esselamun aleykum
hayırlı sabahlar güzeller
ben dunkı telafı dıyetınden sonra 129.9 çıktım çokkkkkk mutluyumen azından fazlalıklaran kurtuldum çok şukur gece çok acıktım ama dırendım yemedim dahada yemem hep boşa vakıt kaybı oluyor haftaya hedef kıyıdan koşeden 127 yı görmek inşallah bu arada eşim arabamı aldı iş ehliyete kaldı dua edınde yuzumun akıyla çıkayım su ısten çok korkuyorum mahcup olmaktan :18:
sibel cım çokkkkk tebrık ederım 2.5 kılo supermışcanım senın belın agrımıyormu 4 mılle:26:
gokçecım ellerınesağlık ozledık canım kılo veren hatunlar kutarım hep eksı gorun inşalllah
meyram ellerine sağlık sportıfler kutlarım haftaya bende aranızdayım ınşallah
Günaydın kızlar gökce cim ve Meyra cim listeler icin elinize sağlık spor ve diyet yapan arkadaşları tebrik ederim hic kimse ümidini kaybetmesin inanin olacakkk bu arada 2 hafta önce 44 beden pantolon aldim ama biraz bol geliyordu 42 side kapanmiyordu mecbur 44 aldim ama giymedim dün icine girmesemde 42 alicam dedim gittim degistirdim olmicagini biliyorum eve geldim bi deneyim dedim aaaa bide ne olsun icine girdim düğme kapandi okadar mutlu oldum ki o hevesle yılmadan devam demekki oluyormus insallah 40 larida görürüm
Hayırlı mutlu hafta sonları dilerim herkese
Kahvaltımızı yaptık artık akşam da düğünde yeriz :)
Yarın öğleden sonra biraz gezelim diyoruz onun için hazırlık yapmam lazım yarın sabahtan bişey yapamam bir tanıdığın bebeğine bakacağım bikaç saat onlar büyük oğlunun okul toplantısına gideceklermiş
Hayriyecim artılarından kurtulmana çok sevindim canım araban da hayırlı olsun güzel günlerde kullanmak nasib olur inşallah
Merhaba kizlar nasilsiniz ewime dondum yolculuk sebebiyle migrenim tuttu yeni gozum acildi hala basim agrio gecmise hizli bir goz attim
yeni arabalar,yeni çıkan dişler...
bu hafta kimsecikler pek kilo verememis ne olcak bizim bu halimiz bilmiorum😭
ayin yarisi geldi gram veremedim pofff..
ben kacar biraz daha yatayim yarin gorusuruz
Meyramm Ben diyet yaparken değilde diyete başlarken daha cok açlık hissediyorum .. Hayırlı uğurlu olsun canim.. Bunu sporla da taclandirirsan. Süperrrrrr olur ..yarın sayarak zayıflamaya başlicam:)
-5333-
5tahıl
3et
3süt
3meyve
artı olarak istersemde
3yağ
3sebzem var.
çiğ sebzeler zaten serbest.
bu puanlara +1 yada -1 koymak bana kalmış bişey....
benim günüm akşam ezanı ile başladığı için, yarınki günüme başlamış durumdayım şuan:)
acıktım ımmm ne yesemki:)))):26:
meyve yerim galiba, sebze olmasada olur bi süreliğine zaten.
Canim tebriklerSelamün aleykümm...
nasılsınız kızlarr...ben uzun zaman sonra bugünü güzel atlattım şimdide yeşilçayımı yudumluyorum..inşallah hep böyle devam edebilirim...
hayriye ablaa araban hayırlı olsunn....
burcucum geçmiş olsunn...
Meyramm Ben diyet yaparken değilde diyete başlarken daha cok açlık hissediyorum .. Hayırlı uğurlu olsun canim.. Bunu sporla da taclandirirsan. Süperrrrrr olur ..
Canim tebriklerbenim icinde güzel bir gündü .birtek sporum yok alisveris merkezinde 1 saat yürüyebildim ancak :)
afiyet olsun cayi bende az önce ictim..
Gel vatandaş gelll...Spora geeel...Maşallah diyorum arkadaşımnefesine sağlık
aralık sonunda kursa yazıldım ocak başında dersler başladı ama gitmedim direksiyona gittim 12 ocakta yazılı sınav olduk (ayıptır söylemesi 98 aldımsaolun kızlar araba varda o gelince sankı bendeki casaret kırıldı bı arkadaşımız ev almak ıçın satıyordu denk geldı bırazda esım benı gaza getırmeye çalışıyor sanırım HASIBE nekadar surmuştu senın ehlıyet alman
geçmiş olsun tatlım dinlen geçer inşallahMerhaba kizlar nasilsiniz ewime dondum yolculuk sebebiyle migrenim tuttu yeni gozum acildi hala basim agrio gecmise hizli bir goz attim
yeni arabalar,yeni çıkan dişler...
bu hafta kimsecikler pek kilo verememis ne olcak bizim bu halimiz bilmiorum😭
ayin yarisi geldi gram veremedim pofff..
ben kacar biraz daha yatayim yarin gorusuruz
hayırlı olsun cnm inşallah bu sefer sekellemeden devam ederyarın sayarak zayıflamaya başlicam:)
-5333-
5tahıl
3et
3süt
3meyve
artı olarak istersemde
3yağ
3sebzem var.
benim günüm akşam ezanı ile başladığı için, yarınki günüme başlamış durumdayım şuan:)
slm kızlar ben geldim
arkadaşım geldi akşam yeni gittiler
onun bebeği emineden 13 gün büyük sözde ikimizinde doğum tarihi aynıydı onunki 1 hafta erken geldi benimki 1 hafta geç
onun dişi çıkmış ikincide yolda ucu görünüyor darısı başımıza inşallah
yarın annemle abim gelecek inşallah annem buradayken dişi patlarda diş buğdayında annemde yanımda olur
bu arada sozencim bildiri sorununu bir arkadaş yardımıyla hallettim mesaj kutusu dolmuş boşalttım artık bir sorun olmuyor. benim gibi yeni giren arkadaşlar varsa arada sırada boşaltsınlar gelen kutularını
haa birde kocam durduk yerde yarın kahvaltıya gidelim dedi. sasbah kahvaltıya gitcezgeç olmadan döneriz zaten hem emine uyucak hem annemler gelecek yemek yapmam lazım
geçmiş olsun tatlım dinlen geçer inşallah
hayırlı olsun cnm inşallah bu sefer sekellemeden devam eder
Canim halletmene sevindim :) sayende bende öğrenmiş oldum..kızlar ben yatıyorum iyi geceler
Meyramm Ben diyet yaparken değilde diyete başlarken daha cok açlık hissediyorum .. Hayırlı uğurlu olsun canim.. Bunu sporla da taclandirirsan. Süperrrrrr olur ..
Canim tebriklerbenim icinde güzel bir gündü .birtek sporum yok alisveris merkezinde 1 saat yürüyebildim ancak :)
afiyet olsun cayi bende az önce ictim..
slm kızlar ben geldim
onun bebeği emineden 13 gün büyük sözde ikimizinde doğum tarihi aynıydı onunki 1 hafta erken geldi benimki 1 hafta geç
yarın annemle abim gelecek inşallah annem buradayken dişi patlarda diş buğdayında annemde yanımda olur
bu arada sozencim bildiri sorununu bir arkadaş yardımıyla hallettim mesaj kutusu dolmuş boşalttım artık bir sorun olmuyor. benim gibi yeni giren arkadaşlar varsa arada sırada boşaltsınlar gelen kutularını
haa birde kocam durduk yerde yarın kahvaltıya gidelim dedi. sasbah kahvaltıya gitcezgeç olmadan döneriz zaten hem emine uyucak hem annemler gelecek yemek yapmam lazım
merhaba arkadaşlar benide aranıza alırmısınız.pazartesi tartıldığımda 98 kg'dım,cumartesi sabahı 96.600 gr'dım.daha önce bir çok çabam oldu zayıflamak için bu sefer hedefim 70 kg ve sizinle birlikte vermek istiyorum.
slm kızlar ben geldim
sağol canım manuelne güzel motivasyon yükselmiş, araba gelmiş! 2 güzel haber arabanı kazasız belasız güle güle kulan arkadaşım araban manuel mi, otomatik mi?
pantulonu değiştirmeklee en doğru kararı vermişsin güle güle kullaan :)
benim bu mesajı yazdığım vakite senin düğünde göbek atma ihtimalin benii kıskandırdıı asucum :)))) iyi eğlenceler pazar planlarıda hazır ne güzel yarın benimde kızın toplantısı var saat 9 da evden çıkmam lazım
maşallah dıreksıyon sınavından korkuyorum bende en ufacık hatanda kalıyormuşsunaralık sonunda kursa yazıldım ocak başında dersler başladı ama gitmedim direksiyona gittim 12 ocakta yazılı sınav olduk (ayıptır söylemesi 98 aldım) direksiyon sınavını da 25inde olmuştuk onuda geçtim ama martın 15inde ehliyetimi çıkarttım
hoşgeldın canım doğru yerdesınmerhaba arkadaşlar benide aranıza alırmısınız.pazartesi tartıldığımda 98 kg'dım,cumartesi sabahı 96.600 gr'dım.daha önce bir çok çabam oldu zayıflamak için bu sefer hedefim 70 kg ve sizinle birlikte vermek istiyorum.
ohhh neguzel degısıklık olur canım sanadaslm kızlar ben geldim
yarın sayarak zayıflamaya başlicam:)
-5333-
5tahıl
3et
3süt
3meyve
artı olarak istersemde
3yağ
3sebzem var.
merhaba arkadaşlar benide aranıza alırmısınız.pazartesi tartıldığımda 98 kg'dım,cumartesi sabahı 96.600 gr'dım.daha önce bir çok çabam oldu zayıflamak için bu sefer hedefim 70 kg ve sizinle birlikte vermek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?