merhaba arkadaşlar ben ankarada yaşıyorum.evliyim 3 yaşında ikiz çocuklarım var bugün diyete başlayalı tam bir hafta oldu.98.800 gr ile başlamışım ve bugün 96.600 gr'dım.eşimin ve sizlerin desteği ile kilo vermek istiyorum.belirli bir şartınız varsa bilip uymak isterim
Hosgeldin canim hepiniz kilolardan muzdaripiz malesef inşallah birbirimizin destegi ile bu yazı fit gorucez
Canim insallah gider bakalım.bu gun düne nazaran sadece 200?gr gitmişgünaydın güzellerr
öncelikle listeler için ellerinize emeğinize sağlık,kg veren spor yapan güzelleri tebrik ederim
misafirlerim vardı hafta sonu gittiler ev harp alanı gibi sabah kapıyı kapatıp çıktım
diyet işini birisi takozla kafama vurmadan ele almam gerekiyor spora gidemiyodum onuda düzenme koymam gerekli hayat olumsuzluklara rağmen devam ediyor değilmi
Sözencim isveç diyetini bende ünide yapmıştım 4,5 kg vermiştim tebrik ederim senide
Hayriyecim araba almışınız canım güle güle kazasız belasız kullanmak nasip olsun
Yenam ağzım yandı biberi sürdünn
sefiyorum sizleri
haydi iş vakti
Bilgen cim sanada gunaydinlar canim aynı şehirdeyiz :)merhaba arkadaşlar ben ankarada yaşıyorum.evliyim 3 yaşında ikiz çocuklarım var bugün diyete başlayalı tam bir hafta oldu.98.800 gr ile başlamışım ve bugün 96.600 gr'dım.eşimin ve sizlerin desteği ile kilo vermek istiyorum.belirli bir şartınız varsa bilip uymak isterim
inşallah iş yerinde 17 kişi bir grup kilo verme üzerine iddiaya girdik ve 10 kg yazdırdım. Haziranın 1 ine kadar 10 kg vermem gerekiyor ama benim hedefim eylül 15 e kadar 75 kg olabilmek
Kızlar Günaydın nasılsınız bol eksili bir hafta dilerim herkese. Dün bütün gün yattim nezle bogazlar malum sadece kiLa ilgilendim oda uyudu saolsun rejim falan yoktu tabi öglen 1 tas corba 2 dilim ekmek aksam 1 tas çorba 2 dilim ekmek okadar sabaha iyi uyandim biraz daha iyiyim çok şükür kaldigim yerden devam
Allah nasip ederse olur canim sadece irade ve sabir simdiye kadar yediklerimize sayalim yedik ne öğrendik sadece kilo stres yapmadan birbirimizi motive ederek olur inşallah
Gecmis olsun canim cabucak iyilesirsin insallah..Kızlar Günaydın nasılsınız bol eksili bir hafta dilerim herkese. Dün bütün gün yattim nezle bogazlar malum sadece kiLa ilgilendim oda uyudu saolsun rejim falan yoktu tabi öglen 1 tas corba 2 dilim ekmek aksam 1 tas çorba 2 dilim ekmek okadar sabaha iyi uyandim biraz daha iyiyim çok şükür kaldigim yerden devam
hiç olmadığım kararlıyım bu sefer,eşimde zayıfkamamı çok istiyor.aslında uzun vadede hedefim 60 ama seninde dediğin gibi sabır çok önemli,dün nöbet çıkışımdı ve diyete çok sadık kalamadım.sabah 9 da eve geldim,öğlen günümüz olduğu için kahvaltı etmeden yattım,saat 13:30'da uyandım.saat 14:30'da misafirlikte yeşil kahve mi içtim.yarım saat sonra havuç kavurması,patates salatası ve 1 ince dilim börek yedim.akşam 8'de eve geldik.bu saatten sonra bir şey yemek istemediğim için 1 bardak süt içtim.saat 22:30 gibi yattım.
amin cnm inşallah. sizede çok geçmiş olsun inşallah ciddi bir şey değildirgecene kadar karanlik sesiz havadar bir yerde yatmam gerekiyor bu sefer uzun surdu bu sabah 11 de duzeldim gorumcemin cocugunun gozunde problem ciktida cocuga uzuldum ondan oldu aman dikkat edin cocuklariniza Allah hepsini korusun
Canim hosgeldin hep birlikte vercez insallah
Canim bu diyet bitince karatay icin kitap filan mi okumaliyim sence yoksa internetten mi takip etmeliyim.sen ne oneririsn ?
Hadi gozun aydın bu arada annen geliyormuş..
Kardesimde bugun annemi alıp Kızılcahamam a götürecekti .. Orda cok güzel oteller ve kaplica sulari var... Benimde aklım onlarda kaldı.. Cunki annem simdi sıcak sulara filan girip tansiyonu çıkmasa bari .. Daha önce ilk gittiğimizde jakuziye ilk defa girdiğinde su onu hoplattikca cocuklar gibi şımarıyordu annecimmm.. Cok eğlenmiştik ...jakuzi dediysem öyle matah bir yer degildi orası iki saatlik kiralanan oda idi
inşallah verıırsın canım tek gereken kararlılık oda sende bolca var gıbıinşallah iş yerinde 17 kişi bir grup kilo verme üzerine iddiaya girdik ve 10 kg yazdırdım. Haziranın 1 ine kadar 10 kg vermem gerekiyor ama benim hedefim eylül 15 e kadar 75 kg olabilmek
geçmiş olsun canımKızlar Günaydın nasılsınız bol eksili bir hafta dilerim herkese. Dün bütün gün yattim nezle bogazlar malum sadece kiLa ilgilendim oda uyudu saolsun rejim falan yoktu tabi öglen 1 tas corba 2 dilim ekmek aksam 1 tas çorba 2 dilim ekmek okadar sabaha iyi uyandim biraz daha iyiyim çok şükür kaldigim yerden devam
tünaydın bayanlarrrr
gece giremedim kızımın uykusu başına vurdu abimi de yabancıladı gece 12de zor uyuttum bende yorulduğum için gittim yattım pcyi açamadım bile
umarım iyisinizdir. önce alıntılarıma baktım şimdi geçmişe bakcam
amin cnm inşallah. sizede çok geçmiş olsun inşallah ciddi bir şey değildir
ben daha önce karatayın ne olduğunu bilmiyordum burada yena yapmaya başladıktan sonra dikkatimi çekti ve mantıklı geldi
zaten diyet yapmıyorsun sağlıklı besleniyorsun hiçbir şey ölçülü değil doyana kadar yiyorsun. neyse sonra yena buradaki karatay topiğini önerdi orayada yazmaya başladım yanlışlarımı düzelttiler meraklarımı sordum tabi kitabınıda aldım şimdi kitabınıda okuyorum orada daha detaylı ve daha derin anlatıyor.
sağol canım geldiler şimdi emineyi uyuttuk annemle baş başa oturuyoruz adamlarıda işe gönderdik
oohhh hem gezme hem yürüyüş iyi olmuş :) eksiye doğru gitmene çok sevindim inşallah bu yolda hızla ilerlersinKızlar bu gun Dikmen vadisine arkadasla birlikte gittik ..3 te firlama cocukla :) etraf o adar guzeldiki yemyeşil :) ama biz yeşilliklerle ilgilenmekten cok sipalar in pesinden koşturduk durduk cok yoruldum. Eve geldikten Sonra biraz dinlenip tekrar yuruyuse ciktim.2 saate yakin yurumusum .. Donuste dolmusa bindim .Rejimime Sadık bir gun geçirdim Baskul Sabah'ta yüzüme güldü .
Sabah ki kilomu açıklıyorum. 91 kg yuuppyyy
en son 5 sene önceydi herhalde bu kiloyu gördüğüm. Bu arada isvec diyetinde 5 . Gun de bitti. İnsallah 8 li rakamlara tez zamanda ulaşırım.Pantolonlarim büyük geliyor varsın büyük gelsin almak istemiyorum yenisini ...
ayyy bende çok severim dağ kekiğini benim içinde kokla onlarıBugün biz de tabiat ananın kucağına attık kendimizi
Çok güzel bir gündü kendimi çok iyi hissediyorum...
Dağ kekiği topladık eve geldikten sonra yıkadım bir güzel onları. sofra bezine serdim kurumaları için, evin her yanı kekik kokuyor mis gibi...
hoşgeldin cnm azmin daim olsun hep birlikte güzel kilolar vercez inşallahmerhaba arkadaşlar ben ankarada yaşıyorum.evliyim 3 yaşında ikiz çocuklarım var bugün diyete başlayalı tam bir hafta oldu.98.800 gr ile başlamışım ve bugün 96.600 gr'dım.eşimin ve sizlerin desteği ile kilo vermek istiyorum.belirli bir şartınız varsa bilip uymak isterim
nöbetten çıktım demişsin ne iş yapıyorsun hemşiremisin? ben hemşireyim dehiç olmadığım kararlıyım bu sefer,eşimde zayıfkamamı çok istiyor.aslında uzun vadede hedefim 60 ama seninde dediğin gibi sabır çok önemli,dün nöbet çıkışımdı ve diyete çok sadık kalamadım.sabah 9 da eve geldim,öğlen günümüz olduğu için kahvaltı etmeden yattım,saat 13:30'da uyandım.saat 14:30'da misafirlikte yeşil kahve mi içtim.yarım saat sonra havuç kavurması,patates salatası ve 1 ince dilim börek yedim.akşam 8'de eve geldik.bu saatten sonra bir şey yemek istemediğim için 1 bardak süt içtim.saat 22:30 gibi yattım.
ohh anakız keyıf çatın
esselamun aleykum
hayırlı sabahlar bol eksılı haftalar canlar
ben dunun yorgunllugu ve kasıgımdakı mutıs agrı yüzünden bugun yuruyusumu yapamadım nefes aldırmıyor maalesef bu agrı yarın kadın doğuma gıdıcem ama hiççççç içimden gelmiyor nasıl gıdılecek bılmıyorum neyse geçmısı okuyamadım bırazyatayım umarım ıyı olurum gelırım gıne hepınızı opuyorum
Kızlar Günaydın nasılsınız bol eksili bir hafta dilerim herkese. Dün bütün gün yattim nezle bogazlar malum sadece kiLa ilgilendim oda uyudu saolsun rejim falan yoktu tabi öglen 1 tas corba 2 dilim ekmek aksam 1 tas çorba 2 dilim ekmek okadar sabaha iyi uyandim biraz daha iyiyim çok şükür kaldigim yerden devam
geçmiş olsun umaım çabuk toparlarsın
Selamün aleyküm...
güne güzel başladım inşallahda güzel bitiririm...ufacık eksi gördüm gibi inşallah cumaya biraz daha ekside olurum...hava güzel ama benim biey yapasım yok...dün sildim süpürdüm ortalığı bugünde çamaşır ütü yemekle uğraşıcam...
Ve aleyküm selamm....geçmiş olsun ablacım...
geçmiş olsun canım....
selam kızlar
ben bırzdaha ıyıym sımdı bı ev toladım bışeyler atıştırdım ama bugun yuruyemedım belkı leslıe yaparım birazdan
inşallah verıırsın canım tek gereken kararlılık oda sende bol6ca var gıbı
geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim canım mm :[/QUOTE
nerde hangi serviste görev yapıyorsunbende hemşireyim ismim bilgen,şu kilolardan kurtulmak en büyük hedefim.yaptığım belirli bir diyet listem yok.kafama göre uyguluyorum.sadece yeşil kahve modasına kapıldım ekstra olarak.
oohhh hem gezme hem yürüyüş iyi olmuş :) eksiye doğru gitmene çok sevindim inşallah bu yolda hızla ilerlersin
bende 2 haftadır duraksama dönemine girmiştim herhalde 91.5-92.5 gidip geliyordum cumadan beri eksilere başladım cuma 91.1dim bugün 90.6acaba cumaya kadar 89.9da olsa 8leri görürmüyüm acaba :18:
ayyy bende çok severim dağ kekiğini benim içinde kokla onları
hoşgeldin cnm azmin daim olsun hep birlikte güzel kilolar vercez inşallah
nöbetten çıktım demişsin ne iş yapıyorsun hemşiremisin? ben hemşireyim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?