kendi kendimle cok sinirliyim.cok az yememe ragmen bugun artilardayim.neden artida oldugumu biliyorum.dun makarna yedim kendimi hala sis hissediyorum.
neyse kilo bildirmi : 95.2
bu hafta yı +200 le kapatmısım yaa
kilo bildirimi 94.200
günaydın kızlar
dünde soylemıstım bugun tartılmıycam 2 gundur fena abarttımGÖKÇECİM benı ızınlı yazarsan sevınırım
bugüne bomba gıbı başladım ama sabah 45 dkyurudum ayçakayanın 1 günlük telafı dıyetı var bugun onu yapıp kaldığım yerden sıkı bır sekılde devam edıcem dun 5 sene once olan kıyafetlerım oldu çok mutlu oldumbırazda olsa motıve ettı benı ah su boşa harcadığım zamanlar olmasa belkı çok daha ınce olurdum sımdı neyse geçmıse mazı deyıp bu hafta kararlı bır şekılde geliyorum
ay lütfen bıtsın artık su ıkılem ben zayıf olmak ıstıyoeum hepımızolalım ınşallah
Hayırlı cumalar
Benim kilom aynı Gökçecim
Hayriyeciğim,
Bence kilonu bildir ve sonucu gör belki senin için caydırıcı bir durum olur...
Çünkü haftada iki kere kaçamak yaparak hata ettin biliyorsun bunu kaçarak değil de yüzleşerek üstesinden gelebilirsin...
Yağlar senden korksun sen onlardan değil..
Özetle arkasında dur yediklerinin..
Seni öpeyro ve tartıya çıkmanı bekleyro)
bak nursena misafiri gelecek diye çok yediği açığa çıkmasın diye izinli olmak istiyor onun gibimi olucan..
hayırlı cumalar asucum acelenmi var.?
korkuyorummmmmmm:18::18::18::18:
hayriyeciğim Allah aşkına detoks metoks yapma..bizler 60 kilo değiliz ki bir günde telafi edelim..
Normal beslen,hep normal beslen olmadı akşam çok erken ve hafif ye...
ayırca tebrik ederim kıyafetlerin için darısı bana...
Korkma,yanındayım ve elini tutuyorum. hatta saçını okşuyorum)
Hayriyecim bugün bol su iç ve hafif beslen artıların büyük kısmı gidecektir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?