Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

başınız sağolsun cnm Allah yardımcın olsun. kızımızada hayırlı nice seneler diliyorum öptüm onu kocaman

eğer diyetimi bozmadan bu cumaya kadar devam edersem inşaallah, bu hafta ne çıkıcam çok merak ediyorum şimdiden.....
bozmazsın sen bozmazsınnnnnn

hoşgeldin cnm

ay canım bende sana tam yazıcam telefon çaldı, tam yazacam kapı çaldı:) ancak şimdi kısmet oldu yazmak:)
inşaallah canım, çok sağol.
sen birde kitabını alsan çok daha iyi olur canım, çok tavsiye ederim kitabını gerçekten, 5333ü.

komşum şimdi bi tane çikolata verdi bana kapıda konuşurken:)
şimdi değilde akşam ezanından sonra yiyebilirim:)
aslında şimdide yiyebilirim, günlük tahıl limitim gayet uygun ama diyetteyim biraz sabrediyim diğer güne ekleyim bu çikolatayı:)
çok canım çekseydi yerdim ama....

kızlar sanılsınız ben pek iyi dilim uykum var gibi başım ağrıyo gibi kısacası mal gibiyim oğluşumda pek huysuz düzgün uyumadı uyusada on dakkada bir ağlıyo yanına yatınca susuyo heralde yanlız uyumak istemiyo....geçmişe bi göz attım aramıza yeni katılanlar var rahatsız olanlar var aklımda tutamadım tolu olaraktan hoş geldiniz ve geçmiş olsun diyorum..

olsun canım bende çok merak edıyorum kıtabı ama burada bulamadım bu hafta annemler ankaraya gıdıcek ordan alır gelırler maalesef nıgdeye geç geliyor böyle kıtaplar

azmın daim olsun canım ben olsam atmıştım azıma

Canim ben daha once senin stadlarda yurudugunu filan okumustum . Asil ben sana yetisemem . Benim diyet haftaya bitiyor .. Once gel sen bana yetis .. Sonra ben sana yetisiyim :) benimde lazer isim bitti fon icin bekliyorum :)
kuzum bende ayni sen gibiyim. Aklima hic gelmez meyve yemek .

Canim ne zor bir hafta gecirmissin. Halayi allah rahmet eylesin . Cimcimede iyiki digmus :) kosturmacada kendini ihmal etme . Biz hanimlar malesef ilk kendimizden fedakarlik ederiz veririz ..

Canim hosgeldin ..

Canim yeme yeme nolur yeme .....

sağol canım, hep birlikte inşaallah.
canım inan bende burada zor buldum bu kitabı, nereye baktımsa bitti gelicek dediler hep...
ama zorda olsa buldum, sende ankaradan aldırt mutlaka ozaman.

sağol datlum benim:)
canım sende ye bak günlük meyve artık, benim gibi zorla kendini, günlük en az 2tane yada 1tane....
gerçekten çok önemli bir nokta bu meyve konusu...

geçmiş olsun canım.

rabbim şifa verı canım kuzuya umarımtez zamanda iyileşir sanada geçmiş olsun

tebrikler daha mice eksilere inşallah nekalmışkı 8 lere

tesekkurler kizlar bgn sabah 6 dan beri hastanedeyim helak oldum annesinimi teselli edeyim babasinimi dayisinimi anneannesinimi cocugami uzuleyim bilemedim yine migrenim tuttu hayatimda 4 gun ust uste hic migrenim tutmamisdi cok uzuldum ya simdi bulgulara gore hastaliklari arastiriorum cok kotu seyler cikio benim korktugum hastalik goz arkasindaki tumor ve bu tumorun ölümcül oldugu bir hastalik bugun emarda beyin temiz cikti bu beni kismen rahatlatti

birde kendime sinir olmaya basladim yillar once ortaokuldayken ben annemin kuzeninin cocugu olmusdu cocugun kafa yapisi bana garip geldi 6 ay sonra cocugun ozurlu oldugu ortaya cikti bu ufaklikdada gozleri bana bi garip geliodu bu cikti
fark ediorum ama tip doktoru olmadigim icin net birsey soleyemiorum birde bilsende acik acik diyemiosun bunu gozunde kayma var die dra goturduler dedimki beyninde bisey olmasin annesinin gozleri yuvalarindan firladi goz dru bisey yok dedi yolladi 3 gun sonra bu olay cikti birseylerin farkinda olup elinin kolunun bagli olmasida zor gelio insana sonucta bnm cocugum deil ya bisey diyince yanlis anlasilirsam die ustu kapali soluosun onuda karsindaki anlamio

amannn diorum ya ufakliklari rabbim korusun

biide tam karar veriorum tamam diorum pazartesi diyetime basliycam ne olursa olsun bozmiycam diorum bisey cikio
bugun dikkat etmeye calisdim ama simdi migrenim tuttu bisey yiyemem artik yrn kaldigim yerden dvm ederim carsamba yine drlardayiz dananin kuyrugu kopcak...
Bu hafta artik cok katilimda bulunamiyabilirim moralim cok bozuk kusuruma bakmayin kendinize ii bakin

başınız sağolsun.
bebişinde doğum günü kutlu olsun canım.
sağol meyracım..çok tşk
çok tşk canım
başınız sağolsun cnm Allah yardımcın olsun. kızımızada hayırlı nice seneler diliyorum öptüm onu kocaman

bozmazsın sen bozmazsınnnnnn

hoşgeldin cnm
sağol cnm çok tşk..

çok zor bir hafta geçirdim cnm evt iki küçük çocuk...annem babam yaşlı hasta alışverişleri yemeleri içmeleri herşeyi bana ait sağolsun annemde rahatsız hiçbişeye faydası olmuyor birde küçük kızım bu sıralar wcye bile göndermiyor beni sürekli kuyruğumda ,kendime hiç bakamıyorum eşim sabaha karşı geldi 4 gün mahvoldum allah beterinden saklasın...

Darisi bnmde basima allahimmmm

o golun yaninda tek lojmanlarinda yasadim ben 5 sene o zamanlar in cin top oynardi birkac sene snra golbasina gittigimde resmen sehir olmusdu golbasi ankara bahceliewlerden snra golbasi bana kabus gelmisdi cocukluk pisikolojisi hala nefret ederim her ne kadar gol cevresinde yuruyus harika olsa bile😄

gecmis olsun gittinmi dra?

hosgeldin

Gecmis olsun
bende hemşireyim ismim bilgen,şu kilolardan kurtulmak en büyük hedefimtel:30094107958.yaptığım belirli bir diyet listem yok.kafama göre uyguluyorum.sadece yeşil kahve modasına kapıldım ekstra olarak.

yesil kahvenin tadi nasil? Nasil pisiriosun?

basiniz sagolsun ufakligada iyi yaslar olsun

hosgeldin kendinden bahsedermisin tanisalim kaynasalim

Merhabalar
Bugün yine dişçideydim hala diş taşlarıyla uğraşıyorlar 10 gün sonrasına tekrar randevu verdiler
Tüm hastalara şifalar dilerim
Yeni gelenler hoşgelmişler
Derincim Allah rahmet eylesin
Miniğin de doğum günü kutlu olsun çok tatlı maşallah

32 yasinda evli ve 2 cocuk annesiyim. Kizlarim 4 ve 5.5 yasindalar. Her bi hamilelikte yaklasik 30 ar kilo aldim. 2. Dogumda 116 ya kadar ciktim ve bu hale geldim iste.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yeşil çayı bir internet sitesinden satın aldım.sabah ve akşam yemeğinden yarım saat önce içiyorum.

menüm

sabah:iki dilim ekmeğin üzerine yumurta ve pernir karışımı fırında pişirdim
2 zeytin

ara: bir kase yoğurt

öğle:4 kaşık pilav bir kase yoğurt

akşam:bir kase yayla çorbası
marul salatası

2.5 lt su,20 dakika eliptik bisiklet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…