Super fikirmis yenisini almak��
MEYRa
Faik ewe kanarya almis satici kese kagidina koymus posete koymus faikde ewe gelmis masanin ustune birakmis maca dalmis mac bitince poseti ne yaptin safiye demis oda ne getirdiysen dolaba koymus demis��
Faiz kus kendinee gelsin die bnzin koklatmis kus biraZ ucup yere dusmus safiyede demiski "kusun benzini bitti"
Cok guldum
Esracannnn gecmis olsunnn
İyi akşamlar
Bugün durgunmuş burası
Yena nursena uğramamışlar dafi de ablasında galiba esracan çocuklarla uğraşıyor herkesler meşgul herhalde
Ben bugün yürüyüş yaptım bir saatten fazla hem de :) yoruldum ama iyi geldi beslenmem de iyi gitti bu saate kadar yatana kadar da bozmam inşallah
Çok kilo almışım ya aynalara küseceğim nerdeyse
Kahve istiyor canım eşim gelsin beraber içeriz ama yanında yaptığım kekten yememem lazım :)
:))))
aynen öyle ablacım...
iyi olmuş yürüyüşte:)
1dilimden bişey olmaz bence, nefsin körelmiş olur...:26:
Bence de1 dilim yenebilir ama akşam değil sabah olsa iyi olur
Gunaydin canlarim bu gunlerde giremiyorum kusura bakmayin 3 cocugumun 3 ude hasta oksuruk ates burun tikanikligi offff hic durmuyolar uyumuyolar surekli agliyolar surekli oksuruyorlar insallah tez zamanda iyilesirler de bende azicik ta olsa uyurum cok yorgun hissetiyorum kendimi evin icini soylemiyorum bile oynuyo resmen nasil basa cikacam bu kadar seyle bilmiyorum hepinizi seviyorum kendinize iyi bakin
bu arada diyete de pek onem gosteremiyorum ama zararli seylerde yemiyorum insallah veririm bu hafta da .....
hayırlı akşamlar
nasılsınız ben çokkk yoğunum bugun bahar temızlıgıne kalkştım dıp bucak her yerı ayayga kaldırdım ama nasıl oturur gerı yerıne bılemem ,
parmaklarımı bıle zor hareket ettırıyorum yenı bıttı ısım yanı dshs çokts bugunluk yeter hemen yatıcam bu arada regl olucam evın ıçinde su halde dolanıyorum allah sonumu hayır getırsınEki Görüntüle 1049896 hepinizi kocaman öpüyorum
hayırlı akşamlar
nasılsınız ben çokkk yoğunum bugun bahar temızlıgıne kalkştım dıp bucak her yerı ayayga kaldırdım ama nasıl oturur gerı yerıne bılemem ,
parmaklarımı bıle zor hareket ettırıyorum yenı bıttı ısım yanı dshs çokts bugunluk yeter hemen yatıcam bu arada regl olucam evın ıçinde su halde dolanıyorum allah sonumu hayır getırsınEki Görüntüle 1049896 hepinizi kocaman öpüyorum
iyi akşamlar kızlar nası yoğun bi gündü anlatamam sabah küçük park diye ağladı parka götürdüm eve geldim öğleden sonra gezmam vardı akşama yemeğimi nohut pişirdim tel geldi büyük kız düşmüş basamıyo ağlıyo diye anam ası bi telaş okula koştum kırık zannettim eşimide alıp hastaneye filimdi röntgendi derken nasıl bi gündü anlamadım öğlen bişey yicektim evde ama hastanede başım dönünce 1 puaça yedim valla
sonrası ilaçlarını al eve gel şim göreve gidicek akşam yemeği hazırla saat 4 te yedik allahtan yemeği az kaçırdım ama kafam böle dolu olunca hırsımı yemekten alıyorum sanki mutluluk verecek
eşim gidince 40 dakika tempolu koşu bantına çıktım ne kadar yararsa artıkın
kızımın ayağına gelincede allahtan eklem kanaması olmuş az krem ilaç verdi mosmor ayağı öbür dizide kanamış ayy allah beterinden korudu
bugünde genel bi sınav olmuşlardı okulda okul 2. si olmuş yavrum sevinemedi bile
işte bende böe bide adet olcam çatlıcam asu nası çikolatalar geçiyo gözümün önünden anlatamam
hayırlı akşamlar
Asucum iyi olmus yurumen Super! ben yuruyunce mutluluk hormonunu fazla salgiliyor Bedenim :)İyi akşamlar
Bugün durgunmuş burası
Yena nursena uğramamışlar dafi de ablasında galiba esracan çocuklarla uğraşıyor herkesler meşgul herhalde
Ben bugün yürüyüş yaptım bir saatten fazla hem de :) yoruldum ama iyi geldi beslenmem de iyi gitti bu saate kadar yatana kadar da bozmam inşallah
Çok kilo almışım ya aynalara küseceğim nerdeyse
Kahve istiyor canım eşim gelsin beraber içeriz ama yanında yaptığım kekten yememem lazım :)
Canim bende bugun regl oldum . Karnimi varil gibi hissediyorum .. Yarinda misafirlerim gelcek bir yandan hazirlik yapiyorum .. Sabah erken kalkmaliyim .. Yatiyorum simdi.. Allah kolaylik versin islerinde.. İyi geceler..hayırlı akşamlar
Aynen ben de çok seviyorum yürümeyi canım çok iyi geldi bana da birazdan çıkacağım yineİyi geceler guzeller
Asucum iyi olmus yurumen Super! ben yuruyunce mutluluk hormonunu fazla salgiliyor Bedenim :)
Canim bende bugun regl oldum . Karnimi varil gibi hissediyorum .. Yarinda misafirlerim gelcek bir yandan hazirlik yapiyorum .. Sabah erken kalkmaliyim .. Yatiyorum simdi.. Allah kolaylik versin islerinde.. İyi geceler..
Sağol canım beraberce inşallahherkese mutmutlu bir gün dilerim...
Karatay sanırım birazcık kabız sorunu yaptı bende sabah kayısı yedim sıcak su içtim bakalım hayırlısı...
sporsuz kilo veremicem sanırım çünkü 3 öğün yapıyorum, bi toparlanayım oda olacak inşaAllah...
Asuman ablam çok sevindim spor yapabildiğine sen bu işi en iyi bilenlerdensin başaracaksın...
Yenacım o kızcağız nasıl oldu ki merak ettim?? Yengenin dumu düzeldimi?
Dafi ablam hastanededir büyük ihtimal Allah kolaylık versin...
herkese sevgiler...
Oh muhabbetiniz bol olsun canım kızına tekrar geçmiş olsungünaydın kızlarrrr kzım iyi allaha şükür grip oldu şimdi
amcamın kızı geldi ünstede okuyodu burdurda tatili varmış misafirim var yatılı uğrayamadım onun için diyet adet olmamla birlikte abuk sabuk gidiyoooo
işte
hayırlısı bakalım
geçmiş olsun dileklerinize çok teşekkür ederimmmm
geçmiş olsun tatlımGunaydin canlarim bu gunlerde giremiyorum kusura bakmayin 3 cocugumun 3 ude hasta oksuruk ates burun tikanikligi offff hic durmuyolar uyumuyolar surekli agliyolar surekli oksuruyorlar insallah tez zamanda iyilesirler de bende azicik ta olsa uyurum cok yorgun hissetiyorum kendimi evin icini soylemiyorum bile oynuyo resmen nasil basa cikacam bu kadar seyle bilmiyorum hepinizi seviyorum kendinize iyi bakin
bu arada diyete de pek onem gosteremiyorum ama zararli seylerde yemiyorum insallah veririm bu hafta da .....
resim çok hoşuma gitti regl dönemindeki biziz resmenhayırlı akşamlar
canım çokk geçmış olsun rabbım sıfa versın bebışlere salgın bızde atlattık bı posta allah yardımcın olsun 3 çocukla
selamun aleyküm herkese merhaba...
ben 2 gün rapordan sonra bugün işe geldim sesim tamamen açılmadı ama daha iyiym çok şükür..asıl cuma bbeli olucak boğazımdaki enfeksiyonun sebebi..
beslenme fena değil ama antibiyotik filan acayip şişiricek yine. neyse tartıya takılmamak lazım..
Yenacım yengene çok geçmiş olsun, insan bazen dolup taşıyor işte...
Dafi ablam ablana şimdiden geçmiş olsun kapalı yapğılan bir ameliyat sanırım tez zamnda iyileşir...
Esracan bebelere geçmiş olsun, 3 küçük çocukla Rabbim kolaylık versin...
Nursenacım kızına geçmiş olsun...
herkesi öpüyorum..şimdilik kaçtım...
Canım gecmis olsun allah sifa versin hava değişimleri sanırım dikkat edin kendinize
bende utuyu hic sevmiyorum. Gecen esime gomlek ve pantolon aldik sirf utu yapmamak icin :)
kuzum allah kolaylik versin bende niye girmiyorki diyordum.. Cok gecmis olsun canimmm .. Yavrucaklar cabucak iyilesirler insallah ..
ütüyüde severim ben:)
yok kuşu izlemedim, bi kısmına baktım sadece:)
inşaallah verirsin canım...
allah güç kuvvet kolaylık versin inşaallah canımcım, geçer bugünlerde geçer inşaallah, daha dün doğmuştuk değilmi canım benim.....
çok seviyorum seni.....
kuzularına da çok geçmiş olsun......
öpüyorum hepinizi, görüşürüz
kolay gelsin canım....
Çok geçmiş olsun canım çocuklarina. Allah sanada güç kuvvet kolaylık versin
nursena, cnm inşallah kızın iyidir çok geçmiş olsun
geçmiş olsun tatlım
resim çok hoşuma gitti regl dönemindeki biziz resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?