hadı bakalım meyram sen yaparsın ben sana güveniyorum herşey güzel olucak inşallah
evet cnm iyi oldu kahvaltı :)Canim halletmene sevindim :) sayende bende öğrenmiş oldum..
Güzel bı moral olur kahvaltı afiyet olsun canim..olurda kaçırırsan üzülme öğleden sonra ona göre yersin.
Birde sen biliyormusun bilmiyorum ama ben yeni öğrendim.diyet degisim listesi diye birsey var. Süper birsey.kendini ona göre ayarlayabilirsin..
Birde geç çıkan dişin ömrü daha uzun olur derler.. Dogrumudur bilmem.
İyi geceler canim..
bak şimdi nasıl geçiyorsaol cnm bgun 3.gun daha tam gecmedi
geçmiş olsun cnmesselamun aleykum
mutlu pazarlar canlarım
turuyusumu yapıp geldım başımda bır agrı nezamandır ağrımıyordu nazar ettım birazdan bahçeye gıdıcez hareketlı bı gun olucak
sağol canım manuel
maşallah dıreksıyon sınavından korkuyorum bende en ufacık hatanda kalıyormuşsun
hoşgeldın canım doğru yerdesın
ohhh neguzel degısıklık olur canım sanada
hadı bakalım meyram sen yaparsın ben sana güveniyorum herşey güzel olucak inşallah
slm kızlar
annemlerin gelmesine 2 saat kaldı onlar gelmeden ütülerimide bitirmem lazım
kahvaltıda kaçamak yapmadım aferin bana
geçmişe bakmaya vaktim yok alıntılarımı okudum sadece geçmişede gece bakarım artık kızım uyuduktan sonra
öptüm hepinizi görüşmek üzere
slm kızlar
geçmişe bakmaya vaktim yok alıntılarımı okudum sadece geçmişede gece bakarım artık kızım uyuduktan sonra
evet cnm iyi oldu kahvaltı :)
ben karatay yapıyorum cnm hemen hemen herşeyi yiyebildiğim için değişim yapmama gerek kalmıyor
bak şimdi nasıl geçiyor
geçmiş olsun cnm
dur sana da ilaç göndereyim geçer ağrın
sınavda kasma kendini sohbet et hocalarla birşeycikler olmaz Allah'ın izniyle
Canim hosgeldin hep birlikte vercez insallahmerhaba arkadaşlar benide aranıza alırmısınız.pazartesi tartıldığımda 98 kg'dım,cumartesi sabahı 96.600 gr'dım.daha önce bir çok çabam oldu zayıflamak için bu sefer hedefim 70 kg ve sizinle birlikte vermek istiyorum.
Canim bu diyet bitince karatay icin kitap filan mi okumaliyim sence yoksa internetten mi takip etmeliyim.sen ne oneririsn ?slm kızlar
evet cnm iyi oldu kahvaltı :)
ben karatay yapıyorum cnm hemen hemen herşeyi yiyebildiğim için değişim yapmama gerek kalmıyor
bak şimdi nasıl geçiyor
geçmiş olsun cnm
dur sana da ilaç göndereyim geçer ağrın
sınavda kasma kendini sohbet et hocalarla birşeycikler olmaz Allah'ın izniyle
gecene kadar karanlik sesiz havadar bir yerde yatmam gerekiyor bu sefer uzun surdu bu sabah 11 de duzeldim gorumcemin cocugunun gozunde problem ciktida cocuga uzuldum ondan oldu aman dikkat edin cocuklariniza Allah hepsini korusun
Canim migrenin mı tuttu ? Cok gecmis olsun..
Cocuklar Allah'a emanet canimmm.. Umarim ufakligin gözü tez zamanda iyileşir ,bişeycigi kalmaz.
Kızlar bu gun Dikmen vadisine arkadasla birlikte gittik ..3 te firlama cocukla :) etraf o adar guzeldiki yemyeşil :) ama biz yeşilliklerle ilgilenmekten cok sipalar in pesinden koşturduk durduk cok yoruldum. Eve geldikten Sonra biraz dinlenip tekrar yuruyuse ciktim.2 saate yakin yurumusum .. Donuste dolmusa bindim .Rejimime Sadık bir gun geçirdim Baskul Sabah'ta yüzüme güldü .
Sabah ki kilomu açıklıyorum. 91 kg yuuppyyy
en son 5 sene önceydi herhalde bu kiloyu gördüğüm. Bu arada isvec diyetinde 5 . Gun de bitti. İnsallah 8 li rakamlara tez zamanda ulaşırım.Pantolonlarim büyük geliyor varsın büyük gelsin almak istemiyorum yenisini ...
rabbim şifa verı canım kuzuya umarımtez zamanda iyileşir sanada geçmiş olsungecene kadar karanlik sesiz havadar bir yerde yatmam gerekiyor bu sefer uzun surdu bu sabah 11 de duzeldim gorumcemin cocugunun gozunde problem ciktida cocuga uzuldum ondan oldu aman dikkat edin cocuklariniza Allah hepsini korusun
tebrikler daha mice eksilere inşallah nekalmışkı 8 lereKızlar bu gun Dikmen vadisine arkadasla birlikte gittik ..3 te firlama cocukla :) etraf o adar guzeldiki yemyeşil :) ama biz yeşilliklerle ilgilenmekten cok sipalar in pesinden koşturduk durduk cok yoruldum. Eve geldikten Sonra biraz dinlenip tekrar yuruyuse ciktim.2 saate yakin yurumusum .. Donuste dolmusa bindim .Rejimime Sadık bir gun geçirdim Baskul Sabah'ta yüzüme güldü .
Sabah ki kilomu açıklıyorum. 91 kg yuuppyyy
en son 5 sene önceydi herhalde bu kiloyu gördüğüm. Bu arada isvec diyetinde 5 . Gun de bitti. İnsallah 8 li rakamlara tez zamanda ulaşırım.Pantolonlarim büyük geliyor varsın büyük gelsin almak istemiyorum yenisini ...
Vadi bize yürüme mesafesinde canım ama çok oldu gitmedim
Biz de bugün gölbaşına gittik sonra ODTÜ ormanında yürüdük eymir gölünü tepeden seyrettik çok güzeldi
İsveç diyeti epey iyi kilo verdiriyor demek maşallah sana gidenler gelmesin bir daha inşallah
rabbim şifa verı canım kuzuya umarımtez zamanda iyileşir sanada geçmiş olsun
tebrikler daha mice eksilere inşallah nekalmışkı 8 lere
asucum benimi arıyosun))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?