kızlar çok uykum geldi. kaç gecenin uykusuzluğu var. bu sabah namazıda kaçırdım. çok üzüldüm. hadi bana iyi geceler
eh hadi sizede iyi geceler. bu günde namazı kaçırmıyayım.
Millete dedikodu,laf lazım...Her kafadan bir ses çıkıyor..Yok hapçıymış,yok sevgilisiyle kaçacakmış falan birşeyler diyorlar işte...
Allah şaşırtmasın..
hadi iyi geceler cnım...
ben de uyusam iyi olur..
Ben de uyuyacam sizi bırakıp gidemiyorum
Artık yatalım o zaman yarın görüşürüz inşallah
Allah rahatlık versin herkese
Amin canim amin iyi uykular bu arada
Rabbimin verdiği ömür ne uzuyor ne kısalıyor. alacak nefesi varsa bir şekilde alıp vermeye devam ediyor işte
bu yavrucakta henüz uyanmamış. Rabbim sevenlerine bağışlasın
ben de özledim canım..Huyumdur, arada yok olup arınıp geri geliyorum bazen yoğunluktan gelemiyorum...
İbrahim Tatlısesinde öyle yapılmıştı sanırım kafatasını karnına koymuşlar dı...
İnsan vücudu nasıl şahane bir sistem yavv..Rabbim öyle bir yaratmış ki herşey birbiriyle bağlantılı..
Geçen de oturuyoruz eşim sürekli bacağını dizinden oynatıp duruyor yahut kolunu dirseğinden..Bu nasıl bir mafsal böyle sürekli açıp kapıyoruz diyo(mekanikçi kendisi)
E dedim inanmak için doğaya bakmak bedenimizi incelemek kafi..
teşekkür ederim meyracım bildirim dedğin yediğimzi içtiğimizi falan yazmakmı
selamun aleyküm güzeller
ben bu gün yine çok yoğundum.
dün hastahaneden gelir gelmez misafir geldi. akşam eltimler ve yeğenler geldi. bu günde çarşı işlerimi hlledeyim dedim eltim aradı bende geleyim dedi. büyük eltimde geldi. ikiside ramazan umresine gidecekler. onlara alışveriş ettik. benim 1 saatlik işim vardı onlarla gidince akşama kadar bitmedi işimiz.ayakkabılarda ayağımı sıktı ayaklarım mahvoldu. en sonunda dayanamadım terlik aldım giydim ayağıma.
geldim bir duş aldım eşim geldi.yemek yok dedim. başımda ağrıyor. birde hasta ziyaretine gidecektik. çıktık dışarda yedik. hastayıda aradık biraz iyiymiş köye gitmiş.banada iyi geldi geldim uzandım biraz dinlenirim bari.
nursenacım geçmiş olsun . hemde tebrik ederim pirensesi.
bende önceki gün çok üzüldüm. bizim yeğenlerden birisi gemlikte oturuyor. görümcesinin kızı okula gitmiş. okulda koştururken arkadaşıyla çarpışmışlar. kaşından darbe alıp yere düşmüş birde yere düşerken darbe almış beyin kanaması geçirmiş. gemlik bursayı aramış yer yok deyip almamışlar. acil yalovaya kaldırmışlar. beyni ezilmiş demiş dr. kafatasından kemik kesip beyne yer açmışlar.kafadan aldıkları kemiği karnına gömmüşler. çocuk üç gündür uyuyormuş. ilacı kesmişler uyanmamış. öylece bekliyorlar. ailesi perişan. Rabbim yavrularımızı korusun.
doktorcum çok geçmiş olsun. Allah şifalar versin.
çok sağol canım. teşekkürler.
çok sağol canım
Allah razı olsun meyracım
bugun sabah 1 saat yuruduk annmle oglen cnm sıkıldı(burasi sehir merkezinden uzak bakir sıkıcı bi yer)gel merkeze yuruyelim dedim babam
Merhaba arkadaşlar,
Lİsteler için emeğinize sağlık meyra ve gökçe..
elifçiğim,ikili rakamları görmüşsün, tebrik ederim çok sevindim...
Nursena ve esracan yavrularınza geçmiş olsun,Allah şifa versin...benim kızda yine hasta dün doktora götürdüm bir gün rapor aldık..yine antibiyotiğe başladık...
Sözenciğim,üzülme yediklerine, pişman olma...Toparlarsın hemen..Önümüzde ki cuma hepimiz eksi olalım..Eksi görmeyene ceza verelim nıhahaha..
Nevinciğim, genel bir soru sormuşsun.ben kendi adıma cevaplıyayım,omega3,antioksidan vb,benzeri preperat almıyorum almayı düşünmüyorum...
Karatay topiğin de kullanalar çoğunlukta..
Asucum,yürümeye başlamana çok seviniyorum canım...
Anne kadar emeği var üzerim de.O yüzden benim için çok değerli biri..
Allah hayırlı şifalar,hayırlı uzun ömür verir inşallah yengeme ve tüm hastalara...
Sen daha güçlüsün sadece dile getirmiyorsun benle dafi çok fazla söylüyoruz galiba..
esselamun aleykum
nasılsınız canlar dunku yorgunluğun uzerıne bugun bıde bağ bahçe işleri eklendı tam olduellerım tutmuyor geçmısın bırazını sabah bırazınışimdi okudum o yüzden alıntılıyamadım kusura bakmayın kızlar
YENAM gelmış hoş gelmiş özledik canım yengenede rabbım tez zamanda şifalar versin canım
DAFİ ablam ablanın ıyı olmasına sevındım kaza geçıren yavruyada rabbım şifa versın annesine babasınada sabır evlatla imtihan zor gerçekten
akılımda dolu yazacağım vardı haaa
kılo veren güzeller kutlarım yada daha once kutlamışmıydım emın olun yorgunluktan beynım sulanndı hatırlamıyorum unuttuklarım varsa ne olur affedın benı bu arada ZEYNEP yok nezamandır inşallah bı sorun yoktur ayyy şimdi biraz dinleneyim akşama gelirim inşallah opuyorum hepicinizi
iyi akşamlar kızlar
bugün doğum gününe gittim. çok fazla çeşit vardı. hepsinden birazcık tattımaldı başını gitti.onca şeyi yedim yinede yemedin deyip gönül bıraktılar
pek hareketlide değildimsadece 5000 adım yürümüşüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?