Sağol kuzum gecen hafta regl dönemimdi + 600 dü cok üzüldüm .hatta bir iki gun uğraşıyorum neden olmuyor diye sinirlerim bozuldu misafirlerle bende yedim.bugun isvec diyeti 3. Günümü.insallah saglikli bir sekilde 13 güne tamamlarım.bu ayın sonuna doğru yığının nisanı var... Azmettim vericim biraz daha .. Bu arada spor listesi icin ellerine saglık 10 kere yazdım ama arada o kaynamış galiba :)
HAFTANIN 1.si _________ - 2,5 kg. ________Sozen
HAFTANIN 2.si _________ - 0,6 kg_________ HasibeG:81::118:
HAFTANIN 3.sü _________ - 0,2 kg. _________ elifce1453
Meyramm evet haklisin ama ben duramıyorum habire tartıliyorum. Gecen sabah tartıldim ve binanın alt katındaki bakkala gittim 2 dakikada geldim yine tartıldim. Ne bekliyordum bilmiyorum ama 100 gram fazla çıktımrica ederim canım:)
inşaallah gönlündeki kiloya da ulaşırsın tatlım en kısa sürede.
bende geçenlerde bir sağlık dergisinde okudum, çok sık tartılmamanın gerektiği yazıyordu orada, hani en düşük aralığın haftada 1kereden başlamasının ideal olduğunu yazmış, bu limitin altındaki sıklıklarda tartılmaların doğru sonuç veremeyebileceğini ve böyle sık tartılmalarda geçici olan 1ila4kilo aralığında oynamaların olabileceği yazıyordu. 1ila4kilo diyince çok şaşırmıştım okuduğumda.
ayçakayada kitabında hergün tartılın yazmış.tabi kiloyu o doktor olarak bir hastalık olarakta nitelendirmiş zaten kitabının en başında malesef
ve bir çok hastalığa davetiye çıkardığını hep yazmış.... dolayısıyla böyle demesi normal ama bence haftada 1defa ideal...
yani kendi adıma ben hergün zırt bırt tartılamam, tartıyla okadar oynayamam yani:)
Sağol canim hepbirlikte insallah...oo sibelcim maşallahhh...hasibe ve elifce sizide tebrik ediyorum hanımlarr... haftaya daha çok eksiler görmemiz dileğiyle.....
gökçecim ellerine sağlık canım...
sibel cım çokkkkk tebrık ederım 2.5 kılo supermışMeyramm evet haklisin ama ben duramıyorum habire tartıliyorum. Gecen sabah tartıldim ve binanın alt katındaki bakkala gittim 2 dakikada geldim yine tartıldim. Ne bekliyordum bilmiyorum ama 100 gram fazla çıktım
Kitap insanı Dahada motive eder iyi yapıyorsun. Bende karatay diyetini denemeye niyetim var. 10 gun sonra bakiyim.
Sağol canim hepbirlikte insallah...
Bu arada leslie 4 mile yaptım.esimede yaptırdım ama o 1 mile olmadan kaçtı :)
.. Cok yoruldum ama mutlu ve huzurluyum.cunku elimden geldiğince hareket etmeye kendimi zorluyorum. Az yiyorum.bu hafta kiloda verince... Yarın ne yaparım bilemiyorum.ama herkesin bu duyguyu yasamasını canigonulden diliyorum. Siz olmasaydınız bu diyet maceram da başarısızlıkla sonuçlanacaktı.iyiki varsınız.. Sizleri seviyorum
gokçecım ellerınesağlık ozledık canım kılo veren hatunlar kutarım hep eksı gorun inşalllahHAFTANIN 1.si _________ - 2,5 kg. ________Sozen
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]elifce1453[/TD]
[TD]120 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blueeyes[/TD]
[TD]300 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YENA[/TD]
[TD]80 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HasibeG[/TD]
[TD]240 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]y.o.l.c.u[/TD]
[TD]80 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sozen[/TD]
[TD]320 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu1983[/TD]
[TD]430 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]74FRIDA[/TD]
[TD]240 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Haftanın spor birincisi ........ burcu1983
Haftanın spor ikincisi ......... Sozen
Haftanın spor üçüncüsü...... blueeyes:124::124:
Wawwww hayriyecim yeni araban hayırlı uğurlu olsun .... Rabbim saglikli güzel gunlerde kullanmanı nasip etsin.araba olduktan sonra ehliyet haydehayde olur.. Ehliyet İşlemleri uzun sürüyordu eskiden şimdi nasıl bilmiyorum.bence bugun git ilk is kurslarla konus.... Kesinlikle halledersin eminim...esselamun aleykum
hayırlı sabahlar güzeller
ben dunkı telafı dıyetınden sonra 129.9 çıktım çokkkkkk mutluyumen azından fazlalıklaran kurtuldum çok şukur gece çok acıktım ama dırendım yemedim dahada yemem hep boşa vakıt kaybı oluyor haftaya hedef kıyıdan koşeden 127 yı görmek inşallah bu arada eşim arabamı aldı iş ehliyete kaldı dua edınde yuzumun akıyla çıkayım su ısten çok korkuyorum mahcup olmaktan :18:
sibel cım çokkkkk tebrık ederım 2.5 kılo supermışcanım senın belın agrımıyormu 4 mılle:26:
gokçecım ellerınesağlık ozledık canım kılo veren hatunlar kutarım hep eksı gorun inşalllah
meyram ellerine sağlık sportıfler kutlarım haftaya bende aranızdayım ınşallah
Cok güzelGünaydın kızlar gökce cim ve Meyra cim listeler icin elinize sağlık spor ve diyet yapan arkadaşları tebrik ederim hic kimse ümidini kaybetmesin inanin olacakkk bu arada 2 hafta önce 44 beden pantolon aldim ama biraz bol geliyordu 42 side kapanmiyordu mecbur 44 aldim ama giymedim dün icine girmesemde 42 alicam dedim gittim degistirdim olmicagini biliyorum eve geldim bi deneyim dedim aaaa bide ne olsun icine girdim düğme kapandi okadar mutlu oldum ki o hevesle yılmadan devam demekki oluyormus insallah 40 larida görürüm
bu arada ütüyü dün rüyamda yaptımkızlar ben gideyimde azıcık ütü yapayım
yatmadan girebilirsem görüşürüz
HAFTANIN 1.si _________ - 2,5 kg. ________Sozen
cnm isveç diyetini üniversiteye giderken sporla birlikte yapmıştım çok güzel sonuçlar almıştım ama sonrasında kat kat geri aldım inşallah sende böyle olmaz bi de bu diyet sayesinde ıspanağı çok seven ben ıspanaktan tiksinmiştim 7-8 sene olmuştur yapalı daha bu sene azar azar ıspanak yemeye başladımSağol kuzum gecen hafta regl dönemimdi + 600 dü cok üzüldüm .hatta bir iki gun uğraşıyorum neden olmuyor diye sinirlerim bozuldu misafirlerle bende yedim.bugun isvec diyeti 3. Günümü.insallah saglikli bir sekilde 13 güne tamamlarım.bu ayın sonuna doğru yığının nisanı var... Azmettim vericim biraz daha .. Bu arada spor listesi icin ellerine saglık 10 kere yazdım ama arada o kaynamış galiba :)
Canim ben normaldede ispanaga sevmem ama biraz morale ihtiyacım var .8 li rakamları görmeyi cok istiyorum. Miğdem küçüldü biraz.cok açıkmiyorum .ama sonrasi cok onemli.. Ben zaten uzun bir yolun ortasında bu isvec diyetini yaptıgım icin cok dağılmam diye umuyorum.simdilik tek sorunum kabizlik :) onuda form çayı ile aşarım diye umuyorum. İnsallah ise yarar .. Sen kac kilo vermiştin o zaman?slm günaydı kızlarrrrrrrrrr
Hayriyecim yeni araban hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullan arkadaşım
bu arada ütüyü dün rüyamda yaptım
cnm ellerine sağlık kilo veren herkesi tebrik ederim 600grla 2. olacağım aklıma bile gelmezdi ne oldu size hanımlaaaaarrrrrrrrrrr hadi toparlanın artık
gökçecim inşallah o +4 hava değişimi+relg dönemi+ödem falandır
cnm isveç diyetini üniversiteye giderken sporla birlikte yapmıştım çok güzel sonuçlar almıştım ama sonrasında kat kat geri aldım inşallah sende böyle olmaz bi de bu diyet sayesinde ıspanağı çok seven ben ıspanaktan tiksinmiştim 7-8 sene olmuştur yapalı daha bu sene azar azar ıspanak yemeye başladım
Canim ben normaldede ispanaga sevmem ama biraz morale ihtiyacım var .8 li rakamları görmeyi cok istiyorum. Miğdem küçüldü biraz.cok açıkmiyorum .ama sonrasi cok onemli.. Ben zaten uzun bir yolun ortasında bu isvec diyetini yaptıgım icin cok dağılmam diye umuyorum.simdilik tek sorunum kabizlik :) onuda form çayı ile aşarım diye umuyorum. İnsallah ise yarar .. Sen kac kilo vermiştin o zaman?
yanlış hatırlamıyorsam 6-7 kilo vermiştim o zamanlar 78den 70e inmeye çalışıyordum
bu arada alıntılar bana mesaj olarak gelmiyor gece çıktıktan sonra sabah girdim ya hep geçmişi okurken gördüm alıntıları ama özel mesajınız yok diyor????
hayır hayır beeenn..:1
eneeee elif'e bak...200 gramla 3.olmuş.
son mesajımdan sonra çıkmıştım kızımı uyutcam diye şimdi tekrar açtım pcyi foruma girdim ama yine bildirim yok bir tek senden değil karatay topiğindede yazışıyorum oradaki bildirimlerde yok en son çizelgemi güncellemiştim onun dışında bir yere tıklayıp etmedimAaaa. Hasibemm Bende sana kackere yazdım hatta 2-3 kere donmedin.. Unutmuşsundur yada kaynamistir arada diyordum...az kalsın kapris yapcaktim sana
İyiki söyledin. Bu herkes için mi geçerli benim içinmi? Belki yanlış biryerlere tiklamisizdir ...
Meyramm evet haklisin ama ben duramıyorum habire tartıliyorum. Gecen sabah tartıldim ve binanın alt katındaki bakkala gittim 2 dakikada geldim yine tartıldim. Ne bekliyordum bilmiyorum ama 100 gram fazla çıktım
Kitap insanı Dahada motive eder iyi yapıyorsun. Bende karatay diyetini denemeye niyetim var. 10 gun sonra bakiyim.
Sağol canim hepbirlikte insallah...
Bu arada leslie 4 mile yaptım.esimede yaptırdım ama o 1 mile olmadan kaçtı :)
.. Cok yoruldum ama mutlu ve huzurluyum.cunku elimden geldiğince hareket etmeye kendimi zorluyorum. Az yiyorum.bu hafta kiloda verince... Yarın ne yaparım bilemiyorum.ama herkesin bu duyguyu yasamasını canigonulden diliyorum. Siz olmasaydınız bu diyet maceram da başarısızlıkla sonuçlanacaktı.iyiki varsınız.. Sizleri seviyorum
esselamun aleykum
hayırlı sabahlar güzeller
ben dunkı telafı dıyetınden sonra 129.9 çıktım çokkkkkk mutluyumen azından fazlalıklaran kurtuldum çok şukur gece çok acıktım ama dırendım yemedim dahada yemem hep boşa vakıt kaybı oluyor haftaya hedef kıyıdan koşeden 127 yı görmek inşallah bu arada eşim arabamı aldı iş ehliyete kaldı dua edınde yuzumun akıyla çıkayım su ısten çok korkuyorum mahcup olmaktan :18:
sibel cım çokkkkk tebrık ederım 2.5 kılo supermışcanım senın belın agrımıyormu 4 mılle:26:
gokçecım ellerınesağlık ozledık canım kılo veren hatunlar kutarım hep eksı gorun inşalllah
meyram ellerine sağlık sportıfler kutlarım haftaya bende aranızdayım ınşallah
Hayırlı mutlu hafta sonları dilerim herkese
Kahvaltımızı yaptık artık akşam da düğünde yeriz :)
Yarın öğleden sonra biraz gezelim diyoruz onun için hazırlık yapmam lazım yarın sabahtan bişey yapamam bir tanıdığın bebeğine bakacağım bikaç saat onlar büyük oğlunun okul toplantısına gideceklermiş
Hayriyecim artılarından kurtulmana çok sevindim canım araban da hayırlı olsun güzel günlerde kullanmak nasib olur inşallah
Sağol canım tam piknik değil işte biraz gezip bişeyler yeriz yer konusuna karar vermedik daha zaten öğleden sonra gideceğizay güldürdün beni canım yaaa, allahta seni güldürsün emi:)
(bakkala inmene)
arabanız hayırlı olsun canım, güle güle binin inşaallah.
ehliyette olur inşaallah, herkes nasıl öğrenip sürüyorsa sende başarırsın takma hiç bence:)
hımmm yarın pikniğe gidiyonuz yani, ne güzel:) iyi eğlenceler ablacım....
bende özledim piknikleri, gezmeyi....
Sağol canım tam piknik değil işte biraz gezip bişeyler yeriz yer konusuna karar vermedik daha zaten öğleden sonra gideceğiz
tamam ablacım:)
yinede bi değişikilik olur sizede:)
özledik gayri gezmeyi dimi kıştan bu yana:)
yaşasın yaz....
Wawwww hayriyecim yeni araban hayırlı uğurlu olsun .... Rabbim saglikli güzel gunlerde kullanmanı nasip etsin.araba olduktan sonra ehliyet haydehayde olur.. Ehliyet İşlemleri uzun sürüyordu eskiden şimdi nasıl bilmiyorum.bence bugun git ilk is kurslarla konus.... Kesinlikle halledersin eminim...
Canim o 2.5 kiloda gecen haftaki ödemin de etkisi var tabi... Hareketleri cok güçlü yapmıyorum cunki sorun yasamak istemiyorum.birde 35 günde 6 kiloya yakın gitmiş.o nedenle vücut biraz hafifledi.. Daha rahat hareket ediyorum :)
Cok güzelharikasin.
slm günaydı kızlarrrrrrrrrr
Hayriyecim yeni araban hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullan arkadaşım
bu arada ütüyü dün rüyamda yaptım
cnm ellerine sağlık kilo veren herkesi tebrik ederim 600grla 2. olacağım aklıma bile gelmezdi ne oldu size hanımlaaaaarrrrrrrrrrr hadi toparlanın artık
gökçecim inşallah o +4 hava değişimi+relg dönemi+ödem falandır
cnm isveç diyetini üniversiteye giderken sporla birlikte yapmıştım çok güzel sonuçlar almıştım ama sonrasında kat kat geri aldım inşallah sende böyle olmaz bi de bu diyet sayesinde ıspanağı çok seven ben ıspanaktan tiksinmiştim 7-8 sene olmuştur yapalı daha bu sene azar azar ıspanak yemeye başladım
Hayırlı mutlu hafta sonları dilerim herkese
Kahvaltımızı yaptık artık akşam da düğünde yeriz :)
Yarın öğleden sonra biraz gezelim diyoruz onun için hazırlık yapmam lazım yarın sabahtan bişey yapamam bir tanıdığın bebeğine bakacağım bikaç saat onlar büyük oğlunun okul toplantısına gideceklermiş
Hayriyecim artılarından kurtulmana çok sevindim canım araban da hayırlı olsun güzel günlerde kullanmak nasib olur inşallah
ay güldürdün beni canım yaaa, allahta seni güldürsün emi:)
(bakkala inmene)
arabanız hayırlı olsun canım, güle güle binin inşaallah.
ehliyette olur inşaallah, herkes nasıl öğrenip sürüyorsa sende başarırsın takma hiç bence:)
hımmm yarın pikniğe gidiyonuz yani, ne güzel:) iyi eğlenceler ablacım....
bende özledim piknikleri, gezmeyi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?