İyi geceler guzeller
Asucum iyi olmus yurumen Super! ben yuruyunce mutluluk hormonunu fazla salgiliyor Bedenim :)
Canim bende bugun regl oldum . Karnimi varil gibi hissediyorum .. Yarinda misafirlerim gelcek bir yandan hazirlik yapiyorum .. Sabah erken kalkmaliyim .. Yatiyorum simdi.. Allah kolaylik versin islerinde.. İyi geceler..
Gunaydin bayanlarrr...bugun yogun gunlerin arasindaki mola gunum bosluga dustum napsam die araniorum aslinda valiz hazirlayip ewi supursem ii olcak ama hava gusel gezesim var bilemedim:))
Hepinize cok tesekkur ederim canlarim cocuklarimi bir iyi edeyim donecem araniza insallah
geçmiş olsun balım, işlerinde de allah kolaylıklar versin inşaallah.
koç ayı oğlaklara pek iyi gelmedi heralde, biraz sizi gerdi gibi sanki.... az kaldı ama koç ayının bitmesine, 2-3hafta daha sabır size...
sonrası boğa ayı, boğalar iyi gelir galiba size... sakinleştirir sizi:)
bende astrolog oldum çıktım heh:))))
çokta olmasada bilgim var ama astroloji hakkında:) e olsun bu kadarda yani okuyorum araştırıyorum ilgiliyim kaç senedir....
değilmi:)
aman koç ayı koçları bile gerdikten sonra.... ben koçu bile gerdi, sakinlik dinginlik iyidir yaaaa.
tabi koç ayı herkesi bi miktar gersede hayatına heyecanda getirdi kişilerin..... hem nalına hem mıhınadır.....
hem ne valizi kız:), nereye gidiyon, benim gitmede 1ay sonraya kaldı....
tamam:)
sende mi benim böcüğümsün:)))))
eşim böcük1 sende böcük2:))))
2böcüğümde boğa:)
görüşürüz balım
slm kızlar ben geldim. umarım günleriniz iyi geçmiştir.
dün nöbete giderken 92.7 çıktım 3 gün guatr ilacımı içmeyi unutmuştum ödem mi yaptı bilmiyorum çünkü hiç kaçamak yapmadım. bugün nöbetten çıktım kahvaltı yaptım hastanede eve gelirken stada uğradım birkaç tur yürüdüm eve geldim 50 dk yürümüşümüzerimi değiştirirken tartıldım 92.3 çıktım inşallah yrn eksilerde olurum.
günaydın kızlarrrr kzım iyi allaha şükür grip oldu şimdi
amcamın kızı geldi ünstede okuyodu burdurda tatili varmış misafirim var yatılı uğrayamadım onun için diyet adet olmamla birlikte abuk sabuk gidiyoooo
işte
hayırlısı bakalım
geçmiş olsun dileklerinize çok teşekkür ederimmmm
selamün aleyküm.....
naparsınız bakıyım:)
bugün burada hava çok kapalı.....
yine 2,5lt suyumuda doldurdum koydum sabahtan, hoşuma gitti bu su işi benim:)
dün akşamdan beri 2muhabbet kuşumdan biri hasta gibi biraz
canım ona sıkıldı sabahta öyle görünce, geçer inşaallah, onları çok seviyorum.....
bu aralar içeriler baya serin oluyo bazen, belki soğuk almıştır.... dr zaman işte, kuşta yapacak pek bişey olmuyor genelde.
çokta hasta gibi değil tabi ama belli bişeyi var....
Koc ayi nisan ayimi mart ayimi yorumlar icin saol zevkle okudum kilo acisindan gergin bir kac ay geciriorum onun disinda keyifler yerinde
yarin yazliga gidicem birkac guunlugune annmler geldide bi goreyim 3ay oldu gorusemedik ...senin nie 1 ay sarkti?
unutma ilacini icmeyi emine hanimlar nasillar??keyifleri yerindemi?
gecmis olsun
Ceryandan cabuk etkileniyorlar ewde cam falan acarsan onlari baska odaya kapat gecmis olsun
bugun ewdeki diyetle ilgili kitaplari karistirirken karatayin kitabinda karataycilar icin bisey buldum yukluorum sahsen benim aklima pek yatmamisdi ilk ciktiginda okumusdum 1-2 sene once bunu sirf sizler icin yukluorum
geçmiş olsun balım, işlerinde de allah kolaylıklar versin inşaallah.
koç ayı oğlaklara pek iyi gelmedi heralde, biraz sizi gerdi gibi sanki.... az kaldı ama koç ayının bitmesine, 2-3hafta daha sabır size...
sonrası boğa ayı, boğalar iyi gelir galiba size... sakinleştirir sizi:)
bende astrolog oldum çıktım heh:))))
çokta olmasada bilgim var ama astroloji hakkında:) e olsun bu kadarda yani okuyorum araştırıyorum ilgiliyim kaç senedir....
değilmi:)
aman koç ayı koçları bile gerdikten sonra.... ben koçu bile gerdi, sakinlik dinginlik iyidir yaaaa.
tabi koç ayı herkesi bi miktar gersede hayatına heyecanda getirdi kişilerin..... hem nalına hem mıhınadır.....
hem ne valizi kız:), nereye gidiyon, benim gitmede 1ay sonraya kaldı....
tamam:)
sende mi benim böcüğümsün:)))))
eşim böcük1 sende böcük2:))))
2böcüğümde boğa:)
görüşürüz balım
aa sen veterinerdin değilmi? unutmuşum bi an:)
sağol canım, ceyrandan etkilendiklerini biliyorum canım, oyüzden o konuya dikkat ediyorum.
durum ceyran değilde, başka bişeye benziyo, üşütmüş gibi sanki, işte dedim ya dr zaman işte....
yalnız boynunda mantarı vardı, kremini aldım sürdüm bi sefer iyi geldi baya, bi dahada sürmedim ihmal ettim.
o da hayvana çok kaşıntı yapıyo, acaba mantardanmı oldu diyorum, falan falan işte....
1kere sürmeyle epey geçti ama tam geçmedi tabiki, daha 2-3sefer daha ister.
eşşek köpek gibi ısırıyor yaaa, ondan süremedim üşendim erteledim, düşün eşim kalın eldivenleri giyer tutar kuşu, bende sürerim....
o halde bile ısırdı, köpek gibi aynen:)))))
tuttuğu yeri koparmak için var gücüyle ısırır.
diğeri böyle ısırmaz hiç, bu ısıran yabani kaldı sonradan aldım onu ilgilenemedim hiç ondan yapıyo aslında.
akşam eşim gelince sürecem bi daha kremini inşaallah.....
ne kadar yabani olsada rabbim hepsine bir güzellik, bir sevgi, ayrı bir karakter vermiş....
rabbimin güzellikleri hepsi işte.... subhanallah...
yazlığamı gidiyon iyi olmuş, bir değişiklik olur hepinize hem.
dedem anneme "çok özledim kızım gel" demiş, baya oldu dedemle annem görüşemeyelide, yaşlı adamcağız zaten, içine sinmedi anneminde, dedemi görmek için 2haftalığına gelip gidicekler, bende onlarla dönerim diye düşündüm, hem 10gün sonra alacağım günüm var işimi gücümü daha rahat hallederim dedim.
bakalım böyle oldu bu sefer, 2hafta sonra gelicekler işte.
koç ayı dediğimde koç burçlarının tarihi canımcım, yani 21mart-19nisan oluyor.
hadi kocaman öpüyorum, görüşürüz:)
gecmis olsun bnde ayni durumdayim 4-5 gunum kaldi dun 3 dilim tiramisu yedim bugunde kurabiye kemiriorum cocuklar nasil olduKizlarr ben dun adet oldum bugun ne bulduysam yiyorum kendime mani olamiyorum
birii beni durdursuuuunnnnnn
Him mantari ihmal etme bazi turleri ic organlarada zarar verio
ewet degisiklik ii gelio bana bide annem saglikli yasam polisi gibi dietimi harfiyen yaptirtir bana��
yani sen annene gitmeden once annen sana gelio supermis
gecmis olsun bnde ayni durumdayim 4-5 gunum kaldi dun 3 dilim tiramisu yedim bugunde kurabiye kemiriorum cocuklar nasil oldu
Caniimmmm benim iyi yurekli arkadadim kaderinde yuregin gibi guzel olur insallahhh
Him mantari ihmal etme bazi turleri ic organlarada zarar verio
ewet degisiklik ii gelio bana bide annem saglikli yasam polisi gibi dietimi harfiyen yaptirtir bana😄
yani sen annene gitmeden once annen sana gelio supermis
gecmis olsun bnde ayni durumdayim 4-5 gunum kaldi dun 3 dilim tiramisu yedim bugunde kurabiye kemiriorum cocuklar nasil oldu
Cok sagol canim deniyecem bunu mantiklicümlemizin inşaallah canım, AMİN.....
çok sağol balım benim....
şu yöntem iştahımı çok iyi kesiyor benim, tabi yaparım dersen, dokunurmu bilmiyorum sen araştır canımcım öyle yap, karar senin.
ben sabahleyin yapıyorum akşama kadar gidiyor, ama bugün için şimdide yapsan olur.
sabah aç karnına en fazla tepeleme 1çay kaşığı çörekotunu ağzına at çiğne iyice, sonra onu suyla yut, ve yarım saat su haricinde hiç bişey yeme içme bekle, sonra serbestsin. bu iştahı kapatıyor, aynı zamanda da kiloda verdiriyor.
bunu günde 1kere yapıyorum ben.
çörekotunu mutlaka ağzında öğüteceksin, yoksa faydası olmuyo, olduğu gibi çıkıyo:)
yada taze çekilmişide yutabilirsin, ben öyle yapıyorum son zamanlarda, çünkü ağızda çok acı geliyor bana, çok zorluyor beni.
hı benim bu dediğim ille aç karnına olacak, yoksa olmaz, hatta tok karnına yapıncada iştah açıyor....
bu benim dediğimden ayrı olarak çörekotu şifa kaynağıdır zaten, hadis-i şeriflede sabittir bu. şu linkide bir incele bak canımcım.
http://www.coreklen.com/2009/06/corek-otu-ile-zayflamak.html
ayy allah korusun
tamam ihmal etmem.... sağolasın.
iyi yazlıkta diyette iyi gidicek ohalde, süper bu:)
Ayni iyi olucaklar insallah
ayy evde tatli ne varsa yiyorum tutamiyorum kendimi
emeklerim bosa gidecek offf
cümlemizin inşaallah canım, AMİN.....
çok sağol balım benim....
şu yöntem iştahımı çok iyi kesiyor benim, tabi yaparım dersen, dokunurmu bilmiyorum sen araştır canımcım öyle yap, karar senin.
ben sabahleyin yapıyorum akşama kadar gidiyor, ama bugün için şimdide yapsan olur.
sabah aç karnına en fazla tepeleme 1çay kaşığı çörekotunu ağzına at çiğne iyice, sonra onu suyla yut, ve yarım saat su haricinde hiç bişey yeme içme bekle, sonra serbestsin. bu iştahı kapatıyor, aynı zamanda da kiloda verdiriyor.
bunu günde 1kere yapıyorum ben.
çörekotunu mutlaka ağzında öğüteceksin, yoksa faydası olmuyo, olduğu gibi çıkıyo:)
yada taze çekilmişide yutabilirsin, ben öyle yapıyorum son zamanlarda, çünkü ağızda çok acı geliyor bana, çok zorluyor beni.
hı benim bu dediğim ille aç karnına olacak, yoksa olmaz, hatta tok karnına yapıncada iştah açıyor....
bu benim dediğimden ayrı olarak çörekotu şifa kaynağıdır zaten, hadis-i şeriflede sabittir bu. şu linkide bir incele bak canımcım.
http://www.coreklen.com/2009/06/corek-otu-ile-zayflamak.html
ayy allah korusun
tamam ihmal etmem.... sağolasın.
iyi yazlıkta diyette iyi gidicek ohalde, süper bu:)
Bir aydır hiç bu kadar abartmamistim tühhhh...
Bugun reglimin 2. Gunü.arkadaslarİm ve cocukları geldi az önce gittiler. Mevsimin ilk karpuzunu yedim...
Kucuk eklerlerden 3-4 tane yedim.borek ve kek te yedim... Misket köfte ve patates haslamada yedim...üstelik 2 bardak hazır meyva suyu da ictim... Butun yediklerim faul
Ne oldu bana içmden bir canavar çıktı sanki !!!
Tamamen kontrolü yitirmişsin akşam öğünü ve yarın dengeleyip bol su içersen kurtarırsın durumu inşallah
Sabah 1 kiloya yakın fazla çıkmıştım zaten. Canimsikildi cok fena kaçtı bu sefer... Aksam artık birsey yemem de üzüldüm asucum yaa ... En iyi bir diyetisyene gitmek sanirim.acil bir durum olunca ilk bozulan şey beslenmem oluyor.
canim al bendende o kadar ...Kizlarr ben dun adet oldum bugun ne bulduysam yiyorum kendime mani olamiyorum
birii beni durdursuuuunnnnnn
Ödem vardır canım sıkma canını toparlarsın insanız oluyor arada
Diyetisyen iyi gelir dersen git ama sonuçta yine bizim iradeli olmamız asıl mesele
Akşam da salata yoğurt vs ye bence canım
Koc ayi nisan ayimi mart ayimi yorumlar icin saol zevkle okudum kilo acisindan gergin bir kac ay geciriorum onun disinda keyifler yerinde
yarin yazliga gidicem birkac guunlugune annmler geldide bi goreyim 3ay oldu gorusemedik ...senin nie 1 ay sarkti?
unutma ilacini icmeyi emine hanimlar nasillar??keyifleri yerindemi?
gecmis olsun
Ceryandan cabuk etkileniyorlar ewde cam falan acarsan onlari baska odaya kapat gecmis olsun
bugun ewdeki diyetle ilgili kitaplari karistirirken karatayin kitabinda karataycilar icin bisey buldum yukluorum sahsen benim aklima pek yatmamisdi ilk ciktiginda okumusdum 1-2 sene once bunu sirf sizler icin yukluorum
bugünde akşama doğru hatırladım içtim ilacımı
emine hanımlar iyiler çok şükür bugünde geç yattı ama. ondan giremedim bende nete şimdi alıntılarıma baktım sadece yatcam yarın bakarım artık ben yokken neler yaptığınıza.
burcu teyzesi bunlar senin için gelsin
Eki Görüntüle 1051668 Eki Görüntüle 1051669 Eki Görüntüle 1051670
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?