Yena ve nursena çok devamsızlık yapıyor bu aralar
Dafi de hep yoğun be yaaaa
sağol canım....sen nasılsın...işler güçler bitmiyoki gelemedim bu ara kim ne durumda haberim yok enson bikaç gün önce bakındıydım anneme gidicem falan diyodun ama gidemedin sanırım....
Adaşım senle aynı zamanda yaşıtız galiba 74 lüysen eğer
Evet canım 74 lüyüm ekimde 40 olucam:)
Unutmadan söyleyim elma Sirkesi içen arkadaşlar için
Midesi hassas olanlar çok dikkat etsin ben de bir ara sabah aç karnına içtim midemde sorun yok ama ben ılık suya 1 yemek kaşığı sirke ve az da bal ekleyip içiyordum bal mideye zarar vermemesi açısından önemli bence aslında faydalı olduğunu da düşünüyorum ben de tekrar başlayım olmazsa
canım o cihaz senin adım aralığına göre ayarlanıyor. adım aralığı ayarlanandan az olursa yazmıyor. benim boy ve kiloma göre adım aralığım 40 santime ayarlı. adımımı 40 cm. den az atarsam saymıyor.
Nice mutlu yaslara diyelim o zaman olgusuna :) Youtube olsaydı onun icin Ata demirelden happy birt day şarkısını çalardik ama kısmet...
İnceliğim ama zararları var diyende okudum...Sağol canim.
Maşallah diyelim o halde çalışalım... Ben yatıyorum cok yoruldum.. Birde pilava üzüldüm.. Artık yapacak bisi yok .. İyi geceler sizlere... Öpüyorum cok...
Meyracim senide öptüm iyi geceler...
Sibelcim iyi geceler pilavı da yarın telafi edersin inşallah
Eslemcim yeğenine nice yaşlar dilerim
Meyracım öpüyorum seni de
Hasibem görünmüyorsun kac zamandır nobetteydin sanirim. Benimkinin adim araligi da 40 cm aralığında bende kafadan ayarladım farkeder mi ki cok ? Benim Dr aylık çizelge istiyordu yapamadım,bugun hazırlayıp versem iyi olur.slm kızlar ben geldim
anca girebildim nete iyisinizdir inşallah
azıcık geçmişe bakayımda geleyim
dr benimkini 50ye ayarlamıştı 168cm 92 kilo çok mu olmuş dersin kontrole gittiğimde düşürtsem mi ki adım aralığını???
sağol canım yaaa moral oldun evet şu işin ucunu bir tutmak lazımgönlüne hitap eden telefonu bulursun inş.
nilüşüm inanmıyorum yaaaa sözleşseydik tibet egzersizlerine birlikde başlıyamazdık yap yap harika oluyor caım öpüyoruum:) inan ben pazartesi 3. haftaya başladım hareketleri 7 şer sefer yapıyoruum 2. hareketde totoyu yerden kaldırmıyoruz kii 2. hareketde başı ve ayakları düz bir şekilde kaldırıyoruuuuz? ilk hareketde başın dönüyorsa hareket biter bitmez iki elini göğsünde birleştirip ayak parmak uçlarına bakıyorsun baş dönmen geçer geçmez diğer hareketlere başlıyorsun bende son hareketde zorlanıyoruum....biraz kilo verebilseydim daha rahat yapardım yinede 131 kiloya göre çok rahatım artık sporunda esnekliği olunca vücutça rahatladım biraz ...
bak İngiliz karbonatı kulanman için miktarı için sana link verdim orayı oku yararlı olucaktır. bende bir ay boyuca sabah akşam büyük bir bardak suyaa 2 çaykaşığı karıştırarak içtim aslında günde 3 sefer içmem lazımdı ama yapamadım aç karnına içiliyor devam edicem bendeki farklılık ilk günlerde bağırsaklarımda bir hareketlilik oldu daha sonrasındaa ayak parmaklarımdaki mantara çok iyi geldiğini gördüm tırnaklarım yarısına kadar düzgün bir şekilde uzadı buda beni bayağı şaşırtı çünkü bunun için bayağı ilaç kulanmıştım üstelik içtiğim ilacın yan etkisi karaciğer için kötüydü arada dr. um karaciğerim için tahlil istiyordu bir türlü tedaviyi tamamlıyamadım ama ilaçla bulamadığım çözümü alkali su ilee buldum artık içme dışında ayağımaa karbonatlı su hazırlayıp tırnaklarım için dışardanda karbonatlı tedavi uyguluycam ....
tibet egzersizleri içinde yinee aynı bloğu takip ediyorum alkali su için ve tibet egzersizleri için verdiğim linklere bakarmısın ayrıca daha birçok şeyde ay takviminden yararlanıyoruum bloğu bir incele olurmu canım öpüyoruum :)
http://kozmikbakim.blogspot.com.tr/2013/09/tibet-egzersizleri-tibetin-genclik-pnar.html
Selamün aleykümm....
ben geldimm...bir iki sayfa geçmiş okuyayım dedim ama kızlar sayesinde okuduğumuda anlamadım zaten...
sanırım yenacım hastalanmışş çok geçmiş olsunn.....
asuman ablacım sanada geçmiş olsun güle güle kullan dişlerinii...
başka ne vardı hatırlamıyorum zaten çok okuyamadım hasta olan arkadaşlarım varsa Rabbimden şifa dliyorum....
kusuruma bakmayın hepten balık hafızalı oldum çıktım eşimde çok rahatsız bu durumdan nasıl geçicek bilmiyorum...yakın arayla aynı şeyleri tekrar tekrar soruyorum az önce demiştik diyolar...bişey yapıcam diye mutfağa gidiyorum ne için gittiğimi unutuyorum....kaç gündür yemek yakıyorum ocağın altını kapatıyorum diye harlı ateşe alıp odaya geçiyorum bi süre sonra yanık kokusu.....tencere dibi kazımaktan tırnaklarım kırıldı....bide kollarımda yaralar falan çıkmaya başladı mantar sanırsam bi fırsat bulup gidemedim doktora....ama çok kaşınıyolar....
of gene ne çok konuşmuşum....diyete gelince bugün 82,5 gördüm toparlanmaya çalışıyorum ama başarabilirmiyim bilmiyorumm....
valla bilmiyorum canımya zahidenin purogramında çıkan bitkiler üzerine uzman adam adını hatırlayamıyorum o söylemişti.. şuan fenalardayım midem gucur gucur ediyo ben sirkeli suyu içmeye çalışıyorum 5 ten sonra hiçbişey yemedim oluşum doğüm günüydü bugün pasta falan içim gitti ama sadece parmamın ucunu deydirdim tadının aldım okadar.
Adaşım senle aynı zamanda yaşıtız galiba 74 lüysen eğer
Gün kızlar uykusuzum bugün kizim gece 5.30 ta zorla uyudu uyumicak oynicakmis bide dönmeye basladi emekleme calismasi yapiyo gunduz de cok uyumuyormus mahvoldum bu gece sabah 7 de uyandim 1.5 saat uykuyla duruyorum
İki gün de toparlamaya çalış canım...Sabahları sıkı kahvaltı, sonrasın da bol yğurtlu sebzeli hafif beslenirsen artı olmaz..selamun aleykum
günaydın canlarım
dunku facıyadan sonra ben yıne toparlanmaya çalışıyorum
YENAM geçmiş olsun canım maalesef ben yedın de yedım senıngıbı hıç rahatsızlanmadımda benım benım kalın ve ruhsuz bünyem hıç etkılenmedı yedıklerımden oldukçada yüzsüz ustelık daha hala ıstıyor :18:bugun telafı edebılırım ınsallah
Asucum geçmış olsun dış çok onemlı
Zeynep hoşgeldın canım hayırdır kafanı bıseyemı takıyosunda bukadar dalgınsın dıkkat et canım kendıne
kızlar bende su elma sırkesıne başlamak ıstıyorum ama sadece sabahmı içicez yoksa akşamlarıda ıçılıyormu :26:
birazdan çarşıya gıdıcem salon perden yırtıldı maalesef oraya tul bakıcam sonra gorusuruz öptüm hepınızı
Günaydın arkadaşlar.
Asucum geçmiş olsun..Diş taşı temizliğin de ben de çok zorlanıyorum diş etlerim problemli..
Tırnak mantarı kadar inatçı bakteri yok heralde...3 ay antibiyottik kullandım geçen aylarda..Deidğin gibi her ay karaciğer tahlili yapıldı kesin bir parçada olsa deformasyona uğramışımdır...
dün akşam ve bu sabah içtim bir bardak ama tadını hiç sevmedim...Kimi kaynaklar fazladan tuz alınıyor deniyor vb.bakalım biraz deneyeceğim...
Sabah akşam değil de sadece sabahları içeceğim ben faydası olur umarım...
4.hareketi demek istemiştimonu rahatlıkla yapabiliyormusun.? öyleyse harikasın gerçekten..
Bir de tibein etkileri arasın da düzenli saç ve tırnak uzaması varmış..faydaları say say bitmiyor...
Zeynepçiğim b12 değerlerin normalse uykusuzluk,yorgunlukta dalgınlık yapıyor canım...
Dikkat et , ayrıca özledik seni...
Mutlu seneler...
Ne çok benzerlikleriniz var, şaka gibi...
Allah yardımcın olsun..Çok zor uykusuz işe gitmek..
İki gün de toparlamaya çalış canım...Sabahları sıkı kahvaltı, sonrasın da bol yğurtlu sebzeli hafif beslenirsen artı olmaz..
Herkese günaydın güzellikler
Gönlünüzde bir gun olur umarim.cumaya - çıkmak istiyorsak bugun ve yarın dikkat edelim dimi , gecen günler gecti zaten:)
Hasibem görünmüyorsun kac zamandır nobetteydin sanirim. Benimkinin adim araligi da 40 cm aralığında bende kafadan ayarladım farkeder mi ki cok ? Benim Dr aylık çizelge istiyordu yapamadım,bugun hazırlayıp versem iyi olur.
Görüşürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?