Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hosgeldin canim hepiniz kilolardan muzdaripiz malesef inşallah birbirimizin destegi ile bu yazı fit gorucez

Hosgeldin canim hepiniz kilolardan muzdaripiz malesef inşallah birbirimizin destegi ile bu yazı fit gorucez

inşallah iş yerinde 17 kişi bir grup kilo verme üzerine iddiaya girdik ve 10 kg yazdırdım. Haziranın 1 ine kadar 10 kg vermem gerekiyor ama benim hedefim eylül 15 e kadar 75 kg olabilmek

Herkeslere mutlu pazartesileri :)
Bol eksili haftalar.
Canim insallah gider bakalım.bu gun düne nazaran sadece 200?gr gitmiş
İnsallah daha cok gider ..
Bilgen cim sanada gunaydinlar canim aynı şehirdeyiz :)

Kızlar Günaydın nasılsınız bol eksili bir hafta dilerim herkese. Dün bütün gün yattim nezle bogazlar malum sadece kiLa ilgilendim oda uyudu saolsun rejim falan yoktu tabi öglen 1 tas corba 2 dilim ekmek aksam 1 tas çorba 2 dilim ekmek okadar sabaha iyi uyandim biraz daha iyiyim çok şükür kaldigim yerden devam

inşallah iş yerinde 17 kişi bir grup kilo verme üzerine iddiaya girdik ve 10 kg yazdırdım. Haziranın 1 ine kadar 10 kg vermem gerekiyor ama benim hedefim eylül 15 e kadar 75 kg olabilmek

Allah nasip ederse olur canim sadece irade ve sabir simdiye kadar yediklerimize sayalim yedik ne öğrendik sadece kilo stres yapmadan birbirimizi motive ederek olur inşallah

geçmiş olsun umaım çabuk toparlarsın

Allah nasip ederse olur canim sadece irade ve sabir simdiye kadar yediklerimize sayalim yedik ne öğrendik sadece kilo stres yapmadan birbirimizi motive ederek olur inşallah

hiç olmadığım kararlıyım bu sefer,eşimde zayıfkamamı çok istiyor.aslında uzun vadede hedefim 60 ama seninde dediğin gibi sabır çok önemli,dün nöbet çıkışımdı ve diyete çok sadık kalamadım.sabah 9 da eve geldim,öğlen günümüz olduğu için kahvaltı etmeden yattım,saat 13:30'da uyandım.saat 14:30'da misafirlikte yeşil kahve mi içtim.yarım saat sonra havuç kavurması,patates salatası ve 1 ince dilim börek yedim.akşam 8'de eve geldik.bu saatten sonra bir şey yemek istemediğim için 1 bardak süt içtim.saat 22:30 gibi yattım.

Gecmis olsun canim cabucak iyilesirsin insallah..

sen kararlı olduktan sonra hepsi olur insallah...

tünaydın bayanlarrrr
gece giremedim kızımın uykusu başına vurdu abimi de yabancıladı gece 12de zor uyuttum bende yorulduğum için gittim yattım pcyi açamadım bile
umarım iyisinizdir. önce alıntılarıma baktım şimdi geçmişe bakcam

gecene kadar karanlik sesiz havadar bir yerde yatmam gerekiyor bu sefer uzun surdu bu sabah 11 de duzeldim gorumcemin cocugunun gozunde problem ciktida cocuga uzuldum ondan oldu aman dikkat edin cocuklariniza Allah hepsini korusun
amin cnm inşallah. sizede çok geçmiş olsun inşallah ciddi bir şey değildir

ben daha önce karatayın ne olduğunu bilmiyordum burada yena yapmaya başladıktan sonra dikkatimi çekti ve mantıklı geldi
zaten diyet yapmıyorsun sağlıklı besleniyorsun hiçbir şey ölçülü değil doyana kadar yiyorsun. neyse sonra yena buradaki karatay topiğini önerdi orayada yazmaya başladım yanlışlarımı düzelttiler meraklarımı sordum tabi kitabınıda aldım şimdi kitabınıda okuyorum orada daha detaylı ve daha derin anlatıyor.
sağol canım geldiler şimdi emineyi uyuttuk annemle baş başa oturuyoruz adamlarıda işe gönderdik

selam kızlar
ben bırzdaha ıyıym sımdı bı ev toladım bışeyler atıştırdım ama bugun yuruyemedım belkı leslıe yaparım birazdan

inşallah verıırsın canım tek gereken kararlılık oda sende bolca var gıbı
geçmiş olsun canım

ohh anakız keyıf çatın

oohhh hem gezme hem yürüyüş iyi olmuş :) eksiye doğru gitmene çok sevindim inşallah bu yolda hızla ilerlersin
bende 2 haftadır duraksama dönemine girmiştim herhalde 91.5-92.5 gidip geliyordum cumadan beri eksilere başladım cuma 91.1dim bugün 90.6 acaba cumaya kadar 89.9da olsa 8leri görürmüyüm acaba :18:

ayyy bende çok severim dağ kekiğini benim içinde kokla onları

hoşgeldin cnm azmin daim olsun hep birlikte güzel kilolar vercez inşallah

nöbetten çıktım demişsin ne iş yapıyorsun hemşiremisin? ben hemşireyim de

bende hemşireyim ismim bilgen,şu kilolardan kurtulmak en büyük hedefim.yaptığım belirli bir diyet listem yok.kafama göre uyguluyorum.sadece yeşil kahve modasına kapıldım ekstra olarak.

Selamün aleyküm...

güne güzel başladım inşallahda güzel bitiririm...ufacık eksi gördüm gibi inşallah cumaya biraz daha ekside olurum...hava güzel ama benim biey yapasım yok...dün sildim süpürdüm ortalığı bugünde çamaşır ütü yemekle uğraşıcam...

Ve aleyküm selamm....geçmiş olsun ablacım...

geçmiş olsun canım....

Teşekkür ederim canım

bende hemşireyim ismim bilgen,şu kilolardan kurtulmak en büyük hedefim.yaptığım belirli bir diyet listem yok.kafama göre uyguluyorum.sadece yeşil kahve modasına kapıldım ekstra olarak.
nerde hangi serviste görev yapıyorsun
ben sakarya hendek devlet hastanesinde çocuk servisindeyim

Canim ayni kilodayiz .. 8 li rakamlari insallah birlikte goruruz . Saglik sorunu yasamazsam cumaya umutluyum ... Ama en son boyle guzel bir hefef koydugumda +600 cikmistim. :) hayirlisi bakalim . Simdi fizik tedavideyim . Bitince lazer randevum vardi ona gidicem .. Firsat bulursam azicik yurursem iyi olucak.hazir cocuk babannedeyken .. Yoksa eve kapanip kaliyorum . Havada kapali insanin icinden birsey yapmak gelmiyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…