Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Epey yoğunmuşsun sen de Allah güç kuvvet versin ne iyi görümcesin sen
Dafi de sen de ne güçlüsünün iyi dayanıyorsunuz o kadar koşturma ve yorgunluğa maşallah

Anne kadar emeği var üzerim de.O yüzden benim için çok değerli biri..
Allah hayırlı şifalar,hayırlı uzun ömür verir inşallah yengeme ve tüm hastalara...

Sen daha güçlüsün sadece dile getirmiyorsun benle dafi çok fazla söylüyoruz galiba..

ayy sonunda başardım şu cetveli yapmayı akşamdan beynim çatladı en sonunda enişte geldide 2 dkkda halletti sorun bendeymişş..

esracan ın çocuğu damı hasta ?
geçmiş çok birikmiş sadece şöyle bir göz gezdirdim. atlamışım demekki
esracan geçmiş olsun canım

sorma yenacım 2 gecedir rüyalarıma giriyor. yavrum 9 yaşındaymış daha

Okudunmu bilmiyorum ama bizim sitede 15 yaşın dabir kız annesiyle tartışıyor diye 4.kattan aşağı atmış kendini sadece kolu kırılmış durumu iyimiş hatta taburcu edilmiş...
Allahın işi..

Allah şifa versin cümlesine inşallah
Yok ya ben de söylerim ya hep zaten erken kalkmak bile beni ne hale getiriyor biliyorsun :)))
ayy sonunda başardım şu cetveli yapmayı akşamdan beynim çatladı en sonunda enişte geldide 2 dkkda halletti sorun bendeymişş..

Hayırlı olsun çizelgen hep eksilere ilerletirsin inşallah

galibası fazla ben naklen geçiyorum
yenacım yengene hayırlı şifalar diliyorum canım

hayırlı olsun çizelgen hep eksilere doğru ilerlesin...

Amin canim amin..gectigimiz yaz aile dostlarimiz trafik kazasi gecirdi malesef . 3 cocuk ta iyiydi evin haniminin kafatasi kirilmis karnina koymuslardi . Uyandirmak istediler gunlerce uyanmadi cok korktuk .cok dua bilmem ama kitaptan yasin okuduk oyle istedi ailesi . Sukur uyandi . Sonra karnindan alinan kemigi geri yerine taktilar .. Cok sukur iyi . İnsallah yavrucak ta duzelir ..

İnsallah canim hep beraber Ceza almayalim o halde ...
bu arada özlettin kendini :)

Okudunmu bilmiyorum ama bizim sitede 15 yaşın dabir kız annesiyle tartışıyor diye 4.kattan aşağı atmış kendini sadece kolu kırılmış durumu iyimiş hatta taburcu edilmiş...
Allahın işi..

Soracağım korkumdan soramıyordum ben de şükür iyiymiş

Allahın işi..
olayı okumuştumda taburcu olduğunu okumamıştım. sadece birkırıksa onunla geçmiş olsun. inşallah piskolojisi iyidirde bir daha böyle birşeye kalkışmaz.
rabbim kimseyi evladıyla, ebeveyniyle imtihan etmesin

Rabbimin verdiği ömür ne uzuyor ne kısalıyor. alacak nefesi varsa bir şekilde alıp vermeye devam ediyor işte
bu yavrucakta henüz uyanmamış. Rabbim sevenlerine bağışlasın

ben de özledim canım.. Huyumdur, arada yok olup arınıp geri geliyorum bazen yoğunluktan gelemiyorum...

İbrahim Tatlısesinde öyle yapılmıştı sanırım kafatasını karnına koymuşlar dı...

İnsan vücudu nasıl şahane bir sistem yavv..Rabbim öyle bir yaratmış ki herşey birbiriyle bağlantılı..
Geçen de oturuyoruz eşim sürekli bacağını dizinden oynatıp duruyor yahut kolunu dirseğinden..Bu nasıl bir mafsal böyle sürekli açıp kapıyoruz diyo (mekanikçi kendisi)
E dedim inanmak için doğaya bakmak bedenimizi incelemek kafi..

kızlar çok uykum geldi. kaç gecenin uykusuzluğu var. bu sabah namazıda kaçırdım. çok üzüldüm. hadi bana iyi geceler
eh hadi sizede iyi geceler. bu günde namazı kaçırmıyayım.

Soracağım korkumdan soramıyordum ben de şükür iyiymiş

Millete dedikodu,laf lazım...Her kafadan bir ses çıkıyor..Yok hapçıymış,yok sevgilisiyle kaçacakmış falan birşeyler diyorlar işte...
Allah şaşırtmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…