Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamun aleyküm güzeller
ben bu gün yine çok yoğundum.
dün hastahaneden gelir gelmez misafir geldi. akşam eltimler ve yeğenler geldi. bu günde çarşı işlerimi hlledeyim dedim eltim aradı bende geleyim dedi. büyük eltimde geldi. ikiside ramazan umresine gidecekler. onlara alışveriş ettik. benim 1 saatlik işim vardı onlarla gidince akşama kadar bitmedi işimiz.ayakkabılarda ayağımı sıktı ayaklarım mahvoldu. en sonunda dayanamadım terlik aldım giydim ayağıma.
geldim bir duş aldım eşim geldi.yemek yok dedim. başımda ağrıyor. birde hasta ziyaretine gidecektik. çıktık dışarda yedik. hastayıda aradık biraz iyiymiş köye gitmiş.banada iyi geldi geldim uzandım biraz dinlenirim bari.
nursenacım geçmiş olsun . hemde tebrik ederim pirensesi.
bende önceki gün çok üzüldüm. bizim yeğenlerden birisi gemlikte oturuyor. görümcesinin kızı okula gitmiş. okulda koştururken arkadaşıyla çarpışmışlar. kaşından darbe alıp yere düşmüş birde yere düşerken darbe almış beyin kanaması geçirmiş. gemlik bursayı aramış yer yok deyip almamışlar. acil yalovaya kaldırmışlar. beyni ezilmiş demiş dr. kafatasından kemik kesip beyne yer açmışlar.kafadan aldıkları kemiği karnına gömmüşler. çocuk üç gündür uyuyormuş. ilacı kesmişler uyanmamış. öylece bekliyorlar. ailesi perişan. Rabbim yavrularımızı korusun.

doktorcum çok geçmiş olsun. Allah şifalar versin.

çok sağol canım. teşekkürler.

çok sağol canım

selamün aleyküm.....

çok sevindim iyi olduğuna, hadi gözünüz aydın geçmiş olsun tekrar ablacım.
seninde eline koluna yüreğine sağlık....
Allah razı olsun meyracım

selamun aleyküm güzeller
ben bu gün yine çok yoğundum.
dün hastahaneden gelir gelmez misafir geldi. akşam eltimler ve yeğenler geldi. bu günde çarşı işlerimi hlledeyim dedim eltim aradı bende geleyim dedi. büyük eltimde geldi. ikiside ramazan umresine gidecekler. onlara alışveriş ettik. benim 1 saatlik işim vardı onlarla gidince akşama kadar bitmedi işimiz.ayakkabılarda ayağımı sıktı ayaklarım mahvoldu. en sonunda dayanamadım terlik aldım giydim ayağıma.
geldim bir duş aldım eşim geldi.yemek yok dedim. başımda ağrıyor. birde hasta ziyaretine gidecektik. çıktık dışarda yedik. hastayıda aradık biraz iyiymiş köye gitmiş.banada iyi geldi geldim uzandım biraz dinlenirim bari.
nursenacım geçmiş olsun . hemde tebrik ederim pirensesi.
bende önceki gün çok üzüldüm. bizim yeğenlerden birisi gemlikte oturuyor. görümcesinin kızı okula gitmiş. okulda koştururken arkadaşıyla çarpışmışlar. kaşından darbe alıp yere düşmüş birde yere düşerken darbe almış beyin kanaması geçirmiş. gemlik bursayı aramış yer yok deyip almamışlar. acil yalovaya kaldırmışlar. beyni ezilmiş demiş dr. kafatasından kemik kesip beyne yer açmışlar.kafadan aldıkları kemiği karnına gömmüşler. çocuk üç gündür uyuyormuş. ilacı kesmişler uyanmamış. öylece bekliyorlar. ailesi perişan. Rabbim yavrularımızı korusun.

doktorcum çok geçmiş olsun. Allah şifalar versin.

çok sağol canım. teşekkürler.

çok sağol canım

selamün aleyküm.....

Allah razı olsun meyracım

kızlar benim yine mesaj düzenlemede sorun var
düzeltmeye kalkıştım mesaj tekrarı oldu. birisini silmek istedim silinmiyor. kusura bakmayın

Herkese merhaba
Herkese iyi haftasonlari..
Huzurlu, mutlu, kacamaksiz geçsin inşallah...
İnsallah canim azicik dedigim bir kacamak uc gun bana mani oluyor...

Temiz bir evin verdigi mutluluk . ... Kendini hani oda parfumu reklamlarinda bulutlar ustunde ucan hatunlar gosteriyorlar ya onlar gibi hissediyorsundur ... Ben oyle oluyorumda :)

selamün aleyküm.....
aleykum selam canimmm :)

slm kızlar nasılsınız bakalım
işlerimi hallettim babannesi kızımı uyutuyor şimdi
Allah razi olsun babaanneden . Bende bugun evde degilim. Annemin yarin hastanede randevusu var. Uyku aknesi testi yapilicak . Onun yanina geldim destek icin. Esim oglumuda alip babanneye gitti .. Biliyorum babanne cok iyi bakar sagolsun ama iste....

İyi akşamlar
Ben bugün yine artı çıktım ama pes etmedim yürüdüm yine
Asucum cok iyi yapmissin.bende bugun annemin pazar alisverisini yaptim.abim yorulmayayim diye arabayla pazara goturdu getirdi.anlatamadim biturlu :) Az yurudum bugun. Yarin gunduz yuriycem insallah ... Opuyorum cok ..

Annene geçmiş olsun canım
Ben küçük kızımla yürüdüm bugün büyük dersanede oluyor evde sıkılıyor o da tempolu olmasa da epey yürüdük nerdeyse 2 saat
Evden çıktık kuğulu Tunalı beğendik Kızılay dan tekrar eve döndük yorulduk çok da kalabalıktı eve geldik yemek yok hemen hamur yoğurdum pizza yaptım o arada büyük kızım da geldi ben bir dilim yedim biraz da bezelye yemeği yedim ayranla beraber
Sağlıklı beslenmeye tam geçemesem de 4 gündür yürüyorum yarın fırsatım olmayabilir eşim evde olacak ama Pazartesi yine devam ederimyürüyüşe

Saol canım :) istanbul :) yaş 26 kilo 105 (

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yasin 30 olmadan bu isi bitir ve lutfen rica edicem bir diyetisyenden yardim al

Kavurman gerekio olabilir kavhe ogutucumu gerekiyor acaba?
Bende merak edip aldim canim yesil caydan daha güzel bana göre tadı çekirdekli kahvenin yesilini düşün aldigim yere sordum 1 ay düzenli kullanilmasi lazimmis bende her ogunden yarimsaat once ac içiyorum

Ölemi kullanmak gerekiyormus ogunlerden snr icsekde olur mu?sen ögütülmüsunumu aldin?normal kahve pisirir gibimi pisiriliyor? Kullandigindan beri bi fark gordunmu? Ne bilim bagirsaklar dahami cok calisio ne ise yariyor?

annemin kuzenindeydim diyetisyenin bana verdigi zayiflama ilacinin etken maddesini arastirdik ne cikti biliyormusunuz bildigimiz yesil fasulye vucuddan karbonhidrat atilimina yardimci oluomus bol bol yiyin fasulyeyi bizim ayse kadin gavur ellerde meshur olmus haberimiz yokmus bundan snra zeytinyaglisini yapip dolabimdan eksik etmem
bugun sabah 1 saat yuruduk annmle oglen cnm sıkıldı(burasi sehir merkezinden uzak bakir sıkıcı bi yer)gel merkeze yuruyelim dedim babam gidemezsiniz uzak fln dedi biz ciktik annemle git gel 2,5saat 17 bin adim 10 kilometre yol gitmisiz ayak tabanlarim sizlio toplamda4 saat oldu😄ama 1 kurabiye 1 poaca kacamagim var
kendinize ii bakin gorusmek uzere

Tesekkur ederim..
Cok iyi yapmissin canim ...
Ablamdan gordum hamur acmadan kolay piza :) anlatiyimmi .. Biliyorsundur belki ama yinede yaziyim. Boyat ekmekleri kepekli ekmekte olur ince ince dilimleyip hafif sutle islatiyorsun . Firin tepsisine tek tek diziyorsun..Uzerine salca yada domates sosu ekliyorsun.. Ustune kasar rendeleyip mantar zeytin sucuk ne bulduysan ekliyorsun. Azicik firinda dursun . Sicak ve saglikli pizza . Gecen kahvaltida yapmistim bende..

Afiyet olsun bu arada :)

Duydum ama hiç denemedim pratik aslında sabahları fırında kaşarlı sucuklu ekmek kızartırım ben sıkça aslında arada bu tarif denenebilir

ayyy dafiii ne diyosun offff..
Allah hayırlı şifalar versin yavrucağa çok üzüldüm...

Bu sabah güne patates haşlamsıyla başladım ve bugun sadece onu yiycem sizce sağlıklı mı ve zayıflatıyor mu ? İki ayda en az 20 kilo vermem lazım kızlarr yardım

Aymira hoşgeldin..

Sence sağlıklımı tüm gün sadece patates yemek...tabii ki değil...
2 ay da 20 kilo hiç verilmez..2 ay da 20 kilo verebiliyorsan 105 kilo oluncaya kadar aklın nerdeydi derler insana...
Bir anda bu kilolarda olmadık maalesef yedik yedik olduk..Kiloyu verirken de sabırlı,kararlı,disiplinli ve hareketli olacağız...Öyle bir gün de patates diğer gün domates ziyadesiyle ütopik ve hayal kırıklığı ve yeniden yeniden başa dönüş...

Merhaba arkadaşlar,

Lİsteler için emeğinize sağlık meyra ve gökçe..

elifçiğim,ikili rakamları görmüşsün, tebrik ederim çok sevindim...

Nursena ve esracan yavrularınza geçmiş olsun,Allah şifa versin...benim kızda yine hasta dün doktora götürdüm bir gün rapor aldık..yine antibiyotiğe başladık...

Sözenciğim,üzülme yediklerine, pişman olma...Toparlarsın hemen..Önümüzde ki cuma hepimiz eksi olalım..Eksi görmeyene ceza verelim nıhahaha..

Nevinciğim, genel bir soru sormuşsun.ben kendi adıma cevaplıyayım,omega3,antioksidan vb,benzeri preperat almıyorum almayı düşünmüyorum...
Karatay topiğin de kullanalar çoğunlukta..

Asucum,yürümeye başlamana çok seviniyorum canım...

Asumancığım,

Naaposun ciğerim.

Son düzenleme:
İyi geceler yenam
Başladım şükür yürüyüşlere tartıya da yansırsa daha motive olurum inşallah

Tv de bişey yok topik sakin ben yorgun uyuşuk uyuşuk takılıyorum işte :)
Sen ne yapmaktasın cancağızım

Biz de geç geldik abimlerden, tüm gün iş yaptım...Sabah 7:15 de kalktım eşime kahvaltı sonra o gidince ortalığı toparladım oğlan uyandı süpürge tuttum balkonu yıkadım felaket polen tozu oluyor dışarısı sapsarrı..Banyo wc temizliği..Kızımın arkadaşı gelecek diye onlara börek yaptım kahvaltımızı yaptık barışla kursa gittik..Kurstan sonra abimlere gittik orda temizliği,yemeğ,çayı zırtı pırtı ben de pert oldum...

Epey yoğunmuşsun sen de Allah güç kuvvet versin ne iyi görümcesin sen
Dafi de sen de ne güçlüsünün iyi dayanıyorsunuz o kadar koşturma ve yorgunluğa maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…