Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ne güzel motivasyon yükselmiş, araba gelmiş! 2 güzel haber arabanı kazasız belasız güle güle kulan arkadaşım araban manuel mi, otomatik mi?

pantulonu değiştirmeklee en doğru kararı vermişsin güle güle kullaan :)

benim bu mesajı yazdığım vakite senin düğünde göbek atma ihtimalin benii kıskandırdıı asucum :)))) iyi eğlenceler pazar planlarıda hazır ne güzel yarın benimde kızın toplantısı var saat 9 da evden çıkmam lazım

Merhaba kizlar nasilsiniz ewime dondum yolculuk sebebiyle migrenim tuttu yeni gozum acildi hala basim agrio gecmise hizli bir goz attim
yeni arabalar,yeni çıkan dişler...
bu hafta kimsecikler pek kilo verememis ne olcak bizim bu halimiz bilmiorum😭
ayin yarisi geldi gram veremedim pofff..
ben kacar biraz daha yatayim yarin gorusuruz

yarın sayarak zayıflamaya başlicam:)
-5333-
5tahıl
3et
3süt
3meyve
artı olarak istersemde
3yağ
3sebzem var.
çiğ sebzeler zaten serbest.
bu puanlara +1 yada -1 koymak bana kalmış bişey....
benim günüm akşam ezanı ile başladığı için, yarınki günüme başlamış durumdayım şuan:)
acıktım ımmm ne yesemki:)))):26:
meyve yerim galiba, sebze olmasada olur bi süreliğine zaten.

geçmiş olsun canım benim... yat uzan dinlen.
hoşgeldin evine bu arada:)
görüşürüz

Selamün aleykümm...

nasılsınız kızlarr...ben uzun zaman sonra bugünü güzel atlattım şimdide yeşilçayımı yudumluyorum..inşallah hep böyle devam edebilirim...

hayriye ablaa araban hayırlı olsunn....

burcucum geçmiş olsunn...

Meyramm Ben diyet yaparken değilde diyete başlarken daha cok açlık hissediyorum .. Hayırlı uğurlu olsun canim.. Bunu sporla da taclandirirsan. Süperrrrrr olur ..

Canim tebrikler benim icinde güzel bir gündü .birtek sporum yok alisveris merkezinde 1 saat yürüyebildim ancak :)
afiyet olsun cayi bende az önce ictim..

sağol canım bende seni tebrik ederim hiç yoktan iyidir o yürüyüş....ben günün yarısını yatarak geçirdim başım ağrıyodu ama yemek konusu başarılıydı...

aralık sonunda kursa yazıldım ocak başında dersler başladı ama gitmedim direksiyona gittim 12 ocakta yazılı sınav olduk (ayıptır söylemesi 98 aldım ) direksiyon sınavını da 25inde olmuştuk onuda geçtim ama martın 15inde ehliyetimi çıkarttım

slm kızlar ben geldim
arkadaşım geldi akşam yeni gittiler
onun bebeği emineden 13 gün büyük sözde ikimizinde doğum tarihi aynıydı onunki 1 hafta erken geldi benimki 1 hafta geç
onun dişi çıkmış ikincide yolda ucu görünüyor darısı başımıza inşallah
yarın annemle abim gelecek inşallah annem buradayken dişi patlarda diş buğdayında annemde yanımda olur
bu arada sozencim bildiri sorununu bir arkadaş yardımıyla hallettim mesaj kutusu dolmuş boşalttım artık bir sorun olmuyor. benim gibi yeni giren arkadaşlar varsa arada sırada boşaltsınlar gelen kutularını

haa birde kocam durduk yerde yarın kahvaltıya gidelim dedi. sasbah kahvaltıya gitcez geç olmadan döneriz zaten hem emine uyucak hem annemler gelecek yemek yapmam lazım

geçmiş olsun tatlım dinlen geçer inşallah

hayırlı olsun cnm inşallah bu sefer sekellemeden devam eder

kızlar ben yatıyorum iyi geceler
Canim halletmene sevindim :) sayende bende öğrenmiş oldum..
Güzel bı moral olur kahvaltı afiyet olsun canim..olurda kaçırırsan üzülme öğleden sonra ona göre yersin.
Birde sen biliyormusun bilmiyorum ama ben yeni öğrendim.diyet degisim listesi diye birsey var. Süper birsey.kendini ona göre ayarlayabilirsin..
Birde geç çıkan dişin ömrü daha uzun olur derler.. Dogrumudur bilmem.
İyi geceler canim..

inşaallah caım, teşekkürler:)

inşaallah canım, sende sağol:)

merhaba arkadaşlar benide aranıza alırmısınız.pazartesi tartıldığımda 98 kg'dım,cumartesi sabahı 96.600 gr'dım.daha önce bir çok çabam oldu zayıflamak için bu sefer hedefim 70 kg ve sizinle birlikte vermek istiyorum.

hg biraz kndini tanitirmisin

saol cnm bgun 3.gun daha tam gecmedi

esselamun aleykum
mutlu pazarlar canlarım
turuyusumu yapıp geldım başımda bır agrı nezamandır ağrımıyordu nazar ettım birazdan bahçeye gıdıcez hareketlı bı gun olucak

sağol canım manuel
maşallah dıreksıyon sınavından korkuyorum bende en ufacık hatanda kalıyormuşsun
hoşgeldın canım doğru yerdesın
ohhh neguzel degısıklık olur canım sanada

hadı bakalım meyram sen yaparsın ben sana güveniyorum herşey güzel olucak inşallah

Selamün aleyküm...

hoşgeldin canım....azmin daim olsun...inşallah hepberaber ulaşırız hedeflerimizee....

selamün aleyküm.....

iyi gitti bakalım bugün çok şükür sayarak zayıflamam:)
günüm akşam ezanı ile biteceği içinde günümün bitmesine az kaldı:)
her yediğimi yazmak biraz zor oluyor ama ayçakaya kitabında yediğinizi lütfen not edin diyor.....
zamanla daha da kolay hale gelir heralde yazma olayı alışkanlık kazanarak.
inşaallah devamda edebilirim bu yeni başlangıcıma da:) AMİN.
bu günki yeşilçayımı da içtim.

şuan için:
43322
4tahıl
3et
3süt
2meyve
2yağ
(başarılı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…