Alalım güzel bir telefon yakışır bize arkadasim... Ben 4 kilo daha vereyim esimin sözü vardı ... Daha önce yazılı bir anlaşma imzaladık bakalım sözünde duracakmi ?günayyydınn kızlarrrr nasılsınızz
yenaa eşininn rüyasına çok güldümm hayırdırr ama sabaha kadarda benim rüyamdaydın
bi eve oturmaya gitmişiz eşinle yan yana otruyosun bende eşimle oturuyorum yanyana
ev sahibesi bey edirne konuuyo aman ne espiriler yapıyo senle bi gülüyosunuz anlatamam hepimiz şok olmuş gibi bakıyoruz sana
ben kahkahalarının arasında eşime diyorum kii bu kadın böle deildi ağırr oturaklıyıdı kilo verince böyle olduu (rüyamda hafiften bi kıskançlık sezdim)
kahkahalarınız kulağımda hala :)))))))))))
allah gülen yüzünüz soldurmasın
anamdemekki senn 7 leri görsennnn kahkahadan yıkılır artık
asuugeçmiş olsunnn diş zor valla
bu arada fıstık gibisin benden zaıf gördüm senii abartıyosun
benim miğde göbek fenaaaa
sözenn benimde telefona ihtiyacım varr valla hattımda internet bedeva ama tel yok iyimi:)))))))))))
Gecmis olsun kuzum... Bazen istifa etmek insanı rahatlatır... Allah'tan oğlanı komşu getirmiş sagolsun...Tünaydın hanımlar....
Ben çook kötüyüm...Dün kaçamak yaptım midem isyan etti ;( Ölüyorum bulantıdan alttan üstten fenalardayım..
Zarif ve de narin bünyemalışmış sağlıklı ve dengeli beslenmeye isyan etti valla..
Kafamı kaldıracak halim yok..
Sabah abla kardeş gittiler okula şimdi almaya gideceğim ama kalktığım an fena oluyorum..
canım ağır olduğum için mecburen oturaklı oluyorum
Kıss nursena ben 70 olayım, kahkaha atarken taklada atmazsam 50 kilo olayım inşallah..
Eee ailecek görüştük yani rüyamız da.. bakarsın reelde gerçekleşir, bellimi olur...sizin gibi gezenti aile olunca..
İyi yapmışsın canim..en iyisi gezerek zayiflamak :))) hiç sıkılmıyor insan...Kizlar ben geldim pazar günü izmite gittik kardesim okuyor orda onu görmeye izmiti gezdik derken ayaklarımin alti hala hissetmiyor okadar güzel bi yerki carsisi falan bayıldım Dünde malum ypgundu pazartesi olunca firsat bulamadım yazmaya insanlar bu ara ingiliz karbonati alıyorlar neymiş zayiflatiyormus merak ettim ama okadar da değil heralde
Canim benim telefonda 3 yili gecti habire sorun yaratiyor.. İkimizde guzel birer telefon aliriz insallahh :) ben cook buyuk ekranli birseyler istiyorum ya bakalim artik.. Cok cok opuldun .. İyi geceler..
esselamun aleykum
hayırlı sabahlar kızlar
ben hamur ışlerıne gomulmuş durumdayım Allahtan ev temızdi yoksa yetısemezmısım artık mısafırlerım gıttıkten sonra gelirim hepinizi öptüm
Tünaydın hanımlar....
Ben çook kötüyüm...Dün kaçamak yaptım midem isyan etti ;( Ölüyorum bulantıdan alttan üstten fenalardayım..
Zarif ve de narin bünyemalışmış sağlıklı ve dengeli beslenmeye isyan etti valla..
Sabah abla kardeş gittiler okula şimdi almaya gideceğim ama kalktığım an fena oluyorum..
herkeze neraba kızlar bende ortalığı topladım oluşumla haşlanmış yumurta domates salatalık biber ve zeytinden oluşan kahvaltımızı yaptık.. oluşumuda uyuttum ve geldim..kızlar elma sirkesini deneyen varmı adını hatırlamadığım uzmanından dinlemiştim gece yatmadan önce bir bardak ılık suya iki yemek kaşığı hakiki elma sirkesi koyup içiloyomuş hatta iki gün sonra idrarınızda parça parça yağların gittiğini görsünüz demişti..ben yapıyorum ama bi türlü istikrar sağlayamadım ya unutuyorum ya içim almıyo..
sanada afiyet olsun canım ..benim mideme dokunmuyo ama yutmakta zorlanıyorum bizimde köyümüzde ne meyve istersen var yapabilirim aslında aktardan bikere almıştım 4 sene önce 10 tlydi .. pahalı bencebenimkide 2,5yıl oldu:))))
aslında telefonumdan çok memnunum sorunu yok hiç, ama benim bu telefonun oluşundan kendi net hızı düşükmüş, kardeşim öyle dedi, oyüzden net konusunda sadece bakabiliyorum....
üst üste sayfa açmaya kalkınca 3.de kapatıyor sayfayı ve hadi baştan sayfayı bul oluyorum, ve sinir oluyorum:)
bende istiyorum aslında iyisinden büyük ekran bi telefon, tabi net hızıda yüksek olan:)))
ama şuan bi ödemem var, o bitse ona başlarım galiba ilerde:)
nokiaa lumiaalar hoşuma gidiyo mesela.
telefon alacak olursak söyleyelim birbirimize aldık diye:):13:
kolay gelsin canıııım
allah allaaah, geçmiş olsun ablacım.... iyi olana kadar dinlen bol bol ablacım.
hakiki elma sirkesi zayıflatıyor, faydasıda var. ama mide rahatsızlığı olanlar dikkatli kullanmalı, mideyi azdırabiliyor bende olduğu gibi.
benim bi tanıdığım senelerdir her sabah hakiki elma sirkesinden biraz içer, bildim bilelide zayıftır, kendi yapar sirkeyide.
afiyet olsun bu arada canım:)
bende çay yudumluyorum şuan.
sanada afiyet olsun canım ..benim mideme dokunmuyo ama yutmakta zorlanıyorum bizimde köyümüzde ne meyve istersen var yapabilirim aslında aktardan bikere almıştım 4 sene önce 10 tlydi .. pahalı bence
Tünaydın hanımlar....
Kıss nursena ben 70 olayım, kahkaha atarken taklada atmazsam 50 kilo olayım inşallah..
Eee ailecek görüştük yani rüyamız da.. bakarsın reelde gerçekleşir, bellimi olur...sizin gibi gezenti aile olunca..
Bugünkü menümü yazayım kızlar kalkinca 1 bardak meyveli süt 4 kuru kayisi 1 ceviz kahvalti 2 dilim tam tahilli ekmek 2 dilim beyaz peynir 2 dilim kaşar peynir zeytin domates salata arda 5 badem 1 kupa yesil kahve oglen corba patates patlıcan musakka yogurt 1 tane tavuk baget 1 dilim ekmek 1.ara yogurt 1 porsiyon meyve 2 ara 1 bardak ayran 2 galeta aksam 6 yemek kasigi gevrek 1 bardak süt 1 yemek kaşığı yaban mersini
olur canim heberleselim... ben su not 3 samsung dan istiyorum ama epey pahali... versem veririm o parayi ama herkes degmez diyor... kararsiz kaldim..benimkide 2,5yıl oldu:))))
aslında telefonumdan çok memnunum sorunu yok hiç, ama benim bu telefonun oluşundan kendi net hızı düşükmüş, kardeşim öyle dedi, oyüzden net konusunda sadece bakabiliyorum....
üst üste sayfa açmaya kalkınca 3.de kapatıyor sayfayı ve hadi baştan sayfayı bul oluyorum, ve sinir oluyorum:)
bende istiyorum aslında iyisinden büyük ekran bi telefon, tabi net hızıda yüksek olan:)))
ama şuan bi ödemem var, o bitse ona başlarım galiba ilerde:)
nokiaa lumiaalar hoşuma gidiyo mesela.
telefon alacak olursak söyleyelim birbirimize aldık diye:):13:
kolay gelsin canıııım
allah allaaah, geçmiş olsun ablacım.... iyi olana kadar dinlen bol bol ablacım.:29
hakiki elma sirkesi zayıflatıyor, faydasıda var. ama mide rahatsızlığı olanlar dikkatli kullanmalı, mideyi azdırabiliyor bende olduğu gibi.
benim bi tanıdığım senelerdir her sabah hakiki elma sirkesinden biraz içer, bildim bilelide zayıftır, kendi yapar sirkeyide.
afiyet olsun bu arada canım:)
bende çay yudumluyorum şuan.
1,5saattir yağmur yağıyor bizim burada şakır şakır:)
iki haftadir bendede gram oynamiyor cok asabim bozuldu ... ama bugun azicik vermisim diye gordum cok sevindim... hadi bozma moralini bir yerden basla mecburen.... baslarsan gerisi gelir...selamlaaar geçen cumadan beri netimiz yoktu buda ttnet in yeni modası bakım çalışması var diyee haber vermeden neti kesip haber vermeden açıyorlar tabii biz hergün telefon açarak şikayet ettik :SSS telefondan sizleri takip ettim ama telefondan yazmak çok zor oluyor. bende durumlar çok kötüüü yaniii beslenme işimii bir türlüü frenliyemiyoruum nasıl düzelicem bilemiyorum daa kendime kızmakla günlerim geçiyor geçen sene bu tarihlerde 109 kiloydum ve mutluydum
alkali sudan bahsetmişsiniz ben bir ay kulandım tabikiii sağlıklı olduğunu düşünüyorum benim okuduğum yorumlarda aksinee tansiyon yükseltiyor bu konuda yararlandığım linki veriyim sizee
http://kozmikbakim.blogspot.com.tr/2013/12/alkali-su-ve-karbonat-mucizesi-sodyum.html
karbonatlı su kullanımında faydası dokunur sizee ayrıca kullanan kişilerin yorumlarıda var.
onun dışında tibet egzersizleri yapıyorum pazartesi günüü 3. haftasına girdim her hafta sayı olarak artığı için kiloda veremediğimden dolayı gün geçtikçe zorlaşıyor benim için bu hareketleride tavsiye ederim çünkü sıkılaşma sağlıyor kilo veremediğim halde incelme oldu ...
sağolasın.
bencede 4sene önceye göre çok pahalı, şuan bile 7-8-10tl falan heralde hakikileri.
bende alacaktım hatta bak unutmuşum yeni geldi aklıma.
suya karıştırıp içsen daha hafifler. 1su bardağı suya mesela.
selamlaaar geçen cumadan beri netimiz yoktu buda ttnet in yeni modası bakım çalışması var diyee haber vermeden neti kesip haber vermeden açıyorlar tabii biz hergün telefon açarak şikayet ettik :SSS telefondan sizleri takip ettim ama telefondan yazmak çok zor oluyor. bende durumlar çok kötüüü yaniii beslenme işimii bir türlüü frenliyemiyoruum nasıl düzelicem bilemiyorum daa kendime kızmakla günlerim geçiyor geçen sene bu tarihlerde 109 kiloydum ve mutluydum
alkali sudan bahsetmişsiniz ben bir ay kulandım tabikiii sağlıklı olduğunu düşünüyorum benim okuduğum yorumlarda aksinee tansiyon yükseltiyor bu konuda yararlandığım linki veriyim sizee
http://kozmikbakim.blogspot.com.tr/2013/12/alkali-su-ve-karbonat-mucizesi-sodyum.html
karbonatlı su kullanımında faydası dokunur sizee ayrıca kullanan kişilerin yorumlarıda var.
onun dışında tibet egzersizleri yapıyorum pazartesi günüü 3. haftasına girdim her hafta sayı olarak artığı için kiloda veremediğimden dolayı gün geçtikçe zorlaşıyor benim için bu hareketleride tavsiye ederim çünkü sıkılaşma sağlıyor kilo veremediğim halde incelme oldu ...
meyraabir karikatür var haniii kadın yılbaşında kendine hedef belirliyor sonra her ay şu kadar vericem bu kadar vericem diyor sonra 1 haziran geliyor kadın kilo verememiş oluyor görmüşsündür muhakak en sonundada Allah belamı versin yine kilo veremedim diyor heeh işte o karikatürü bulunca buraya koyarsın dimiii beni anlatıyordaa
bugun cok tembelligim uzerimde... acaba diyorum aksama kayinvalidelerimi cagirsam yemege... hareket etmis olurum... yemek temizlik derken birsuru hareket... yoksa uykum geldi uyuycam walla...
olur canim heberleselim... ben su not 3 samsung dan istiyorum ama epey pahali... versem veririm o parayi ama herkes degmez diyor... kararsiz kaldim..
galaksi yeni model cikarmis haftaya piyasaya suurulcekmis oda guzel diyorlar ama zor alirim bu gidisle.... haberlesiriz.
ben fizik tedavideyken az once hemsire disarda dolu yagiyor dedi..ama ben gormedim...
iki haftadir bendede gram oynamiyor cok asabim bozuldu ... ama bugun azicik vermisim diye gordum cok sevindim... hadi bozma moralini bir yerden basla mecburen.... baslarsan gerisi gelir...
evet canım 4 sene önce hatta kardeşim cildi içnde kullanmıştı..ılık karıştır canım fena dil içiliyo ama herzamanda insanın içi almıyo
MErhaba asumancığım...Seni merak ettim ben de..ttnet kötü yaaa çok şükür kurtulduk biz...Superonlıne hem hızlı hem sorunsuz..
İngiliz karbonatı denemek istiyorum...Bugün alabilirim...Aç karnına içiyoruz dimi..ben şöyle yapıcam sabah bir bardak suya yarım çay kaşığı hatta daha az karbonat akşam aynı ölçüde total de iki bardak suyu tüketeceğim...,
Tibet egsersizini yaklaşık bir haftadır yapıyorum ikinci hareket çok zor totoşu kaldırmak ne mümkün..
Ben 2 yle başladım adet düzensizliğine dahi iyi geldiğini okuyunca başladım umarım alışkanlık olur ve diğerleri gibi hep devam ederim...
Seni tebrik ediyorum 3.haftandasın demek..
Bir de birinci hareket zor.. dönmek var ya
Diştaşı temizliği yapıldı dişetlerim iyi değildi zaten acılı ve kanlı bir saat geçirdim sonra annemlere gittim kardeşlerim çabuk gel diye ısrar edince yürümedİm ama dönüşte 2 vasıtanın birini yürüdüm 40 dk kadargünayyydınn kızlarrrr nasılsınızz
yenaa eşininn rüyasına çok güldümm hayırdırr ama sabaha kadarda benim rüyamdaydın
bi eve oturmaya gitmişiz eşinle yan yana otruyosun bende eşimle oturuyorum yanyana
ev sahibesi bey edirne konuuyo aman ne espiriler yapıyo senle bi gülüyosunuz anlatamam hepimiz şok olmuş gibi bakıyoruz sana
ben kahkahalarının arasında eşime diyorum kii bu kadın böle deildi ağırr oturaklıyıdı kilo verince böyle olduu (rüyamda hafiften bi kıskançlık sezdim)
kahkahalarınız kulağımda hala :)))))))))))
allah gülen yüzünüz soldurmasın
anamdemekki senn 7 leri görsennnn kahkahadan yıkılır artık
asuugeçmiş olsunnn diş zor valla
bu arada fıstık gibisin benden zaıf gördüm senii abartıyosun
benim miğde göbek fenaaaa
sözenn benimde telefona ihtiyacım varr valla hattımda internet bedeva ama tel yok iyimi:)))))))))))
Kolay gelsin az ye oldumuesselamun aleykum
hayırlı sabahlar kızlar
ben hamur ışlerıne gomulmuş durumdayım Allahtan ev temızdi yoksa yetısemezmısım artık mısafırlerım gıttıkten sonra gelirim hepinizi öptüm
Tünaydın hanımlar....
Diştaşı temizliği yapıldı dişetlerim iyi değildi zaten acılı ve kanlı bir saat geçirdim sonra annemlere gittim kardeşlerim çabuk gel diye ısrar edince yürümedİm ama dönüşte 2 vasıtanın birini yürüdüm 40 dk kadar
Kız kamuflajım zayıf gösterdi herhalde bir de kızların ortasına saklandım azcık 88 kilo az değil yoksa bir de ilginçtir benim son aldığım kilolar göbek ve kalçada birikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?