İyi akşamlar
Yenacım yengene şifalar dilerim arkadaşımdan biliyorum zor bir durum sen de kendini yıpratma ne olur
Sibelcim pırasa mücveri şu şekilde yapıyorum pırasaları ince doğrayıp tuzla oyalıyorum patates havuç rendeliyorum yumurta un baharatlar beyaz peynir ekleyip fırına atıyorum canım ben herşeyi sevdiğimden bunu da severek yiyorum bugünkünün unu fazla olmuş yağ da olmadığından set olmuştu biraz
Yine yürüyüş yapamadım ben bugün malesef
4 de eve geldim yemek hazırla ye topla bu saat oldu aşırı derecede uykum var bir de
İyi aksamlar kizlar bugun bakim gunumdu oglen bi gittim kuafore aksamustu ciktim tam ewe geldim esimin universiteden arkadasinin annesi kahveye geldi azcik onla sohbet bu arada cok saglikli cok guzel tam diyetlik yemek tarifleri veriyor teyze
o gitti yemegimi yedim siize bi bakayim dedim simdi camasir toplar beeyazlarim var onlari yikarim cuma kisa bi tatile cikcam gitmeden ewimi temizleyip toplayayim menumude yazayim yine karbonhidrati fazla bir gun oldu beceremiorum su karbonhidrati azaltmayi
sabah 3 dilim ekmek,peynir,domates
ara sut,kellogs
ogle 1 boyoz,kahve
ara kahve,cilek
aksam 3 dilim ekmek,menemen,ayran,soda
Ellerine saglık asu cum.. Saglikli bir calışma olmuş .... Umarim güzel geçmiştir kahvaltın... Çıkıyorum simdi ama aksam burda olursan haberlerini alırım...
İyi akşamlar
Yenacım yengene şifalar dilerim arkadaşımdan biliyorum zor bir durum sen de kendini yıpratma ne olur
Sibelcim pırasa mücveri şu şekilde yapıyorum pırasaları ince doğrayıp tuzla oyalıyorum patates havuç rendeliyorum yumurta un baharatlar beyaz peynir ekleyip fırına atıyorum canım ben herşeyi sevdiğimden bunu da severek yiyorum bugünkünün unu fazla olmuş yağ da olmadığından set olmuştu biraz
Yine yürüyüş yapamadım ben bugün malesef
4 de eve geldim yemek hazırla ye topla bu saat oldu aşırı derecede uykum var bir de
asuuuuuuuuuu yağ yokmu içine hiççç bide tuzla ovduktan sonra yıkamıyosun demii pırasaları
eminim güzel olmuşturYıkamıyorum canım başka tuz eklemiyorum bir daha yağ 2 yemek kaşığı kadar ekledim ben 2 kaşık da yoğurt ekledim ilk yaptığım tarifi bulamadım kafama göre takıldım işte :)))
Nursenacım geçmiş olsun canım Allah korumuş yine şükür
Çikolatalar senin aklından geçiyor ben fena halde yemiştim canım malesef eşim doldurmuş gelmiş çok düşünceli sağolsun
Kızını da tebrik ederim başarıları daim olsun inşallah
iyi olmuş canım, sıhhatler olsun:)
iyi akşamlar kızlar nası yoğun bi gündü anlatamam sabah küçük park diye ağladı parka götürdüm eve geldim öğleden sonra gezmam vardı akşama yemeğimi nohut pişirdim tel geldi büyük kız düşmüş basamıyo ağlıyo diye anam ası bi telaş okula koştum kırık zannettim eşimide alıp hastaneye filimdi röntgendi derken nasıl bi gündü anlamadım öğlen bişey yicektim evde ama hastanede başım dönünce 1 puaça yedim valla
sonrası ilaçlarını al eve gel şim göreve gidicek akşam yemeği hazırla saat 4 te yedik allahtan yemeği az kaçırdım ama kafam böle dolu olunca hırsımı yemekten alıyorum sanki mutluluk verecek
eşim gidince 40 dakika tempolu koşu bantına çıktım ne kadar yararsa artıkın
kızımın ayağına gelincede allahtan eklem kanaması olmuş az krem ilaç verdi mosmor ayağı öbür dizide kanamış ayy allah beterinden korudu
bugünde genel bi sınav olmuşlardı okulda okul 2. si olmuş yavrum sevinemedi bile
işte bende böe bide adet olcam çatlıcam asu nası çikolatalar geçiyo gözümün önünden anlatamam
canım geçmış olsun kızına rabbım beterinden esırgesın buarada tebrık ederım maşallah nazar olmuştur annesıiyi akşamlar kızlar nası yoğun bi gündü anlatamam sabah küçük park diye ağladı parka götürdüm eve geldim öğleden sonra gezmam vardı akşama yemeğimi nohut pişirdim tel geldi büyük kız düşmüş basamıyo ağlıyo diye anam ası bi telaş okula koştum kırık zannettim eşimide alıp hastaneye filimdi röntgendi derken nasıl bi gündü anlamadım öğlen bişey yicektim evde ama hastanede başım dönünce 1 puaça yedim valla
sonrası ilaçlarını al eve gel şim göreve gidicek akşam yemeği hazırla saat 4 te yedik allahtan yemeği az kaçırdım ama kafam böle dolu olunca hırsımı yemekten alıyorum sanki mutluluk verecek
kızımın ayağına gelincede allahtan eklem kanaması olmuş az krem ilaç verdi mosmor ayağı öbür dizide kanamış ayy allah beterinden korudu
bugünde genel bi sınav olmuşlardı okulda okul 2. si olmuş yavrum sevinemedi bile
işte bende böe bide adet olcam çatlıcam asu nası çikolatalar geçiyo gözümün önünden anlatamam
Güzel geçmesine sevindim canim.Kahvaltı güzeldi canım zaten sevdiğim arkadaşlarımla beraberdik bir de yeni arkadaşla tanıştık o da çok tatlı neşeli bir bayanı epey güldük bebek sevdik iyiydi yani
Seni de yürüyüşün için tebrik ederim canım maşallah aksatmıyorsun hiç
Canim ben pirasa hiç yemedim nerdeyse ama saglikli beslenmek icin cabalamaliyim...acaba pirasalari robotta çeksek olurmu ki? Merak ettim dogrusu?Yıkamıyorum canım başka tuz eklemiyorum bir daha yağ 2 yemek kaşığı kadar ekledim ben 2 kaşık da yoğurt ekledim ilk yaptığım tarifi bulamadım kafama göre takıldım işte :)))
Canim bir taraftan kızının ayağına cok üzüldüm...cok gecmis olsun... Kırık olmamasına sevindim... Evlatlarımız Allah'a emanet olsunlar..iyi akşamlar kızlar nası yoğun bi gündü anlatamam sabah küçük park diye ağladı parka götürdüm eve geldim öğleden sonra gezmam vardı akşama yemeğimi nohut pişirdim tel geldi büyük kız düşmüş basamıyo ağlıyo diye anam ası bi telaş okula koştum kırık zannettim eşimide alıp hastaneye filimdi röntgendi derken nasıl bi gündü anlamadım öğlen bişey yicektim evde ama hastanede başım dönünce 1 puaça yedim valla
iyi akşamlar kızlar nası yoğun bi gündü anlatamam sabah küçük park diye ağladı parka götürdüm eve geldim öğleden sonra gezmam vardı akşama yemeğimi nohut pişirdim tel geldi büyük kız düşmüş basamıyo ağlıyo diye anam ası bi telaş okula koştum kırık zannettim eşimide alıp hastaneye filimdi röntgendi derken nasıl bi gündü anlamadım öğlen bişey yicektim evde ama hastanede başım dönünce 1 puaça yedim valla
Mis oldum miss hafiflemis hissediorum camasirlarida yanlis programa atmisim 3 saat oldu hala bitmedi poff
eşim yeni yattı, bende eşim yattıktan sonra biten çamaşırlarımı astım...
çamaşır hiç bitmiyo bizim evde yaaa, çok çamaşır çıkarmamızın bedeli....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?