Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyiyim şükür sağolasın canım:)
sen nasılsın görüşmeyeli canımcım? nasıl gidiyor diyet hayat??

Sağol kuzum iyi diyelim iyi olalım.diyet cok iyi de değil kötüde değil. Ama istediğim gibi gitmiyor....bir uzmana gidicem sanirim.diyetisyen yada akapunktur gibi birsey ...bakalım... Bir taraftanda karatay i okumaya çalışıyorum...
Sabah kalktım kahvaltı sonrasi fizik tedavim vardı 1 saat .cocugu babaanneye bırakıp oraya gittim geldim. Bulaşıkları yıkadım efendime söyleyin çamaşırları makineye attım...şimdide light yoğurda kahvaltilik gevrek ekledim yiyorum...
Gidip oğlumu alıp gelcem birazdan ... Sen nasılsın hersey iyidir umarim..

afiyet olsun balım:)
fizik tedaviye niye gidiyorsun canım?
bende iyiyim şükür, idare edip gidiyoruz işte hayatı, bende annemler başka şehirde ikamet ediyorlar annemlere gidicem bu hafta içi, biraz kalıp gelicem, eşimin izin sorunundan dolayı o gelemicek yaza inşaallah o da, yola hazırlanıyorum bende işte bu aralar:)
çok özledim onları, 6ay oldu onları görmeyeli.....
senin oğlan kaç yaşında annesi:) maşaallah

Çaresizlik Allah'tan gelen en güzel işarettir.
Duanın vaktinin geldiği gösterir.
Süzülüyorsa gözünden yaşlar, hüzünlüyse güzel yüzün,
Rabbin seni özlemiş, sesini duymak istemiş demektir.

Hz. Mevlana

Kuzum çok zor bir görev görümcem sandıkta görevli idi mahvulmuş halde idi geldiğinde (

selamun aleyküm güzeller
görmeyeli nasılsınız
geçmişe bakamadım henüz
100 sayfayı geçmiş nasıl bakarım bilmiyorum.
neyse birazcık göz atayım

kaçak hoşgeldin.Dafim ablacıgına şimdiden çok geçmiş olsun bir an önce şifa bulsun

yani pofff koıpuk ailelerde psikolojik ve iletişim bozukluğu hep oluyor ve sonuçlarıda kötü oluyor (

canlar dün yoktum kusuruma bakmayın bebek için genetik testleri vermöeye gittim...

Nafiyecim inşallah sonuçlar iyi çıkar kuzum

Kıyamam ağlama hassas kadın Yenam hayatın acı gerçekelri yengenede çok geçmiş olsunn

geçmişten Özka82 Özlemcim sana yazamadım çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın inşallah en kısa sürede eline bebişini alırsın sabret Allah eminin kısa sürede verecek

merhabalar güzeller

nursenam38:) kızacak ama benim işler hep heppp yoğun anca fırsat bulup kaçamakla okuyorum herbirşeyi kaçırmamaya çalışıyorum

diyet hafta sonun kötü idi kayınvalide geldi diyet falan anlamıyorlar fazla kaçırmasam da genede isrediğim gibi değildi ama 2 gündür sıkı tutuyorum saatler ayarsız benim ama genede diyet

kaçırdığım alıntı yapamadığım hasta keyifsiz güzeller varsa affola

hepinize sevgilerr

selamün aleyküm.....
ve aleykum selam canım

meyra bıtırdın benı
insan derdinide sevmeyı bılmelı dimi

Canim sağlasın...
Ben Şubat sonu gibi bel ameliyati oldum.sinir sikismasi fitik .o nedenle f.tedavi alıyorum birkaç gündür..15 gun sürecekmiş ..
Ayyy nasıl ozlemissindir annenleri hasret giderirsiniz ne güzel.. Senin adina seviniyorum...oğlum mayıs ta 4 Olucak inşallah... :)
Senin bebeğin var diye aklimda kaldı yanılmıyorum dımı ? Ne kadarlik oldu ?

yok benim henüz bebeğim yok:) ama artık çok istiyorum bende.... hayırlısı bakalım.
geçmiş olsun canım, ameliyattan sonra nasıl oldun? iyisin inşaallah değilmi??

kızlar midem rahatsız diye 2-3gündür çay yerine kahve içiyordum 1fincan, hani her ikisi çok gelip dokunuyor diye, ama çayın yeri ayrıymış yahu, çaysıdım bugün, canım nasılda çay istiyor şuan:)
biraz demleyip içiyim bari 2-3bardak....
çay büyük nimet mideme dokunmasa....

yok benim henüz bebeğim yok:) ama artık çok istiyorum bende.... hayırlısı bakalım.
geçmiş olsun canım, ameliyattan sonra nasıl oldun? iyisin inşaallah değilmi??

Hayırlısı olsun canim... İnşallah gönlüne göre olur... Aslında ameliyat oncesi beni cok korkuttular doktor lar,ayağımda guc kaybi oluşmuş .biraz iyilessince ameliyat bölgesi tedaviye başladık . Bugün uzman iki ayağın arasındaki fark yok denecek kadar az dedi. :)
Ağrının yogun olduğu donemde baya toparlıyordum ,böyle kaplıcam diye cok korktum.. Simdi iyim ama spor yapmıyorum simdilik hafif hafif yürüyorum ancak...
Diyetim pek başarılı gitmiyor ona cok üzülüyorum. Birşeyler yapmam gerek!!! akapunktur yapan bir Dr un muayenehanesini aradım az önce .... İlk muayene 250 sonra her hafta 160 tl dedi... Yani aylık 730 tl cok para diye düşünüyorum 10 kilo verirsiniz diyorlar... Kararsız kaldım...

Canim Bende cay tiryakisiyim :)) esim cayı pek sevmez ama ben cok severim.
Özellikle Bergamut aromali olandan alıyoruz :).. Afiyet olsun sana..

amin, sağol canım.
çok şükür bak iyi olmuşsun artık, yavaş yavaş toplican acele etme, tekrar geçmiş olsun canım.

canım diyet konusunda da bence önce beyinde bitirmek lazım, beyinde bitmedikten sonra 1milyarda versen etki etmez, ama beyninde bitirdiğin zaman o kadar çok para vermeye de gerek yok bence.

Canim Bende cay tiryakisiyim :)) esim cayı pek sevmez ama ben cok severim.
Özellikle Bergamut aromali olandan alıyoruz :).. Afiyet olsun sana..

sağolasın, kaynanan seviyomuş tamda şimdi ilk bardağımın üzerine okudum mesajını:)))))
bizim burda öyle derlerde çayın üstüne yemeğin üzerine gelene:)
tiryaki olmasamda çayı bende çok severim, eşimin arası yoktur.
evlenene kadar bende hiç içmezdim çay:)))) evlendikten sonra içer oldum, ah bu evlilik kocattın beniiiiDD şaka tabi:)
ben doğadanın gizlibahçesinii alıyorum, güzel mis gibi oluyo:)
tabi aroma farklı durum:) eşim çok inceler herşeyi, aromalı olsa kesin ben bunu beğenmedim der, oyüzden bize şimdilik sade çay yeterli:)
senin yaş kaç? ben 29oldum.
bende biraz ev işi yaptım, bi çay molası verdim şimdi, tekrardan moladan sonra devam edicem işlerime.
sende onlinesin şuan:)))):89::89:

sozen
canım bu arada adın çok tatlı:)
suuuzın demek:))))
gerçek ismin sibeldi galiba.... bende karıştırmadıysam eğer:) bu aralar topiğe çok gelen giden olunca karıştırır oldum bende, önceden hiç karıştırmazdım.
heleki burçlarını hiç karıştırmazdım, şimdi onu bile karıştırır oldum....
ay sibel varya bazen çok kararsız biri oluyorum ben yaaa, böyle zamanlarda ifrit oluyorum kendime
tamam diyorum karar verdim artık diyorum mesela bi konuya, amaaa gel gelelim hala kararsız kazım gibi dolanıyorum ortalarda
yani ortada bişey olduğundan falan demiyorum bunu şimdi, sadece genel olarak diyorum:))))

meyracım kıtap nasıl gıdıyor ben burda bulamadım netten sipariş edicem ozellıkle yemek tarıfı olan 2 kıtabını çok merak edıyorum

İyi akşamlar
Yenacım yengene şifalar dilerim arkadaşımdan biliyorum zor bir durum sen de kendini yıpratma ne olur
Sibelcim pırasa mücveri şu şekilde yapıyorum pırasaları ince doğrayıp tuzla oyalıyorum patates havuç rendeliyorum yumurta un baharatlar beyaz peynir ekleyip fırına atıyorum canım ben herşeyi sevdiğimden bunu da severek yiyorum bugünkünün unu fazla olmuş yağ da olmadığından set olmuştu biraz
Yine yürüyüş yapamadım ben bugün malesef
4 de eve geldim yemek hazırla ye topla bu saat oldu aşırı derecede uykum var bir de

meyracım kıtap nasıl gıdıyor ben burda bulamadım netten sipariş edicem ozellıkle yemek tarıfı olan 2 kıtabını çok merak edıyorum

daha başlamadım canım kitaba, ama şöyle bir göz gezdirdim çok güzel bir kitap zannımca.

ozaman akşam ezanından sonra biraz kestir ablacım:)

Evet meyracim ismim sibel :)
Yas 37 ama hissettigim yasim 25 :)
Hic kendimi oyleorta yasli hissetmiyorum walla :))))
Ben yay burcuyum coook kararsizim... Yoksa sendemi yaysin :)
Esimde yay sorma ortak nokta anlasmak cok zor oluyor . Biyere gideceksek kirk fikir atiyoruz ortaya sonra hicbirine uymuyoruz .. En basa donuyoruz. Ben evde is yapiyorum birazdan cikip cocugu alcam... Cok opuyorum gorusuruz yine optum...

önemli olan gönül yaşı bencede:)
ben bu aralar kendimi 38-40yaşında hissediyorum gerçekten:)
biliyorum senin yay olduğunu, sormuştum daha önce çünkü:))))
yaylar kararsızdan ziyade hakka çok önem verir..... haklı olmak, haklının yanında olmak gibi gibi:)
benimde yükselenim yay:)))
tamam canım, hadi görüşürüz kolay gelsin, bende kocaman öptüm:)
bende gidicem zaten şimdi işimin başına....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…