Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkese günaydın
Gönlünüzce bir gun olur inşallah... Yarın kilo bildirim gunü bugun dikkatli olmak lazım ... Hatırlatayım dedim...
Herkese sevgiler ..

Hayırlı günler
Birazdan hazırlanıp çıkmam lazım arkadaşın kayınpederinin ölüm yıldönümüymüş beni de çağırdı
Dönüşte yürürüm inşallah en azından :)

Selam kızlar topik durgunlasti bakıyorum da bugün ku menümü yazayim kalkinca 1 süt 1 ceviZ 4 gün kurusu kahvaltı 1 simit 2 dilim peynir ara 5 badem öğlen 1 çorba q dilim tam tahıllı ekmek karniyarik yogurt ara 1 porsiyon meyve ara 1 bardak süt 5-6 tane biskuvi aksam yemegi 1 yumurta 1 dilim ekmek domates salatalık beyaz peynir 3 itre su

Selamün aleyküm..

bir yorucu gün daha geçirdikten sonra anca oturdum ama işler hala bitmedi...günlerdir yemeği baya kısmışım galibaa gene çok bişey yemediğim halde bayaa şiş hissediyorum kendimi...sabah doktora gittim..giydiğin bişey alerji yapmış dedi ben dedim uzun zamandır evire çevire aynı şeyleri giyiyorum neden şimdi...bilmiyorum dedi...deterjan falanda dokunmuş olabilir dedi marka değiştiysen...ki değişmiştim hakkaten...neyse bi krem verdi bi şampuan verdi..(aynı yaralardan saç diplerimdede var)ama mutlaka cildiyeyede git dedi...ayın 22 sine randevu alabildim oda çok ters bi yerde inşallah bi sıkıntı olmazda gidebilirim...pazartesi tekrar gidip tahlil vericem...kan alma işi 10 da bitiyomuş ben biraz geciktiğim için veremedim bugün...

buralarda pek tenha nedenki acepp...:44:

artık kimse bizi sevmiymii...

çok tatlı uyku bastırdıı...eşimde gelmedi daha...küçük kızda bütün gün durdu yarım saat önce uyudu...gece sabah edicez heralde...

hey millet gelin artık yavaştan yalnız başıma canım sıkılmaya başladıı...

esselamun aleykum
mısafırlerım yenı gıttı ve ben bugunude hüsranla kapattım GOKÇECIM benı ızınlı yazarsan sevınırım canım gerçı yarın yıne hatırlatırım tartının uzerıne çıkmak şöyle dursun yoresınden geçmek istemiyorum boyleolunca kendıme sınır oluyorum umarım toparlarım :2:

canım geçmişolsun gorun mutlaka ıhmal etme demek cıldin hassasmış:26:

canım geçmişolsun gorun mutlaka ıhmal etme demek cıldin hassasmış:26:

Ve aleyküm selam...sağol ablacım...sende çok üzülme toparlarsın kısa zamanda inşallah...misafir olunca ne kadar dikkat etsende olmuyo en azından ben beceremiyorum diyet yapmayı...oyüzden madem misafirlerini uğurladın yarın yeniden bismillah der ve başlarsınn...

Herkese iyi akşamlar
Canim. Cok gecmis olsun .ben bu ozel hastaneleri o yüzden seviyorum.isler çabuk yürüyor.ama onlarda guvenemiyorsun.popodaki çıban icin bile Mr isteyebiliyor
Bende bu sabah kan ve idrar verirdim.kontrol amaçlı .senede bir alışkanlık oldu baktirmazsam huzursuzlaniyorum.kolesterol dusuk çıktı :) bu az yagli yiyorum demek sanirim. İdrarda birtakım maddeler çıkmış. İnternette aradım , hep mesaine tümörlerinden bahsediyordu ... Deli oldum.. İnisulun direncine de baktircaktim .haftaya çıkacakmış.hepsini birden Dr a gösteririm demiştim.eve geldim okudukça odum koptu... Neyse sonra öğrendim idrar yolu enfeksiyonunda bu durum olabiliyormuş...

Aleyküm selam..
Çok geçmiş olsun canım, umarım en kısa sürede iyilesirsin. Tahlilleride mutlaka yaptir ihmal etme..

Selam Sibel'cım
Tahlillerinin sonuçları iyi çıkar inşallah.. huzursuzlanma canım içini ferah tut. Doktora gosterincede haberdar et bizi..

Aleyküm selam Hayriye'cim
Canını sıkma yeterki hemen telafi etmek için vakit kaybetme yeter..

Selam Sibel'cım
Tahlillerinin sonuçları iyi çıkar inşallah.. huzursuzlanma canım içini ferah tut. Doktora gosterincede haberdar et bizi..

Sağol burcucum arayıp sordum ailemde sağlıkçılar var sagolsunlar. Onlar idrar yolu enfeksiyonudur dediler :) haftaya inisulun direnci icin alınan kan sonuclaninca birlikte gösteririm artık. Tesekkur ederim.

slm kızlar bugün kızımla yürüdük baya
1 saat yürüdük sonra hastaneye kızların yanına gittik biraz sohbet ettik sonra kızımı yedirdim
oradan çıktık 40 dk daha yürüdük eve geldik oohhhh mis gibi temiz hava aldı kızım
bugün çok huysuzdu ha bire olur olmadık ağladı durdu kıyamam ben ona
inşallah yarın 100 gr da olsa eksilerde olurum bütün hafta 91.5-92.5 gidip geldim

sağol canım...evet işler çabuk yürüyo ama ordada adım attığına para ödüyon altından kalkılmıyo...

sanada geçmiş olsun canım inşaallah sonuçların iyi çıkar...

Aleyküm selam..
Çok geçmiş olsun canım, umarım en kısa sürede iyilesirsin. Tahlilleride mutlaka yaptir ihmal etme..

sağol canım...

iyi geceleer tatlışlaar

geçmiş olsun canım sen yinede cildiye tarihin geldiğinde ihmal etmee. birde şimdiki çamaşır makinalarına deli oluyorum su tasarrufu, su tasarrufu diyorlar durulamada bile sanki makine tükürüp duruluyor tabii kıyafetlerde deterjan kalıntıları kalıyor . ben makine durulamaya geçince çekmeceden su ilave ediyorum yoksa çamaşır iyi yıkanmamış ,durulanmamış gibi geliyooor...

sıkma canını önümüzdeki hafta daha iyi olucak eminim! bende mağlesef misafirlerde dengemi kaybediyorum sen geçen hafta içi birkaç liste yazmıştın çokda iyiydii yarın o listelere yine başla olurmu hem bende örnek alıyorum...

geçmiş olsuun bende özel hastanelerden hiç haz etmem birçok gereksiz tahlil yapıldığını bilirim yaniii bu durum insanın sinirlerini bozuyor gerçek den tahlil sonuçların düşündüğün kadar kötü çıkmıycak gibiii. inş. diyelim:)

ohh iyi yapmışsınız...senin bebiş nekadarlıktı hasibecim...

İyi akşamlar
Zeynepcim geçmiş olsun canım
Sibelcim sen de aklına kötü şeyler getirme önemli bişey çıkmaz inşallah
Ben dediğim gibi dönüşte yürüdüm ama hala diyet işine adapte olamadım malesef çıkmadık candan umut kesilmez ne yapayım
Yarın evde olacağım bakalım bişey çıkmazsa Cumartesi akşam düğün var arkadaşın oğlunun güya zayıflayacaktım düğüne kadar
Düğün de yemekli olacakmış :)Sibel sen bilirsin herhalde Keçiören'de halilibrahim sofrasında

Herkese günaydın
Gönlünüzce bir gun olur inşallah... Yarın kilo bildirim gunü bugun dikkatli olmak lazım ... Hatırlatayım dedim...
Herkese sevgiler ..

unutmak ne mümküün canını yediğim perşembe akşamı korkusu:18: mesela ben bu akşam yemek yerine kahvaltı hazırladım ama korkudan çayla birlikde 2,3 çatal sucuklu yumurtayla bir parça peynir yiyebildiim bir sihirli değnek çıksada yarın tartılarımıza dokunsaa yüzümüz gülerdii :)))))

Hayırlı günler
Birazdan hazırlanıp çıkmam lazım arkadaşın kayınpederinin ölüm yıldönümüymüş beni de çağırdı
Dönüşte yürürüm inşallah en azından :)

naptın canım yürüyebildin miii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…