Selamün aleykümm....
ben geldimm...eşim gelmek üzere oyüzden çok kalamıcam....bugünlerde gene fena dibe vurdum gelen giden derken bide arada anneme gidip kaldım bi kaç günn falan diyet miyet yok hiçç...ayrıca canım çok tatlı istiyooo....kıtlıktan çıkmış gibi gidip gelip bişeyler yiyorum...canım neler neler çekiyooo...neyse az bi toparlıyayım dönücem aranıza....şu sıra işler güçler misafirler derken yorucu geçti biraz...geçmiş okuyamadım çok birikmiş...inşallah hepiniz iyisinizdir...kaçtım Allaha emanet olun...
den sonra yazacaksın mesajını..İnşallah çok istiyorum umarım nasip olur...
Canım alıntı yaptıktan sonra mesajın bitimin de.
İyi akşamlar
Bugün evden çıkamadım günlük işler bitmiyor hiç yürüyüş de yapamadım dinlenmiş oldum ama
Yarın dişçilik fakültesinde randevum var sabah erken gideceğim yürümek için bolca fırsatım olur yani annemlere yakın işim bitince de oraya giderim büyük ihtimalle
Yenacım yengen nasıl oldu
Barışı öpüyorum eşinin rüyaya da çok güldüm daha dün beyazlarda demekAllah sizi de hep güldürsün inşallah
İnşallah canimm.. Netleşmedi daha .. Sorma kahve yapmaya kalktım evin islerini yetiştiricim derken kaldı. Yeşil çayımı simdi senin icin iciyorumamin.
inşaallah mühim bişey değildir canım annenin durumu, hani stress falandır inşaallah.
babacığınada çok geçmiş olsun.
Sağol kuzummm.. Bu sene ailece saglık yönünden sinaniyoruz ... Ya bakalım hayırlısı...İyi yapıyorsunuz dikkat etmekle...Babana da çok geçmiş olsun...
Evet eşim beyazmış..
MErhaba,kolay gelsin işten çok yol yoruyordur seni...
Canim iyi yaparsın yürüyerek.bir ara alışkanlık oldu bende iki dakikalık yola taksiye biniyordum... İse taksiyle gidiyordum...durağa yürümek bile cok zor geliyordu .. Simdi daha hareketliyim daha mutluyum.pek kilo veremesemde gram gram veririm inşallah ..İyi akşamlar
Bugün evden çıkamadım günlük işler bitmiyor hiç yürüyüş de yapamadım dinlenmiş oldum ama
Yarın dişçilik fakültesinde randevum var sabah erken gideceğim yürümek için bolca fırsatım olur yani annemlere yakın işim bitince de oraya giderim büyük ihtimalle
Yenacım yengen nasıl oldu
Barışı öpüyorum eşinin rüyaya da çok güldüm daha dün beyazlardı demekAllah sizi de hep güldürsün inşallah
canım o cihaz senin adım aralığına göre ayarlanıyor. adım aralığı ayarlanandan az olursa yazmıyor. benim boy ve kiloma göre adım aralığım 40 santime ayarlı. adımımı 40 cm. den az atarsam saymıyor.abla ben adım sayarı aldım alalı hiç 10bini göremedim en fazla 8bin küsur genelde 6-7 bin oluyor
bugün 45 dk koşu bandında 4.5-5 hızında yürüdüm şu an 6468 adım olmuş anlamadım bu işi
acaba bantta yürüyünce yanlış mı sayıyor geçen gün statta yürümütüm sabah eve geldiğimde 11 falandı 6bin kusur adım olmuştu bile :44::44:
iyi geceler kızslar
pek kimseler kalmamış.
ben bu günlerde çok yoğunum
bu akşamda çok kalabalık misafirim vardı .
yemek yemeden geldiler bütün gün hamur işleriyle uğraştım.
tabiki ucundan kıyısından götürdüm
kızlar yarında köye gidicem kısmetse
birkaç gün kalırım sanırım.
gökcecim cumaya kadar dönemezsem beni izinli yazarsın.
bu günlerde diyet falan kalmadı.
çok almasam bari. tekrar 90 ı görmekten korkuyorum.
canım o cihaz senin adım aralığına göre ayarlanıyor. adım aralığı ayarlanandan az olursa yazmıyor. benim boy ve kiloma göre adım aralığım 40 santime ayarlı. adımımı 40 cm. den az atarsam saymıyor.
İnşallah canimm.. Netleşmedi daha .. Sorma kahve yapmaya kalktım evin islerini yetiştiricim derken kaldı. Yeşil çayımı simdi senin icin iciyorum
Canim koy havası ne güzeldir temiz missss...
Hareketle aldığın verdigin dengelenir muhtemelen,gelince devam edersin üzülme...
Bende yatıyorum artık.
İyi geceler herkese ...
iyi geceler kızslar
pek kimseler kalmamış.
ben bu günlerde çok yoğunum
bu akşamda çok kalabalık misafirim vardı .
yemek yemeden geldiler bütün gün hamur işleriyle uğraştım.
tabiki ucundan kıyısından götürdüm
kızlar yarında köye gidicem kısmetse
birkaç gün kalırım sanırım.
gökcecim cumaya kadar dönemezsem beni izinli yazarsın.
bu günlerde diyet falan kalmadı.
çok almasam bari. tekrar 90 ı görmekten korkuyorum.
canım o cihaz senin adım aralığına göre ayarlanıyor. adım aralığı ayarlanandan az olursa yazmıyor. benim boy ve kiloma göre adım aralığım 40 santime ayarlı. adımımı 40 cm. den az atarsam saymıyor.
yattim aslinda uyumadim ama.telefonadan bakiyordum birseylere :)önemli değil canımcım:) afiyet şifa olsun inşaallah çayında...
demi yaaa, ohhh misss hava...
hatta horoz sesiyle uyanmak falan ne güzel yaaa.....
benim çocukluğum ilçede geçti, ilçeydi ama köy gibi bi yerdi, heyyy gidi çocukluğum hey.....
para versem yinede geri gelmez, yalnız anılarım işte sağolsunlar.....
gittinmi, gidiyonmu daha yoksa sende:)
bende birazdan gidicem zaten, öyle bi bakıyım diye açtım kkyı.
bende iyice kk kurdu oldum bu aralar:))))
yattim aslinda uyumadim ama.telefonadan bakiyordum birseylere :)
Ne guzel kasabada yetismissin .. Ben ilk defa koye 30 yasinda gittim. Esimin koyu harkaydi dogal yasam . Bu inekler aksam evin yolunu nasil buluyor dedigimde kayinvalide koptu gulmekten .. bayildim koye.. Birde
birkac sene once yurtdisinda kaldik bir sene . Evimiz bol agaclikli bir yerdeydi .. Sincaplar heryerdeydi evimize bile giriyordu ... Cocugum o sene toprakla hasirnesir oldu.. Hep yesildi oralar .. Temizdi ..yesili cok severim ben..
günayyydınn kızlarrrr nasılsınızz
yenaa eşininn rüyasına çok güldümm hayırdırr ama sabaha kadarda benim rüyamdaydın
bi eve oturmaya gitmişiz eşinle yan yana otruyosun bende eşimle oturuyorum yanyana
ev sahibesi bey edirne konuuyo aman ne espiriler yapıyo senle bi gülüyosunuz anlatamam hepimiz şok olmuş gibi bakıyoruz sana
ben kahkahalarının arasında eşime diyorum kii bu kadın böle deildi ağırr oturaklıyıdı kilo verince böyle olduu (rüyamda hafiften bi kıskançlık sezdim)
kahkahalarınız kulağımda hala :)))))))))))
allah gülen yüzünüz soldurmasın
anamdemekki senn 7 leri görsennnn kahkahadan yıkılır artık
esselamun aleykum
hayırlı sabahlar kızlar
ben hamur ışlerıne gomulmuş durumdayım Allahtan ev temızdi yoksa yetısemezmısım artık mısafırlerım gıttıkten sonra gelirim hepinizi öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?