Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

:))))) kolay gelsin canım...
çamaşırı asmayı, bulaşık makinesini boşaltmayı severim:)
ama bende tersi doldurmaktan pek hoşlanmam her ikisinide:)
sen doldur ben boşaltıyım oldumu:))))
sanada iyi geceler.....

geçmiş olsun kızına, çok şükür çok kötü bişey olmamış.
tebrikler aynı zamanda.....

son 5 dk kala camasir makinasinin basinda bkliodum nasil astim camasiri hatirlamiorum uyuyakalmisim

eşim yeni yattı, bende eşim yattıktan sonra biten çamaşırlarımı astım...
çamaşır hiç bitmiyo bizim evde yaaa, çok çamaşır çıkarmamızın bedeli....

aynen paso camasir bulasik

bnde seyrettim kusun benzini bitmis espirisini seyrettinmi ona koptum

Camasiri doldurmayi bulasigi bosaltmayi seviorum utuden nefret ediorum😄

Gunaydin canlarim bu gunlerde giremiyorum kusura bakmayin 3 cocugumun 3 ude hasta oksuruk ates burun tikanikligi offff hic durmuyolar uyumuyolar surekli agliyolar surekli oksuruyorlar insallah tez zamanda iyilesirler de bende azicik ta olsa uyurum cok yorgun hissetiyorum kendimi evin icini soylemiyorum bile oynuyo resmen nasil basa cikacam bu kadar seyle bilmiyorum hepinizi seviyorum kendinize iyi bakin
bu arada diyete de pek onem gosteremiyorum ama zararli seylerde yemiyorum insallah veririm bu hafta da .....

canım çokk geçmış olsun rabbım sıfa versın bebışlere salgın bızde atlattık bı posta allah yardımcın olsun 3 çocukla

selamun aleyküm herkese merhaba...

ben 2 gün rapordan sonra bugün işe geldim sesim tamamen açılmadı ama daha iyiym çok şükür..asıl cuma bbeli olucak boğazımdaki enfeksiyonun sebebi..

beslenme fena değil ama antibiyotik filan acayip şişiricek yine. neyse tartıya takılmamak lazım..

Yenacım yengene çok geçmiş olsun, insan bazen dolup taşıyor işte...

Dafi ablam ablana şimdiden geçmiş olsun kapalı yapğılan bir ameliyat sanırım tez zamnda iyileşir...

Esracan bebelere geçmiş olsun, 3 küçük çocukla Rabbim kolaylık versin...

Nursenacım kızına geçmiş olsun...

herkesi öpüyorum..şimdilik kaçtım...

Canım gecmis olsun allah sifa versin hava değişimleri sanırım dikkat edin kendinize

Canım ben masal melek beni izinli yazar mısın artık internete giremeyecem o yüzden yazamam kilomu öpüldünüz

bende utuyu hic sevmiyorum. Gecen esime gomlek ve pantolon aldik sirf utu yapmamak icin :)

kuzum allah kolaylik versin bende niye girmiyorki diyordum.. Cok gecmis olsun canimmm .. Yavrucaklar cabucak iyilesirler insallah ..

selamün aleyküm.....

komşularım kahveye gelmişti, yeni şimdi gittiler.

bugün hususi su için aldığım şişeye 2lt su doldurdum, günde en az 2lt içmiş olayım diye, maşaallah şuan 1lt bitti.
ben zaten suyu bol içerim genelde, demekki günde 2lt suyu rahat içiyormuşum, bugünki tablo bunu gösteriyor.

bnde seyrettim kusun benzini bitmis espirisini seyrettinmi ona koptum

Camasiri doldurmayi bulasigi bosaltmayi seviorum utuden nefret ediorum😄

ütüyüde severim ben:)
yok kuşu izlemedim, bi kısmına baktım sadece:)

inşaallah verirsin canım...
allah güç kuvvet kolaylık versin inşaallah canımcım, geçer bugünlerde geçer inşaallah, daha dün doğmuştuk değilmi canım benim.....
çok seviyorum seni.....
kuzularına da çok geçmiş olsun......
öpüyorum hepinizi, görüşürüz

kolay gelsin canım....

Çalma kemençem dertli zaten yureğum yara,
Böyle ayriluk olmaz hep mi bu bahtım kara.
Civranun yalisina vardur küçük bir liman,
Gelmeyelum gözgöze ağlarum dayanamam.........

ne kadar güzel yaaa......

Çalma kemençem dertli zaten yureğum yara,
Böyle ayriluk olmaz hep mi bu bahtım kara.
Civranun yalisina vardur küçük bir liman,
Gelmeyelum gözgöze ağlarum dayanamam.........

ne kadar güzel yaaa......

Yenacığım, öncelikle çok teşekkür ederim desteklerin için yani çok merak ettiğim bir şey var tabii kahvaltıda gerçekten tereyağlı yumurta mı yeniliyor, ara öğün nasıl oluyor sen öğlen yemeğinde sadece sütlü kahve yazmışsın benim midem biraz büyük maalesef doyurucu mu karatay diyeti?

Meyracığım,
Ne güzel sözler bunlar... Paylaşımın için teşekkür ederiz...

Son düzenleme:
bende utuyu hic sevmiyorum. Gecen esime gomlek ve pantolon aldik sirf utu yapmamak icin :)

kuzum allah kolaylik versin bende niye girmiyorki diyordum.. Cok gecmis olsun canimmm .. Yavrucaklar cabucak iyilesirler insallah ..

Super fikirmis yenisini almak��

MEYRa

Faik ewe kanarya almis satici kese kagidina koymus posete koymus faikde ewe gelmis masanin ustune birakmis maca dalmis mac bitince poseti ne yaptin safiye demis oda ne getirdiysen dolaba koymus demis��
Faiz kus kendinee gelsin die bnzin koklatmis kus biraZ ucup yere dusmus safiyede demiski "kusun benzini bitti"
Cok guldum

Esracannnn gecmis olsunnn

Son düzenleme:
İyi akşamlar
Bugün durgunmuş burası
Yena nursena uğramamışlar dafi de ablasında galiba esracan çocuklarla uğraşıyor herkesler meşgul herhalde
Ben bugün yürüyüş yaptım bir saatten fazla hem de :) yoruldum ama iyi geldi beslenmem de iyi gitti bu saate kadar yatana kadar da bozmam inşallah
Çok kilo almışım ya aynalara küseceğim nerdeyse
Kahve istiyor canım eşim gelsin beraber içeriz ama yanında yaptığım kekten yememem lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…