Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar çok uykum geldi. kaç gecenin uykusuzluğu var. bu sabah namazıda kaçırdım. çok üzüldüm. hadi bana iyi geceler
eh hadi sizede iyi geceler. bu günde namazı kaçırmıyayım.

hadi iyi geceler cnım...

ben de uyusam iyi olur..

Son düzenleme:
Millete dedikodu,laf lazım...Her kafadan bir ses çıkıyor..Yok hapçıymış,yok sevgilisiyle kaçacakmış falan birşeyler diyorlar işte...
Allah şaşırtmasın..

Öyle malesef ne olursa olsun Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin
Yavrularımızı da iyilerle karşılaştırsın şeytana uydurmasın Rabbim

Rabbimin verdiği ömür ne uzuyor ne kısalıyor. alacak nefesi varsa bir şekilde alıp vermeye devam ediyor işte
bu yavrucakta henüz uyanmamış. Rabbim sevenlerine bağışlasın

Amin canim amin iyi uykular bu arada

kesinlikle haklisin . Ama paranin gucu de baska oluyor . Bi tanidik dr dediki ibrahim tatlisesin ilk hastaneye geldigindeki filmlerini gormus sonradan para insani iyi etmis demis .. Yani normal bir vatandas olsa asla duzelemezmis.. İlgi ozen prfosyonel yardim adami kurtarmis..

Haydi iyi uykular canlarim .. Gidin dinlenin.. Opuyorum hepinizi ..

güüüüüünnaaaaaaayyyyyyddddddddıııııııınnnnnnnnnnnn

öğlen oldu ama neyse

dünkü günümden sonra kilo almamamın mutluluğu içerisindeyim

teşekkür ederim meyracım bildirim dedğin yediğimzi içtiğimizi falan yazmakmı

önemli değil:)
bildirim dediğim 1hafta sonundaki kilonu bildirmek, sadece kilonu bildircen, liste oluyo, yarışma oluyo yaaa...
gökçe_iremim arkadaşımız haftalık herkesin kilosunu listeye kaydediyo, haftalık 1. 2. 3. belirleniyor, 4hafta sonunda da hem haftalık hemde aylık 1. 2. 3.
belirleniyor.... böylelikle bu bize motive oluyor...
günlük menünüde yazabilirsin istersen, yazarsan daha iyi olur....
topiği takipte kaldıkça daha iyi anlarsın canım hallerimizi:))))
spor listesinde sadece haftalık liste var... spor listesinde de o haftaki yaptığın toplam sporların dakikasını bildirmek oluyo. sadece toplam dakika yazman yeterli.
sen nerdensin? evli bekar? yaş? aaa birde burcun nedur?:)
kolaylıklar dilerim kilo verme eyleminde de:)

çok üzüldüm((
rabbim tez zamanda şifalar versin, yar ve yardımcıları olsun inşaallah dafi ablam... AMİN

bugun sabah 1 saat yuruduk annmle oglen cnm sıkıldı(burasi sehir merkezinden uzak bakir sıkıcı bi yer)gel merkeze yuruyelim dedim babam

bari tenha diyeydin iyiydi:)

amaninde amanin kim gelmiş:))))

amin.

esselamun aleykum

nasılsınız canlar dunku yorgunluğun uzerıne bugun bıde bağ bahçe işleri eklendı tam oldu ellerım tutmuyor geçmısın bırazını sabah bırazınışimdi okudum o yüzden alıntılıyamadım kusura bakmayın kızlar
YENAM gelmış hoş gelmiş özledik canım yengenede rabbım tez zamanda şifalar versin canım
DAFİ ablam ablanın ıyı olmasına sevındım kaza geçıren yavruyada rabbım şifa versın annesine babasınada sabır evlatla imtihan zor gerçekten
akılımda dolu yazacağım vardı haaa
kılo veren güzeller kutlarım yada daha once kutlamışmıydım emın olun yorgunluktan beynım sulanndı hatırlamıyorum unuttuklarım varsa ne olur affedın benı bu arada ZEYNEP yok nezamandır inşallah bı sorun yoktur ayyy şimdi biraz dinleneyim akşama gelirim inşallah opuyorum hepicinizi

ve aleyküm selam...
eline sağlık canım, dinlen dinlen sen artık haydi...
bende 2saattir motor taktım koşturdum evde habire:)))
bende yoruldum, yeni oturdum işte, eşim bugün öğlenden beri evde olmayınca bende iş yapayım biraz dedim, çamaşır vs falan işte...
işler bitmezki

slm kılar ben bugün aştım kendimi
45 dk yürüdüm 15 dk bisiklet çevirdim 10 dk mekik çektim 10dk hareket yaptım =80 dk spor yaptım
yuppiii

İyi akşamlar herkese
Akşama kadar evdeydim bugün eşim akşam bizi yemeğe götürdü yedik ama sonrasında bir saatten fazla yürüdük ailecek az önce girdik eve yorgun bir halde :)
Yine de bugün de yürümüş olmaktan mutluyum bu aralar yesem de yürüyorum en azından buna da şükür

bu arada menümü yazayım
sabah KKK ama zeytin yemedim cnm istemedi nedense
öğle 3 yemek kaşığı mısır
akşam 1 tabak taze fasülye yoğurt 4 kara lahana sarması (bulgurlu)

iyi akşamlar kızlar
bugün doğum gününe gittim. çok fazla çeşit vardı. hepsinden birazcık tattım aldı başını gitti.onca şeyi yedim yinede yemedin deyip gönül bıraktılar
pek hareketlide değildim sadece 5000 adım yürümüşüm.

abla ben adım sayarı aldım alalı hiç 10bini göremedim en fazla 8bin küsur genelde 6-7 bin oluyor
bugün 45 dk koşu bandında 4.5-5 hızında yürüdüm şu an 6468 adım olmuş anlamadım bu işi
acaba bantta yürüyünce yanlış mı sayıyor geçen gün statta yürümütüm sabah eve geldiğimde 11 falandı 6bin kusur adım olmuştu bile :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…