selamün aleyküm.....
benimde bugün kvler gelicek ikindin, ona hazırlık yapıp koşturuyorum bende bugün.
bir mola verdim yeni, 1-2bardak çay içip tekrar devam edicem koşturmama.
artık yatılı kalırlar, uzak yoldan geliyorlar çünkü.
yarında eşimle kp ankaraya hastaneye gidicekler işte kpnin kalp kontrolleri için.
artık onlar ne zaman gelir bilmiyorum, bizde kvyle kalıcaz onlar gelene kadar.
selam kızlar bengeldım
perdeyı beyendım sukur adam birazdan olçu almaya gelicek 1 haftaya dıkerım dedı umarım güzel olur
yenacım umarım toparlaya bılırım yarında mısafırımvar offff of
kolaygelsın canım
Gün kızlar uykusuzum bugün kizim gece 5.30 ta zorla uyudu uyumicak oynicakmis bide dönmeye basladi emekleme calismasi yapiyo gunduz de cok uyumuyormus mahvoldum bu gece sabah 7 de uyandim 1.5 saat uykuyla duruyorum
Merhabalar güzeller
Sabah erkenden arkadaşıma gittim misafiri gelecek hazırlıklarına yardım ettim geldim
Fellah yapmış canım çekti geldim ben de bulgur ısladım şimdi :)
Hayriyecim toparla canım en azından karbonhidratlardan uzaklaş sirkeyi ben sabahları içiyordum sadece
Yenacım benim diş etleri de problemli hep kanar ve kızarır o nedenle zor oldu gerçekten daha hala acıyor
Adaşım şu Tibet işini merak ettim bakayım ben de bir ara
selamün aleyküm.....
benimde bugün kvler gelicek ikindin, ona hazırlık yapıp koşturuyorum bende bugün.
yarında eşimle kp ankaraya hastaneye gidicekler işte kpnin kalp kontrolleri için.
hayırlısı ile inşaallah eşimgilin hastanede işleride günü birlik biter, ama bence ertesi güne de sarkıcak galiba, hayırlısı bakalım.
selam kızlar bengeldım
perdeyı beyendım sukur adam birazdan olçu almaya gelicek 1 haftaya dıkerım dedı umarım güzel olur
yenacım umarım toparlaya bılırım yarında mısafırımvar offff of
kolaygelsın canım
Bugün kì menümü yazayım sabah kalkınca 1 meyveli süt 1 ceviz 4 kuru kayısı sabah 2 dilim tam tahıllı ekmek 2 dilim kasar 2 dilim beyaz peynir zeytin domates salata arada 5 badem öglen 1 kase corba taz fasulye 1 dilim tam tahıllı ekmek yogurt ara 1 elma 1 kase yogurt ara 2 galeta 1 bardak ayran aksam 6 yemek kasigi gevrek süt 1 yemek kaşığı yaban mersini ... su simdiden 1.5 oldu bugün 3 litre olur sanirim
benimki kolunu altına alıp üzerinden kendini itip sürünüyor yerde komando gibi
seninki ne kadarlıktı?
slm kızlarr bu aralar az biraz yoğunum sanırım kayınbabamlar gelecek ev falan bi temizlik yapmam lazımm hoşş gidince geene yapılacak dünya işi bitmiyoo
beni bi müddet izinli yazarsanız sevinirimm öpüldünüzz
benimki kolunu altına alıp üzerinden kendini itip sürünüyor yerde komando gibi
seninki ne kadarlıktı?
5 ay bitti canim benimki gidemiyor daha cabaliyorda emekleme pozisyonunda ama vakti var daha yabrumun hafif nezlesi vardi bugüne biraz daha artmis ondan herhalde uyumadi kuzucum
Geçmiş olsun cnm benimki 7.5 aylık anca sürünmeyi öğrendi ama kaşla göz arasında her yere gidiyor emeklemeden farkı yok yani5 ay bitti canim benimki gidemiyor daha cabaliyorda emekleme pozisyonunda ama vakti var daha yabrumun hafif nezlesi vardi bugüne biraz daha artmis ondan herhalde uyumadi kuzucum
Zeynepçiğim b12 değerlerin normalse uykusuzluk,yorgunlukta dalgınlık yapıyor canım...
Dikkat et , ayrıca özledik seni...
selamun aleykum
günaydın canlarım
dunku facıyadan sonra ben yıne toparlanmaya çalışıyorum
YENAM geçmiş olsun canım maalesef ben yedın de yedım senıngıbı hıç rahatsızlanmadımda benım benım kalın ve ruhsuz bünyem hıç etkılenmedı yedıklerımden oldukçada yüzsüz ustelık daha hala ıstıyor :18:bugun telafı edebılırım ınsallah
Asucum geçmış olsun dış çok onemlı
Zeynep hoşgeldın canım hayırdır kafanı bıseyemı takıyosunda bukadar dalgınsın dıkkat et canım kendıne
kızlar bende su elma sırkesıne başlamak ıstıyorum ama sadece sabahmı içicez yoksa akşamlarıda ıçılıyormu :26:
birazdan çarşıya gıdıcem salon perden yırtıldı maalesef oraya tul bakıcam sonra gorusuruz öptüm hepınızı
İnşallah kayinpederinin güzel sonuçlanır kontrolleri yenacim ...selamün aleyküm.....
hayırlısı ile inşaallah eşimgilin hastanede işleride günü birlik biter, ama bence ertesi güne de sarkıcak galiba, hayırlısı bakalım.
benim adım sayar 1 haftalık kayıt tutuyor.. 1 aylık değil Dr bana 1 ayı sen not al da gel dedi kuzum... Yarın gitmem lazim benimde..evet nöbetteydim cnm dün çıktım nöbetten işlerim vardı pazarda yaptım 12buçukta döndüm eve
kızımla oynadım uyudum uyandım yemek yaptım kızla uğraş evi toparla gece 12de anca girebildim
ondada geçmişi okumadan uyuyakaldım
dr bana hafızasına kaydediyor 1 ay sonra kontrole gel bakalım dedi
cok gecmis olsun yavrusuma.... Tez zamanda iyileşir inşallah..5 ay bitti canim benimki gidemiyor daha cabaliyorda emekleme pozisyonunda ama vakti var daha yabrumun hafif nezlesi vardi bugüne biraz daha artmis ondan herhalde uyumadi kuzucum
Walla ben senin resmine bayıldım... Biraz zayiflasan fıstık gibi olursun bence... Olsun yarın hem rejim hem yürüyüş yaparsın.bende bugun hiç yürümedim.simdi leslie yapıcam inşallah uyuya kalmazsam :). Öpüyorum cok ii geceler...İyi akşamlar
Ben bugün ne yürüyüş ne diyet yapamadım ben artık kilo veremeyeceğim herhalde bu iştahla((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?