sorma yenacım 2 gecedir rüyalarıma giriyor. yavrum 9 yaşındaymış dahaayyy dafiii ne diyosun offff..
Allah hayırlı şifalar versin yavrucağa çok üzüldüm...
Epey yoğunmuşsun sen de Allah güç kuvvet versin ne iyi görümcesin sen
Dafi de sen de ne güçlüsünün iyi dayanıyorsunuz o kadar koşturma ve yorgunluğa maşallah
sorma yenacım 2 gecedir rüyalarıma giriyor. yavrum 9 yaşındaymış daha
Allah şifa versin cümlesine inşallahAnne kadar emeği var üzerim de.O yüzden benim için çok değerli biri..
Allah hayırlı şifalar,hayırlı uzun ömür verir inşallah yengeme ve tüm hastalara...
Sen daha güçlüsün sadece dile getirmiyorsun benle dafi çok fazla söylüyoruz galiba..
ayy sonunda başardım şu cetveli yapmayı akşamdan beynim çatladı en sonunda enişte geldide 2 dkkda halletti sorun bendeymişş..
galibası fazlaAnne kadar emeği var üzerim de.O yüzden benim için çok değerli biri..
Allah hayırlı şifalar,hayırlı uzun ömür verir inşallah yengeme ve tüm hastalara...
Sen daha güçlüsün sadece dile getirmiyorsun benle dafi çok fazla söylüyoruz galiba..
ayy sonunda başardım şu cetveli yapmayı akşamdan beynim çatladı en sonunda enişte geldide 2 dkkda halletti sorun bendeymişş..
galibası fazlaben naklen geçiyorum
yenacım yengene hayırlı şifalar diliyorum canım
Amin canim amin..gectigimiz yaz aile dostlarimiz trafik kazasi gecirdi malesef . 3 cocuk ta iyiydi evin haniminin kafatasi kirilmis karnina koymuslardi . Uyandirmak istediler gunlerce uyanmadi cok korktuk .cok dua bilmem ama kitaptan yasin okuduk oyle istedi ailesi . Sukur uyandi . Sonra karnindan alinan kemigi geri yerine taktilar .. Cok sukur iyi . İnsallah yavrucak ta duzelir .....
bende önceki gün çok üzüldüm. bizim yeğenlerden birisi gemlikte oturuyor. görümcesinin kızı okula gitmiş. okulda koştururken arkadaşıyla çarpışmışlar. kaşından darbe alıp yere düşmüş birde yere düşerken darbe almış beyin kanaması geçirmiş. gemlik bursayı aramış yer yok deyip almamışlar. acil yalovaya kaldırmışlar. beyni ezilmiş demiş dr. kafatasından kemik kesip beyne yer açmışlar.kafadan aldıkları kemiği karnına gömmüşler. çocuk üç gündür uyuyormuş. ilacı kesmişler uyanmamış. öylece bekliyorlar. ailesi perişan. Rabbim yavrularımızı korusun ..
Merhaba arkadaşlar,
Lİsteler için emeğinize sağlık meyra ve gökçe..
elifçiğim,ikili rakamları görmüşsün, tebrik ederim çok sevindim...
Nursena ve esracan yavrularınza geçmiş olsun,Allah şifa versin...benim kızda yine hasta dün doktora götürdüm bir gün rapor aldık..yine antibiyotiğe başladık...
Sözenciğim,üzülme yediklerine, pişman olma...Toparlarsın hemen..Önümüzde ki cuma hepimiz eksi olalım..Eksi görmeyene ceza verelim nıhahaha..
Nevinciğim, genel bir soru sormuşsun.ben kendi adıma cevaplıyayım,omega3,antioksidan vb,benzeri preperat almıyorum almayı düşünmüyorum...
Karatay topiğin de kullanalar çoğunlukta..
Asucum,yürümeye başlamana çok seviniyorum canım...
Okudunmu bilmiyorum ama bizim sitede 15 yaşın dabir kız annesiyle tartışıyor diye 4.kattan aşağı atmış kendini sadece kolu kırılmış durumu iyimiş hatta taburcu edilmiş...
Allahın işi..
olayı okumuştumda taburcu olduğunu okumamıştım. sadece birkırıksa onunla geçmiş olsun. inşallah piskolojisi iyidirde bir daha böyle birşeye kalkışmaz.Okudunmu bilmiyorum ama bizim sitede 15 yaşın dabir kız annesiyle tartışıyor diye 4.kattan aşağı atmış kendini sadece kolu kırılmış durumu iyimiş hatta taburcu edilmiş...
Allahın işi..
Allah şifa versin cümlesine inşallah
Yok ya ben de söylerim ya hep zaten erken kalkmak bile beni ne hale getiriyor biliyorsun :)))
Hayırlı olsun çizelgen hep eksilere ilerletirsin inşallah
Rabbimin verdiği ömür ne uzuyor ne kısalıyor. alacak nefesi varsa bir şekilde alıp vermeye devam ediyor işteAmin canim amin..gectigimiz yaz aile dostlarimiz trafik kazasi gecirdi malesef . 3 cocuk ta iyiydi evin haniminin kafatasi kirilmis karnina koymuslardi . Uyandirmak istediler gunlerce uyanmadi cok korktuk .cok dua bilmem ama kitaptan yasin okuduk oyle istedi ailesi . Sukur uyandi . Sonra karnindan alinan kemigi geri yerine taktilar .. Cok sukur iyi . İnsallah yavrucak ta duzelir ..
Rabbimin verdiği ömür ne uzuyor ne kısalıyor. alacak nefesi varsa bir şekilde alıp vermeye devam ediyor işte
bu yavrucakta henüz uyanmamış. Rabbim sevenlerine bağışlasın
Amin canim amin..gectigimiz yaz aile dostlarimiz trafik kazasi gecirdi malesef . 3 cocuk ta iyiydi evin haniminin kafatasi kirilmis karnina koymuslardi . Uyandirmak istediler gunlerce uyanmadi cok korktuk .cok dua bilmem ama kitaptan yasin okuduk oyle istedi ailesi . Sukur uyandi . Sonra karnindan alinan kemigi geri yerine taktilar .. Cok sukur iyi . İnsallah yavrucak ta duzelir ..
İnsallah canim hep beraber Ceza almayalim o halde ...
bu arada özlettin kendini :)
Soracağım korkumdan soramıyordum ben de şükür iyiymiş
olayı okumuştumda taburcu olduğunu okumamıştım. sadece birkırıksa onunla geçmiş olsun. inşallah piskolojisi iyidirde bir daha böyle birşeye kalkışmaz.
rabbim kimseyi evladıyla, ebeveyniyle imtihan etmesin
kızlar çok uykum geldi. kaç gecenin uykusuzluğu var. bu sabah namazıda kaçırdım. çok üzüldüm. hadi bana iyi geceler
eh hadi sizede iyi geceler. bu günde namazı kaçırmıyayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?