Meyracim benimde makinede yikandi asılmayı bekliyor... Makineden çamaşır çıkarmayı hiç sevmiyorum.
Aslında bulaşık makinesini boşaltmayı da hiç sevmiyorum... Bir kere bulaşık makinesini boşaltmak yerine 10 kere bulaşıkları makineye doldurabilirim..
Ben gıdayım de islerimi yapiyim... İyi geceler tatlım...
esselamun aleykum
hayırlı sabahlar canlar
geçmiş olsun kızına, çok şükür çok kötü bişey olmamış.
tebrikler aynı zamanda.....
eşim yeni yattı, bende eşim yattıktan sonra biten çamaşırlarımı astım...
çamaşır hiç bitmiyo bizim evde yaaa, çok çamaşır çıkarmamızın bedeli....
tv8de safiyeilefaruk konuktu bi yarım saat önce kadar, hala vardır belkide....
ayyy safiyesoyman bişey dedi 10dk güldüm yaaa...
doğal komik kadın gerçekten....
birgün farukbey 2ameliyatı birden olmuş, hem burnundan et aldırmış, hemde karnından fıtık için galiba ameliyat olmuş.
safiyesoyman diyorki ameliyat sonrası diyo bi yandan burnu ağrıyo diyor, bir yandanda karnı ağrıyor diyor:))))
ayy hala gülümsetti beni:)
Meyracim benimde makinede yikandi asılmayı bekliyor... Makineden çamaşır çıkarmayı hiç sevmiyorum.
Aslında bulaşık makinesini boşaltmayı da hiç sevmiyorum... Bir kere bulaşık makinesini boşaltmak yerine 10 kere bulaşıkları makineye doldurabilirim..
Ben gıdayım de islerimi yapiyim... İyi geceler tatlım...
allah kolaylık versin canım.
saolun kızlarrr Allah razı olsunnnNafiyecim inşallah sonuçlar iyi çıkar kuzum
Gunaydin canlarim bu gunlerde giremiyorum kusura bakmayin 3 cocugumun 3 ude hasta oksuruk ates burun tikanikligi offff hic durmuyolar uyumuyolar surekli agliyolar surekli oksuruyorlar insallah tez zamanda iyilesirler de bende azicik ta olsa uyurum cok yorgun hissetiyorum kendimi evin icini soylemiyorum bile oynuyo resmen nasil basa cikacam bu kadar seyle bilmiyorum hepinizi seviyorum kendinize iyi bakin
bu arada diyete de pek onem gosteremiyorum ama zararli seylerde yemiyorum insallah veririm bu hafta da .....
Canım gecmis olsun allah sifa versin hava değişimleri sanırım dikkat edin kendinizeGunaydin canlarim bu gunlerde giremiyorum kusura bakmayin 3 cocugumun 3 ude hasta oksuruk ates burun tikanikligi offff hic durmuyolar uyumuyolar surekli agliyolar surekli oksuruyorlar insallah tez zamanda iyilesirler de bende azicik ta olsa uyurum cok yorgun hissetiyorum kendimi evin icini soylemiyorum bile oynuyo resmen nasil basa cikacam bu kadar seyle bilmiyorum hepinizi seviyorum kendinize iyi bakin
bu arada diyete de pek onem gosteremiyorum ama zararli seylerde yemiyorum insallah veririm bu hafta da .....
bende utuyu hic sevmiyorum. Gecen esime gomlek ve pantolon aldik sirf utu yapmamak icin :)son 5 dk kala camasir makinasinin basinda bkliodum nasil astim camasiri hatirlamiorum uyuyakalmisim
aynen paso camasir bulasik
bnde seyrettim kusun benzini bitmis espirisini seyrettinmi ona koptum
Camasiri doldurmayi bulasigi bosaltmayi seviorum utuden nefret ediorum😄
kuzum allah kolaylik versin bende niye girmiyorki diyordum.. Cok gecmis olsun canimmm .. Yavrucaklar cabucak iyilesirler insallah ..Gunaydin canlarim bu gunlerde giremiyorum kusura bakmayin 3 cocugumun 3 ude hasta oksuruk ates burun tikanikligi offff hic durmuyolar uyumuyolar surekli agliyolar surekli oksuruyorlar insallah tez zamanda iyilesirler de bende azicik ta olsa uyurum cok yorgun hissetiyorum kendimi evin icini soylemiyorum bile oynuyo resmen nasil basa cikacam bu kadar seyle bilmiyorum hepinizi seviyorum kendinize iyi bakin
bnde seyrettim kusun benzini bitmis espirisini seyrettinmi ona koptum
Camasiri doldurmayi bulasigi bosaltmayi seviorum utuden nefret ediorum😄
Gunaydin canlarim bu gunlerde giremiyorum kusura bakmayin 3 cocugumun 3 ude hasta oksuruk ates burun tikanikligi offff hic durmuyolar uyumuyolar surekli agliyolar surekli oksuruyorlar insallah tez zamanda iyilesirler de bende azicik ta olsa uyurum cok yorgun hissetiyorum kendimi evin icini soylemiyorum bile oynuyo resmen nasil basa cikacam bu kadar seyle bilmiyorum hepinizi seviyorum kendinize iyi bakin
selamun aleyküm herkese merhaba...
ben 2 gün rapordan sonra bugün işe geldim sesim tamamen açılmadı ama daha iyiym çok şükür..asıl cuma bbeli olucak boğazımdaki enfeksiyonun sebebi..
beslenme fena değil ama antibiyotik filan acayip şişiricek yine. neyse tartıya takılmamak lazım..
Yenacım yengene çok geçmiş olsun, insan bazen dolup taşıyor işte...
Dafi ablam ablana şimdiden geçmiş olsun kapalı yapğılan bir ameliyat sanırım tez zamnda iyileşir...
Esracan bebelere geçmiş olsun, 3 küçük çocukla Rabbim kolaylık versin...
Nursenacım kızına geçmiş olsun...
herkesi öpüyorum..şimdilik kaçtım...
Mimoza merhaba,
Ben karatay yapıyorum..Yaklaşık 1 yıl araştırdım,okudum kendimi hazır hissetiğim de başladım...Çünkü diyetten çok yaşam şekli...
benim tatlı ve hamur (ekmek) handikapım vardı..O yüzden ekmek yemezsem ölürüm derdim..
anladım ki ölmeden gayet iyi yaşanıyormuş...
Genel de yediklerimi paylaşıyorum...bir de faceden sağlıklı yaşıyoruzu takip etmeni öneririm kitabını okumanı karatayı felsefesini benimsemeni tavsiye ederim...
Bunun dışında sormak istediklerini nacizane öğrendiklerimle yardımcı olmaya çalışırım...
Çalma kemençem dertli zaten yureğum yara,
Böyle ayriluk olmaz hep mi bu bahtım kara.
Civranun yalisina vardur küçük bir liman,
Gelmeyelum gözgöze ağlarum dayanamam.........
ne kadar güzel yaaa......
bende utuyu hic sevmiyorum. Gecen esime gomlek ve pantolon aldik sirf utu yapmamak icin :)
kuzum allah kolaylik versin bende niye girmiyorki diyordum.. Cok gecmis olsun canimmm .. Yavrucaklar cabucak iyilesirler insallah ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?