Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ellerine sağlık canım ne güzel olmuş pilavı çok yemediysen ve güniçinde karbonhidrat az aldıysan zarar etmez inşallah
Dişler acıdı gerçekten ama iyi olacak inşallah dediğin gibi
Ben de akşamüstü tekrar Kızılay'a yürüdüm eşimle dönüşte yürümedim ama markete uğra felan çok yoruldum eve kendimi zor attım attığım gibi de yattım uyumuşum ancak geldim kendime yaşlanmışız beee

sağol canım yaaa moral oldun evet şu işin ucunu bir tutmak lazım gönlüne hitap eden telefonu bulursun inş.

nilüşüm inanmıyorum yaaaa sözleşseydik tibet egzersizlerine birlikde başlıyamazdık yap yap harika oluyor caım öpüyoruum:) inan ben pazartesi 3. haftaya başladım hareketleri 7 şer sefer yapıyoruum 2. hareketde totoyu yerden kaldırmıyoruz kii 2. hareketde başı ve ayakları düz bir şekilde kaldırıyoruuuuz? ilk hareketde başın dönüyorsa hareket biter bitmez iki elini göğsünde birleştirip ayak parmak uçlarına bakıyorsun baş dönmen geçer geçmez diğer hareketlere başlıyorsun bende son hareketde zorlanıyoruum....biraz kilo verebilseydim daha rahat yapardım yinede 131 kiloya göre çok rahatım artık sporunda esnekliği olunca vücutça rahatladım biraz ...

bak İngiliz karbonatı kulanman için miktarı için sana link verdim orayı oku yararlı olucaktır. bende bir ay boyuca sabah akşam büyük bir bardak suyaa 2 çaykaşığı karıştırarak içtim aslında günde 3 sefer içmem lazımdı ama yapamadım aç karnına içiliyor devam edicem bendeki farklılık ilk günlerde bağırsaklarımda bir hareketlilik oldu daha sonrasındaa ayak parmaklarımdaki mantara çok iyi geldiğini gördüm tırnaklarım yarısına kadar düzgün bir şekilde uzadı buda beni bayağı şaşırtı çünkü bunun için bayağı ilaç kulanmıştım üstelik içtiğim ilacın yan etkisi karaciğer için kötüydü arada dr. um karaciğerim için tahlil istiyordu bir türlü tedaviyi tamamlıyamadım ama ilaçla bulamadığım çözümü alkali su ilee buldum artık içme dışında ayağımaa karbonatlı su hazırlayıp tırnaklarım için dışardanda karbonatlı tedavi uyguluycam ....

tibet egzersizleri içinde yinee aynı bloğu takip ediyorum alkali su için ve tibet egzersizleri için verdiğim linklere bakarmısın ayrıca daha birçok şeyde ay takviminden yararlanıyoruum bloğu bir incele olurmu canım öpüyoruum :)

http://kozmikbakim.blogspot.com.tr/2013/09/tibet-egzersizleri-tibetin-genclik-pnar.html

misafirlikde ve evdeki misafirlerde bendede fren tutmuyor yemiyim diye sofraya bir oturuyorum sonrasında kaltığımda bir bakıyoruum planlamadığım şeyler yemişiiim bende bu akşam bulgur pilavı yedim

ayrıca tatlıyı yememek de bir başarı bencee

adaş geçmiş olsun güle güle kulan temiz dişlerini

İyi yapmışsın canim eskiden ne yururdum bende... Saatlerce... Dal gibiydim o zamanlar... Yine öyle olmak istiyorum ben
Bu arada resmine baktım az önce bir tanesinde baya zayıfını kızlarına olan eski mı yenimi halin... Cok beğendim

Canim Biryerlerde daha okudum bu İngiliz karbonatini kullaniyormusunun hala ise yarıyorum?

valla bilmiyorum canımya zahidenin purogramında çıkan bitkiler üzerine uzman adam adını hatırlayamıyorum o söylemişti.. şuan fenalardayım midem gucur gucur ediyo ben sirkeli suyu içmeye çalışıyorum 5 ten sonra hiçbişey yemedim oluşum doğüm günüydü bugün pasta falan içim gitti ama sadece parmamın ucunu deydirdim tadının aldım okadar.

Aynen bendede öyle oldu malesef.. Tatliyida yeseydim oturup ağlatdım üzüntüden...
Bulgur pilavi pirinç pilavına göre daha masum :)

Canim Biryerlerde daha okudum bu İngiliz karbonatini kullaniyormusunun hala ise yarıyorum?

canım zayıflamak konusunda biliyorsun yediklerini kısıtlamadıkça kilo verimi olmuyor yalnız bu İngiliz karbonatının bir kuralıda bunu kulandığın süre boyunca günde 3 litre suyu bitirmek zorundasın yoksa etki etmiyor yani vücudun alkali hali almıyor eee tabi kilo verebilmenin en büyük yardımcısıda su içmek olucaa bu anlamda işe yarıyor ben gördüğüm yararları anlatım bu konuda en iyisi kulanıcı yorumlarıdır derim sanada linkinii vereyim incele kulanıcı yorumlarınıda oku alklına yatarsa kulanırsın ben dışardan bilee etkisini gördüm ki iç organlarıma sağlık getirdiğini düşünüyoruum ...

http://kozmikbakim.blogspot.com.tr/2013/12/alkali-su-ve-karbonat-mucizesi-sodyum.html ben bu linkdeki bilgilerden çok yararlandım ayrıca netde biçok yerde bu konu hakında bilgi var araştırma yapabilirsiin ....

iyiki doğdu yiğenin:) nice yaşlara inşaallah...
1ince dilim yeseydin bişey olmazdı bence.

Teşekkür ederim adaşım :)
Bulgur pilavında pek sorun yok bence de
Canım teşekkür ederim o resim geçen yazki halim ordan 5 kilo fazlayım şimdi
İnşallah oluruz dal gibi yine :)

iyiki doğdu yiğenin:) nice yaşlara inşaallah...
1ince dilim yeseydin bişey olmazdı bence.

kız kardeşimde 5 kilo vermek için uğraşıyo oda bişey olmaz ye demişti ama kendisi yedikten sonra iyiki yememişin insan pişman oluyo dedi kaldı biraz belki yarın yerim..ayrıca teşekkür ederim...

Selamün aleykümm....

ben geldimm...bir iki sayfa geçmiş okuyayım dedim ama kızlar sayesinde okuduğumuda anlamadım zaten...

sanırım yenacım hastalanmışş çok geçmiş olsunn.....

asuman ablacım sanada geçmiş olsun güle güle kullan dişlerinii...

başka ne vardı hatırlamıyorum zaten çok okuyamadım hasta olan arkadaşlarım varsa Rabbimden şifa dliyorum....

kusuruma bakmayın hepten balık hafızalı oldum çıktım eşimde çok rahatsız bu durumdan nasıl geçicek bilmiyorum...yakın arayla aynı şeyleri tekrar tekrar soruyorum az önce demiştik diyolar...bişey yapıcam diye mutfağa gidiyorum ne için gittiğimi unutuyorum....kaç gündür yemek yakıyorum ocağın altını kapatıyorum diye harlı ateşe alıp odaya geçiyorum bi süre sonra yanık kokusu.....tencere dibi kazımaktan tırnaklarım kırıldı....bide kollarımda yaralar falan çıkmaya başladı mantar sanırsam bi fırsat bulup gidemedim doktora....ama çok kaşınıyolar....

of gene ne çok konuşmuşum....diyete gelince bugün 82,5 gördüm toparlanmaya çalışıyorum ama başarabilirmiyim bilmiyorumm....

Unutmadan söyleyim elma Sirkesi içen arkadaşlar için
Midesi hassas olanlar çok dikkat etsin ben de bir ara sabah aç karnına içtim midemde sorun yok ama ben ılık suya 1 yemek kaşığı sirke ve az da bal ekleyip içiyordum bal mideye zarar vermemesi açısından önemli bence aslında faydalı olduğunu da düşünüyorum ben de tekrar başlayım olmazsa

Nice mutlu yaslara diyelim o zaman olgusuna :) Youtube olsaydı onun icin Ata demirelden happy birt day şarkısını çalardik ama kısmet...

İnceliğim ama zararları var diyende okudum...Sağol canim.

Teşekkür ederim adaşım :)
Bulgur pilavında pek sorun yok bence de

Canım teşekkür ederim o resim geçen yazki halim ordan 5 kilo fazlayım şimdi
İnşallah oluruz dal gibi yine :)
Maşallah diyelim o halde çalışalım... Ben yatıyorum cok yoruldum.. Birde pilava üzüldüm.. Artık yapacak bisi yok .. İyi geceler sizlere... Öpüyorum cok...
Meyracim senide öptüm iyi geceler...

Aleyküm selam canım hoşgeldin
Diyeti toparlarsın ben sana güveniyorum
Dişler için sağol kalan sağlar bizim deyip kurtarayım dedim işte azı dişlerim genelde gitti malesef bari 50 yaşına kadar takma dişe ihtiyaç duymayım diye uğraşıyorum canım
Doktora git mutlaka ihmal etme b 12 ye felan da baktır canım

Sibelcim iyi geceler pilavı da yarın telafi edersin inşallah
Eslemcim yeğenine nice yaşlar dilerim
Meyracım öpüyorum seni de

kız kardeşimde 5 kilo vermek için uğraşıyo oda bişey olmaz ye demişti ama kendisi yedikten sonra iyiki yememişin insan pişman oluyo dedi kaldı biraz belki yarın yerim..ayrıca teşekkür ederim...

sen bilirsin canım.

ve aleyküm selam.
geçmiş olsun canım unutkanlık için.

hoşbuldum...iyi yapmışsın ablacım..çok zor takma diş annem babam herkes takma diş kullanıyo ve baya zorlanıyolar...

b12 en son normaldi...ama bi gidebilirsem baktırıcam inşallah....

inşallah toparlıcam ablacım..en büyük sorunum tatlıya olan zaafım....

sen bilirsin canım.

ve aleyküm selam.
geçmiş olsun canım unutkanlık için.

sağol canım....sen nasılsın...işler güçler bitmiyoki gelemedim bu ara kim ne durumda haberim yok enson bikaç gün önce bakındıydım anneme gidicem falan diyodun ama gidemedin sanırım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…