Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bu arada yarın nöbetçiyim salı günü pazar oluyor bizim burda nöbet çıkışı pazar yapcam
eve geç gelirim sonra da yatarım büyük ihtimalle akşama anca girerim

kızlar bu arada yarın nöbetçiyim salı günü pazar oluyor bizim burda nöbet çıkışı pazar yapcam
eve geç gelirim sonra da yatarım büyük ihtimalle akşama anca girerim

Hayırlı nöbetler kolay gelsin canım
Yukarıdaki işaret yanlışlıkla çıkmış :) silinmiyor da

Son düzenleme:

saol meyracım anladım..ben 34 yaşındayım evli dilim daha doğrusu ayrıldım sinopta yaşıyorum burcum koç çalışıyodum ama 3 ay önce ayak bileğimi kırıldı işimde masa olmadığı için iş hayatıma biraz ara verdim şimdi evde kız kardeşimin oluşuna bakıyorum oluşumda salı günü 1 yaşına girecek ayağından ve oluşumdan ötürü spor yapamıyorum ama yarından itibaren ağır ağır yürüyüşe başlicem hiç yapmamaktan iyidir bende böyle işte mutlu toplu tosun gibi yaşıyorum.

çok üzüldüm((
rabbim tez zamanda şifalar versin, yar ve yardımcıları olsun inşaallah dafi ablam... AMİN

bari tenha diyeydin iyiydi:)

amaninde amanin kim gelmiş:))))

amin.
Allah seni bak neler dusunuo

Arkadaslar beni cuma ya izinli yazin yada kilomu ayni yazin muhtemelen ayni kalcak kilom

Hayirli gunler hayirli haftalar bol eksili aylar yillariniz olsun insallahh...
Uykusuz gecen bir gecenin daha ardindan yine sabah oldu elhamdulillah...
Olsun bu gunlerde gececek bugun mutlu yarindan umutlu olmak guzel .baharin verdigi bir cosku var uzerimde..
Kuslar civildastikca,miisss gibi portakal cicekleri koktukca burnuma, ve ilik ilik estigini hissettikce ruzgarin huzur doluyo icimde
her seye ragmen varim yasiyorum yaradan rabbime cok sukur (birazda zayif olaydim eyiydii ama.....) kisacaci hayati seviyorum yasamayi seviyorum her seyden ote kendimi seviyorum tabiki sizleride cok seviyorummm bu yaz bizim olacak inaniyorumm

süpersin esracan sabah sabah neşe oldun umut oldun bızde senı sevıyoruz iyiki buradayız iyiki birbirimizi bulmuşuz

günayyyydııınnn birikmiş bi geçmişş varrr okumak için önümde
yemeğim yokk
iş çokk off misafir sonrası sendromu yaşıyorum şuann:))
nasılsınızz umarım herkez iyidirr
rejimm maleseff olmadı dışardaydık 3 gündür gezmelerde
nayse nasıl olsa bu gün bitmek bilmeyen pazartesi:))
hayırlı günler

günaydın canlar hepimiz için güzel ve bol eksili 1 hafta olsun inşallah..
sabha kahvaltım 1dilim ekmek yarım domates 1 dilim ince ksilmiş salam...
canım bunu istedi sandviç gibi yaptım pek bişey yiyemedim...

süpersin esracan sabah sabah neşe oldun umut oldun bızde senı sevıyoruz iyiki buradayız iyiki birbirimizi bulmuşuz

Sizde supersiniz canlarimmm bende sizi seviyorum hicbir karsilik beklemeden boyke bir ortamda boylesi candan arkadasliklar kurmak cok guzel aranizda olmaktan sizleri tanimis olmaktan cok mutluyum

herkeze nerhabalar bol eksili güzel bir hafta diliyorum herkeze..dün gece saat 3 gibi yattığım bugün oluşumla geç kalktık 9.30da sabah hava çok fenaydı kapalı sisli ve soğuk ama şimdi güneş açtı benimde keyfim yerine geldi..geç kalktığım içim kahvaltıyı geç yaptım 11.30 gibi 1 tane rafadan yumurta tabiri cayizzse kibrit kutusu büyüklüğünde süzme beyaz peynir 6 tane zeytin yarım domates 1 dilim kepek ekmeği şekersiz çay ben zaten nerdeyse 20 senedir çaya şeker koymam şekerli içemem zaten bu konuda şanslıyım...evi toparladım süpür et derken yoruldum biraz oluşumda uyudu bende form çayımı aldım oturdum keyif yapıyorum...

geçmiş olsun canım yaaa....
senin çocuk varmı?
benim yok henüz... ben evliyim.
bende koç burcuyum senin gibi:)))
aceleci koçlarız değilmi bizler?
aslında sakin olmayı başardığımız zaman çok daha güzel şeylere imza atarız kanaatimce.
çay içiyormuşsun şuan, afiyet olsun:)
bende içiyorum şuan çay.....

amin, sağol datlum:)
maşaallah neşenede canım benim....
seni böyle mutlu görmek benide mutlu etti:)

hayriyeciğim bittimi bahar temizliğin.?
Ben badana yapıcam diye henüz başlamadım birşeye...
Şöyle badana yapayım bir güzel ev de bir kaç değişiklik yapmak istiyorum çok sade bir evim var azıcık renklendirmek istiorum özellikle salonu..
evin nerejisi değişsin havası değişsin..

MErak ettiğim illerden biri Sinop...ÖZellikle sinop cezaevi...

herkes nerelerdeeee......

ben burdayım olurmu.?

burdayiiimm kuzu geldim...

napiyorsun nasilsin?

sağol canım iyiyim, sen nasılsın?:)
bugün çay içtikçe mayıştımda mayıştım yaa
sanki kışın sobanın karşısındaymışım gibi....

olmazmı hiç:)

nasılsın ablacım görüşmeyeli?
kimseler yazmıyo bu aralar, topik tenhalaştı baya....
herkes biraz bişeyler yazsa bütün dünya tertemiz olur:)))))

olmazmı hiç:)

nasılsın ablacım görüşmeyeli?
kimseler yazmıyo bu aralar, topik tenhalaştı baya....
herkes biraz bişeyler yazsa bütün dünya tertemiz olur:)))))

İyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın...

MEsajın için de mesajımıda veririm diyorsun seni seni..

size iki komik şey anlatayım...

1.si,bugün oğlum okuldan sonra anne biliyomusun ne öğrendim.. kakanın diğer adı b.k muş biliyomuydun...
ben de evet biliyorum dedim..Şaşkın şaşkın bakarak nerden biliyosun peki dedi bana...
Yazık çok üzüldüm o an oğluma ne kadar saf mış meğer...Uzaylı gibi yetiştirmişim çocuğu..İnsan iki küfür,argo laf öğretir...
Ha bir de poponun diğer adını da g.t öğrenmiş..

2.si,eşim rüyasın da bizim zenci olduğumuzu görüyor )) ben ve çocuklar ) kendi kendine diyormuş ki Allahım neden böyle oldu bunlar, daha düne kadar beyazlardı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…