Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sabahat akkiraz - ne ağlarsın benim zülfü siyahım
bugün çok duygusalım nedense:)

Bir gülün çevresi dikendir hardır
Bülbül gül elinde ah ile zardır
Ne de olsa kışın sonu bahardır
Bu da gelir bu da geçer ağlama.....

slm kızlar
annemlerin gelmesine 2 saat kaldı onlar gelmeden ütülerimide bitirmem lazım
kahvaltıda kaçamak yapmadım aferin bana
geçmişe bakmaya vaktim yok alıntılarımı okudum sadece geçmişede gece bakarım artık kızım uyuduktan sonra
öptüm hepinizi görüşmek üzere

evet cnm iyi oldu kahvaltı :)
ben karatay yapıyorum cnm hemen hemen herşeyi yiyebildiğim için değişim yapmama gerek kalmıyor

saol cnm bgun 3.gun daha tam gecmedi
bak şimdi nasıl geçiyor

geçmiş olsun cnm
dur sana da ilaç göndereyim geçer ağrın
sınavda kasma kendini sohbet et hocalarla birşeycikler olmaz Allah'ın izniyle

kolay gelsin:)

gecene kadar karanlik sesiz havadar bir yerde yatmam gerekiyor bu sefer uzun surdu bu sabah 11 de duzeldim gorumcemin cocugunun gozunde problem ciktida cocuga uzuldum ondan oldu aman dikkat edin cocuklariniza Allah hepsini korusun

Canim hosgeldin hep birlikte vercez insallah
Canim bu diyet bitince karatay icin kitap filan mi okumaliyim sence yoksa internetten mi takip etmeliyim.sen ne oneririsn ?
Hadi gozun aydın bu arada annen geliyormuş..
Kardesimde bugun annemi alıp Kızılcahamam a götürecekti .. Orda cok güzel oteller ve kaplica sulari var... Benimde aklım onlarda kaldı.. Cunki annem simdi sıcak sulara filan girip tansiyonu çıkmasa bari .. Daha önce ilk gittiğimizde jakuziye ilk defa girdiğinde su onu hoplattikca cocuklar gibi şımarıyordu annecimmm.. Cok eğlenmiştik ...jakuzi dediysem öyle matah bir yer degildi orası iki saatlik kiralanan oda idi

gecene kadar karanlik sesiz havadar bir yerde yatmam gerekiyor bu sefer uzun surdu bu sabah 11 de duzeldim gorumcemin cocugunun gozunde problem ciktida cocuga uzuldum ondan oldu aman dikkat edin cocuklariniza Allah hepsini korusun

Canim migrenin mı tuttu ? Cok gecmis olsun..
Cocuklar Allah'a emanet canimmm.. Umarim ufakligin gözü tez zamanda iyileşir ,bişeycigi kalmaz.

Kızlar bu gun Dikmen vadisine arkadasla birlikte gittik ..3 te firlama cocukla :) etraf o adar guzeldiki yemyeşil :) ama biz yeşilliklerle ilgilenmekten cok sipalar in pesinden koşturduk durduk cok yoruldum. Eve geldikten Sonra biraz dinlenip tekrar yuruyuse ciktim.2 saate yakin yurumusum .. Donuste dolmusa bindim .Rejimime Sadık bir gun geçirdim Baskul Sabah'ta yüzüme güldü .
Sabah ki kilomu açıklıyorum. 91 kg yuuppyyy
en son 5 sene önceydi herhalde bu kiloyu gördüğüm. Bu arada isvec diyetinde 5 . Gun de bitti. İnsallah 8 li rakamlara tez zamanda ulaşırım.Pantolonlarim büyük geliyor varsın büyük gelsin almak istemiyorum yenisini ...

Vadi bize yürüme mesafesinde canım ama çok oldu gitmedim
Biz de bugün gölbaşına gittik sonra ODTÜ ormanında yürüdük eymir gölünü tepeden seyrettik çok güzeldi
İsveç diyeti epey iyi kilo verdiriyor demek maşallah sana gidenler gelmesin bir daha inşallah

rabbim şifa verı canım kuzuya umarımtez zamanda iyileşir sanada geçmiş olsun
tebrikler daha mice eksilere inşallah nekalmışkı 8 lere

Asuumm Yeşillikler cok güzeldi oralara yakın otursam hergun çıkar yürürüm.. Cok güzeldi sanirim en son fakultedeyken gitmiştim :)
Eymir golüde cok güzel iyi yapmışsınız canim.. Ama arabaya çıkarken yokuş beni ürkütmüştü dogrusu . Önünü görmüyorsun azicik kaydıysan aşağıda bulursun kendini . Ben tepede daha cok urkmustum dogrusu
Golbasina epeydir gitmedim . Gecen sene görumcem 3 arkadasinı da alıp golbasina gitmişti.cantalari arabanın arkasına koymuş herkes .. Sonra 2-3 saat sonra gelmişlerki arabanın arkasından cantalari çalinmis ,evin anahtarı ruhsat( icinde adres de var tabi ) cuzdan hepsi gitmis.ayni gun gorumcem eve glip pederide alip cikmis .sonra adamın biri ruhsatın yarisiyla evine gelmiş ertesi gun yine biri gelmis.garip garip insanlar . Karakoldakiler onların da aynı hırsızlar olduğunu söylemişler.. dikkatli olmakta fayda var...
İsvec diyeti cok zor diyorlar ama ben cok zorlanmadım.zaten diyet yapıyordum..5 günde 3 kilo gitti :)

Son düzenleme:
Bugün biz de tabiat ananın kucağına attık kendimizi
Çok güzel bir gündü kendimi çok iyi hissediyorum...
Dağ kekiği topladık eve geldikten sonra yıkadım bir güzel onları. sofra bezine serdim kurumaları için, evin her yanı kekik kokuyor mis gibi...

----

Hayriyeciğim araban hayırlı uğurlu olsun..,KAzasız belasız zayfı günler de kullan..

Sözenciğim,maşallah ne güzel kilo veriyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…