Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sözenciğim,

nasılsın,annenmi hasta.? geçmiş olsun...

sağol canım iyiyim, sen nasılsın?:)
bugün çay içtikçe mayıştımda mayıştım yaa
sanki kışın sobanın karşısındaymışım gibi....
:

dun aksam annemin hastanede randevusu vardi. uyku testi yapildi.heryerine biseyler bagladilar sonrada kadincagiza uyu dediler..
ben belimden ameliyat olali 2 ay bile olmadigi icin benim yaninda kalmama izin vermediler..abim kaldi sabah 7 gibi geldiler eve.. pek uyuyamamis canim anneciiimmmm...
dun anneme kabak ve biber doldurdum.tencereyi dolaba koydum.ispanak ve semiz otunu yikayip dogradim posetledim..hazir olsun ugrasmasin..bu sabahta 3 tepsi borek yaptim(hic yemedim) eve geldim aceleyle ..dus alip dogru fizik tedaviye 13.00 da ona yetistim.. oglumu ozlemisim cok.. onu alip birazdan disari cikcam park istiyor sipa :)
afiyet olsun canim bu arada ..
dur bende bir kahve yapayim da sana eslik edeyim

İyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın...

MEsajın için de mesajımıda veririm diyorsun seni seni..

allah iyilik versin ablacığım, bende iyiyim şükür teşekkürler.

ha haaayt oğluşuna:))))
bir arkadaşı öğretti galiba:) çocuklar bazen kendi aralarında konuşurlar ya gizli gizli.... aaa bak varya bu böyleymiş falan diye fısır fısır:)
çocuklu ne güzel.....
eşinin rüyasıda iyi inşaallah abalcım bence, hayırdır inşaallah diyelim.

Sözenciğim,

nasılsın,annenmi hasta.? geçmiş olsun...
canimmm cok sagol, akcigerleriyle ilgili sorun vardi,aslinda tam teshis edilemedi hala... kalp,akciger romatizma ,kulakburun her birime goturduk.nefes alma zorlugu yasamis 3 hafta kadar once.. ben sitresten supheleniyorum..
babam aralik basi acik kalp ameliyati oldu.annem aylardir evden pek cikmadi... cok bunaldi.. o zamandan kalan bazi testleri yaptirdik dun.iyi cok sukur ama yas 72 olunca korkuyoruz tabi... allaha emanet olsunlar..
iyi simdilik sukurler olsun..

ayyy cok guldum niluferimmm ...

selamün aleyküm.....
aleykum selam
çok sukur bıttı canım ama bende bıttım ben yazın çıftlıktekıevımıze taşınıyorum o yüzden erken yaptım aslında 1 ay daha beklense ıyı olurdu daha dıger evı temızlıycem yazın benım ısım çokkk oluyor malasef bende bıkaç deyısıklık yapmak ıstıyorum ama onlara fırsat kalmıyor makesef
oyyyy benım ıcın öp o tatlı kuzuyu hep boylemasum kalsın ınsallah eşin kendi beyazmıymış rüyasında
canım annecine geçmıs olsun uyku aknesımı var :26:

Selam canlarim
Hepimiz için güzel mutlu huzurlu ve bol sağlıklı kilo verdiğimiz bir hafta olur inşallah
Ben suan isten çıktım yoldayım, kıtalar arası yolculuk başladı yani

Çok yorgunum ama bu akşam dinlenemeyecegim.

Akşam 9da pilates dersim var ordan cikincada annemlere ugrayacagim.
Eve kaçta döneriz Allah bilir.sabahta yine 6kalk vakti bana. Bu tempoda bir gün bir yerde kalmam insallah

Son düzenleme:

sağol canım benim:)
ah düşünceli arkadaşım benim, çok sağol:)
annene de çok geçmiş olsun, horlama içinmi uyku testi yaptılar? neden yaptılar bu testi?
hazırladıkların içinde ellerine sağlık...

İyi yapıyorsunuz dikkat etmekle...Babana da çok geçmiş olsun...

Evet eşim beyazmış..

MErhaba,kolay gelsin işten çok yol yoruyordur seni...

selam kızlar
yarına ve perşembeye mısafırlerım gelıyormus ben evde bıkaç parça bıseyler eksıktı onları hallettım geldım pastaların bırazını akşama yaparım heralde sabah yetısemıyorum yapmakdegılde ne yapacağına karar vermek mesele hayırlısı yemek koymadım daha onları halledeyım akşama gorusuruz
y

amin.
inşaallah mühim bişey değildir canım annenin durumu, hani stress falandır inşaallah.
babacığınada çok geçmiş olsun.

kolay gelsin canımcııım

yena ve meyracım cevap yazmakta geciktim ama alıntı olarak yazmakta kısıntı yaşadım olmadı bende böyle yazayım dedim meyracım çocuğum yok 18 ve 12 aylık iki yeğenim var küçücüğüne ben bakıyorum....malesef koç burcu oldukça aceleci ve çok sabırsız herşey hemen olsun ister...yenacım bende enaz senin kadar merak etmeme rağmen sinop ceza evini gezme fırsatı yakalayamadım bu da benim ayıbım olsun artık sinop merkez olarak küçük muhteşem doğal güzelleiğe sahip bir yarım ada bende bu adanın tepesinde oturuyorum 3 tarafım deniz bu sebepten rüzgarıda bol oluyo buda yürüş yapmak için sıkıntı..

eslemcim, alıntı ile cevaplayı tıklaman gerekli...

Süper, sağında solunda deniz..Aslen sinoplumusunuz.? Maddi anlam da az rahatlayınca karadeniz gezisi kesinlikle istiyorum...

Süper, sağında solunda deniz..Aslen sinoplumusunuz.? Maddi anlam da az rahatlayınca karadeniz gezisi kesinlikle istiyorum...

canım aslında alıntıyı tıklıyorum ama msj karakteri az falan diyo... evet doğma büyüme sinopluyum ama çok başka illerde yaşadım ama hep diyorum illede memleketim..karadeniz turunu tavsiye ederim ben gitmedim ama abim ve kız kardeşim eşleriyle iki defa gürcistan batuma kadar geçtiler dönüşte yayalar falan süpermiş bende gitmek istiyorum inşallah.

ablacım karadenize mutlaka git, şahane bir yer....
karadenizin yeşilini gördükten sonra bir çok tatil yerleri beni cezbetmiyor artık inanırmısın.
hep görmek isterdim karadenizi, dağlarını, rabbim nasip etti kardeşimin vesilesiyle.
kayanın içinden bile ot çıkmış....
gerçekten vatanımızın her bir yeri cennet......
allah hep korusun inşaallah milli bütünlüğümüzü, AMİN.

hiç önemli değil tatlım yaaa.....
alıntı yapmak istediğin mesajın sağ alt köşesinde 2tırnak işareti var, ona tıklayıp tik haline getirdiğin an alıntın alıntılanmış demektir:)
"konuya cevap ver"e tıkladığın an tüm işaretlediğin alıntıların oraya gelir.
öpüyorum kuzenlerini:) ikiside bebecik yani:)

İnşallah çok istiyorum umarım nasip olur...
Canım alıntı yaptıktan sonra mesajın bitimin de.[/QUOTE] den sonra yazacaksın mesajını..

İneboluya gitmiştim ben...dönüşte ılgaz dağı eteklerin de bir yer de kahvaltı etmiştik dediğin gibi yeşilin her tonu mevcut ..

ayyyyy bende çok görmek ıstıyorum karadenızı inşallah rabbım nasıbeder ama bı turla gezılmelı bencekı hıçbır yeratlanmasın

çok saol canım benim anladım öğrencem yavaş yavaş..oluşumla saklanbaç oynuduk evde iki elinde oyunca peşimde koşuşturuyo :) onlarda seni öpüyor teyzesi.

ayyyyy bende çok görmek ıstıyorum karadenızı inşallah rabbım nasıbeder ama bı turla gezılmelı bencekı hıçbır yeratlanmasın

bencede, inşaallah canım:)

çok saol canım benim anladım öğrencem yavaş yavaş..oluşumla saklanbaç oynuduk evde iki elinde oyunca peşimde koşuşturuyo :) onlarda seni öpüyor teyzesi.

tabi canım zamanla öğnersin zaten:)
sağolsunlar:)

Son düzenleme:
Selamün aleykümm....

ben geldimm...eşim gelmek üzere oyüzden çok kalamıcam....bugünlerde gene fena dibe vurdum gelen giden derken bide arada anneme gidip kaldım bi kaç günn falan diyet miyet yok hiçç...ayrıca canım çok tatlı istiyooo....kıtlıktan çıkmış gibi gidip gelip bişeyler yiyorum...canım neler neler çekiyooo...neyse az bi toparlıyayım dönücem aranıza....şu sıra işler güçler misafirler derken yorucu geçti biraz...geçmiş okuyamadım çok birikmiş...inşallah hepiniz iyisinizdir...kaçtım Allaha emanet olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…