- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
ohh iyi yapmışsınız...senin bebiş nekadarlıktı hasibecim...
slm kızlar bugün kızımla yürüdük baya
1 saat yürüdük sonra hastaneye kızların yanına gittik biraz sohbet ettik sonra kızımı yedirdim
oradan çıktık 40 dk daha yürüdük eve geldik oohhhh mis gibi temiz hava aldı kızım
bugün çok huysuzdu ha bire olur olmadık ağladı durdu kıyamam ben ona
inşallah yarın 100 gr da olsa eksilerde olurum bütün hafta 91.5-92.5 gidip geldim
İyi akşamlar
Zeynepcim geçmiş olsun canım
Sibelcim sen de aklına kötü şeyler getirme önemli bişey çıkmaz inşallah
Ben dediğim gibi dönüşte yürüdüm ama hala diyet işine adapte olamadım malesef çıkmadık candan umut kesilmez ne yapayım
Yarın evde olacağım bakalım bişey çıkmazsa Cumartesi akşam düğün var arkadaşın oğlunun güya zayıflayacaktım düğüne kadar
Düğün de yemekli olacakmış :)Sibel sen bilirsin herhalde Keçiören'de halilibrahim sofrasında
bir keresinde böbrek ağrısı var diyehaftasonu acil ultrason çektirdik.dr a sorduk ama icime sinmemisti .baska bir Dr a daha soralım dedik. Ozel hastaneye gittik.dr yine ultrason istedi . Ben 2 gun önce çektirdim.bir degisiklik yok bende dedim ama adam yok biz yinede ultrasonu tekrarlayalım dedi.iyi geceleer tatlışlaar
geçmiş olsun canım sen yinede cildiye tarihin geldiğinde ihmal etmee. birde şimdiki çamaşır makinalarına deli oluyorum su tasarrufu, su tasarrufu diyorlar durulamada bile sanki makine tükürüp duruluyor tabii kıyafetlerde deterjan kalıntıları kalıyor . ben makine durulamaya geçince çekmeceden su ilave ediyorum yoksa çamaşır iyi yıkanmamış ,durulanmamış gibi geliyooor...
sıkma canını önümüzdeki hafta daha iyi olucak eminim! bende mağlesef misafirlerde dengemi kaybediyorum sen geçen hafta içi birkaç liste yazmıştın çokda iyiydii yarın o listelere yine başla olurmu hem bende örnek alıyorum...
geçmiş olsuun bende özel hastanelerden hiç haz etmem birçok gereksiz tahlil yapıldığını bilirim yaniii bu durum insanın sinirlerini bozuyor gerçek den tahlil sonuçların düşündüğün kadar kötü çıkmıycak gibiii. inş. diyelim:)
evet canim kesinlikle haklisin. Ama bazn mecbur kalıyor insan .birkeresinde oğlanı unv hast.acile götürdük ateş nedeniyle .. 4 saate yakın kapida bekledik almadılar.sonra orda beklerken cocuğun ateşi düştü sabah oldu eve donduk bizde :)sağol canım...evet işler çabuk yürüyo ama ordada adım attığına para ödüyon altından kalkılmıyo...
sanada geçmiş olsun canım inşaallah sonuçların iyi çıkar...
sağol canım...
7.5 aylık ablacım
ne güzel anne kız gezmelere gitmişsiniz:) huzursuzluğu diş çıkarmaya başlamasından olabilir mi?
yarın benimde eksi çıkmam çok zor gibiii hafta içi yediklerimi düşününce :26:
aynen bendeki durum çıkmadık candan ümit kesilmez meselesii geçen hafta beslenme konusu kötüü gitti ama 2 gündür iyi gidiyor gibii yarın tartıda istediğim rakamı göremesem bilee sanki bende bir ışık var. kilo verebileceğime dair
Asuummm Sağol zaten şüphelendim idrar yolu enfeksiyonundan ama insan okudukça korkuyor.enfeksiyonda da çıkarmış o degerler tümörlerde de .enfeksiyon a sevineceğim aklıma gelmezdi :) Mevlüt mü vardı bugun?İyi akşamlar
Ben dediğim gibi dönüşte yürüdüm ama hala diyet işine adapte olamadım malesef çıkmadık candan umut kesilmez ne yapayım
Yarın evde olacağım bakalım bişey çıkmazsa Cumartesi akşam düğün var arkadaşın oğlunun güya zayıflayacaktım düğüne kadar
Düğün de yemekli olacakmış :)Sibel sen bilirsin herhalde Keçiören'de halilibrahim sofrasında
güzel fikir değnek :) keske Pazartesi bildirimde bulunsak . Bu sayede haftasonu cok kaçamak yapmayız . Yada bosverip Dahada yerizunutmak ne mümküün canını yediğim perşembe akşamı korkusu:18: mesela ben bu akşam yemek yerine kahvaltı hazırladım ama korkudan çayla birlikde 2,3 çatal sucuklu yumurtayla bir parça peynir yiyebildiim bir sihirli değnek çıksada yarın tartılarımıza dokunsaa yüzümüz gülerdii :)))))
naptın canım yürüyebildin miii
bir keresinde böbrek ağrısı var diyehaftasonu acil ultrason çektirdik.dr a sorduk ama icime sinmemisti .baska bir Dr a daha soralım dedik. Ozel hastaneye gittik.dr yine ultrason istedi . Ben 2 gun önce çektirdim.bir degisiklik yok bende dedim ama adam yok biz yinede ultrasonu tekrarlayalım dedi.
Cok sinirlenmistik . Vaz geçtim adama daha nasıl güveneyim. Evet bazı ozel durumlarda takip icin tekrarlanabilir belki işlem ama resmen doktorun gözlerinde $$$ dolar işareti gördüm
evet canim kesinlikle haklisin. Ama bazn mecbur kalıyor insan .birkeresinde oğlanı unv hast.acile götürdük ateş nedeniyle .. 4 saate yakın kapida bekledik almadılar.sonra orda beklerken cocuğun ateşi düştü sabah oldu eve donduk bizde :)
İyi akşamlar
Kur'an okundu canım artık Mevlüt pek okutulmuyorAsuummm Sağol zaten şüphelendim idrar yolu enfeksiyonundan ama insan okudukça korkuyor.enfeksiyonda da çıkarmış o degerler tümörlerde de .enfeksiyon a sevineceğim aklıma gelmezdi :) Mevlüt mü vardı bugun?
güzel fikir değnek :) keske Pazartesi bildirimde bulunsak . Bu sayede haftasonu cok kaçamak yapmayız . Yada bosverip Dahada yeriz
sağol ablacım...en azından tekrar yürüyüşlere başladın ablacım hiç yoktan iyidir..bende istiyom ama evde bişey yapamıyom tembellik basıyo...kendimi bi dışarı atabilsem yürücem ama vakit yok....
ay aynı olayı bende çok yaşadımgeçen senelerde...çok şükür bu sene kuzular hiç hastalanmadılar..kontrol dışında hiç gitmedik doktora...
tabiki bazen mecburi durumlar olabiliyo...geçen ay günlerce ağrı çektim ama dayanabiliyodum sonra bir pazar günü karşıya kuzene(süt kardeşim olur aynı zamanda) gitmiştik orda bir anda bir sancı kıvranıyorum oturamıyorum ağrı kesici falan fayda etmedi apar topar eve yakın diye özele gittik..170 lira ödedik böbrek taşı düşürdüğümü öğrendik zaten okadar para ödeyince ağrımda geçtii...ama tabi 15 dakikada filim kan tahlili ve idrar tahlili sonuçlarıyla beraber halloldu herşey...yarım saatte serum sürdü..toplasan bi saat etmez eve döndük...o bakımdan iyi oluyo beklemeden halloluyo herşey....
Kur'an okundu canım artık Mevlüt pek okutulmuyor
Internette herşeyin en kötüsü yazılıyor hep nedense
Şükür en azından yürüyorum biraz da dikkat edebilsem ama o da olacak inşallah
Senin iki çocukla yürümen zor canım ya.bırakcak birini buldunmu kaçırma fırsatı
Canim ya gecmis olsun .. Allah düşürmesin hastanelere.. Eksikliğini de hissettirmesin.
Kur'an okundu canım artık Mevlüt pek okutulmuyor
Internette herşeyin en kötüsü yazılıyor hep nedense
Şükür en azından yürüyorum biraz da dikkat edebilsem ama o da olacak inşallah
Senin iki çocukla yürümen zor canım ya.bırakcak birini buldunmu kaçırma fırsatı
Canim Allah kabul etsin dualarınızı ....Daha sohbet seklinde ama arada Kur'an okunduğu için sanirim Mevlüt denmiyor.
bir keresinde böbrek ağrısı var diyehaftasonu acil ultrason çektirdik.dr a sorduk ama icime sinmemisti .baska bir Dr a daha soralım dedik. Ozel hastaneye gittik.dr yine ultrason istedi . Ben 2 gun önce çektirdim.bir degisiklik yok bende dedim ama adam yok biz yinede ultrasonu tekrarlayalım dedi.
Cok sinirlenmistik . Vaz geçtim adama daha nasıl güveneyim. Evet bazı ozel durumlarda takip icin tekrarlanabilir belki işlem ama resmen doktorun gözlerinde $$$ dolar işareti gördüm
evet canim kesinlikle haklisin. Ama bazn mecbur kalıyor insan .birkeresinde oğlanı unv hast.acile götürdük ateş nedeniyle .. 4 saate yakın kapida bekledik almadılar.sonra orda beklerken cocuğun ateşi düştü sabah oldu eve donduk bizde :)
evet cnm diş çıkaracak ve sanki birkaç tane birden gelecek gibi
Evet canim ya iyi ki teyit etmisler ..bende cok hastanelere düştüm malesef...ne biliyim ben devlet hastanesine daha çok güveniyoruum o kadar çok olay yaşadım kii hangi birini anlatayım. keşkee sadece hastane para kazansın diye tahlil yazıp dursalar daha fenalarını yapıyorlar bence bir keresinde kızımı çocuk dr. götürmüştüm daha kapıdan içeri girerken dr. kan tahlili yazdıı yaa bi dur içeri geçelim şikayetimizi anlatalım dimiii yok meğer adam her gelen hastasına ilaa kan tahlili yazıyor muş. daha neler var nelerarkadaşımın çocuğu parmağını incitmiş çocuk bir hafta parmağını doğrultamamış kadın cağız çalışıyor diye vakiten tasarruf olsun diyee özele götürüyor tabiii dr. tendomu kopmuş amelyat edip bağlamamız lazım diyor amelyatı yapıcak olan dr. plastik cerahi olunca arkadaşım acaba bu amelyatı yapıcak dr. ortopedi dr. olması gerekmez mi diye düşünerek bana sordu bende plastik cerrahide tendom dikiyorda arkadaşım bir dr. lafıyla amelyat olunur mu hemen dedim. el cerrahisi uzmanları var birde çocuğu oraya göster dedim çocuğu el cerahisii uzmanına gösterdik dr.ne dese beğenirsiniz tendomu sağlam sadece barmağını incitmiş dedii yani tehlikeyi görebiliyor musun sağlam elli kesicekler dikecekler belkide tendomu kopuk du diktik biz diyecekler ...... neyse ucuz kurtulduk yani ne diyelim Allah iyi insanlarla karşılaştırsın ....
inci gibii dişleriniz olucak ama biraz zorluk çekiceksiniz gibiii:)
Herkese iyi akşamlar
Canim. Cok gecmis olsun .ben bu ozel hastaneleri o yüzden seviyorum.isler çabuk yürüyor.ama onlarda guvenemiyorsun.popodaki çıban icin bile Mr isteyebiliyor
Bende bu sabah kan ve idrar verirdim.kontrol amaçlı .senede bir alışkanlık oldu baktirmazsam huzursuzlaniyorum.kolesterol dusuk çıktı :) bu az yagli yiyorum demek sanirim. İdrarda birtakım maddeler çıkmış. İnternette aradım , hep mesaine tümörlerinden bahsediyordu ... Deli oldum.. İnisulun direncine de baktircaktim .haftaya çıkacakmış.hepsini birden Dr a gösteririm demiştim.eve geldim okudukça odum koptu... Neyse sonra öğrendim idrar yolu enfeksiyonunda bu durum olabiliyormuş...
slm kızlar bugün kızımla yürüdük baya
1 saat yürüdük sonra hastaneye kızların yanına gittik biraz sohbet ettik sonra kızımı yedirdim
oradan çıktık 40 dk daha yürüdük eve geldik oohhhh mis gibi temiz hava aldı kızım
bugün çok huysuzdu ha bire olur olmadık ağladı durdu kıyamam ben ona
inşallah yarın 100 gr da olsa eksilerde olurum bütün hafta 91.5-92.5 gidip geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?