- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
kızlar bu arada yarın nöbetçiyim salı günü pazar oluyor bizim burda nöbet çıkışı pazar yapcam
eve geç gelirim sonra da yatarım büyük ihtimalle akşama anca girerim
önemli değil:)
bildirim dediğim 1hafta sonundaki kilonu bildirmek, sadece kilonu bildircen, liste oluyo, yarışma oluyo yaaa...
gökçe_iremim arkadaşımız haftalık herkesin kilosunu listeye kaydediyo, haftalık 1. 2. 3. belirleniyor, 4hafta sonunda da hem haftalık hemde aylık 1. 2. 3.
belirleniyor.... böylelikle bu bize motive oluyor...
günlük menünüde yazabilirsin istersen, yazarsan daha iyi olur....
topiği takipte kaldıkça daha iyi anlarsın canım hallerimizi:))))
spor listesinde sadece haftalık liste var... spor listesinde de o haftaki yaptığın toplam sporların dakikasını bildirmek oluyo. sadece toplam dakika yazman yeterli.
sen nerdensin? evli bekar? yaş? aaa birde burcun nedur?:)
kolaylıklar dilerim kilo verme eyleminde de:)
Allah seni bak neler dusunuoçok üzüldüm((
rabbim tez zamanda şifalar versin, yar ve yardımcıları olsun inşaallah dafi ablam... AMİN
bari tenha diyeydin iyiydi:)
amaninde amanin kim gelmiş:))))
amin.
Hayirli gunler hayirli haftalar bol eksili aylar yillariniz olsun insallahh...
Uykusuz gecen bir gecenin daha ardindan yine sabah oldu elhamdulillah...
Olsun bu gunlerde gececek bugun mutlu yarindan umutlu olmak guzel .baharin verdigi bir cosku var uzerimde..
Kuslar civildastikca,miisss gibi portakal cicekleri koktukca burnuma, ve ilik ilik estigini hissettikce ruzgarin huzur doluyo icimde
her seye ragmen varim yasiyorum yaradan rabbime cok sukur (birazda zayif olaydim eyiydii ama.....) kisacaci hayati seviyorum yasamayi seviyorum her seyden ote kendimi seviyorum tabiki sizleride cok seviyorummm bu yaz bizim olacak inaniyorumm
HAFTANIN 1.si _________ - 1 kg. ________74Frida
HAFTANIN 2.si _________ - 0,8 kg_________ nfy_9185 & elifce1453:81::118:
HAFTANIN 3.sü _________ - 0,5 kg. _________ nothinggg & Uskuplu
süpersin esracan sabah sabah neşe oldun umut oldun bızde senı sevıyoruziyiki buradayız iyiki birbirimizi bulmuşuz
saol meyracım anladım..ben 34 yaşındayım evli dilim daha doğrusu ayrıldım sinopta yaşıyorum burcum koç çalışıyodum ama 3 ay önce ayak bileğimi kırıldı işimde masa olmadığı için iş hayatıma biraz ara verdim şimdi evde kız kardeşimin oluşuna bakıyorum oluşumda salı günü 1 yaşına girecek ayağından ve oluşumdan ötürü spor yapamıyorum ama yarından itibaren ağır ağır yürüyüşe başlicem hiç yapmamaktan iyidir bende böyle işte mutlu toplu tosun gibi yaşıyorum.
Hayirli gunler hayirli haftalar bol eksili aylar yillariniz olsun insallahh...
Uykusuz gecen bir gecenin daha ardindan yine sabah oldu elhamdulillah...
Olsun bu gunlerde gececek bugun mutlu yarindan umutlu olmak guzel .baharin verdigi bir cosku var uzerimde..
Kuslar civildastikca,miisss gibi portakal cicekleri koktukca burnuma, ve ilik ilik estigini hissettikce ruzgarin huzur doluyo icimde
her seye ragmen varim yasiyorum yaradan rabbime cok sukur (birazda zayif olaydim eyiydii ama.....) kisacaci hayati seviyorum yasamayi seviyorum her seyden ote kendimi seviyorum tabiki sizleride cok seviyorummm bu yaz bizim olacak inaniyorumm
herkes nerelerdeeee......
esselamun aleykum
nasılsınız canlar dunku yorgunluğun uzerıne bugun bıde bağ bahçe işleri eklendı tam olduellerım tutmuyor geçmısın bırazını sabah bırazınışimdi okudum o yüzden alıntılıyamadım kusura bakmayın kızlar
YENAM gelmış hoş gelmiş özledik canım yengenede rabbım tez zamanda şifalar versin canım
DAFİ ablam ablanın ıyı olmasına sevındım kaza geçıren yavruyada rabbım şifa versın annesine babasınada sabır evlatla imtihan zor gerçekten
akılımda dolu yazacağım vardı haaa
kılo veren güzeller kutlarım yada daha once kutlamışmıydım emın olun yorgunluktan beynım sulanndı hatırlamıyorum unuttuklarım varsa ne olur affedın benı bu arada ZEYNEP yok nezamandır inşallah bı sorun yoktur ayyy şimdi biraz dinleneyim akşama gelirim inşallah opuyorum hepicinizi
saol meyracım anladım..ben 34 yaşındayım evli dilim daha doğrusu ayrıldım sinopta yaşıyorum burcum koç çalışıyodum ama 3 ay önce ayak bileğimi kırıldı işimde masa olmadığı için iş hayatıma biraz ara verdim şimdi evde kız kardeşimin oluşuna bakıyorum oluşumda salı günü 1 yaşına girecek ayağından ve oluşumdan ötürü spor yapamıyorum ama yarından itibaren ağır ağır yürüyüşe başlicem hiç yapmamaktan iyidir bende böyle işte mutlu toplu tosun gibi yaşıyorum.
herkes nerelerdeeee......
burdayiiimm kuzu geldim...
napiyorsun nasilsin?
hayriyeciğim bittimi bahar temizliğin.?
Ben badana yapıcam diye henüz başlamadım birşeye...
Şöyle badana yapayım bir güzel ev de bir kaç değişiklik yapmak istiyorum çok sade bir evim var azıcık renklendirmek istiorum özellikle salonu..
evin nerejisi değişsin havası değişsin..
MErak ettiğim illerden biri Sinop...ÖZellikle sinop cezaevi...
ben burdayım olurmu.?
olmazmı hiç:)
nasılsın ablacım görüşmeyeli?
kimseler yazmıyo bu aralar, topik tenhalaştı baya....
herkes biraz bişeyler yazsa bütün dünya tertemiz olur:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?