Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın, hayırlı cumalar...

benim kilom da sabit .geciken regl neyse ki dün akşam geldi.. üstüne günlerdir yaşanan wc sorunu..Şahane ödemlerim var..
Yinede iyi diyorum teknik arıza epey büyük çünkü

elifçiğim bu hafta öndesin beni geçtin...Haftaya fena geleceğim o yüzden istersen sen de sıkı çalış

Kilo... 99,7
spor...80 dk.

Son düzenleme:
Sözenciğim,geçmiş olsun...Netten okuduklarınla değerlendirme lütfen bende aynısnı yapıp kendimi kahrediyorum bu gibi durumlarda...
Basit bir enfeksiyondur emin ol...yüreğini ferah tut.

kendi kendimle cok sinirliyim.cok az yememe ragmen bugun artilardayim.neden artida oldugumu biliyorum.dun makarna yedim kendimi hala sis hissediyorum.
neyse kilo bildirmi : 95.2

kendi kendimle cok sinirliyim.cok az yememe ragmen bugun artilardayim.neden artida oldugumu biliyorum.dun makarna yedim kendimi hala sis hissediyorum.
neyse kilo bildirmi : 95.2

MAkarna epey ödem yapıyor..bir iki güne atarsın şişliği kilon eksiye düşer...

bu hafta yı +200 le kapatmısım yaa
kilo bildirimi 94.200

nafiyeciğim neden artısın..? regl döneminmi.?

Neye karar verdin ,liste paylaşmıyorsun kafana göremi takılıyosun.?

Hayriyeciğim,

Bence kilonu bildir ve sonucu gör belki senin için caydırıcı bir durum olur...
Çünkü haftada iki kere kaçamak yaparak hata ettin biliyorsun bunu kaçarak değil de yüzleşerek üstesinden gelebilirsin...
Yağlar senden korksun sen onlardan değil..
Özetle arkasında dur yediklerinin..

Seni öpeyro ve tartıya çıkmanı bekleyro )

bak nursena misafiri gelecek diye çok yediği açığa çıkmasın diye izinli olmak istiyor onun gibimi olucan..

günaydın kızlar
dünde soylemıstım bugun tartılmıycam 2 gundur fena abarttım GÖKÇECİM benı ızınlı yazarsan sevınırım
bugüne bomba gıbı başladım ama sabah 45 dkyurudum ayçakayanın 1 günlük telafı dıyetı var bugun onu yapıp kaldığım yerden sıkı bır sekılde devam edıcem dun 5 sene once olan kıyafetlerım oldu çok mutlu oldum bırazda olsa motıve ettı benı ah su boşa harcadığım zamanlar olmasa belkı çok daha ınce olurdum sımdı neyse geçmıse mazı deyıp bu hafta kararlı bır şekılde geliyorum

ay lütfen bıtsın artık su ıkılem ben zayıf olmak ıstıyoeum hepımızolalım ınşallah

hayriyeciğim Allah aşkına detoks metoks yapma..bizler 60 kilo değiliz ki bir günde telafi edelim..
Normal beslen,hep normal beslen olmadı akşam çok erken ve hafif ye...

ayırca tebrik ederim kıyafetlerin için darısı bana...

korkuyorummmmmmm:18::18::18::18:

canımn detoks degıl sadece karbonıtrat yok oda 2 gundur yeterince depoladın zaten teşekkür ederım inşallah hepımızın uzerınden düşer butun kıyafetlerı

slm kızlar günaydın
bol gel gitli bir haftadan sonra çok şükür eksiyi gördüm
kilom:91.1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…