iyiyim şükür sağolasın canım:)
sen nasılsın görüşmeyeli canımcım? nasıl gidiyor diyet hayat??
Sağol kuzum iyi diyelim iyi olalım.diyet cok iyi de değil kötüde değil. Ama istediğim gibi gitmiyor....bir uzmana gidicem sanirim.diyetisyen yada akapunktur gibi birsey ...bakalım... Bir taraftanda karatay i okumaya çalışıyorum...
Sabah kalktım kahvaltı sonrasi fizik tedavim vardı 1 saat .cocugu babaanneye bırakıp oraya gittim geldim. Bulaşıkları yıkadım efendime söyleyin çamaşırları makineye attım...şimdide light yoğurda kahvaltilik gevrek ekledim yiyorum...
Gidip oğlumu alıp gelcem birazdan ... Sen nasılsın hersey iyidir umarim..
Merhaba hanımlar,
Herkes çok iidir umarım...
Ben sürünüyorum ;( Sandık görevlisi olduğumu söylemiştim daha önce...dün sabah 6:30 da çıkıp gece 01:30 da eve geldim..
belimi ve kollarımı hissetmiyorum...ne uzun sürdü yaw...İtiraz geldi yeniden sayıldı vb. amaaann çok pis bişey hırs,iktidar valla..
selamun aleyküm güzeller
görmeyeli nasılsınız
geçmişe bakamadım henüz
100 sayfayı geçmiş nasıl bakarım bilmiyorum.
neyse birazcık göz atayım
Aynen öyle canım inşallah birşey olmaz da iyileşir...
Söylediklerine göre kopuk bir aileymiş..3 kız kardeş babaları terketmiş bunları anneleri de bir şekil de başa çıkamıyor heralde..
Valla Çok kötüyüm..;( Durakta markette gördüğüm biri..
canlar dün yoktum kusuruma bakmayın bebek için genetik testleri vermöeye gittim...
Günaydın cici kızlar...
güzel güneşli bir gün ama benim içim acaip sıkıntılı..dün aldığım haber sonra abimin eşinin siyatik ağrısından sağ bacağı tutulmuş..Daha önce de olmuştu ve günlerce yürüyememişti...gece gördüğüm iki kötü rüya...
Ayarlarım bozuldu..Sabahtan beri ağlıyorum..
ve aleykum selam canımselamün aleyküm.....
Çaresizlik Allah'tan gelen en güzel işarettir.
Duanın vaktinin geldiği gösterir.
Süzülüyorsa gözünden yaşlar, hüzünlüyse güzel yüzün,
Rabbin seni özlemiş, sesini duymak istemiş demektir.
Hz. Mevlana
ve aleykum selam canım
meyra bıtırdın benı
insan derdinide sevmeyı bılmelı dimi
Canim sağlasın...afiyet olsun balım:)
fizik tedaviye niye gidiyorsun canım?
bende iyiyim şükür, idare edip gidiyoruz işte hayatı, bende annemler başka şehirde ikamet ediyorlar annemlere gidicem bu hafta içi, biraz kalıp gelicem, eşimin izin sorunundan dolayı o gelemicek yaza inşaallah o da, yola hazırlanıyorum bende işte bu aralar:)
çok özledim onları, 6ay oldu onları görmeyeli.....
senin oğlan kaç yaşında annesi:) maşaallah
Canim sağlasın...
Ben Şubat sonu gibi bel ameliyati oldum.sinir sikismasi fitik .o nedenle f.tedavi alıyorum birkaç gündür..15 gun sürecekmiş ..
Ayyy nasıl ozlemissindir annenleri hasret giderirsiniz ne güzel.. Senin adina seviniyorum...oğlum mayıs ta 4 Olucak inşallah... :)
Senin bebeğin var diye aklimda kaldı yanılmıyorum dımı ? Ne kadarlik oldu ?
yok benim henüz bebeğim yok:) ama artık çok istiyorum bende.... hayırlısı bakalım.
geçmiş olsun canım, ameliyattan sonra nasıl oldun? iyisin inşaallah değilmi??
kızlar midem rahatsız diye 2-3gündür çay yerine kahve içiyordum 1fincan, hani her ikisi çok gelip dokunuyor diye, ama çayın yeri ayrıymış yahu, çaysıdım bugün, canım nasılda çay istiyor şuan:)
biraz demleyip içiyim bari 2-3bardak....
çay büyük nimet mideme dokunmasa....
Hayırlısı olsun canim... İnşallah gönlüne göre olur... Aslında ameliyat oncesi beni cok korkuttular doktor lar,ayağımda guc kaybi oluşmuş .biraz iyilessince ameliyat bölgesi tedaviye başladık . Bugün uzman iki ayağın arasındaki fark yok denecek kadar az dedi. :)
Ağrının yogun olduğu donemde baya toparlıyordum ,böyle kaplıcam diye cok korktum.. Simdi iyim ama spor yapmıyorum simdilik hafif hafif yürüyorum ancak...
Diyetim pek başarılı gitmiyor ona cok üzülüyorum. Birşeyler yapmam gerek!!! akapunktur yapan bir Dr un muayenehanesini aradım az önce .... İlk muayene 250 sonra her hafta 160 tl dedi... Yani aylık 730 tl cok para diye düşünüyorum 10 kilo verirsiniz diyorlar... Kararsız kaldım...
Canim Bende cay tiryakisiyim :)) esim cayı pek sevmez ama ben cok severim.
Özellikle Bergamut aromali olandan alıyoruz :).. Afiyet olsun sana..
meyracım kıtap nasıl gıdıyor ben burda bulamadım netten sipariş edicem ozellıkle yemek tarıfı olan 2 kıtabını çok merak edıyorum
İyi akşamlar
Yenacım yengene şifalar dilerim arkadaşımdan biliyorum zor bir durum sen de kendini yıpratma ne olur
Sibelcim pırasa mücveri şu şekilde yapıyorum pırasaları ince doğrayıp tuzla oyalıyorum patates havuç rendeliyorum yumurta un baharatlar beyaz peynir ekleyip fırına atıyorum canım ben herşeyi sevdiğimden bunu da severek yiyorum bugünkünün unu fazla olmuş yağ da olmadığından set olmuştu biraz
Yine yürüyüş yapamadım ben bugün malesef
4 de eve geldim yemek hazırla ye topla bu saat oldu aşırı derecede uykum var bir de
Evet meyracim ismim sibel :)
Yas 37 ama hissettigim yasim 25 :)
Hic kendimi oyleorta yasli hissetmiyorum walla :))))
Ben yay burcuyum coook kararsizim... Yoksa sendemi yaysin :)
Esimde yay sorma ortak nokta anlasmak cok zor oluyor . Biyere gideceksek kirk fikir atiyoruz ortaya sonra hicbirine uymuyoruz .. En basa donuyoruz. Ben evde is yapiyorum birazdan cikip cocugu alcam... Cok opuyorum gorusuruz yine optum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?