Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu sabah güne patates haşlamsıyla başladım ve bugun sadece onu yiycem sizce sağlıklı mı ve zayıflatıyor mu ? İki ayda en az 20 kilo vermem lazım kızlarr yardım

Son düzenleme:
Canim hosgeldin.gecen 5 günde 5 kg diyetini önerdin sanirim ama burada cok rağbet görmeyecektir Cunki 5 günde 5 kilo gitmez.su gider bağırsaklar boşalır ancak.bide gitse gitse 1 kilo yag gider.canına işkence etme bence .katılımın senin icin hayırlı olur inşallah....
Kendini tanit istersen.kilo verme gecmisini paylaş bizimle...

Saol canım peki sizce ne dyeti yapmalıyım iki ayda en az 20 kilo vermem lazım ??

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hoşgeldin. burada hepimiz kilo vermek için toplandık. kilo verdik, veriyoruz, vereceğiz inşallah (seçim konuşması gibi oldu hahaha )

Teşekkür ederim canım kaç kilo verdin ? Nasıl verdin ? Hahah :)

Yeni gelen arkadasda hos gelmiss aramiza kilo verenleri cizelgelerimize bakarak ogrenebilirsin tatlim:16[/QUOTE]
Saol canım :)

ohhh mıs afıyet olsun ama fazla kaçırmadan

hoşgeldın canım bıldırımlerı cuma gunlerı yapıyoruz ozaman anlasılıyo kılolar[/QUOTE]

Ay çok teşekkür ederim canım hepiniz çok cana yakınsınız 😘

Bu sabah güne patates haşlamsıyla başladım ve bugun sadece onu yiycem sizce sağlıklı mı ve zayıflatıyor mu ? İki ayda en az 20 kilo vermem lazım kızlarr yardım

Canim 2 ayda 20 kilo imkansiz gibi
Ölüm orucu falan yapman lazim herhalde
ayda maksimum 5 kilo verebilirsin saglikli bir sekilde
diger turlu sadece su ve kas kaybedersin bunuda hemen misliyle geri alirsin zaten

Canim 2 ayda 20 kilo imkansiz gibi
Ölüm orucu falan yapman lazim herhalde
ayda maksimum 5 kilo verebilirsin saglikli bir sekilde
diger turlu sadece su ve kas kaybedersin bunuda hemen misliyle geri alirsin zaten

Peki sen kaç kilosun ve ne kadar verdin ?

Peki sen kaç kilosun ve ne kadar verdin ?

Cizelgemden de gorebilirsin canim ben aralik sonunda basladim 99.9 u gorunce 100 u gormemek icin acilen diyetisyene gittim simdi 88.9 um yasimizda ayniymis ama benim 3 tane cocugum var canim

yazdiklarindan birkez daha anladimki diyetime harfiyen uymaliyim😭😭😭becerebilsem aylar gecio off off

Evet canım maalesef kaçamak yapmamak lazım. Çok zor ama zayıfladığını düşün bir kacamak yapmak istediğinde. ben ilk kez buna gerçekten inanıyorum. Başaracağım. Hep birlikte başarılım inşallah

ESSELAMUN ALEYKUM
temizliği bitirdim geldim şükür son mutfağın perdesı sıkıyor onuda astımmı doğru duşs sızler ne y
aptınız kılo veren hatunlar kutlarım darısı haftaya veremeyen bızlara

selamün aleyküm.....

çok sevindim iyi olduğuna, hadi gözünüz aydın geçmiş olsun tekrar ablacım.
seninde eline koluna yüreğine sağlık....

teşekkür ederim meyracım bildirim dedğin yediğimzi içtiğimizi falan yazmakmı

slm kızlar nasılsınız bakalım
işlerimi hallettim babannesi kızımı uyutuyor şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…