Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yena ve nursena çok devamsızlık yapıyor bu aralar
Dafi de hep yoğun be yaaaa

nursena güzel gidiyodu bişeymi oldukii...

yenacımın maşallahı var zatenn...barısı başımıza...

dafi ablam yaa bi kendine vakti yok.....

bende bu hafta birazcık rahatlıcam sonra ankaradan misafirlerimiz var bir ay kalıcaklarmış istanbulda annemde kalıcaklar gerçi ama bende bikaç gün orda olurum onun haricinde git gel...temizlik işleriyle falan uğraşırım....

sağol canım....sen nasılsın...işler güçler bitmiyoki gelemedim bu ara kim ne durumda haberim yok enson bikaç gün önce bakındıydım anneme gidicem falan diyodun ama gidemedin sanırım....

bende iyiyim şükür canım, sağolasın, idare edip gidiyoruz işte.
annemler gelicekler haftaya, dedemi görmek için gelicek annem, dedem çok özlemiş annemi, biraz kalıp geri dönücekler, bende onlarla gidicem inşaallah, onlar gelicek olunca bende gitmedim canım.

evet asu ballıda tavsiye ediyolar ama benim tatlıyla aram yok bal falan koyamıyorum bende sabah akşam yapıyodum ama akşam içmek yeterli dedi uzmanı benimde işime geldi açıkcası şimdi sadece yatmadan önce içiyorum ..

slm kızlar ben geldim
anca girebildim nete iyisinizdir inşallah
azıcık geçmişe bakayımda geleyim

dr benimkini 50ye ayarlamıştı 168cm 92 kilo çok mu olmuş dersin kontrole gittiğimde düşürtsem mi ki adım aralığını???

teşekkür ediyorum sozencim ben dinledim sayıyorum

Herkese günaydın güzellikler
Gönlünüzde bir gun olur umarim.cumaya - çıkmak istiyorsak bugun ve yarın dikkat edelim dimi , gecen günler gecti zaten:)
Hasibem görünmüyorsun kac zamandır nobetteydin sanirim. Benimkinin adim araligi da 40 cm aralığında bende kafadan ayarladım farkeder mi ki cok ? Benim Dr aylık çizelge istiyordu yapamadım,bugun hazırlayıp versem iyi olur.
Görüşürüz.

menü çok güzel bugüne mi ait yoksa dünün menüsümüydüü aslında benim de menü yazmam lazım herhaldee :44: yoksa başka türlü düzeleceğim yok diğer tarafdan alkali suyu sormuşsun yaa yukarıda bir link verdim incele ama bilesinki keramet senin yazdığın şu beslenme şeklinde ve içtiğin suyun miktarındaa [/QUOTE]

Günaydın canım menü sali gününün menüsüydü kilo durması yasiyorum Diyetisyenim verdi bende harfiyen uyguluyorum bakalım inebilcem mi bu sefer yalniz dikkat ettim sade süt ligt da olsa kabizlik yapiyor meyveli süt iciyorum aksine calisiyor bagirsaklar.

Gün kızlar uykusuzum bugün kizim gece 5.30 ta zorla uyudu uyumicak oynicakmis bide dönmeye basladi emekleme calismasi yapiyo gunduz de cok uyumuyormus mahvoldum bu gece sabah 7 de uyandim 1.5 saat uykuyla duruyorum

selamun aleykum
günaydın canlarım
dunku facıyadan sonra ben yıne toparlanmaya çalışıyorum
YENAM geçmiş olsun canım maalesef ben yedın de yedım senıngıbı hıç rahatsızlanmadımda benım benım kalın ve ruhsuz bünyem hıç etkılenmedı yedıklerımden oldukçada yüzsüz ustelık daha hala ıstıyor :18:bugun telafı edebılırım ınsallah
Asucum geçmış olsun dış çok onemlı
Zeynep hoşgeldın canım hayırdır kafanı bıseyemı takıyosunda bukadar dalgınsın dıkkat et canım kendıne

kızlar bende su elma sırkesıne başlamak ıstıyorum ama sadece sabahmı içicez yoksa akşamlarıda ıçılıyormu :26:

birazdan çarşıya gıdıcem salon perden yırtıldı maalesef oraya tul bakıcam sonra gorusuruz öptüm hepınızı

Günaydın arkadaşlar.

Asucum geçmiş olsun..Diş taşı temizliğin de ben de çok zorlanıyorum diş etlerim problemli..

Tırnak mantarı kadar inatçı bakteri yok heralde...3 ay antibiyottik kullandım geçen aylarda..Deidğin gibi her ay karaciğer tahlili yapıldı kesin bir parçada olsa deformasyona uğramışımdır...
dün akşam ve bu sabah içtim bir bardak ama tadını hiç sevmedim...Kimi kaynaklar fazladan tuz alınıyor deniyor vb.bakalım biraz deneyeceğim...
Sabah akşam değil de sadece sabahları içeceğim ben faydası olur umarım...

4.hareketi demek istemiştim onu rahatlıkla yapabiliyormusun.? öyleyse harikasın gerçekten..
Bir de tibein etkileri arasın da düzenli saç ve tırnak uzaması varmış..faydaları say say bitmiyor...

Zeynepçiğim b12 değerlerin normalse uykusuzluk,yorgunlukta dalgınlık yapıyor canım...
Dikkat et , ayrıca özledik seni...

Mutlu seneler...

Adaşım senle aynı zamanda yaşıtız galiba 74 lüysen eğer

Ne çok benzerlikleriniz var, şaka gibi...

Gün kızlar uykusuzum bugün kizim gece 5.30 ta zorla uyudu uyumicak oynicakmis bide dönmeye basladi emekleme calismasi yapiyo gunduz de cok uyumuyormus mahvoldum bu gece sabah 7 de uyandim 1.5 saat uykuyla duruyorum

Allah yardımcın olsun..Çok zor uykusuz işe gitmek..

İki gün de toparlamaya çalış canım...Sabahları sıkı kahvaltı, sonrasın da bol yğurtlu sebzeli hafif beslenirsen artı olmaz..

Son düzenleme:

tibet hareketleri oldukça zorluyor evet şimdilik yuvarlana yuvarlana yapıyorum da sayı artıkça zorlanmasam iyi hele de 1 saat yürüyüş yapıp eve gelip de tibet yapmak harika bugün yapabildim de keşke her gün yapabilsem :) tibetin saçlarımada faydası olsa ne iyi olaar saçlarımın tepe kısmında çözümünü bulamadığım seyrelme, incelme ve dökülme var zaten tibeti ve karbonatlı suyu tercih etmemin nedeni getirdiği bu sağlık yönleriii aslında bende katılıyorum bu kadar sodyum yüklemenin zayıflamaya pekde katkısı yok su tutmasıda oluyor ama tırnak mantarlarımda ilaçtan alamadığım sonucu aldım diyebilirim...

bakalım asuyla daha ne benzerliklerimiz çıkacak kaybettiğim ikizimi bulmuş gibiyiim:))))

Kizlar Napiyorsunuz zayiflama kurlerinde bi yazi okudum denemeye deger gibi geldi yogurtlu karisim her ogunden once 2 yemek kasigi veya 3-3.5 yemek kasigi yogurda 1 cay kasigi silme zencefil zerdecal tarcin katip uenolcekmis günde 500 gr verdiriyormus ben yarin baslicam bakalim en azindan diyet yapıyoruz etkisi olur diye düşünüyorum

Merhabalar güzeller
Sabah erkenden arkadaşıma gittim misafiri gelecek hazırlıklarına yardım ettim geldim
Fellah yapmış canım çekti geldim ben de bulgur ısladım şimdi :)
Hayriyecim toparla canım en azından karbonhidratlardan uzaklaş sirkeyi ben sabahları içiyordum sadece
Yenacım benim diş etleri de problemli hep kanar ve kızarır o nedenle zor oldu gerçekten daha hala acıyor
Adaşım şu Tibet işini merak ettim bakayım ben de bir ara

evet nöbetteydim cnm dün çıktım nöbetten işlerim vardı pazarda yaptım 12buçukta döndüm eve
kızımla oynadım uyudum uyandım yemek yaptım kızla uğraş evi toparla gece 12de anca girebildim
ondada geçmişi okumadan uyuyakaldım
dr bana hafızasına kaydediyor 1 ay sonra kontrole gel bakalım dedi

selamün aleyküm.....

benimde bugün kvler gelicek ikindin, ona hazırlık yapıp koşturuyorum bende bugün.
bir mola verdim yeni, 1-2bardak çay içip tekrar devam edicem koşturmama.
artık yatılı kalırlar, uzak yoldan geliyorlar çünkü.
yarında eşimle kp ankaraya hastaneye gidicekler işte kpnin kalp kontrolleri için.
artık onlar ne zaman gelir bilmiyorum, bizde kvyle kalıcaz onlar gelene kadar.
hayırlısı ile inşaallah eşimgilin hastanede işleride günü birlik biter, ama bence ertesi güne de sarkıcak galiba, hayırlısı bakalım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…