Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok iyi yapmışsınız canım biz de benzer bir öğleden sonra geçirdik bize de çok iyi geldi en son 8 ay önce yapmışız böyle bir geziyi
Kekik kokusu buralara kadar geldi nerdeyse :)

Sağol Nilüfer'im insallah hepberaber veriiz..
Bu arada topladiginizin kekik olduğunu nasıl anladınız . Ben evdeki kavanozlara bakınca kekigi tanımıyorum .koklayinca ancak anlıyorum.. Sen dag kekigi toplamissin doğal yasamdan ne kadar uzak yetişmişim... Afiyetle kullanın canimm

Çok iyi yapmışsınız canım biz de benzer bir öğleden sonra geçirdik bize de çok iyi geldi en son 8 ay önce yapmışız böyle bir geziyi
Kekik kokusu buralara kadar geldi nerdeyse :)

)) Sevindim canım sen de kendini iyi hissediyorsun belli...
artık yarından itibaren daha dikkat edelim beslenmeye cuma günü eksi görelim topikçek..

Sibelciğim tanıyorum kekiği ve birçok doğal otu...

Bu arada evet kiloları verip hafifleyelim artık, çok zor geliyor taşımak..

gecene kadar karanlik sesiz havadar bir yerde yatmam gerekiyor bu sefer uzun surdu bu sabah 11 de duzeldim gorumcemin cocugunun gozunde problem ciktida cocuga uzuldum ondan oldu aman dikkat edin cocuklariniza Allah hepsini korusun

geçmiş olsun canım.

günaydın güzellerr

öncelikle listeler için ellerinize emeğinize sağlık,kg veren spor yapan güzelleri tebrik ederim

misafirlerim vardı hafta sonu gittiler ev harp alanı gibi sabah kapıyı kapatıp çıktım

diyet işini birisi takozla kafama vurmadan ele almam gerekiyor spora gidemiyodum onuda düzenme koymam gerekli hayat olumsuzluklara rağmen devam ediyor değilmi

Sözencim isveç diyetini bende ünide yapmıştım 4,5 kg vermiştim tebrik ederim senide

Hayriyecim araba almışınız canım güle güle kazasız belasız kullanmak nasip olsun

Yenam ağzım yandı biberi sürdünn

sefiyorum sizleri

haydi iş vakti

Günaydın sevgili yoldaşlar...

Her açıdan verimli bir hafta geçirelim inşallah...

Ben de seni çok sefiyoomm.
Ağzın yandıysa ekmek ya da çikolata ye geçer.Hatta antep vıstıklı yahut bademli olanları daha bi iyi geçirior.

Dur ben seni arayayım

esselamun aleykum
hayırlı sabahlar bol eksılı haftalar canlar
ben dunun yorgunllugu ve kasıgımdakı mutıs agrı yüzünden bugun yuruyusumu yapamadım nefes aldırmıyor maalesef bu agrı yarın kadın doğuma gıdıcem ama hiççççç içimden gelmiyor nasıl gıdılecek bılmıyorum neyse geçmısı okuyamadım bırazyatayım umarım ıyı olurum gelırım gıne hepınızı opuyorum

aleyküm selam..

geçmiş olsun canım..

merhaba arkadaşlar ben ankarada yaşıyorum.evliyim 3 yaşında ikiz çocuklarım var bugün diyete başlayalı tam bir hafta oldu.98.800 gr ile başlamışım ve bugün 96.600 gr'dım.eşimin ve sizlerin desteği ile kilo vermek istiyorum.belirli bir şartınız varsa bilip uymak isterim

MErhaba Bilgen,hoşgeldin aramıza...

Düzenli paylaşım ve bildirim şartımız var...
Sanırım cuma takımların da yarıştın daha önce bilgin vardır...İki hafta bildirimden sonra listeye girebiliyorsun..

Azmin daim olsun arkadaşım...

teşekkür ederim bilgim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…