Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar bengeldım
perdeyı beyendım sukur adam birazdan olçu almaya gelicek 1 haftaya dıkerım dedı umarım güzel olur
yenacım umarım toparlaya bılırım yarında mısafırımvar offff of

kolaygelsın canım

sağol canım.
perdende hayırlı olsun, güle güle kullan emi:)

Bugün kì menümü yazayım sabah kalkınca 1 meyveli süt 1 ceviz 4 kuru kayısı sabah 2 dilim tam tahıllı ekmek 2 dilim kasar 2 dilim beyaz peynir zeytin domates salata arada 5 badem öglen 1 kase corba taz fasulye 1 dilim tam tahıllı ekmek yogurt ara 1 elma 1 kase yogurt ara 2 galeta 1 bardak ayran aksam 6 yemek kasigi gevrek süt 1 yemek kaşığı yaban mersini ... su simdiden 1.5 oldu bugün 3 litre olur sanirim

slm kızlarr bu aralar az biraz yoğunum sanırım kayınbabamlar gelecek ev falan bi temizlik yapmam lazımm hoşş gidince geene yapılacak dünya işi bitmiyoo

beni bi müddet izinli yazarsanız sevinirimm öpüldünüzz

Son düzenleme:
Gün kızlar uykusuzum bugün kizim gece 5.30 ta zorla uyudu uyumicak oynicakmis bide dönmeye basladi emekleme calismasi yapiyo gunduz de cok uyumuyormus mahvoldum bu gece sabah 7 de uyandim 1.5 saat uykuyla duruyorum

benimki kolunu altına alıp üzerinden kendini itip sürünüyor yerde komando gibi
seninki ne kadarlıktı?

mrb kızlar anca gelebildim geç kalkınca iş güç ev işi asla bitmiyo çayımı aldım oturdum ...azsonra kalkar akşam yemeğini hazırlarım oğluşum uyurken yapim ben saten saat 5 ten sonra bişey yemiyorum anca olur 5..bugünki menümse ben biraz zayıf gidiyorum sizler negüzel kuru yemişler falan ben sevmiyorum evde bir sandık ceviz fındık falan var ama canım istemiyo..evet menüm: sabah 10.30 bir dilim kepek ekmeğiyle peynir attım azıma sırf yemiş olayım diye 12 30: da oluşum gene haşlanmış yumurta peynir 5 zeytin ve marul salatası yedik şimdide form çayımı içiyorum akşamada saat 5de bir tabak ıspanak ve yoğurt yicem ekmek yok..abide unutmada akşamki pastadan bir çatal attım azıma nefsimi körlemiş oldum..sabah aç karnına tartıldım 89.500 çıktım bu ahfta inşallah eksi 1 görcem:)

tabi bak tibet işine. tibetin gençlik şifresi deyor büsürü büsürü işe yarıyormuş zaten ilk hafta çok kolay sonrasındada devam edip edemeyeceğine karar verirsin

kolay gelsin canım yaa misafir zor

güle güle kulan perdelerini misafirinde varmış kolay gelsin:)

harika menüler harikaa gerçekden yoğurt kürünüde yaparsan bize etkilerini bildirirsin :)

seninki ne kadarlıktı?

5 ay bitti canim benimki gidemiyor daha cabaliyorda emekleme pozisyonunda ama vakti var daha yabrumun hafif nezlesi vardi bugüne biraz daha artmis ondan herhalde uyumadi kuzucum

kolay gelsin bahar geldii evlere bir bahar temizliği şart da bizim evde ne zaman başlar bilmem:26:

arayı fazla açma ama uğra aradaa yaptığın işleri anlatırsın belki benide gaza getirirsin

seninki ne kadarlıktı?

5 ay bitti canim benimki gidemiyor daha cabaliyorda emekleme pozisyonunda ama vakti var daha yabrumun hafif nezlesi vardi bugüne biraz daha artmis ondan herhalde uyumadi kuzucum

bebikler bebikler ne güzel yaaa en sevilmeklik çağlarıı bu günlerinin kıymetini bilin anneleri zaman o kadar çabuk geçiyorkii ...

Geçmiş olsun cnm benimki 7.5 aylık anca sürünmeyi öğrendi ama kaşla göz arasında her yere gidiyor emeklemeden farkı yok yani

Kizlar merhaba nasilsiniz hepiniz gecmisi okuyamiyabilirim internet olan bir yerdeyimde size selam veriyim dedim firsat olursa gecmisede bakarim
Ben yazligin bahcesinde calisiyorum cim falan ekiyoruz agac buduyoruz ...keyifler yerinde ii geldi bu tatil tum aileye ve bana
İns. Kiloda vermisimdir cok kacamak yapiorum ama sabahdan hava kararana kdr ayakdayim
Beni cagiriolar kendinize iyi bakin yakinda gorusuruz

Son düzenleme:
bugün topic ne kadar durgun böyle fırsat buldukça girdim ama kimsecikler yok

İyi akşamlar
Ben bugün ne yürüyüş ne diyet yapamadım ben artık kilo veremeyeceğim herhalde bu iştahla((

Selamün aleykümm...

nasılsınız...ben idare ediyorum kuzular pek bi mızmız..büyük kızım pek bi duygusal bu ara sürekli ağlıyo hep onla ilgileneyim istiyo...yenanın oğluşu aklıma geldi onun bu hallerini gördükçe...küçüğümde tam bir fırlama...bu sıra çokkk yoruyolar benii..kollarımda çok fena oldu yarın bi aile hekimine gidicem...cildiyeler dolu ayın 25 inden önce boş yer bulamadım...dün bugün biraz toparladım gibiydi bugün kızlarr anne mafiş istiyoz diye ağlayıp durdular bende yaptım yapınca yedimde bi güzel...mafiş ne diye sorarsanız bildiğimiz krep ama bizde mafiş derler...akşamı hafif geçirdim inşallah geçen haftaki kilomu görürüm en azından...

Zeynepçiğim b12 değerlerin normalse uykusuzluk,yorgunlukta dalgınlık yapıyor canım...
Dikkat et , ayrıca özledik seni...

bende sizi özledim yenacım...haklı olabilirsin bu sıra uykularımda çok düzensiz...tam küçüğümün uykuları düzeliyo diyorum ya bi yere gidiyoz ya birileri geliyo tepetaklak oluyoruz..oyüzden bende uyu uyan modunda geçiriyorum gecelerii...

Ve aleyküm selam ablacım..yok özellikle canımı sıkan bi durum yok ama çok koşturmaca geçiyo bu aralar...çocuklar mızmız...ilgi istiyolar hep iş yaptırmıyolar herşeye yetişmeye çalışmak yordu galiba....

İnşallah kayinpederinin güzel sonuçlanır kontrolleri yenacim ...
benim adım sayar 1 haftalık kayıt tutuyor.. 1 aylık değil Dr bana 1 ayı sen not al da gel dedi kuzum... Yarın gitmem lazim benimde..

cok gecmis olsun yavrusuma.... Tez zamanda iyileşir inşallah..
İyi akşamlar
Ben bugün ne yürüyüş ne diyet yapamadım ben artık kilo veremeyeceğim herhalde bu iştahla((
Walla ben senin resmine bayıldım... Biraz zayiflasan fıstık gibi olursun bence... Olsun yarın hem rejim hem yürüyüş yaparsın.bende bugun hiç yürümedim.simdi leslie yapıcam inşallah uyuya kalmazsam :). Öpüyorum cok ii geceler...

günaydın bayanlar
kızımı uyutabilirsem inşallah kahvaltı yapcam

harika menüler harikaa gerçekden yoğurt kürünüde yaparsan bize etkilerini bildirirsin :)[/QUOTE]

Yapicam kürüde bugün uyuyakalmisim yarına inşallah

bebikler bebikler ne güzel yaaa en sevilmeklik çağlarıı bu günlerinin kıymetini bilin anneleri zaman o kadar çabuk geçiyorkii ...[/QUOTE]

Evet canim dün dogmus gibi küçücüktü simdi 5 aylik oldu ise başlayınca daha cok özlüyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…