nerde hangi serviste görev yapıyorsun
ben sakarya hendek devlet hastanesinde çocuk servisindeyim
o zaman sende benim yarış arkadaşım olCanim ayni kilodayiz .. 8 li rakamlari insallah birlikte goruruz . Saglik sorunu yasamazsam cumaya umutluyum ... Ama en son boyle guzel bir hefef koydugumda +600 cikmistim. :) hayirlisi bakalim . Simdi fizik tedavideyim . Bitince lazer randevum vardi ona gidicem .. Firsat bulursam azicik yurursem iyi olucak.hazir cocuk babannedeyken .. Yoksa eve kapanip kaliyorum . Havada kapali insanin icinden birsey yapmak gelmiyor ..
sakarya iyidir güzeldir hoştur :)eşimden dolayı yza doğru tayin isteyebiliriz sakaryayı düşünüyorum bende nasıl biryer acaba
o zaman sende benim yarış arkadaşım ol
lazere bende başlıcam inşallah
bende kızımı yedirdikten sonra yürümeyi düşünüyorum
sakarya iyidir güzeldir hoştur :)
Gecmis olsun canim cabucak iyilesirsin insallah.......
Insalah canim ilac tedavisi aliyorum toparlarim bir iki güne kadar
Selamün aleyküm...
güne güzel başladım inşallahda güzel bitiririm...ufacık eksi gördüm gibi inşallah cumaya biraz daha ekside olurum...hava güzel ama benim biey yapasım yok...dün sildim süpürdüm ortalığı bugünde çamaşır ütü yemekle uğraşıcam...
Ve aleyküm selamm....geçmiş olsun ablacım...
geçmiş olsun canım....
valla benim gideceğin yerin makinesi nasıl bilmiyorum ama hendekte en iyi yer orasıymış 4 bölge 1500tl9-10 sene once yuzume ve koltuk altima yaptirdim. Cok rahatladim. Yuzumde tuyler biraz kalinlasi yine bende komple gidiyorum :) tavsiye ederim yaris arkadasim :) ben alexender diye bir aletle yaptiriyorum . Kalin tuyler icin o en iyisi sanirim. Digerleri ise yaramadi bende . Bilgin olsun istedim.
Sana iyi yuruyusler canimmm ..
iyimiiiiiş
esselamun aleykum
hayırlı sabahlar bol eksılı haftalar canlar
ben dunun yorgunllugu ve kasıgımdakı mutıs agrı yüzünden bugun yuruyusumu yapamadım nefes aldırmıyor maalesef bu agrı yarın kadın doğuma gıdıcem ama hiççççç içimden gelmiyor nasıl gıdılecek bılmıyorum neyse geçmısı okuyamadım bırazyatayım umarım ıyı olurum gelırım gıne hepınızı opuyorum
selam kızlar nasılsınız ben kaç gündür uğrayamadım geçen hafta küçük kızımın 1 yaş doğum günü vardı 11nisanda bütün haftayıo temizlik yaparak geçirdim çok yoruldum. perşembe günü eşimin halası vefat etti eşim kayseriye gitti ,cuma günü bildirim yapmayı unutmuşum gökçecim kilom 125.5 ekleyebilirsen listeye sevinirim .annem babam bizde kaldılar herşey benim üzerime kaldı kaç gündür mahvoldum ..artık çarşamba akşamı doğum gününü yapacağız inşallah allah kısmet ederse...
ve aleykum selam meyracım tebrıkler çok ıyı gıdıyorsun bende ayça kayayı tv den ızledıgım kadaıyla ona uyarak dıyet yapıyorum umarım hep eksı goruruz kadın aslında zayıflamak çok kalay deyıp duruyo soyledıklerıde çok mantıklı geliyor banaselamün aleyküm.....
çok şükür bugünde iyi gitti diyetim....
ben bu 5333 gibi birşey arıyordum, ve ben çok sevdim bu 5333ü.
eşimde olmasa ben pek meyve yemem kızlar biliyormusunuz, ancak canım isterse haftada 1-2kere yerdim eskiden, evlendim evleneli eşime eşlik etmek için yer oldum, yani eşim sayesinde yer oldum meyveyi, ama şimdi 5333te günlük en az 2porsiyon meyve yeme zorunluluğu var, oyüzden bu meyve zorunluluğu hoşuma gitti, yiyeceksin meyra kaçarı yok dedim hatta bugün kendime meyvemi soyup hazırlarken.
meyve yiyenlere imrenirdim ne güzel yiyorlar diye, ama ben yiyemezdim gitmezdi yani, ama şimdi el mecburum, ne güzel bir mecburiyet bu değilmi dermişim:))
sağolasın ayçakaya.....
yine ayçahanımın kitabından:
BveC vitaminlerini günlük almamız gerekliymiş, çünkü bu vitaminler vücudda depo edilmezmiş ve fazlası vücuddan atılırmış.
özellikle bağışıklık sisteminin güçlü olmasında bu vitaminler önemliymiş.
bence bu muazzam bir bilgi....
yaşasın meyve:)
şuan için:
43222
4tahıl
3et
2süt
2meyve
2yağ
(başarılı)
saol canımne iyimiiiiiş?
geçmiş olsun canım.
derıncım basınız sağolsun sanada allah kolaylık versınselam kızlar nasılsınız ben kaç gündür uğrayamadım geçen hafta küçük kızımın 1 yaş doğum günü vardı 11nisanda bütün haftayıo temizlik yaparak geçirdim çok yoruldum. perşembe günü eşimin halası vefat etti eşim kayseriye gitti ,cuma günü bildirim yapmayı unutmuşum gökçecim kilom 125.5 ekleyebilirsen listeye sevinirim .annem babam bizde kaldılar herşey benim üzerime kaldı kaç gündür mahvoldum ..artık çarşamba akşamı doğum gününü yapacağız inşallah allah kısmet ederse...
eğer diyetimi bozmadan bu cumaya kadar devam edersem inşaallah, bu hafta ne çıkıcam çok merak ediyorum şimdiden.....
Ben de bu takıma dahil olmak istiyrm. 99 um. Amacım 7 li rakamlara düşmek. Cumalarımı bildirim yapıyoruz. Herkese kolay gelsin. Allaha emanet olun. Sevgiler....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de bu takıma dahil olmak istiyrm. 99 um. Amacım 7 li rakamlara düşmek. Cumalarımı bildirim yapıyoruz. Herkese kolay gelsin. Allaha emanet olun. Sevgiler....
Hos bulduk. Umarim hepimiz hedefimize ulasiriz. Sen kac kilosun. Özel bi diyet yapıyomusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?