- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Ayy ben cok alemim :)
Üzerimde tembellik var dedim akşam üzeri kayınvalideleri yemeğe çağırırım hareket olur dedim.bir başladım durmak yok yemekler salatalar Birsuru birsey hazırladım . İyi de oldu ama oturdum pilav yedim! Diyette olan biri pilav yermi? Allah'tan tatlı ve ekmek yemedim. Neyse hareketim amacına ulaşmasada kalabalık sofraları her zaman sevmisimdir...
Bu arada cok sessiz burası bu günlerde ...
Asumancim dış tası temizliği cok can yakar ama sonra kullanması güzel olur :) güle güle kullan dişlerini arkadasim..
bugun cok tembelligim uzerimde... acaba diyorum aksama kayinvalidelerimi cagirsam yemege... hareket etmis olurum... yemek temizlik derken birsuru hareket... yoksa uykum geldi uyuycam walla...
olur canim heberleselim... ben su not 3 samsung dan istiyorum ama epey pahali... versem veririm o parayi ama herkes degmez diyor... kararsiz kaldim..
galaksi yeni model cikarmis haftaya piyasaya suurulcekmis oda guzel diyorlar ama zor alirim bu gidisle.... haberlesiriz.
ben fizik tedavideyken az once hemsire disarda dolu yagiyor dedi..ama ben gormedim...
iki haftadir bendede gram oynamiyor cok asabim bozuldu ... ama bugun azicik vermisim diye gordum cok sevindim... hadi bozma moralini bir yerden basla mecburen.... baslarsan gerisi gelir...
MErhaba asumancığım...Seni merak ettim ben de..ttnet kötü yaaa çok şükür kurtulduk biz...Superonlıne hem hızlı hem sorunsuz..
İngiliz karbonatı denemek istiyorum...Bugün alabilirim...Aç karnına içiyoruz dimi..ben şöyle yapıcam sabah bir bardak suya yarım çay kaşığı hatta daha az karbonat akşam aynı ölçüde total de iki bardak suyu tüketeceğim...,
Tibet egsersizini yaklaşık bir haftadır yapıyorum ikinci hareket çok zor totoşu kaldırmak ne mümkün..
Ben 2 yle başladım adet düzensizliğine dahi iyi geldiğini okuyunca başladım umarım alışkanlık olur ve diğerleri gibi hep devam ederim...
Seni tebrik ediyorum 3.haftandasın demek..
Bir de birinci hareket zor.. dönmek var ya
Ayy ben cok alemim :)
Üzerimde tembellik var dedim akşam üzeri kayınvalideleri yemeğe çağırırım hareket olur dedim.bir başladım durmak yok yemekler salatalar Birsuru birsey hazırladım . İyi de oldu ama oturdum pilav yedim! Diyette olan biri pilav yermi? Allah'tan tatlı ve ekmek yemedim. Neyse hareketim amacına ulaşmasada kalabalık sofraları her zaman sevmisimdir...
Bu arada cok sessiz burası bu günlerde ...
Asumancim dış tası temizliği cok can yakar ama sonra kullanması güzel olur :) güle güle kullan dişlerini arkadasim..
Ellerine sağlık canım ne güzel olmuş pilavı çok yemediysen ve güniçinde karbonhidrat az aldıysan zarar etmez inşallah
Dişler acıdı gerçekten ama iyi olacak inşallah dediğin gibi
Ben de akşamüstü tekrar Kızılay'a yürüdüm eşimle dönüşte yürümedim ama markete uğra felan çok yoruldum eve kendimi zor attım attığım gibi de yattım uyumuşum ancak geldim kendime yaşlanmışız beee
İyi yapmışsın canim eskiden ne yururdum bende... Saatlerce... Dal gibiydim o zamanlar... Yine öyle olmak istiyorum benEllerine sağlık canım ne güzel olmuş pilavı çok yemediysen ve güniçinde karbonhidrat az aldıysan zarar etmez inşallah
Dişler acıdı gerçekten ama iyi olacak inşallah dediğin gibi
Ben de akşamüstü tekrar Kızılay'a yürüdüm eşimle dönüşte yürümedim ama markete uğra felan çok yoruldum eve kendimi zor attım attığım gibi de yattım uyumuşum ancak geldim kendime yaşlanmışız beee
sağol canım yaaa moral oldun evet şu işin ucunu bir tutmak lazımgönlüne hitap eden telefonu bulursun inş.
nilüşüm inanmıyorum yaaaa sözleşseydik tibet egzersizlerine birlikde başlıyamazdık yap yap harika oluyor caım öpüyoruum:) inan ben pazartesi 3. haftaya başladım hareketleri 7 şer sefer yapıyoruum 2. hareketde totoyu yerden kaldırmıyoruz kii 2. hareketde başı ve ayakları düz bir şekilde kaldırıyoruuuuz? ilk hareketde başın dönüyorsa hareket biter bitmez iki elini göğsünde birleştirip ayak parmak uçlarına bakıyorsun baş dönmen geçer geçmez diğer hareketlere başlıyorsun bende son hareketde zorlanıyoruum....biraz kilo verebilseydim daha rahat yapardım yinede 131 kiloya göre çok rahatım artık sporunda esnekliği olunca vücutça rahatladım biraz ...
bak İngiliz karbonatı kulanman için miktarı için sana link verdim orayı oku yararlı olucaktır. bende bir ay boyuca sabah akşam büyük bir bardak suyaa 2 çaykaşığı karıştırarak içtim aslında günde 3 sefer içmem lazımdı ama yapamadım aç karnına içiliyor devam edicem bendeki farklılık ilk günlerde bağırsaklarımda bir hareketlilik oldu daha sonrasındaa ayak parmaklarımdaki mantara çok iyi geldiğini gördüm tırnaklarım yarısına kadar düzgün bir şekilde uzadı buda beni bayağı şaşırtı çünkü bunun için bayağı ilaç kulanmıştım üstelik içtiğim ilacın yan etkisi karaciğer için kötüydü arada dr. um karaciğerim için tahlil istiyordu bir türlü tedaviyi tamamlıyamadım ama ilaçla bulamadığım çözümü alkali su ilee buldum artık içme dışında ayağımaa karbonatlı su hazırlayıp tırnaklarım için dışardanda karbonatlı tedavi uyguluycam ....
tibet egzersizleri içinde yinee aynı bloğu takip ediyorum alkali su için ve tibet egzersizleri için verdiğim linklere bakarmısın ayrıca daha birçok şeyde ay takviminden yararlanıyoruum bloğu bir incele olurmu canım öpüyoruum :)
http://kozmikbakim.blogspot.com.tr/2013/09/tibet-egzersizleri-tibetin-genclik-pnar.html
yok bilmiyordum canım o karikatürü:)
ama denk gelirse koyarım senin için tabiki:)
kvgil konusunda sen bilirsin bebeğim:)
bu perşembe de benim kvgil gelcek büyük ihtimal, kpnin kalp rahatsızlığı varda, kontrolleri var, bu aralarda da rahatsızmış birde, eşimle ankaraya gidicekler kp ile doktora. kvde bende kalcak.
artık günü birlikmi olur bilemiyorum, haftayada annemler gelicekler:)
şuan benim evin sessizliği durgunluğu rüzgar öncesi sessizlik gibi aynen:)
canım benim kendi fikrim samsungg kaliteli bir marka değil bence, ben oyüzden tercih etmiyorum onu hiç, bence sende alma, nokialumialar iyi bak....
birde ben teli çok düşürürüm, oyüzden benim kaliteli sağlam bişey almam lazımki hemen bozulmasın.
benim şuanki telefonumu ben çok düşürdüm, çok şükür sağlam:))) yarım dokunmatik şuanki telim, blackberyy.
haklısın canım.
ya şey derler ya; sürekli olsunda az olsun....
sende olmazsa 1tatlıkaşığı yada 1yemek kaşığı iç, sürekli olsunda az olsun, hiç olmamasından iyidir galiba, ama yine sen bilirsin tabiki, benimkisi sadece bir öneri.
2yemek kaşığıda çok gibi geldi bi an bana zaten ilk okuduğumda da.
Aynen bendede öyle oldu malesef.. Tatliyida yeseydim oturup ağlatdım üzüntüden...misafirlikde ve evdeki misafirlerde bendede fren tutmuyor yemiyim diye sofraya bir oturuyorum sonrasında kaltığımda bir bakıyoruum planlamadığım şeyler yemişiiim bende bu akşam bulgur pilavı yedim
ayrıca tatlıyı yememek de bir başarı bencee
adaş geçmiş olsun güle güle kulan temiz dişlerini
Canim Biryerlerde daha okudum bu İngiliz karbonatini kullaniyormusunun hala ise yarıyorum?
valla bilmiyorum canımya zahidenin purogramında çıkan bitkiler üzerine uzman adam adını hatırlayamıyorum o söylemişti.. şuan fenalardayım midem gucur gucur ediyo ben sirkeli suyu içmeye çalışıyorum 5 ten sonra hiçbişey yemedim oluşum doğüm günüydü bugün pasta falan içim gitti ama sadece parmamın ucunu deydirdim tadının aldım okadar.
Teşekkür ederim adaşım :)misafirlikde ve evdeki misafirlerde bendede fren tutmuyor yemiyim diye sofraya bir oturuyorum sonrasında kaltığımda bir bakıyoruum planlamadığım şeyler yemişiiim bende bu akşam bulgur pilavı yedim
ayrıca tatlıyı yememek de bir başarı bencee
adaş geçmiş olsun güle güle kulan temiz dişlerini
Canım teşekkür ederim o resim geçen yazki halim ordan 5 kilo fazlayım şimdiİyi yapmışsın canim eskiden ne yururdum bende... Saatlerce... Dal gibiydim o zamanlar... Yine öyle olmak istiyorum ben
Bu arada resmine baktım az önce bir tanesinde baya zayıfını kızlarına olan eski mı yenimi halin... Cok beğendim
Canim Biryerlerde daha okudum bu İngiliz karbonatini kullaniyormusunun hala ise yarıyorum?
iyiki doğdu yiğenin:) nice yaşlara inşaallah...
1ince dilim yeseydin bişey olmazdı bence.
Nice mutlu yaslara diyelim o zaman olgusuna :) Youtube olsaydı onun icin Ata demirelden happy birt day şarkısını çalardik ama kısmet...valla bilmiyorum canımya zahidenin purogramında çıkan bitkiler üzerine uzman adam adını hatırlayamıyorum o söylemişti.. şuan fenalardayım midem gucur gucur ediyo ben sirkeli suyu içmeye çalışıyorum 5 ten sonra hiçbişey yemedim oluşum doğüm günüydü bugün pasta falan içim gitti ama sadece parmamın ucunu deydirdim tadının aldım okadar.
İnceliğim ama zararları var diyende okudum...Sağol canim.canım zayıflamak konusunda biliyorsun yediklerini kısıtlamadıkça kilo verimi olmuyor yalnız bu İngiliz karbonatının bir kuralıda bunu kulandığın süre boyunca günde 3 litre suyu bitirmek zorundasın yoksa etki etmiyor yani vücudun alkali hali almıyor eee tabi kilo verebilmenin en büyük yardımcısıda su içmek olucaa bu anlamda işe yarıyor ben gördüğüm yararları anlatım bu konuda en iyisi kulanıcı yorumlarıdır derim sanada linkinii vereyim incele kulanıcı yorumlarınıda oku alklına yatarsa kulanırsın ben dışardan bilee etkisini gördüm ki iç organlarıma sağlık getirdiğini düşünüyoruum ...
http://kozmikbakim.blogspot.com.tr/2013/12/alkali-su-ve-karbonat-mucizesi-sodyum.html ben bu linkdeki bilgilerden çok yararlandım ayrıca netde biçok yerde bu konu hakında bilgi var araştırma yapabilirsiin ....
Maşallah diyelim o halde çalışalım... Ben yatıyorum cok yoruldum.. Birde pilava üzüldüm.. Artık yapacak bisi yok .. İyi geceler sizlere... Öpüyorum cok...Teşekkür ederim adaşım :)
Bulgur pilavında pek sorun yok bence de
Canım teşekkür ederim o resim geçen yazki halim ordan 5 kilo fazlayım şimdi
İnşallah oluruz dal gibi yine :)
Aleyküm selam canımSelamün aleykümm....
ben geldimm...bir iki sayfa geçmiş okuyayım dedim ama kızlar sayesinde okuduğumuda anlamadım zaten...
sanırım yenacım hastalanmışş çok geçmiş olsunn.....
asuman ablacım sanada geçmiş olsun güle güle kullan dişlerinii...
başka ne vardı hatırlamıyorum zaten çok okuyamadım hasta olan arkadaşlarım varsa Rabbimden şifa dliyorum....
kusuruma bakmayın hepten balık hafızalı oldum çıktım eşimde çok rahatsız bu durumdan nasıl geçicek bilmiyorum...yakın arayla aynı şeyleri tekrar tekrar soruyorum az önce demiştik diyolar...bişey yapıcam diye mutfağa gidiyorum ne için gittiğimi unutuyorum....kaç gündür yemek yakıyorum ocağın altını kapatıyorum diye harlı ateşe alıp odaya geçiyorum bi süre sonra yanık kokusu.....tencere dibi kazımaktan tırnaklarım kırıldı....bide kollarımda yaralar falan çıkmaya başladı mantar sanırsam bi fırsat bulup gidemedim doktora....ama çok kaşınıyolar....
of gene ne çok konuşmuşum....diyete gelince bugün 82,5 gördüm toparlanmaya çalışıyorum ama başarabilirmiyim bilmiyorumm....
kız kardeşimde 5 kilo vermek için uğraşıyo oda bişey olmaz ye demişti ama kendisi yedikten sonra iyiki yememişin insan pişman oluyo dedi kaldı biraz belki yarın yerim..ayrıca teşekkür ederim...
Selamün aleykümm....
ben geldimm...bir iki sayfa geçmiş okuyayım dedim ama kızlar sayesinde okuduğumuda anlamadım zaten...
sanırım yenacım hastalanmışş çok geçmiş olsunn.....
asuman ablacım sanada geçmiş olsun güle güle kullan dişlerinii...
başka ne vardı hatırlamıyorum zaten çok okuyamadım hasta olan arkadaşlarım varsa Rabbimden şifa dliyorum....
kusuruma bakmayın hepten balık hafızalı oldum çıktım eşimde çok rahatsız bu durumdan nasıl geçicek bilmiyorum...yakın arayla aynı şeyleri tekrar tekrar soruyorum az önce demiştik diyolar...bişey yapıcam diye mutfağa gidiyorum ne için gittiğimi unutuyorum....kaç gündür yemek yakıyorum ocağın altını kapatıyorum diye harlı ateşe alıp odaya geçiyorum bi süre sonra yanık kokusu.....tencere dibi kazımaktan tırnaklarım kırıldı....bide kollarımda yaralar falan çıkmaya başladı mantar sanırsam bi fırsat bulup gidemedim doktora....ama çok kaşınıyolar....
of gene ne çok konuşmuşum....diyete gelince bugün 82,5 gördüm toparlanmaya çalışıyorum ama başarabilirmiyim bilmiyorumm....
Aleyküm selam canımhoşgeldin
Diyeti toparlarsın ben sana güveniyorum
Dişler için sağol kalan sağlar bizim deyip kurtarayım dedim işte azı dişlerim genelde gitti malesef bari 50 yaşına kadar takma dişe ihtiyaç duymayım diye uğraşıyorum canım
Doktora git mutlaka ihmal etme b 12 ye felan da baktır canım
sen bilirsin canım.
ve aleyküm selam.
geçmiş olsun canım unutkanlık için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?