Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

apartman oturmasına gidicem bugün, kalkıp hazırlanıyım ben ancak olur.
listeyi akşama yaparım inşaallah, görüşürüz.

Hayirli cumalar cancagizlarim gelemiyorum araniza kusira bakmayin cocuklar ayaklandi hic durmugolar daha iyide olamadilar malesef off buyuk kizim triplerde beni sevmiyosun diye omrumu yiyo resmek kendime koca gunde 10 dakikami ayiramiyorum gece uyku yok gunduz durmak yok ne zaman durulcak hayatim bilmiyorum neyse kilomu soyleyeyim: 88.8 spor yok ( surekli hareket halindeyim ama spordan sayilmiyo malesef )

senin işin gerçekden zor. özledik seni bebikler, kızın, sen iyi olunda herşeyin başı sağlık iyi haberlerini her zaman bekliyoruuz....

HAYIRLI CUMALARRR

misafirlerim var yatılı haafta sonu gidicekler; buraya maalesef vakit ayıramadımm yazamadım
Gökçecim beni izinli yazarsan sevinirim,Sporum zaten yok koşturmacalar sayılmıyor.
nasıl gidicek bu kg ler bilmiyorum kist ile ilgili ilaç kullanıyorum ve şiştimde şiştim (( bende durumlar pek iç açıcı değil Allah ıslah etsin beni

kendinize iyi bakın ben görüntü kalabalığı yapıyorum

yok canım kusura bakmam ama özledim seni:)
bu da gelir, bu da geçer üzülme canım benim......
kolay gelsin canım, kendine iyi bak, görüşürüz.

estağfirullah ablacım.
geçmiş olsun, kolay gelsin.

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]elifce1453[/TD]
[TD]120 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blueeyes[/TD]
[TD]300 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YENA[/TD]
[TD]80 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HasibeG[/TD]
[TD]240 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]y.o.l.c.u[/TD]
[TD]80 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sozen[/TD]
[TD]320 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu1983[/TD]
[TD]430 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]74FRIDA[/TD]
[TD]240 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Haftanın spor birincisi ........ burcu1983
Haftanın spor ikincisi ......... Sozen
Haftanın spor üçüncüsü...... blueeyes:124::124:

O ne demek hemşerim seni görmek güzel
Koşturmalarında kolaylıklar dilerim tedavi de olumlu sonuç versin de şişler gider nasılsa
Kolay gelsin canim
cocuklarla ugrasiyorum bende

Kolay gelsin canım çocuklarla uğraşmak zor valla

Aminnnn canim valla madden de bitik durumdayiz nasil olacak bilmiyorum ikiz cok zormus gercekten

rızıktan yana endişe etme canım, rabbim herkesin rızkını gönderiyor.
birisi bi gün demişti ki bana; hangi bebek doğmuşta çıplak kalmış bugüne kadar demişti, çok manidar bi söz bence bu.
ama kolay değil tabi ikiz çocuk ve 3çocuk madden ve manen, rabbim yar ve yardımcınız olsun inşaallah canım, her cefanın birde sefası vardır ama inşaallah bence:)
allah sabredenlerle beraberdir.....

Ellerine saglik meracim

spor yapanlari da tebrik ediyorum

Meyra seni allah cikardi karsima sen ne olumlu ne kadar huzur veren bir insansin oyle arasam cagirsam bulamazdim senin gibi hakki ve hakikati bilen bir dost allah razi olsun canimmm

elimizde olan son bilezigi de dun bozdurduk bakalim bundan sonra rabbim ne gunler gosterecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…