Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar
pazar günü sabahtan oy kullandık direkt düzceye geçtik oradada internet yok giremedim haber veremedim size de
dün akşam geldik kızım çok huzursuzdu ağladı durdu uyumadı gece 12de zor uyuttum sonra bende yattım
şimdi kızımı uyuttum tekrar bir yandan kahvaltı yapıp bir yandan size yazıyorum
geçmişe bakabildiğim kadar bakarım ama hepsini okuyamayabilirim
bugün annemle birlikte görümcemde gelecek kalmaya. ondan bugünde giremeyebilirim
yarın da nöbete gitcem. ayyy ne çok ayrı kaldım ve kalcam sizden özledim sizi

selamun aleyküm güzeller
görmeyeli nasılsınız
geçmişe bakamadım henüz
100 sayfayı geçmiş nasıl bakarım bilmiyorum.
neyse birazcık göz atayım

HOŞGELDİN. ÖZLETTİN KENDİNİ
ablana Rabbim acil şifalar versin. inşallah başaralı geçer ameliyatı.

bakın oyun oynadım sıkıntıdan, 3ödül topladım:))))) sağ üst köşedeler....
aferin sana alkışşşş

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. Kilo veren oldu mu ? :)
hoşgeldin. burada hepimiz kilo vermek için toplandık. kilo verdik, veriyoruz, vereceğiz inşallah (seçim konuşması gibi oldu hahaha )

bende hiç 10000 adımı göremedim 7binlerde kalıyorum hep

Yenacım çok üzüldüm. inşallah iyileşir kızcağız. Allah gençlerimize akıl fikir versin.

Kolay gelsin hasibe...

Günaydın cici kızlar...

güzel güneşli bir gün ama benim içim acaip sıkıntılı..dün aldığım haber sonra abimin eşinin siyatik ağrısından sağ bacağı tutulmuş..Daha önce de olmuştu ve günlerce yürüyememişti...gece gördüğüm iki kötü rüya...
Ayarlarım bozuldu..Sabahtan beri ağlıyorum..

geçmiş olsun yenacım....
rabbim içini ferahlatsın inşallah

Günaydın hatunlar
İnşallah hepiciginiz iyisinizdir özledim hepinizi yaa çok özledim hemde bir proje üzerinde çalışıyorum yazamıyorum pek kusura bakmayın öptüm hepinizi :*

Günaydın Topiğimizin güzel hatunlari...

Canimcim sana iyi eğlenceler.. Pirasadan mucver mı yaptın.? Fırında öylemi? Merak ettim. Ben de böyle saglikli şeyler yapmak istiyorum ama hiç bilmiyorum.prasa sevmem evede yapmıyorum . Tadı nasıl oluyor.ben pirasa yi soğana benzetiyorum o yüzden pek yemiyorum.denesemmi onerirmisin kuzum?

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. Kilo veren oldu mu ? :)
Canim hosgeldin.gecen 5 günde 5 kg diyetini önerdin sanirim ama burada cok rağbet görmeyecektir Cunki 5 günde 5 kilo gitmez.su gider bağırsaklar boşalır ancak.bide gitse gitse 1 kilo yag gider.canına işkence etme bence .katılımın senin icin hayırlı olur inşallah....
Kendini tanit istersen.kilo verme gecmisini paylaş bizimle...

bence vucudumuz tepki verio

Sanirim öyle ...psikolojimiz cok yemeye razı gelmiyor artık

canlar dün yoktum kusuruma bakmayın bebek için genetik testleri vermöeye gittim...
bugünki kahvaltım

1 dilim ekmek.
peynir zeytin bi tatlı ksaığı salça
yarım domates
Canim inşallah güzel sonuçlanır ..

kuzum bizde özlüyoruz seni ...arayı cok açma gel

bu yazıyı okurken kapının önünden Simic'i gecti.....:)
Hafta sonu bizde kahvaltıda yemiştik .. Afiyet olsun canim.. Benim alet 1 aydır ilk defa dün 10 bin adımı gecti cok mutlu oldum.

Cocuklar fırsat vermiyor sanirim .... Görünürlerde yoksun bebegimmm

Canim uzme kendini bir dışarı çık hava al iyi gelir belki. Gecen bende kötü oldum böyle... Siyatik icin cok geçmeden baktırsınlar bence cunki ben gecen ay bu yüzden acil ameliyat oldum..sakın ertelemesinler derim...hersey yoluna girer inşallah..
Günaydın hatunlar
İnşallah hepiciginiz iyisinizdir özledim hepinizi yaa çok özledim hemde bir proje üzerinde çalışıyorum yazamıyorum pek kusura bakmayın öptüm hepinizi :*

Kolay gelsin canim bu aralar topik secim sonrasi durgunlugu yaşıyor

günaydın canım dun aldığın haberden etkılenmışsındır sen takma rüyalar tersıne çıkar hem hayırdır de geç ağlamak yok yenam senı böyle görmeye alışmadık bız senı sevıyoruz kocamanda öptüm yanaktan

Bu sagliksiz vakitsiz beslenme mide bagirsak kanserinin sebebiymis hep😭

tabi olabilir canım, allah korusun hepimizi.

esselamun aleykum
guünaydınnnnn canlarım
ben bugun bıraz eksı gordum mutluyum azbıseyle bıle umutlanıyorum umut fakırın ekmegı napım

canlar dün yoktum kusuruma bakmayın bebek için genetik testleri vermöeye gittim...
bugünki kahvaltım

1 dilim ekmek.
peynir zeytin bi tatlı ksaığı salça
yarım domates

allah kolaylık versin canım.

bende seni özledim canımcım, ben yine geliyorumda bu aralar sen kuzularından pek vakit bulamıyosun, sağlık olsun buluşuruz bigün yine:)

ağlama yenam kıyamam hiç
bazen böyle herşey üst üste gelir, ama her gece sabahı bulur unutma hiç ablacım.....
yeterki rabbim bizi kendinde ayırmasın gerisi olur gider bence...
çok geçmiş olsun yengenede, rabbim tez zamanda şifalar versin inşaallah.
dün kızdan çok etkilendiysen rüyalar ondandır büyük ihtimal, düşünmemeye çalış kızı bence ablacım.
kocaman öpüyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…