Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günayyyyyyyyyydınnnnnnnnnnnn kızlar hayırlı cumalar misafirim pazara gidicek bende normale döncem inşallahh

kilom aynııı
spor 250 dk

hadii asuuuuu baya geçtin beni bu hafta nası yetişceksem sana

hasibe maşşallahhçokk tatlııı gözleri çok güzel yavrunun allah esirgesinn

Son düzenleme:
esselamun aleykum
günaydın hayırlı cumalar kızlar nasılsınız bakem ben ışlere gomulmusbı haldeyım az kaldı sukur inşallah yarına bıter hafta içi verdıgım az bı eksı regl le bereber tekrar geldı maalesef
kılom aynı
spor yok
inşallah onumuzdekı hafta toparlarım kılo veren arkadaşları sıdıden kutlarım meyra gokce ellerımnıze sağlık şimdiden

Hasibecim Cook tatlı maşallah cimcime
maşallah kirkbirkere yavruma .... Öpüyorum cok.
Kilo bilditimi yapayım
Pek parlak değil ama
Gecen haftaki kilom 94.0
Bu haftaki kilom 94.6
Umarim sırf odemdir,
Spor 300 dakika yürüyüş

Herkese merhaba hayırlı cumalar...

Boğaz kültürü sonucuma göre boğazıma yerleşmiş hain bakteri.penisiline kaşı dirençliymiş başka çeşit antibiyotik tedavisi hemde toplamda 2 hafta.bunada şükür ne edelim...

karatayımsı beslenmeme devam etsemde akşam öğünlerini azaltmalıyım birde şunu soracaktım d vitamini değerlerinize baktırdınız mı? ve de omega 3 ve antioksidan takviyesi kullanıyor musunuz?

kilom 97,9 (aslında baya gitmesi gerekiyordu sebebi sporsuzluk heralde)
sporum 60 dk cık

şimdiden ellerinize sağlık...

Son düzenleme:
uzun zamandır ilk defa hafta içi saat 11 olmuş ben tv karşısında uyukluyorum...
dün gece misafirler gittikten sonra bi üşüme titreme boğaz ağrısı.... yatıp duruyorum.
bi sürü de işim vardı...

bildirimi mi de yapayım. az daha yatayım...

kilo 92
spor 90 dk

slm kızlar
bildirim yapıp çıkcam akşam mesaim var gitmeden belki bi bakınırım ya da gelince bakınırım bilemicem durum neyi gösterir

kilom: 91.7
spor 100 dk

meyra ve gökçe ellerinize sağlık şimdiden
hakkınızı helal edin

selamun aleyküm güzeller
eve yeni girdim liste çıktımı bakamadım
bildirim yapayımda yetiştiysem listeye eklenir. yetişemediysem bildirmiş olurum
aslında durum vahim
kapıdan girer girmez tartıya çıktım
kilo : 88.4
spor : hiç dk. kalara bakmadım bütün gün ayaktaydım. hatta gecede doğru dürüst yatmadım. sandalye tepesinde tünedim
kapıdan girer girmez telefon çaldı misafir geliyor. onlar gidince geçmişe bakarım

selam kızlar gökçe kilom aynı 126.5
kaç gündür giremiyorum çok yoğuyn geçiyor iki çocuk birini okula hazırla ötekini yedir uyut evi toparla yemek yap ne diyet yapabiliyorum nede spor leslieye bir başlasam iyi olacak artık

selamün aleyküm.....

hemen hazırlanıp çıkıcam, cuma oturmasına gidicem kızlar, gecikmeden gitsem iyi olacak.
bugün sabahtan beride kafam salak gibi , niye öyleyse, pöfff
arada olur ya hepimize öyle işte.....

gökçecim
canım benim konsantire yerlerde yaaa, naapsam listedenmi çıksam ki dedim, sonrada bu haftada izinli olmaya haftayaki durumuma görede hareket etmeye karar verdim, beni bu haftada izinli yaz canım yaaa, olmazsa haftaya listeden bi müddetliğine çıkarım.
inşaallah kendimi de toplarımda devam ederim şu diyetede
tartıldığımda 3lü rakamları görmekten ödüm kopuyor.....:18:
sende türkiyedesindir artık heralde, hadi hoşgeldin:)
kocaman öpüyorum, görüşürüz canım

ayyyyyyyyyy ben bu konuyu nasil görmemisim ya :44: bende yaklasik bir 4 aydir adet olamamaktan ve ayni zamanda Hormon tedavileri yüzünden.Göbek kalk gidelim diyor totis otur ne isimiz var vaziyette :18: dün tartiya ciktim sanki boynuzlu seytan gibi siritiyor bana al sana olmusssun duba der gibi bakiyor .offff offfff 100 kilom hayirli olsun kizlar benide aliverin su listeye belki hirs yaparim zayiflarim:2::2::2::2::2:

Hosgeldiinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…