Meyra seni allah cikardi karsima sen ne olumlu ne kadar huzur veren bir insansin oyle arasam cagirsam bulamazdim senin gibi hakki ve hakikati bilen bir dost allah razi olsun canimmm
elimizde olan son bilezigi de dun bozdurduk bakalim bundan sonra rabbim ne gunler gosterecek
estağfirullah canım yaaa:)
canım benim işim varda eşim gelmeden halledeyim, gezmeyede gidince yapamadım işlerimi, ben müsade alsam olurmu?:)
sonra yine devam ederiz...
kocaman öpüyorum, görüşürüz canım
Kolay gelsin canim
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]elifce1453[/TD]
[TD]120 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blueeyes[/TD]
[TD]300 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YENA[/TD]
[TD]80 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HasibeG[/TD]
[TD]240 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]y.o.l.c.u[/TD]
[TD]80 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sozen[/TD]
[TD]320 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu1983[/TD]
[TD]430 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]74FRIDA[/TD]
[TD]240 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Haftanın spor birincisi ........ burcu1983
Haftanın spor ikincisi ......... Sozen
Haftanın spor üçüncüsü...... blueeyes:124::124:
canim bu gun sana 10 kere yazmaya niyet ettim,hep bir engel çıktı,biri geldi, hat koptu ,şarj bile bitti birinde esim bişeyler istedi tableti aldı kısmet olmadı yazmak... :)selamün aleyküm.....
misafirlerimi bu sabah 11gibi uğurladım.
eşimin babaneside geldi, çünkü doktora o da gitti.
allah korusun kötü şeylerden hepimizi hep.
babanenin kalp durumu ve kan değerleri aynıymış ileri yada geri değişen yokmuş, kpninde kolestrolü baya yüksekmiş onun dışında başka bi sıkıntısı yokmuş şükür ki 2kere anjiyo oldu tıkalı damarın açılması için geçmişte.
baya yorucu bir 2gündü benim için ama olsun olacak hayatın doğal getirisi bunlar:)belki kilomada bi etki etmiştir:) ama baya yoruldum, özellikle bu sabah kahvaltı koymaya kalkmak için çok zor ayıktım kendi içimde:))) ama ayıktım şükürki:))))
nasıl olsa misafir var diye düşünerekte çok abartmadım yeme konusunda bu sefer, eskiden misafir olduğunda ipin ucunu salıveriyordum ama bu sefer ipler elimdeydi.
bu hafta kilom pek iç açıcı değil ama en azından üçlü rakamlarda değil şükür.
kilo bildirimi
99kg
Canim bir arkadas havuç veriyordu kemiriyordu. Ben bir iki denedim ama korkarım cok.bazı arkadaşlarımda pırasa ver diyor ne bileyim ben koparırda boğazına kaçırır diye korkuyorum
Aminnnn canim valla madden de bitik durumdayiz nasil olacak bilmiyorum ikiz cok zormus gercekten
[TR]
[TD]elifce1453[/TD]
[TD]120 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blueeyes[/TD]
[TD]300 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YENA[/TD]
[TD]80 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HasibeG[/TD]
[TD]240 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]y.o.l.c.u[/TD]
[TD]80 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sozen[/TD]
[TD]320 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu1983[/TD]
[TD]430 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]74FRIDA[/TD]
[TD]240 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Selem kızlar
Öğlenden sonra yürüyüp eve geldim büyük bir salata yaptım kendime yanına da iki yumurta hasladim ...
Yedim ve midem şişti .. Patliycam zannettim,salatayı cok mu abarttim anlamadım.midem küçüldü bellimde... Uyuya kalmışım kac saat.. Yeni kalktım.
canim bu gun sana 10 kere yazmaya niyet ettim,hep bir engel çıktı,biri geldi, hat koptu ,şarj bile bitti birinde esim bişeyler istedi tableti aldı kısmet olmadı yazmak... :)
İyi çıkmalarına sevindim kpeder in sonuclarının .. Misafir güzeldir ama gidince sana kalan ev de güzeldir
Canim bir arkadas havuç veriyordu kemiriyordu. Ben bir iki denedim ama korkarım cok.
Canim Allah yardımcınız olsun . İnsanız hayatımızın çeşitli zamanlarında farklı farklı sinaniyoruz ...Allah evlatlarına saglık sıhhat versin. Ne mutlu sana genc yasta 3 evlat sahibi olmuşun.imreniyorum senin gibi hanımlara ..
Emin ol Rabbim büyüktur yakında rahatlarsınız inşallah..
ne güzel:)))
maşaallah
sağol canım, inşaallah:)
hatta hep birlikte inşaallah:)
belkide ulaşırsın daha doğum günü hedefine de canımcım...
HAYIRLI CUMALARRR
misafirlerim var yatılı haafta sonu gidicekler; buraya maalesef vakit ayıramadımm yazamadım
Gökçecim beni izinli yazarsan sevinirim,Sporum zaten yok koşturmacalar sayılmıyor.
nasıl gidicek bu kg ler bilmiyorum kist ile ilgili ilaç kullanıyorum ve şiştimde şiştim(( bende durumlar pek iç açıcı değil Allah ıslah etsin beni
kendinize iyi bakın ben görüntü kalabalığı yapıyorum
[TR]
[TD]elifce1453[/TD]
[TD]120 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blueeyes[/TD]
[TD]300 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YENA[/TD]
[TD]80 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HasibeG[/TD]
[TD]240 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]y.o.l.c.u[/TD]
[TD]80 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sozen[/TD]
[TD]320 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu1983[/TD]
[TD]430 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]74FRIDA[/TD]
[TD]240 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kızlar ben gideyimde azıcık ütü yapayım
yatmadan girebilirsem görüşürüz
bazı arkadaşlarımda pırasa ver diyor ne bileyim ben koparırda boğazına kaçırır diye korkuyorum
Gökçe cim ellerine saglık sen nerdesin .gecen hafta TC deyim cocuk bakıyorum dedin ses çıkmadı daha .. Umari. Hersey yolundadir..HAFTANIN 1.si _________ - 2,5 kg. ________Sozen
HAFTANIN 2.si _________ - 0,6 kg_________ HasibeG:81::118:
HAFTANIN 3.sü _________ - 0,2 kg. _________ elifce1453
HAFTANIN 1.si _________ - 2,5 kg. ________Sozen
[TR]
[TD]elifce1453[/TD]
[TD]120 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blueeyes[/TD]
[TD]300 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YENA[/TD]
[TD]80 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HasibeG[/TD]
[TD]240 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]y.o.l.c.u[/TD]
[TD]80 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sozen[/TD]
[TD]320 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu1983[/TD]
[TD]430 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]74FRIDA[/TD]
[TD]240 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
canim bu gun sana 10 kere yazmaya niyet ettim,hep bir engel çıktı,biri geldi, hat koptu ,şarj bile bitti birinde esim bişeyler istedi tableti aldı kısmet olmadı yazmak... :)
İyi çıkmalarına sevindim kpeder in sonuclarının .. Misafir güzeldir ama gidince sana kalan ev de güzeldir
canım benm 2 ayı gecti adet görmüyorum onunda şişkinliği var o yüzdende artıdayım..
kuzum pazartesi diyetisyene baslıyorum kafama göre birini buldum sonra daha düzenli paylaşım yapıcam inşalah..
şimdi genelde kahvaltılarımı paylaşıyorum evde net olmadıgından sabahları geldiğimde bi önceki gübünkini paylaşıcam..
yani şimdilik kafama göre takılıyorum diyeyim
yok canım yaa üzülmüyorum nedeni regl olamamama bağlıyorum zaten çünkü yediklerim baya azaldı en azından düzenlide olsa artık haftada 500-1000gr arası gidiyor önceki denemelerime göre bunada şükür
bende diş için jel olduğunu duymuştum ama senin gibi düşünüyorum çok gerekmedikçe ilaç kullanmak istemiyorum. o diş kaşıyıcısından bendede var ama onun yüzüne bakan yok
selamün aleyküm.....
misafirlerimi bu sabah 11gibi uğurladım.
eşimin babaneside geldi, çünkü doktora o da gitti.
allah korusun kötü şeylerden hepimizi hep.
babanenin kalp durumu ve kan değerleri aynıymış ileri yada geri değişen yokmuş, kpninde kolestrolü baya yüksekmiş onun dışında başka bi sıkıntısı yokmuş şükür ki 2kere anjiyo oldu tıkalı damarın açılması için geçmişte.
baya yorucu bir 2gündü benim için ama olsun olacak hayatın doğal getirisi bunlar:)belki kilomada bi etki etmiştir:) ama baya yoruldum, özellikle bu sabah kahvaltı koymaya kalkmak için çok zor ayıktım kendi içimde:))) ama ayıktım şükürki:))))
nasıl olsa misafir var diye düşünerekte çok abartmadım yeme konusunda bu sefer, eskiden misafir olduğunda ipin ucunu salıveriyordum ama bu sefer ipler elimdeydi.
bu hafta kilom pek iç açıcı değil ama en azından üçlü rakamlarda değil şükür.
kilo bildirimi
99kg
Hadi bakalım ablam ilk kim 98 i görecekbeeeeen tabi ki )
Selamlar , hayırlı cumalar..
Sporum: 280dk yürüyüş+120dk pilates+ 30dk aletlerle spor= toplam 430dk
Ama kilom 92.3 çok kötü sadece -400 gr
Halbuki Pazar günü 91.7 görmüştüm ama regl oldum umarım onun ödem ve şişkinligidir bu
Hayirli cumalar cancagizlarim gelemiyorum araniza kusira bakmayin cocuklar ayaklandi hic durmugolar daha iyide olamadilar malesef off buyuk kizim triplerde beni sevmiyosun diye omrumu yiyo resmek kendime koca gunde 10 dakikami ayiramiyorum gece uyku yok gunduz durmak yok ne zaman durulcak hayatim bilmiyorum neyse kilomu soyleyeyim: 88.8 spor yok ( surekli hareket halindeyim ama spordan sayilmiyo malesef )
HAYIRLI CUMALARRR
misafirlerim var yatılı haafta sonu gidicekler; buraya maalesef vakit ayıramadımm yazamadım
Gökçecim beni izinli yazarsan sevinirim,Sporum zaten yok koşturmacalar sayılmıyor.
nasıl gidicek bu kg ler bilmiyorum kist ile ilgili ilaç kullanıyorum ve şiştimde şiştim(( bende durumlar pek iç açıcı değil Allah ıslah etsin beni
kendinize iyi bakın ben görüntü kalabalığı yapıyorum
[TR]
[TD]elifce1453[/TD]
[TD]120 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blueeyes[/TD]
[TD]300 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YENA[/TD]
[TD]80 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HasibeG[/TD]
[TD]240 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]y.o.l.c.u[/TD]
[TD]80 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sozen[/TD]
[TD]320 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu1983[/TD]
[TD]430 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]74FRIDA[/TD]
[TD]240 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Sağol kuzum gecen hafta regl dönemimdi + 600 dü cok üzüldüm .hatta bir iki gun uğraşıyorum neden olmuyor diye sinirlerim bozuldu misafirlerle bende yedim.bugun isvec diyeti 3. Günümü.insallah saglikli bir sekilde 13 güne tamamlarım.bu ayın sonuna doğru yığının nisanı var... Azmettim vericim biraz daha .. Bu arada spor listesi icin ellerine saglık 10 kere yazdım ama arada o kaynamış galiba :)sağol canım, ayrıca sorun değil yazamaman konusuda tatlış:)
evet aynen misafir sonrası ev savaş alanına dönüyor değilmi:)bu sefer ne hikmetse pek öyle olmadı:)
kvler torunları alıp gelince feci oluyor ev ama:)))))
ayrıca 1.olmuşsun tebrikler gülom:)))))
tebrikler kızlar, darısı da bize diyorum:)
gökçecim ellerine yüreğine sağlık balımmmm.......
inşaallah keyfin yerindedir, kocaman öpüyorum.....
İyi akşamlar
Sibelcim maşallah ne güzel kilo vermişsin sen tebrik ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?