Sağol canim ilk etki heyecan yaptırdı :) rahatım simdi ..Sozencim gecmis olsun hemen kötüsünü getirme aklına idrar yolu enfeksiyonudur bol bol su ic wc ye git en güzel ilacın o
niluferiiimm bu net nasıl ısı ya. Derya deniz... İnsanin aklını alıyor :) Allah'tan sonra tel.konusunca rahatladım.Sözenciğim,geçmiş olsun...Netten okuduklarınla değerlendirme lütfen bende aynısnı yapıp kendimi kahrediyorum bu gibi durumlarda...
Basit bir enfeksiyondur emin ol...yüreğini ferah tut.
canim benimde gecen hafta öyleydi + 600 dü ama moralini bozma sakın bu hafta tartıya cok iyi yansıdı :)bu hafta yı +200 le kapatmısım yaa
kilo bildirimi 94.200
canim bağırsaklar doludur sadece üzülme ...kendi kendimle cok sinirliyim.cok az yememe ragmen bugun artilardayim.neden artida oldugumu biliyorum.dun makarna yedim kendimi hala sis hissediyorum.
neyse kilo bildirmi : 95.2
eski kıyafetlerin icine girmek ne güzel bir duygusun... Tebrikler canim..günaydın kızlar
dünde soylemıstım bugun tartılmıycam 2 gundur fena abarttımGÖKÇECİM benı ızınlı yazarsan sevınırım
bugüne bomba gıbı başladım ama sabah 45 dkyurudum ayçakayanın 1 günlük telafı dıyetı var bugun onu yapıp kaldığım yerden sıkı bır sekılde devam edıcem dun 5 sene once olan kıyafetlerım oldu çok mutlu oldumbırazda olsa motıve ettı benı ah su boşa harcadığım zamanlar olmasa belkı çok daha ınce olurdum sımdı neyse geçmıse mazı deyıp bu hafta kararlı bır şekılde geliyorum
ay lütfen bıtsın artık su ıkılem ben zayıf olmak ıstıyoeum hepımızolalım ınşallah
canim üzülme bugun ki programını uygula mutlaka .mesele bağırsakların dolu olmasıdır bence ..Imdaaaaaat131.4
canim o halde ne diyelim eksiler daim olsun :) bu arada cimcime nasıl oldu inci gibi dişleri olur inşallah..slm kızlar günaydın
bol gel gitli bir haftadan sonra çok şükür eksiyi gördüm
kilom:91.1
Herkese günaydın.. Gönlünüzce bir cuma olur inşallah...
Sağol canim ilk etki heyecan yaptırdı :) rahatım simdi ..
niluferiiimm bu net nasıl ısı ya. Derya deniz... İnsanin aklını alıyor :) Allah'tan sonra tel.konusunca rahatladım.
canim benimde gecen hafta öyleydi + 600 dü ama moralini bozma sakın bu hafta tartıya cok iyi yansıdı :)
canim bağırsaklar doludur sadece üzülme ...
eski kıyafetlerin icine girmek ne güzel bir duygusun... Tebrikler canim..
canim üzülme bugun ki programını uygula mutlaka .mesele bağırsakların dolu olmasıdır bence ..
canim o halde ne diyelim eksiler daim olsun :) bu arada cimcime nasıl oldu inci gibi dişleri olur inşallah..
Canim ablam bir jel den bahsetti ama ben kullanmadım.mumkun olduğunca ilac turu seylervvermemeyi tercih ederim cunki.bir bak istersen .birde oyuncak gibi bisi vardı buz dolabinda tutuyordum .eline verdigimde kemiriyordu.ama cok ise yaradı denilemez.gecmisler olsun kuzum...yarım saat oldu uyutalı :) gece uykusunda ağadı baya pışpışladım sakinlemedi ayağıma aldım salladım 15 dk tekrar daldı uykuya (zaten bu sürede hep gözleri kapalı uyku halindeydi) karnı toktu 1 saat önce yedirmiştim dişlerden ötürü sanırım.
nafiyeciğim neden artısın..? regl döneminmi.?
Neye karar verdin ,liste paylaşmıyorsun kafana göremi takılıyosun.?
yok canım yaa üzülmüyorum nedeni regl olamamama bağlıyorum zaten çünkü yediklerim baya azaldı en azından düzenlide olsa artık haftada 500-1000gr arası gidiyor önceki denemelerime göre bunada şükürcanim benimde gecen hafta öyleydi + 600 dü ama moralini bozma sakın bu hafta tartıya cok iyi yansıdı :)
canim bağırsaklar doludur sadece üzülme ...
..
Canim ablam bir jel den bahsetti ama ben kullanmadım.mumkun olduğunca ilac turu seylervvermemeyi tercih ederim cunki.bir bak istersen .birde oyuncak gibi bisi vardı buz dolabinda tutuyordum .eline verdigimde kemiriyordu.ama cok ise yaradı denilemez.gecmisler olsun kuzum...
bende diş için jel olduğunu duymuştum ama senin gibi düşünüyorum çok gerekmedikçe ilaç kullanmak istemiyorum. o diş kaşıyıcısından bendede var ama onun yüzüne bakan yok
selamün aleyküm.....
misafirlerimi bu sabah 11gibi uğurladım.
eşimin babaneside geldi, çünkü doktora o da gitti.
allah korusun kötü şeylerden hepimizi hep.
babanenin kalp durumu ve kan değerleri aynıymış ileri yada geri değişen yokmuş, kpninde kolestrolü baya yüksekmiş onun dışında başka bi sıkıntısı yokmuş şükür ki 2kere anjiyo oldu tıkalı damarın açılması için geçmişte.
baya yorucu bir 2gündü benim için ama olsun olacak hayatın doğal getirisi bunlar:)belki kilomada bi etki etmiştir:) ama baya yoruldum, özellikle bu sabah kahvaltı koymaya kalkmak için çok zor ayıktım kendi içimde:))) ama ayıktım şükürki:))))
nasıl olsa misafir var diye düşünerekte çok abartmadım yeme konusunda bu sefer, eskiden misafir olduğunda ipin ucunu salıveriyordum ama bu sefer ipler elimdeydi.
bu hafta kilom pek iç açıcı değil ama en azından üçlü rakamlarda değil şükür.
kilo bildirimi
99kg
jel pekte bi işe yaramıyo bende dayanamayıp almıştım ama eh işte çokk kısa bir süre mızmızlığı azalıyodu sonra gene aynı..benimler o kaşıyıcıları hiç
kullanmadılar yamyamlar ahşa koltuk kenarlarını sehpaları ve terlikleri kemiriyolardıı..aslında taze soğan yada sarımsağın beyaz kısmını vermek lazım
ellerine hem ağrı kesici hemde antibiyotik özelliği olduğu için iyi geliyomuşş...ben bir iki kere verdim ama koparıp koparıp atıyodu vermedim
sonralarıı...peşine dolaşıp yerden çiğnenmiş soğan toplamak bi süre sonra zor geldi...
bazı arkadaşlarımda pırasa ver diyor ne bileyim ben koparırda boğazına kaçırır diye korkuyorum
Kizlar merhaba nasilsiniz hepiniz gecmisi okuyamiyabilirim internet olan bir yerdeyimde size selam veriyim dedim firsat olursa gecmisede bakarim
Ben yazligin bahcesinde calisiyorum cim falan ekiyoruz agac buduyoruz ...keyifler yerinde ii geldi bu tatil tum aileye ve bana
İns. Kiloda vermisimdir cok kacamak yapiorum ama sabahdan hava kararana kdr ayakdayim
Beni cagiriolar kendinize iyi bakin yakinda gorusuruz
Selamün aleyküm..
bir yorucu gün daha geçirdikten sonra anca oturdum ama işler hala bitmedi...günlerdir yemeği baya kısmışım galibaa gene çok bişey yemediğim halde bayaa şiş hissediyorum kendimi...sabah doktora gittim..giydiğin bişey alerji yapmış dedi ben dedim uzun zamandır evire çevire aynı şeyleri giyiyorum neden şimdi...bilmiyorum dedi...deterjan falanda dokunmuş olabilir dedi marka değiştiysen...ki değişmiştim hakkaten...neyse bi krem verdi bi şampuan verdi..(aynı yaralardan saç diplerimdede var)ama mutlaka cildiyeyede git dedi...ayın 22 sine randevu alabildim oda çok ters bi yerde inşallah bi sıkıntı olmazda gidebilirim...pazartesi tekrar gidip tahlil vericem...kan alma işi 10 da bitiyomuş ben biraz geciktiğim için veremedim bugün...
buralarda pek tenha nedenki acepp...:44:
artık kimse bizi sevmiymii...
çok tatlı uyku bastırdıı...eşimde gelmedi daha...küçük kızda bütün gün durdu yarım saat önce uyudu...gece sabah edicez heralde...
hey millet gelin artık yavaştan yalnız başıma canım sıkılmaya başladıı...
Herkese iyi akşamlar
Canim. Cok gecmis olsun .ben bu ozel hastaneleri o yüzden seviyorum.isler çabuk yürüyor.ama onlarda guvenemiyorsun.popodaki çıban icin bile Mr isteyebiliyor
Bende bu sabah kan ve idrar verirdim.kontrol amaçlı .senede bir alışkanlık oldu baktirmazsam huzursuzlaniyorum.kolesterol dusuk çıktı :) bu az yagli yiyorum demek sanirim. İdrarda birtakım maddeler çıkmış. İnternette aradım , hep mesaine tümörlerinden bahsediyordu ... Deli oldum.. İnisulun direncine de baktircaktim .haftaya çıkacakmış.hepsini birden Dr a gösteririm demiştim.eve geldim okudukça odum koptu... Neyse sonra öğrendim idrar yolu enfeksiyonunda bu durum olabiliyormuş...
Imdaaaaaat131.4
Günaydın, hayırlı cumalar...
benim kilom da sabit .geciken regl neyse ki dün akşam geldi.. üstüne günlerdir yaşanan wc sorunu..Şahane ödemlerim var..
Yinede iyi diyorum teknik arıza epey büyük çünkü
elifçiğim bu hafta öndesin beni geçtin...Haftaya fena geleceğim o yüzden istersen sen de sıkı çalış
Kilo... 99,7
spor...80 dk.
Oglusumun babası cumaya götürdü :) orda tesbihlerle oynuyormuş bazen
Ve aleyküm selam canım...k.pederine geçmiş olsun...kaçamak yapmadığın içinde afferim sana...artık misafir faslınıda atlattığına göre daha düzenli beslenebilirsin...toparlanma zamanı hepimiz için..yaz geliyo bişeycik kalmadıı....
ya bu arada benim doğum günüde geliyo ama bende hedefine ulaşamayanlar listesinde olucam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?