Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Meyracim gokcecim ikinizende ellerine saglık.
Gokcecim umarim güzel bir tatil olur senin icin...
Meyracim, enerjini dusuk gördüm.benimde keyfim cok yok ama toparlanmamız lazım.sunun şurasında yaza kac ay kaldı.ben bu hafta kilo aldım ama önümüzdeki hafta şart oldu vermek.. Hadi en azından annenlerngelene kadar 1 hafta....

Asucum Aynı duyguları yasıyoruz...
senenin basında bir arkadas Facebook dan benim evlenmeden önceki resmimi gormuş. Yüzündeki o hayreti kelimelerle anlatamam... Kendimi ne kadar kötü hissettiğimi de tabi.... 48 beden elbise bedenime anca olan idare eden elbise,38 beden elbise ise benim zevkimi yansıtan çizgimi gösteren bir elbisedir... Bu hafta basi kilo aldım.canim sıkıldı.canim sikilincada daha cok ucu kaçtı..üzüldüm. Üzüldüğüm icin daha cok yedim.yedigim icin daha cok üzüldüm. Bu kedinin kuyruğunu yakalamaya calışması gibi birsey belki .. Sebep ben sonuc ben... Üzgün olan yine ben...

Kilo veren arkadaşları canı gönülden kutlarım...

canım enerjim düşük değilde konsantire olamıyorum bu aralar diyete, ama şu da bir gerçek çokta abartmıyorum yemelerimde:)
hayırlısı bakalım, ben konsantire olmak için gayret ediyorum....

aman maşaallah kuzucuğana canım benim.....
pek tatlı:)

geçmiş olsun canım.

sanada geçmiş olsun canımıcm....

hoşgeldin ablam:)

Meyracim ve tum kahve severler kahveleriniz esracan dan bugun
buyrun keyifle icinnn
afiyet olsun
anti yag olsunnn

sağol balım:)
sanada afiyet bal olsun inşaallah....
yine bi ara birliktede içelim emi:)
özledim senle kahve içmeyi.....

kilo veren herkezi tebrik ediyorum kızlar ben uzun zamandır sizleri takib ediyorum ara sıra yazıyorum...ama bende listeye girmek istiyorum ne yapmalıyım kilom 90 70lere insem gerisine acele etmicem...

canım öncelikle hoşgeldin:)
şimdi bizim cuma günleri oluşturulan 2listemiz var, biri spor listesi, diğeri ise kilo listesi.
spor listesine girmen için beklemene gerek yok.
ama kilo listesi için 2hafta bildirim yapıcaksın, şuan hatırımdan gitti ya 2.hafta listeye alınırsın yada 3.hafta...
yani kilo listesine girebilmen için listenin öncesinde en az 2hafta bildirim yapman lazım.
her 2listede cuma günü yapılır, her iki listenin bildirimleride cuma günüdür ve öğlen 13e kadar.
spor listesi için haftalık toplam spor dakikanı yazıcaksın, işte yürüyüştü, yüzmeydi vs vs...
kilo da cuma yada perşembe günü tartıldığın kilonu yazıcan işte.
kilo bildirimi konusunda aksamaların olucak olursa onuda gökçe_iremim arkadaşımıza bildirmek durumundasın, spor listesi için buna gerek yok.
spor listesini ben yapıyorum, kilo listesini gökçe_iremim yapıyor.

canim uyudun mu ?
Hayirdir niye konsantre olamıyorsun ki ?

yok canım uyumadım henüz:)
yani kilo verme sabır işi, e deöenm dönem konsantire olamama hepimizde olur, benimkide öyle bişey işte canım...
sen neden uyumuyorsun?:)

yok canım uyumadım henüz:)
yani kilo verme sabır işi, e deöenm dönem konsantire olamama hepimizde olur, benimkide öyle bişey işte canım...
sen neden uyumuyorsun?:)

Ben bu sefer kilo vericim diye çıktım yola. 1 aydır elimden geleni yapıyordum. Bu hafta canim cok sıkıldı ... İpin ucu kaçtı. Nereden toparlicam onu düşünüyorum. Oğluma kitap okudum unuttum.esimde yorgun geldi uyuya kaldı. Uykum yoook!
Napiyim bilemedim.

işte dönem dönem konsantrasyonumuzun bozulması normal bi durum canım, önemli olan kaldığı yerden devam edebilmeye çalışmak...
konsantireyi toplamaya çalışmak.....
birazdan bende yatıcam, uyumaya çalışcam:)

Haklisin ben o kalinan noktadayim sanirim... Hayırlısı arkadasim... Bende yatsam iyi olur yoksa sabah esim önce kalkıyor kahvaltıyı hazırlıyor sonrada butun gun laf atıyor bana. ... .. Ben daha önce kalkmalıyım... Uyumam gerek yoksa yarın cok bicirdar :)
İyi geceler canimmm

:))))
aklıma rahmetli babamın sözü geldi, annem bişeye çok söylenince rahmetli babacığımda anneme derdiki; tamam cayırdama derdi:)))))
seninkide bıcırdıyo demek:)))
benimkide kükrer
neyse canım bende yatayım, hadi iyi geceler, tatlı uykular ikimizede:)
by by:)

hayırlı geceler kızlar
çok geç oldu ama yinede bişrazcık göz attım.
gökcecim, meyracım ellerinize sağlık
dereceye giren güzelleri tebrik ederim.

ablacım rabbım kolaylık versın nasıl oldu ablan

Allah kolaylik versin hastaniz vardi nasil oldular son durum nedir

hoşgeldin ablam:)
çok sağ olun kızlar teşekkürler.
hastam ameliyat oldu. üç gündür yanındaydım. gece gündüz ben ilgilendim.
ameliyat iyi geçti. bugün taburcu oldu. onu evine bırakıp bende evime geldim. durumu şu anda iyi çok şükür.

Meyracim babacinin rahmetle anılması gerekiyormuş demekki... Rabbim mekanı ni cennet eylesin...Allah rahmet eylesin...
canim Refakatcilik cok zordur bilirim babam 2-3 ay önce kalp ameliyati geçirmişti...
. Ellerin dert görmesin... Hastanın iyi olmasına sevindim.. Cok gecmisler olsun..

yazdiklarindan birkez daha anladimki diyetime harfiyen uymaliyim😭😭😭becerebilsem aylar gecio off off

Aynen listeye girmek onmli deilde bu hafta cok kacamak yaptim ona ragmen arti 400 ile kurtarmak iiyiydi tatil temennilerin iicin tskler
listeler icin tesekkurlerrr

Gecmisler olsun

Kizlarrrrr yesil kahve kullanan varmi? Bugun doktor zayiflamayla ilgili calismalar surmesine ragmen umut vaadedici bi urun dedi tadi nasil nasil yapiliyor?rengi yesil mi oluo faydasini gordunuzmu ictiginiz ilk gun ne gibi degisiklikler hissettiniz

"""" Çiğ ya da kavrulmamış kahve meyvesinin tohumlarından hazırlanan bu desteğin kahve çekirdeklerinin içindeki “klorojenik asit” sayesinde etkili olduğu ileri sürülüyor.
Bu maddenin karaciğerde şeker üretimini tahrik eden enzimi baskılayarak kilo vermeye yardımcı olduğu ileri sürülüyor, hatta bu nedenle tip 2 diyabet riskini bile azaltabileceği söyleniyor.
Bu düşünceleri destekleyen ve desteklemeyen bilimsel çalışmalar var. Sayıları henüz yeterli değil. """

Son düzenleme:
HAFTANIN 1.si _________ - 1 kg. ________74Frida

HAFTANIN 2.si _________ - 0,8 kg_________ nfy_9185 & elifce1453
:81::118:

HAFTANIN 3.sü _________ - 0,5 kg. _________ nothinggg & Uskuplu

Kızlar listeler için ellerinize sağlık dereceye girenlere tebrik

herkese günaydın,kasvetli bir cumartesi sabahı ve çalışan ben ...Yasemin abla nerdesin işler çok mu?

Bende merak edip aldim canim yesil caydan daha güzel bana göre tadı çekirdekli kahvenin yesilini düşün aldigim yere sordum 1 ay düzenli kullanilmasi lazimmis bende her ogunden yarimsaat once ac içiyorum

kızlar bugün 2de günüm var 4 gibi dönerim büyük ihtimalle eminenin uyku saatini aksatmak istemiyorum.
öğlen yemek yemicem oradaki salatalardan ve sağlıklı besinlerden yemeyi düşünüyorum
kaçamak yapmam merak etmeyin

cnm bende duydum onu izmire geldiğimde aldım. aldığım yer robottan çek ya da havanda dövebilirsin dedi. ikisinide denedim olmadı. öyle bir kavanoz kahve çekirdeği duruyor dolapta. 2-3 kere çekirdekleri demleme üsulü içtim tatı bence güzel değil ama şifa niyetine içtim işte.

HAFTANIN 1.si _________ - 1 kg. ________74Frida

HAFTANIN 2.si _________ - 0,8 kg_________ nfy_9185 & elifce1453
:81::118:

HAFTANIN 3.sü _________ - 0,5 kg. _________ nothinggg & Uskuplu

Kizlar ellerinize emeginixe saglik kilo veren spor yapan herkese kocaamaaannn alkisss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…