Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkese günaydın.. Gönlünüzce bir cuma olur inşallah...
Sozencim gecmis olsun hemen kötüsünü getirme aklına idrar yolu enfeksiyonudur bol bol su ic wc ye git en güzel ilacın o
Sağol canim ilk etki heyecan yaptırdı :) rahatım simdi ..
Sözenciğim,geçmiş olsun...Netten okuduklarınla değerlendirme lütfen bende aynısnı yapıp kendimi kahrediyorum bu gibi durumlarda...
Basit bir enfeksiyondur emin ol...yüreğini ferah tut.
niluferiiimm bu net nasıl ısı ya. Derya deniz... İnsanin aklını alıyor :) Allah'tan sonra tel.konusunca rahatladım.

bu hafta yı +200 le kapatmısım yaa
kilo bildirimi 94.200
canim benimde gecen hafta öyleydi + 600 dü ama moralini bozma sakın bu hafta tartıya cok iyi yansıdı :)
kendi kendimle cok sinirliyim.cok az yememe ragmen bugun artilardayim.neden artida oldugumu biliyorum.dun makarna yedim kendimi hala sis hissediyorum.
neyse kilo bildirmi : 95.2
canim bağırsaklar doludur sadece üzülme ...

eski kıyafetlerin icine girmek ne güzel bir duygusun... Tebrikler canim..

Imdaaaaaat 131.4
canim üzülme bugun ki programını uygula mutlaka .mesele bağırsakların dolu olmasıdır bence ..

slm kızlar günaydın
bol gel gitli bir haftadan sonra çok şükür eksiyi gördüm
kilom:91.1
canim o halde ne diyelim eksiler daim olsun :) bu arada cimcime nasıl oldu inci gibi dişleri olur inşallah..

Kilo bildirimi yapayım..
Kilom 92.1
Spor 320 dakika
Meyracim gokcecim Şimdiden ellerinize saglık..

Bu arada esra epeydir yok.ikizler iyidir umarim..

Son düzenleme:

yarım saat oldu uyutalı :) gece uykusunda ağadı baya pışpışladım sakinlemedi ayağıma aldım salladım 15 dk tekrar daldı uykuya (zaten bu sürede hep gözleri kapalı uyku halindeydi) karnı toktu 1 saat önce yedirmiştim dişlerden ötürü sanırım.

Canim ablam bir jel den bahsetti ama ben kullanmadım.mumkun olduğunca ilac turu seylervvermemeyi tercih ederim cunki.bir bak istersen .birde oyuncak gibi bisi vardı buz dolabinda tutuyordum .eline verdigimde kemiriyordu.ama cok ise yaradı denilemez.gecmisler olsun kuzum...

nafiyeciğim neden artısın..? regl döneminmi.?

Neye karar verdin ,liste paylaşmıyorsun kafana göremi takılıyosun.?

canım benm 2 ayı gecti adet görmüyorum onunda şişkinliği var o yüzdende artıdayım..

kuzum pazartesi diyetisyene baslıyorum kafama göre birini buldum sonra daha düzenli paylaşım yapıcam inşalah..
şimdi genelde kahvaltılarımı paylaşıyorum evde net olmadıgından sabahları geldiğimde bi önceki gübünkini paylaşıcam..
yani şimdilik kafama göre takılıyorum diyeyim

canim benimde gecen hafta öyleydi + 600 dü ama moralini bozma sakın bu hafta tartıya cok iyi yansıdı :)
canim bağırsaklar doludur sadece üzülme ...
..
yok canım yaa üzülmüyorum nedeni regl olamamama bağlıyorum zaten çünkü yediklerim baya azaldı en azından düzenlide olsa artık haftada 500-1000gr arası gidiyor önceki denemelerime göre bunada şükür

kizlar sagolun ins bagirsaklarim doludur sadece.
bugun simdiye kadar hicbir sey yemedim sadece su iciyorum cunku middem hala doludur, hissediyorum.

Ben fizik tedaviye kaçıyorum... Oradan sonra 1 saat yürüyeceğim inşallah...
Oglusumun babası cumaya götürdü :) orda tesbihlerle oynuyormuş bazen
Görüşürüz kendinize iyi bakın...

bende diş için jel olduğunu duymuştum ama senin gibi düşünüyorum çok gerekmedikçe ilaç kullanmak istemiyorum. o diş kaşıyıcısından bendede var ama onun yüzüne bakan yok

selamün aleyküm.....

misafirlerimi bu sabah 11gibi uğurladım.
eşimin babaneside geldi, çünkü doktora o da gitti.
allah korusun kötü şeylerden hepimizi hep.
babanenin kalp durumu ve kan değerleri aynıymış ileri yada geri değişen yokmuş, kpninde kolestrolü baya yüksekmiş onun dışında başka bi sıkıntısı yokmuş şükür ki 2kere anjiyo oldu tıkalı damarın açılması için geçmişte.
baya yorucu bir 2gündü benim için ama olsun olacak hayatın doğal getirisi bunlar:) belki kilomada bi etki etmiştir:) ama baya yoruldum, özellikle bu sabah kahvaltı koymaya kalkmak için çok zor ayıktım kendi içimde:))) ama ayıktım şükürki:))))
nasıl olsa misafir var diye düşünerekte çok abartmadım yeme konusunda bu sefer, eskiden misafir olduğunda ipin ucunu salıveriyordum ama bu sefer ipler elimdeydi.
bu hafta kilom pek iç açıcı değil ama en azından üçlü rakamlarda değil şükür.

kilo bildirimi
99kg

bende diş için jel olduğunu duymuştum ama senin gibi düşünüyorum çok gerekmedikçe ilaç kullanmak istemiyorum. o diş kaşıyıcısından bendede var ama onun yüzüne bakan yok

jel pekte bi işe yaramıyo bende dayanamayıp almıştım ama eh işte çokk kısa bir süre mızmızlığı azalıyodu sonra gene aynı..benimler o kaşıyıcıları hiç

kullanmadılar yamyamlar ahşa koltuk kenarlarını sehpaları ve terlikleri kemiriyolardıı..aslında taze soğan yada sarımsağın beyaz kısmını vermek lazım

ellerine hem ağrı kesici hemde antibiyotik özelliği olduğu için iyi geliyomuşş...ben bir iki kere verdim ama koparıp koparıp atıyodu vermedim

sonralarıı...peşine dolaşıp yerden çiğnenmiş soğan toplamak bi süre sonra zor geldi...

Ve aleyküm selam canım...k.pederine geçmiş olsun...kaçamak yapmadığın içinde afferim sana...artık misafir faslınıda atlattığına göre daha düzenli beslenebilirsin...toparlanma zamanı hepimiz için..yaz geliyo bişeycik kalmadıı....

ya bu arada benim doğum günüde geliyo ama bende hedefine ulaşamayanlar listesinde olucam...

bazı arkadaşlarımda pırasa ver diyor ne bileyim ben koparırda boğazına kaçırır diye korkuyorum

çalışmak iyi gelmiş demek size:) kimi insana çalışmak çok iyi gelir ya.
hadi görüşürüz, kolay gelsin, öptüm

geçmiş olsun canım.

sanada geçmiş olsun canım.
aman nete bende bakmıyorum artık tahlil gibi durumlarda, çünkü yoktan yere aşırı moral bozuyor, bende yaşadım böyle senin gibi nedensiz korkular net sayesinde geçmişte.

ve aleyküm selam canım....
çok hoş paylaşımın, teşekkürler.

Imdaaaaaat 131.4

canım üzülme, verirsin, verilir....
ayça.kayanın 5333kitabının şuan yarısındayım, çok hoş bir kitap canım aynı tahmin ettiğim gibi.
şimdi kitabında diyorki, hedeflerinizi küçük koyun ve o hedefe ulaşmak için çaba sarfedin diyor.
aslında bana da mantıklı geldi bu dediği.
belki bende hedefimi 2kiloya 3kiloya düşürebilirim taa 30kgdan.....
sanada bu bir fikir olur belki diye söylemek istedim bu öğrendiğimi:)
yılmak yok, yola devam canım....
bu hayatta bir nevi mücadele için varız aslında.....

Hak şerleri hayreyler
Zannetme ki gayreyler
Ârif onu seyreyler
Mevlâ görelim neyler
Neylerse güzel eyler

Sen hakk’a tevekkül kıl
Tefviz et ve rahat bul
Sabreyle ve razı ol
Mevlâ görelim neyler
Neylerse güzel eyler
erzurumlu ibrahim hakkı hazretleri
ne güzel yazmış ne güzel..... yüreğimi titretti... allah bin kere razı olsun ondan inşaallah.

Hadi bakalım ablam ilk kim 98 i görecek beeeeen tabi ki )

Selamlar , hayırlı cumalar..

Sporum: 280dk yürüyüş+120dk pilates+ 30dk aletlerle spor= toplam 430dk

Ama kilom 92.3 çok kötü sadece -400 gr
Halbuki Pazar günü 91.7 görmüştüm ama regl oldum umarım onun ödem ve şişkinligidir bu

Oglusumun babası cumaya götürdü :) orda tesbihlerle oynuyormuş bazen

ne güzel:)))
maşaallah

sağol canım, inşaallah:)
hatta hep birlikte inşaallah:)
belkide ulaşırsın daha doğum günü hedefine de canımcım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…