Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

:))))

aynen öyle ablacım...
iyi olmuş yürüyüşte:)
1dilimden bişey olmaz bence, nefsin körelmiş olur...:26:

Selam güzeller..

Ben 2 gündür geceleride çalışıyorum. O yüzden giremedim. diyetimide tam uygulamadim ama bozmadan öğünleri atlamak zorunda kaldım bugün direk öğle yemeğiyle başladım güne.

Herkese kocaman sevgilerrr.. iyi akşamlar

hayırlı akşamlar
nasılsınız ben çokkk yoğunum bugun bahar temızlıgıne kalkştım dıp bucak her yerı ayayga kaldırdım ama nasıl oturur gerı yerıne bılemem ,
parmaklarımı bıle zor hareket ettırıyorum yenı bıttı ısım yanı dshs çokts bugunluk yeter hemen yatıcam bu arada regl olucam evın ıçinde su halde dolanıyorum allah sonumu hayır getırsın hepinizi kocaman öpüyorum

Çok geçmiş olsun canım çocuklarina. Allah sanada güç kuvvet kolaylık versin

Kolay gelsin hayriyecim
Hem temizlikte hem tatlı krizinde :))

Sanada hayirli aksamlar canım. Kolay gelsin Hayriyecim temizlige girdimi insan bitmez benimde bahar temizliği yapmam lazım ama mayısa kadar yolu var

Çok çok Gecmis olsun canım suan iyimi kızın.
Allah başarısınıda daim etsin

oyhhh çok çok uykum var, gidip yatayım bari, eşim çoktan uyudu, bugün erken kalktım oyüzden uykum geldi hayret.....
benim annemlere gitme durumumda 1ay sonraya kaldı:)
annemler gelicekler 10gün sonra, 2hafta kalıp gidicekler tekrar, dedem çok özlemiş annemi, annemde dedem için gelicek, bende onlarla giderim, belki eşimde gelir, biraz kalır dönerim. çok özledim onları çok....
bugün 2,5lt suyumu da içtim şükür......
annemlere gidicem diyede biraz sallamışım diyeti, yeni farkettim, çünkü gitmeyeceğim belli olunca yeniden azim geldi biraz....
belki yarın bende başlarım tekrardan şu 5333e:))))
kitaba da bugün başladım, bakalım devam ederim inşaallah....
herkese iyi geceler....

kolay gelsin canım benim.....
bende yavaş yavaş temizlik yapıcam biraz şu 10gün içinde, çünkü günüm var alacağım nisanın ortasında.
camları kapıları bir elden geçiriyim diyorum, yıkamaya vericek 1-2halım var, ve tül perde yıkaması, benimde çooook işim var hayriyecim çok
öptüm

İyi geceler guzeller
Asucum iyi olmus yurumen Super! ben yuruyunce mutluluk hormonunu fazla salgiliyor Bedenim :)

Canim bende bugun regl oldum . Karnimi varil gibi hissediyorum .. Yarinda misafirlerim gelcek bir yandan hazirlik yapiyorum .. Sabah erken kalkmaliyim .. Yatiyorum simdi.. Allah kolaylik versin islerinde.. İyi geceler..

herkese mutmutlu bir gün dilerim...

Karatay sanırım birazcık kabız sorunu yaptı bende sabah kayısı yedim sıcak su içtim bakalım hayırlısı...

sporsuz kilo veremicem sanırım çünkü 3 öğün yapıyorum, bi toparlanayım oda olacak inşaAllah...

Asuman ablam çok sevindim spor yapabildiğine sen bu işi en iyi bilenlerdensin başaracaksın...

Yenacım o kızcağız nasıl oldu ki merak ettim?? Yengenin dumu düzeldimi?

Dafi ablam hastanededir büyük ihtimal Allah kolaylık versin...

herkese sevgiler...

Gunaydin bayanlarrr...bugun yogun gunlerin arasindaki mola gunum bosluga dustum napsam die araniorum aslinda valiz hazirlayip ewi supursem ii olcak ama hava gusel gezesim var bilemedim:))

günaydın kızlarrrr kzım iyi allaha şükür grip oldu şimdi

amcamın kızı geldi ünstede okuyodu burdurda tatili varmış misafirim var yatılı uğrayamadım onun için diyet adet olmamla birlikte abuk sabuk gidiyoooo
işte
hayırlısı bakalım
geçmiş olsun dileklerinize çok teşekkür ederimmmm

slm kızlar ben geldim. umarım günleriniz iyi geçmiştir.
dün nöbete giderken 92.7 çıktım 3 gün guatr ilacımı içmeyi unutmuştum ödem mi yaptı bilmiyorum çünkü hiç kaçamak yapmadım. bugün nöbetten çıktım kahvaltı yaptım hastanede eve gelirken stada uğradım birkaç tur yürüdüm eve geldim 50 dk yürümüşüm üzerimi değiştirirken tartıldım 92.3 çıktım inşallah yrn eksilerde olurum.

Aynen ben de çok seviyorum yürümeyi canım çok iyi geldi bana da birazdan çıkacağım yine
Sağol canım beraberce inşallah
Oh muhabbetiniz bol olsun canım kızına tekrar geçmiş olsun

nursena, cnm inşallah kızın iyidir çok geçmiş olsun

geçmiş olsun tatlım

resim çok hoşuma gitti regl dönemindeki biziz resmen

canım çokk geçmış olsun rabbım sıfa versın bebışlere salgın bızde atlattık bı posta allah yardımcın olsun 3 çocukla

Canım gecmis olsun allah sifa versin hava değişimleri sanırım dikkat edin kendinize

bende utuyu hic sevmiyorum. Gecen esime gomlek ve pantolon aldik sirf utu yapmamak icin :)

kuzum allah kolaylik versin bende niye girmiyorki diyordum.. Cok gecmis olsun canimmm .. Yavrucaklar cabucak iyilesirler insallah ..

Çok geçmiş olsun canım çocuklarina. Allah sanada güç kuvvet kolaylık versin

nursena, cnm inşallah kızın iyidir çok geçmiş olsun

geçmiş olsun tatlım

resim çok hoşuma gitti regl dönemindeki biziz resmen

Hepinize cok tesekkur ederim canlarim cocuklarimi bir iyi edeyim donecem araniza insallah

selamün aleyküm.....

naparsınız bakıyım:)
bugün burada hava çok kapalı.....
yine 2,5lt suyumuda doldurdum koydum sabahtan, hoşuma gitti bu su işi benim:)

dün akşamdan beri 2muhabbet kuşumdan biri hasta gibi biraz
canım ona sıkıldı sabahta öyle görünce, geçer inşaallah, onları çok seviyorum.....
bu aralar içeriler baya serin oluyo bazen, belki soğuk almıştır.... dr zaman işte, kuşta yapacak pek bişey olmuyor genelde.
çokta hasta gibi değil tabi ama belli bişeyi var....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…