatik ağrısından sağ bacağı tutulmuş..Daha önce de olmuştu ve günlerce yürüyememişti...gece gördüğüm iki kötü rüya...
Günaydın hatunlar
İnşallah hepiciginiz iyisinizdir özledim hepinizi yaa çok özledim hemde bir proje üzerinde çalışıyorum yazamıyorum pek kusura bakmayın öptüm hepinizi :*
Allah razı olsun canım 2 ay sonra alacagız sonuclarıCanim inşallah güzel sonuçlanır ..
Günaydın cici kızlar...
Bu sagliksiz vakitsiz beslenme mide bagirsak kanserinin sebebiymis hep😭
esselamun aleykum
guünaydınnnnn canlarım
ben bugun bıraz eksı gordum mutluyumazbıseyle bıle umutlanıyorum umut fakırın ekmegı napım
bugünki kahvaltım
1 dilim ekmek.
yarım domates
gunaydinlarr ne cok konusmusunuz oyle masallah
dafi ablam gelmis hosgeldin dafi ablacim hastane islerin tez zamanda hayirla biter insallah gecmis olsun
yenacimm sandik gorevlisi olmussun nasil zor bir gun oldugunu tahmin edebiliyorum neyse atlatmissin
meyracim senide cok ozledim tatlim konusamaz olduk
Yeni gelen arkadasda hos gelmiss aramiza kilo verenleri cizelgelerimize bakarak ogrenebilirsin tatlim:16
Günaydın cici kızlar...
selamün aleyküm.....
Aleykum selam canim nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?