Bu sabah güne patates haşlamsıyla başladım ve bugun sadece onu yiycem sizce sağlıklı mı ve zayıflatıyor mu ? İki ayda en az 20 kilo vermem lazım kızlarr yardım
Bu sagliksiz vakitsiz beslenme mide bagirsak kanserinin sebebiymis hep😭
Aramiza hg cizelgelerde kimin kac kilo verdigi yaziyor hangi sehirdesin yas kac kilo kac
Canim 2 ayda 20 kilo imkansiz gibi
Ölüm orucu falan yapman lazim herhalde
ayda maksimum 5 kilo verebilirsin saglikli bir sekilde
diger turlu sadece su ve kas kaybedersin bunuda hemen misliyle geri alirsin zaten
Bu sabah güne patates haşlamsıyla başladım ve bugun sadece onu yiycem sizce sağlıklı mı ve zayıflatıyor mu ? İki ayda en az 20 kilo vermem lazım kızlarr yardım
Peki sen kaç kilosun ve ne kadar verdin ?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Su kilo cizelgesi nasıl yapılıyor arkadaslar bi gosterin banada
yazdiklarindan birkez daha anladimki diyetime harfiyen uymaliyim😭😭😭becerebilsem aylar gecio off off
hayırlı geceler kızlar
çok geç oldu ama yinede bişrazcık göz attım.
gökcecim, meyracım ellerinize sağlık
dereceye giren güzelleri tebrik ederim.
çok sağ olun kızlar teşekkürler.
hastam ameliyat oldu. üç gündür yanındaydım. gece gündüz ben ilgilendim.
ameliyat iyi geçti. bugün taburcu oldu. onu evine bırakıp bende evime geldim. durumu şu anda iyi çok şükür.
canım öncelikle hoşgeldin:)
şimdi bizim cuma günleri oluşturulan 2listemiz var, biri spor listesi, diğeri ise kilo listesi.
spor listesine girmen için beklemene gerek yok.
ama kilo listesi için 2hafta bildirim yapıcaksın, şuan hatırımdan gitti ya 2.hafta listeye alınırsın yada 3.hafta...
yani kilo listesine girebilmen için listenin öncesinde en az 2hafta bildirim yapman lazım.
her 2listede cuma günü yapılır, her iki listenin bildirimleride cuma günüdür ve öğlen 13e kadar.
spor listesi için haftalık toplam spor dakikanı yazıcaksın, işte yürüyüştü, yüzmeydi vs vs...
kilo da cuma yada perşembe günü tartıldığın kilonu yazıcan işte.
kilo bildirimi konusunda aksamaların olucak olursa onuda gökçe_iremim arkadaşımıza bildirmek durumundasın, spor listesi için buna gerek yok.
spor listesini ben yapıyorum, kilo listesini gökçe_iremim yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?