Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarunutmadan menumu yazayım

sabah
2 yumurta
5 zeytın
bıraz peynır

ara
4 kayısı kurusu

öğlen
5 kasık etkı kuru fasuye
1 kase yoğurt

ara
1 avuç fındık

aksan 5 kasık tavuk sote
yoğurt
akşamda yesıl çayımı ıcerım tamam

zeynepçım bende senı merak edıyordum ıyı olmana sevındım dıkkat et canım kendıne çabucak toparlan don aramıza

İnşallah çok istiyorum umarım nasip olur...
Canım alıntı yaptıktan sonra mesajın bitimin de.
den sonra yazacaksın mesajını..
ok canım anladım..

İneboluya gitmiştim ben...dönüşte ılgaz dağı eteklerin de bir yer de kahvaltı etmiştik dediğin gibi yeşilin her tonu mevcut ..[/QUOTE]

İyi akşamlar
Bugün evden çıkamadım günlük işler bitmiyor hiç yürüyüş de yapamadım dinlenmiş oldum ama
Yarın dişçilik fakültesinde randevum var sabah erken gideceğim yürümek için bolca fırsatım olur yani annemlere yakın işim bitince de oraya giderim büyük ihtimalle
Yenacım yengen nasıl oldu
Barışı öpüyorum eşinin rüyaya da çok güldüm daha dün beyazlardı demek Allah sizi de hep güldürsün inşallah

Son düzenleme:

kolay gelsin ablacım yarınki işlerin inşaallah...
annenleride görmüş olursun:)

amin.
inşaallah mühim bişey değildir canım annenin durumu, hani stress falandır inşaallah.
babacığınada çok geçmiş olsun.
İnşallah canimm.. Netleşmedi daha .. Sorma kahve yapmaya kalktım evin islerini yetiştiricim derken kaldı. Yeşil çayımı simdi senin icin iciyorum
İyi yapıyorsunuz dikkat etmekle...Babana da çok geçmiş olsun...
Evet eşim beyazmış..
MErhaba,kolay gelsin işten çok yol yoruyordur seni...
Sağol kuzummm.. Bu sene ailece saglık yönünden sinaniyoruz ... Ya bakalım hayırlısı...

Canim iyi yaparsın yürüyerek.bir ara alışkanlık oldu bende iki dakikalık yola taksiye biniyordum... İse taksiyle gidiyordum...durağa yürümek bile cok zor geliyordu .. Simdi daha hareketliyim daha mutluyum.pek kilo veremesemde gram gram veririm inşallah ..

iyi geceler kızslar
pek kimseler kalmamış.
ben bu günlerde çok yoğunum
bu akşamda çok kalabalık misafirim vardı .
yemek yemeden geldiler bütün gün hamur işleriyle uğraştım.
tabiki ucundan kıyısından götürdüm
kızlar yarında köye gidicem kısmetse
birkaç gün kalırım sanırım.
gökcecim cumaya kadar dönemezsem beni izinli yazarsın.
bu günlerde diyet falan kalmadı.
çok almasam bari. tekrar 90 ı görmekten korkuyorum.
canım o cihaz senin adım aralığına göre ayarlanıyor. adım aralığı ayarlanandan az olursa yazmıyor. benim boy ve kiloma göre adım aralığım 40 santime ayarlı. adımımı 40 cm. den az atarsam saymıyor.

Canim koy havası ne güzeldir temiz missss...
Hareketle aldığın verdigin dengelenir muhtemelen,gelince devam edersin üzülme...
Bende yatıyorum artık.
İyi geceler herkese ...

İnşallah canimm.. Netleşmedi daha .. Sorma kahve yapmaya kalktım evin islerini yetiştiricim derken kaldı. Yeşil çayımı simdi senin icin iciyorum

önemli değil canımcım:) afiyet şifa olsun inşaallah çayında...

Canim koy havası ne güzeldir temiz missss...
Hareketle aldığın verdigin dengelenir muhtemelen,gelince devam edersin üzülme...
Bende yatıyorum artık.
İyi geceler herkese ...

demi yaaa, ohhh misss hava...
hatta horoz sesiyle uyanmak falan ne güzel yaaa.....
benim çocukluğum ilçede geçti, ilçeydi ama köy gibi bi yerdi, heyyy gidi çocukluğum hey.....
para versem yinede geri gelmez, yalnız anılarım işte sağolsunlar.....
gittinmi, gidiyonmu daha yoksa sende:)
bende birazdan gidicem zaten, öyle bi bakıyım diye açtım kkyı.
bende iyice kk kurdu oldum bu aralar:))))

kolay gelsin ablacım....
fazla özletme kendini:)

yattim aslinda uyumadim ama.telefonadan bakiyordum birseylere :)
Ne guzel kasabada yetismissin .. Ben ilk defa koye 30 yasinda gittim. Esimin koyu harkaydi dogal yasam . Bu inekler aksam evin yolunu nasil buluyor dedigimde kayinvalide koptu gulmekten .. bayildim koye.. Birde
birkac sene once yurtdisinda kaldik bir sene . Evimiz bol agaclikli bir yerdeydi .. Sincaplar heryerdeydi evimize bile giriyordu ... Cocugum o sene toprakla hasirnesir oldu.. Hep yesildi oralar .. Temizdi ..yesili cok severim ben..

doğa gibisi yok....
demek yattığın yerden yazıyoooon:)
bende yattığım yerden telden girer bakarım ama yazamıyorum malesef, telefonun net hızı düşükmüş kapatıyo sayfayı
neyse iyi bir telefon alırsam bende yazarım birgün:))))
hadi iyi geceler ozaman canımcım, bende yatayım artık....

herkese de iyi geceler.....

Son düzenleme:
Canim benim telefonda 3 yili gecti habire sorun yaratiyor.. İkimizde guzel birer telefon aliriz insallahh :) ben cook buyuk ekranli birseyler istiyorum ya bakalim artik.. Cok cok opuldun .. İyi geceler..

günayyydınn kızlarrrr nasılsınızz
yenaa eşininn rüyasına çok güldümm hayırdırr ama sabaha kadarda benim rüyamdaydın

bi eve oturmaya gitmişiz eşinle yan yana otruyosun bende eşimle oturuyorum yanyana
ev sahibesi bey edirne konuuyo aman ne espiriler yapıyo senle bi gülüyosunuz anlatamam hepimiz şok olmuş gibi bakıyoruz sana
ben kahkahalarının arasında eşime diyorum kii bu kadın böle deildi ağırr oturaklıyıdı kilo verince böyle olduu (rüyamda hafiften bi kıskançlık sezdim)
kahkahalarınız kulağımda hala :)))))))))))
allah gülen yüzünüz soldurmasın
anamdemekki senn 7 leri görsennnn kahkahadan yıkılır artık

asuugeçmiş olsunnn diş zor valla
bu arada fıstık gibisin benden zaıf gördüm senii abartıyosun

benim miğde göbek fenaaaa

sözenn benimde telefona ihtiyacım varr valla hattımda internet bedeva ama tel yok iyimi:)))))))))))

esselamun aleykum
hayırlı sabahlar kızlar
ben hamur ışlerıne gomulmuş durumdayım Allahtan ev temızdi yoksa yetısemezmısım artık mısafırlerım gıttıkten sonra gelirim hepinizi öptüm

Tünaydın hanımlar....

Ben çook kötüyüm...Dün kaçamak yaptım midem isyan etti ;( Ölüyorum bulantıdan alttan üstten fenalardayım..
Zarif ve de narin bünyem alışmış sağlıklı ve dengeli beslenmeye isyan etti valla..
Kafamı kaldıracak halim yok..
Sabah abla kardeş gittiler okula şimdi almaya gideceğim ama kalktığım an fena oluyorum..

canım ağır olduğum için mecburen oturaklı oluyorum
Kıss nursena ben 70 olayım, kahkaha atarken taklada atmazsam 50 kilo olayım inşallah..
Eee ailecek görüştük yani rüyamız da.. bakarsın reelde gerçekleşir, bellimi olur...sizin gibi gezenti aile olunca..

esselamun aleykum
hayırlı sabahlar kızlar
ben hamur ışlerıne gomulmuş durumdayım Allahtan ev temızdi yoksa yetısemezmısım artık mısafırlerım gıttıkten sonra gelirim hepinizi öptüm

Hayriye hamur yeme hamur gibi olursun sonra...Ben dün sadece 2 tabak spagetti yedim diye ne hale geldim..Akşama nasıl yemek yapıcam bilmiyorum mutfağın önünden geçerken bile bulanıyorum...

Kizlar ben geldim pazar günü izmite gittik kardesim okuyor orda onu görmeye izmiti gezdik derken ayaklarımin alti hala hissetmiyor okadar güzel bi yerki carsisi falan bayıldım Dünde malum ypgundu pazartesi olunca firsat bulamadım yazmaya insanlar bu ara ingiliz karbonati alıyorlar neymiş zayiflatiyormus merak ettim ama okadar da değil heralde

sağolsun arkadaşım alıp geldi oğlumu...
Bugün evde olduğumu bildiğinden telefonla hadi kahvaltı yapalım birilikte diye aradı ben de çok kötüyüm bugün yiyecek göresim yok ..KAhvaltı davetin saklı kalsın daha sonra icabet ederim dedim

blueyes,ben de karbonatlı suyla ilgili Kemal Milar'ın yazısını okuyordum..
denesekmi acep..bazı yorumlarda tansiyon düşüklüğünden bahsedilmiş..Ben 9-5 yaşayan biriym daha da düşerse yerden kazırlar beni artık...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…