- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
nursenacım geçmiş olsun . hemde tebrik ederim pirensesi.iyi akşamlar kızlar nası yoğun bi gündü anlatamam sabah küçük park diye ağladı parka götürdüm eve geldim öğleden sonra gezmam vardı akşama yemeğimi nohut pişirdim tel geldi büyük kız düşmüş basamıyo ağlıyo diye anam ası bi telaş okula koştum kırık zannettim eşimide alıp hastaneye filimdi röntgendi derken nasıl bi gündü anlamadım öğlen bişey yicektim evde ama hastanede başım dönünce 1 puaça yedim valla
sonrası ilaçlarını al eve gel şim göreve gidicek akşam yemeği hazırla saat 4 te yedik allahtan yemeği az kaçırdım ama kafam böle dolu olunca hırsımı yemekten alıyorum sanki mutluluk verecek
eşim gidince 40 dakika tempolu koşu bantına çıktım ne kadar yararsa artıkın
kızımın ayağına gelincede allahtan eklem kanaması olmuş az krem ilaç verdi mosmor ayağı öbür dizide kanamış ayy allah beterinden korudu
bugünde genel bi sınav olmuşlardı okulda okul 2. si olmuş yavrum sevinemedi bile
işte bende böe bide adet olcam çatlıcam asu nası çikolatalar geçiyo gözümün önünden anlatamam
doktorcum çok geçmiş olsun. Allah şifalar versin.uzun zamandır ilk defa hafta içi saat 11 olmuş ben tv karşısında uyukluyorum...
dün gece misafirler gittikten sonra bi üşüme titreme boğaz ağrısı.... yatıp duruyorum.
bi sürü de işim vardı...
bildirimi mi de yapayım. az daha yatayım...
kilo 92
spor 90 dk
çok sağol canım. teşekkürler.Meyracim babacinin rahmetle anılması gerekiyormuş demekki... Rabbim mekanı ni cennet eylesin...Allah rahmet eylesin...
canim Refakatcilik cok zordur bilirim babam 2-3 ay önce kalp ameliyati geçirmişti...
. Ellerin dert görmesin... Hastanın iyi olmasına sevindim.. Cok gecmisler olsun..
çok sağol canımyazdiklarindan birkez daha anladimki diyetime harfiyen uymaliyim😭😭😭becerebilsem aylar gecio off off
Aynen listeye girmek onmli deilde bu hafta cok kacamak yaptim ona ragmen arti 400 ile kurtarmak iiyiydi tatil temennilerin iicin tskler
listeler icin tesekkurlerrr
Gecmisler olsun
Allah razı olsun meyracımselamün aleyküm.....
çok sevindim iyi olduğuna, hadi gözünüz aydın geçmiş olsun tekrar ablacım.
seninde eline koluna yüreğine sağlık....
nursenacım geçmiş olsun . hemde tebrik ederim pirensesi.iyi akşamlar kızlar nası yoğun bi gündü anlatamam sabah küçük park diye ağladı parka götürdüm eve geldim öğleden sonra gezmam vardı akşama yemeğimi nohut pişirdim tel geldi büyük kız düşmüş basamıyo ağlıyo diye anam ası bi telaş okula koştum kırık zannettim eşimide alıp hastaneye filimdi röntgendi derken nasıl bi gündü anlamadım öğlen bişey yicektim evde ama hastanede başım dönünce 1 puaça yedim valla
sonrası ilaçlarını al eve gel şim göreve gidicek akşam yemeği hazırla saat 4 te yedik allahtan yemeği az kaçırdım ama kafam böle dolu olunca hırsımı yemekten alıyorum sanki mutluluk verecek
eşim gidince 40 dakika tempolu koşu bantına çıktım ne kadar yararsa artıkın
kızımın ayağına gelincede allahtan eklem kanaması olmuş az krem ilaç verdi mosmor ayağı öbür dizide kanamış ayy allah beterinden korudu
bugünde genel bi sınav olmuşlardı okulda okul 2. si olmuş yavrum sevinemedi bile
işte bende böe bide adet olcam çatlıcam asu nası çikolatalar geçiyo gözümün önünden anlatamam
doktorcum çok geçmiş olsun. Allah şifalar versin.uzun zamandır ilk defa hafta içi saat 11 olmuş ben tv karşısında uyukluyorum...
dün gece misafirler gittikten sonra bi üşüme titreme boğaz ağrısı.... yatıp duruyorum.
bi sürü de işim vardı...
bildirimi mi de yapayım. az daha yatayım...
kilo 92
spor 90 dk
çok sağol canım. teşekkürler.Meyracim babacinin rahmetle anılması gerekiyormuş demekki... Rabbim mekanı ni cennet eylesin...Allah rahmet eylesin...
canim Refakatcilik cok zordur bilirim babam 2-3 ay önce kalp ameliyati geçirmişti...
. Ellerin dert görmesin... Hastanın iyi olmasına sevindim.. Cok gecmisler olsun..
çok sağol canımyazdiklarindan birkez daha anladimki diyetime harfiyen uymaliyim😭😭😭becerebilsem aylar gecio off off
Aynen listeye girmek onmli deilde bu hafta cok kacamak yaptim ona ragmen arti 400 ile kurtarmak iiyiydi tatil temennilerin iicin tskler
listeler icin tesekkurlerrr
Gecmisler olsun
Allah razı olsun meyracımselamün aleyküm.....
İnsallah canim azicik dedigim bir kacamak uc gun bana mani oluyor...Herkese iyi haftasonlari..
Huzurlu, mutlu, kacamaksiz geçsin inşallah...
ESSELAMUN ALEYKUM
temizliği bitirdim geldim şükür son mutfağın perdesı sıkıyor onuda astımmı doğru duşs sızler ne y
aptınız kılo veren hatunlar kutlarım darısı haftaya veremeyen bızlara
aleykum selam canimmm :)selamün aleyküm.....
Allah razi olsun babaanneden . Bende bugun evde degilim. Annemin yarin hastanede randevusu var. Uyku aknesi testi yapilicak . Onun yanina geldim destek icin. Esim oglumuda alip babanneye gitti .. Biliyorum babanne cok iyi bakar sagolsun ama iste....slm kızlar nasılsınız bakalım
işlerimi hallettim babannesi kızımı uyutuyor şimdi
Asucum cok iyi yapmissin.bende bugun annemin pazar alisverisini yaptim.abim yorulmayayim diye arabayla pazara goturdu getirdi.anlatamadim biturlu :) Az yurudum bugun. Yarin gunduz yuriycem insallah ... Opuyorum cok ..İyi akşamlar
Ben bugün yine artı çıktım ama pes etmedim yürüdüm yine
Annene geçmiş olsun canımHerkese merhaba
İnsallah canim azicik dedigim bir kacamak uc gun bana mani oluyor...
Temiz bir evin verdigi mutluluk . ... Kendini hani oda parfumu reklamlarinda bulutlar ustunde ucan hatunlar gosteriyorlar ya onlar gibi hissediyorsundur ... Ben oyle oluyorumda :)
aleykum selam canimmm :)
Allah razi olsun babaanneden . Bende bugun evde degilim. Annemin yarin hastanede randevusu var. Uyku aknesi testi yapilicak . Onun yanina geldim destek icin. Esim oglumuda alip babanneye gitti .. Biliyorum babanne cok iyi bakar sagolsun ama iste....
Asucum cok iyi yapmissin.bende bugun annemin pazar alisverisini yaptim.abim yorulmayayim diye arabayla pazara goturdu getirdi.anlatamadim biturlu :) Az yurudum bugun. Yarin gunduz yuriycem insallah ... Opuyorum cok ..
Saol canım :) istanbul :) yaş 26 kilo 105(
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar bugün 2de günüm var 4 gibi dönerim büyük ihtimalle eminenin uyku saatini aksatmak istemiyorum.
öğlen yemek yemicem oradaki salatalardan ve sağlıklı besinlerden yemeyi düşünüyorum
kaçamak yapmam merak etmeyin
cnm bende duydum onu izmire geldiğimde aldım. aldığım yer robottan çek ya da havanda dövebilirsin dedi. ikisinide denedim olmadı. öyle bir kavanoz kahve çekirdeği duruyor dolapta. 2-3 kere çekirdekleri demleme üsulü içtim tatı bence güzel değil ama şifa niyetine içtim işte.
Bende merak edip aldim canim yesil caydan daha güzel bana göre tadı çekirdekli kahvenin yesilini düşün aldigim yere sordum 1 ay düzenli kullanilmasi lazimmis bende her ogunden yarimsaat once ac içiyorum
Tesekkur ederim..Annene geçmiş olsun canım
Ben küçük kızımla yürüdüm bugün büyük dersanede oluyor evde sıkılıyor o da tempolu olmasa da epey yürüdük nerdeyse 2 saat
Evden çıktık kuğulu Tunalı beğendik Kızılay dan tekrar eve döndük yorulduk çok da kalabalıktı eve geldik yemek yok hemen hamur yoğurdum pizza yaptım o arada büyük kızım da geldi ben bir dilim yedim biraz da bezelye yemeği yedim ayranla beraber
Sağlıklı beslenmeye tam geçemesem de 4 gündür yürüyorum yarın fırsatım olmayabilir eşim evde olacak ama Pazartesi yine devam ederimyürüyüşe
Tesekkur ederim..
Cok iyi yapmissin canim ...
Ablamdan gordum hamur acmadan kolay piza :) anlatiyimmi .. Biliyorsundur belki ama yinede yaziyim. Boyat ekmekleri kepekli ekmekte olur ince ince dilimleyip hafif sutle islatiyorsun . Firin tepsisine tek tek diziyorsun..Uzerine salca yada domates sosu ekliyorsun.. Ustune kasar rendeleyip mantar zeytin sucuk ne bulduysan ekliyorsun. Azicik firinda dursun . Sicak ve saglikli pizza . Gecen kahvaltida yapmistim bende..
Afiyet olsun bu arada :)
Duydum ama hiç denemedim pratik aslında sabahları fırında kaşarlı sucuklu ekmek kızartırım ben sıkça aslında arada bu tarif denenebilir
nursenacım geçmiş olsun . hemde tebrik ederim pirensesi.
bende önceki gün çok üzüldüm. bizim yeğenlerden birisi gemlikte oturuyor. görümcesinin kızı okula gitmiş. okulda koştururken arkadaşıyla çarpışmışlar. kaşından darbe alıp yere düşmüş birde yere düşerken darbe almış beyin kanaması geçirmiş. gemlik bursayı aramış yer yok deyip almamışlar. acil yalovaya kaldırmışlar. beyni ezilmiş demiş dr. kafatasından kemik kesip beyne yer açmışlar.kafadan aldıkları kemiği karnına gömmüşler. çocuk üç gündür uyuyormuş. ilacı kesmişler uyanmamış. öylece bekliyorlar. ailesi perişan. Rabbim yavrularımızı korusun.
Bu sabah güne patates haşlamsıyla başladım ve bugun sadece onu yiycem sizce sağlıklı mı ve zayıflatıyor mu ? İki ayda en az 20 kilo vermem lazım kızlarr yardım
Asumancığım,
Naaposun ciğerim.
Tv de bişey yok topik sakin ben yorgun uyuşuk uyuşuk takılıyorum işte :)
Sen ne yapmaktasın cancağızım
Biz de geç geldik abimlerden, tüm gün iş yaptım...Sabah 7:15 de kalktım eşime kahvaltı sonra o gidince ortalığı toparladım oğlan uyandı süpürge tuttum balkonu yıkadım felaket polen tozu oluyor dışarısı sapsarrı..Banyo wc temizliği..Kızımın arkadaşı gelecek diye onlara börek yaptım kahvaltımızı yaptık barışla kursa gittik..Kurstan sonra abimlere gittik orda temizliği,yemeğ,çayı zırtı pırtı ben de pert oldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?