- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Bugün biz de tabiat ananın kucağına attık kendimizi
Çok güzel bir gündü kendimi çok iyi hissediyorum...
Dağ kekiği topladık eve geldikten sonra yıkadım bir güzel onları. sofra bezine serdim kurumaları için, evin her yanı kekik kokuyor mis gibi...
----
Hayriyeciğim araban hayırlı uğurlu olsun..,KAzasız belasız zayfı günler de kullan..
Sözenciğim,maşallah ne güzel kilo veriyorsun..
Bugün biz de tabiat ananın kucağına attık kendimizi
Çok güzel bir gündü kendimi çok iyi hissediyorum...
Dağ kekiği topladık eve geldikten sonra yıkadım bir güzel onları. sofra bezine serdim kurumaları için, evin her yanı kekik kokuyor mis gibi...
----
Hayriyeciğim araban hayırlı uğurlu olsun..,KAzasız belasız zayfı günler de kullan..
Sözenciğim,maşallah ne güzel kilo veriyorsun..
Çok iyi yapmışsınız canım biz de benzer bir öğleden sonra geçirdik bize de çok iyi geldi en son 8 ay önce yapmışız böyle bir geziyi
Kekik kokusu buralara kadar geldi nerdeyse :)
Sağol Nilüfer'im insallah hepberaber veriiz..
Bu arada topladiginizin kekik olduğunu nasıl anladınız . Ben evdeki kavanozlara bakınca kekigi tanımıyorum .koklayinca ancak anlıyorum.. Sen dag kekigi toplamissin doğal yasamdan ne kadar uzak yetişmişim... Afiyetle kullanın canimm
gecene kadar karanlik sesiz havadar bir yerde yatmam gerekiyor bu sefer uzun surdu bu sabah 11 de duzeldim gorumcemin cocugunun gozunde problem ciktida cocuga uzuldum ondan oldu aman dikkat edin cocuklariniza Allah hepsini korusun
)) Sevindim canım sen de kendini iyi hissediyorsun belli...
artık yarından itibaren daha dikkat edelim beslenmeye cuma günü eksi görelim topikçek..
Çok şükür canım :)
İnşallah dikkat edelim eksi görelim süper olur
Güzel geçti meyracım
günaydın güzellerr
öncelikle listeler için ellerinize emeğinize sağlık,kg veren spor yapan güzelleri tebrik ederim
misafirlerim vardı hafta sonu gittiler ev harp alanı gibi sabah kapıyı kapatıp çıktım
diyet işini birisi takozla kafama vurmadan ele almam gerekiyor spora gidemiyodum onuda düzenme koymam gerekli hayat olumsuzluklara rağmen devam ediyor değilmi
Sözencim isveç diyetini bende ünide yapmıştım 4,5 kg vermiştim tebrik ederim senide
Hayriyecim araba almışınız canım güle güle kazasız belasız kullanmak nasip olsun
Yenam ağzım yandı biberi sürdünn
sefiyorum sizleri
haydi iş vakti
esselamun aleykum
hayırlı sabahlar bol eksılı haftalar canlar
ben dunun yorgunllugu ve kasıgımdakı mutıs agrı yüzünden bugun yuruyusumu yapamadım nefes aldırmıyor maalesef bu agrı yarın kadın doğuma gıdıcem ama hiççççç içimden gelmiyor nasıl gıdılecek bılmıyorum neyse geçmısı okuyamadım bırazyatayım umarım ıyı olurum gelırım gıne hepınızı opuyorum
merhaba arkadaşlar ben ankarada yaşıyorum.evliyim 3 yaşında ikiz çocuklarım var bugün diyete başlayalı tam bir hafta oldu.98.800 gr ile başlamışım ve bugün 96.600 gr'dım.eşimin ve sizlerin desteği ile kilo vermek istiyorum.belirli bir şartınız varsa bilip uymak isterim
MErhaba Bilgen,hoşgeldin aramıza...
Düzenli paylaşım ve bildirim şartımız var...
Sanırım cuma takımların da yarıştın daha önce bilgin vardır...İki hafta bildirimden sonra listeye girebiliyorsun..
Azmin daim olsun arkadaşım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?