başınız sağolsun cnm Allah yardımcın olsun. kızımızada hayırlı nice seneler diliyorum öptüm onu kocamanselam kızlar nasılsınız ben kaç gündür uğrayamadım geçen hafta küçük kızımın 1 yaş doğum günü vardı 11nisanda bütün haftayıo temizlik yaparak geçirdim çok yoruldum. perşembe günü eşimin halası vefat etti eşim kayseriye gitti ,cuma günü bildirim yapmayı unutmuşum gökçecim kilom 125.5 ekleyebilirsen listeye sevinirim .annem babam bizde kaldılar herşey benim üzerime kaldı kaç gündür mahvoldum ..artık çarşamba akşamı doğum gününü yapacağız inşallah allah kısmet ederse...
bozmazsın sen bozmazsınnnnnneğer diyetimi bozmadan bu cumaya kadar devam edersem inşaallah, bu hafta ne çıkıcam çok merak ediyorum şimdiden.....
hoşgeldin cnmBen de bu takıma dahil olmak istiyrm. 99 um. Amacım 7 li rakamlara düşmek. Cumalarımı bildirim yapıyoruz. Herkese kolay gelsin. Allaha emanet olun. Sevgiler....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yuruyuse çıkamadığım ıçın ıçım hıç rahat degıldı bende kendımı bıraz ıyı hıssedınce leslıe 2 mıll yaptım önceden hıç zorlanmıyordum yapmaya yapmaya zorlanır oluşum
ve aleykum selam meyracım tebrıkler çok ıyı gıdıyorsun bende ayça kayayı tv den ızledıgım kadaıyla ona uyarak dıyet yapıyorum umarım hep eksı goruruz kadın aslında zayıflamak çok kalay deyıp duruyo soyledıklerıde çok mantıklı geliyor bana
saol canım
derıncım basınız sağolsun sanada allah kolaylık versın
tabıkıde eksı goreceksın
bozmazsın sen bozmazsınnnnnn
olsun canım bende çok merak edıyorum kıtabı ama burada bulamadım bu hafta annemler ankaraya gıdıcek ordan alır gelırler maalesef nıgdeye geç geliyor böyle kıtaplaray canım bende sana tam yazıcam telefon çaldı, tam yazacam kapı çaldı:) ancak şimdi kısmet oldu yazmak:)
inşaallah canım, çok sağol.
sen birde kitabını alsan çok daha iyi olur canım, çok tavsiye ederim kitabını gerçekten, 5333ü.
komşum şimdi bi tane çikolata verdi bana kapıda konuşurken:)
şimdi değilde akşam ezanından sonra yiyebilirim:)
aslında şimdide yiyebilirim, günlük tahıl limitim gayet uygun ama diyetteyim biraz sabrediyim diğer güne ekleyim bu çikolatayı:)
çok canım çekseydi yerdim ama....
Canim ben daha once senin stadlarda yurudugunu filan okumustum . Asil ben sana yetisemem . Benim diyet haftaya bitiyor .. Once gel sen bana yetis .. Sonra ben sana yetisiyim :) benimde lazer isim bitti fon icin bekliyorum :)valla benim gideceğin yerin makinesi nasıl bilmiyorum ama hendekte en iyi yer orasıymış 4 bölge 1500tl
ben kızımı yedirdim annem yemek işini bitiremedi onunda işi bitsin öyle çıkcam yürüyüşe
bu arada ben seni yarış arkadaşım seçtim ama sen beni hep geçersin isveç diyeti yapıyorsun çünkü ben 300-400gr anca
kuzum bende ayni sen gibiyim. Aklima hic gelmez meyve yemek .selamün aleyküm.....
çok şükür bugünde iyi gitti diyetim....
ben bu 5333 gibi birşey arıyordum, ve ben çok sevdim bu 5333ü.
eşimde olmasa ben pek meyve yemem kızlar biliyormusunuz, ancak canım isterse haftada 1-2kere yerdim eskiden, evlendim evleneli eşime eşlik etmek için yer oldum, yani eşim sayesinde yer oldum meyveyi, ama şimdi 5333te günlük en az 2porsiyon meyve yeme zorunluluğu var, oyüzden bu meyve zorunluluğu hoşuma gitti, yiyeceksin meyra kaçarı yok dedim hatta bugün kendime meyvemi soyup hazırlarken.
meyve yiyenlere imrenirdim ne güzel yiyorlar diye, ama ben yiyemezdim gitmezdi yani, ama şimdi el mecburum, ne güzel bir mecburiyet bu değilmi dermişim:))
sağolasın ayçakaya.....
yine ayçahanımın kitabından:
BveC vitaminlerini günlük almamız gerekliymiş, çünkü bu vitaminler vücudda depo edilmezmiş ve fazlası vücuddan atılırmış.
özellikle bağışıklık sisteminin güçlü olmasında bu vitaminler önemliymiş.
bence bu muazzam bir bilgi....
yaşasın meyve:)
şuan için:
43222
4tahıl
3et
2süt
2meyve
2yağ
(başarılı)
selam kızlar nasılsınız ben kaç gündür uğrayamadım geçen hafta küçük kızımın 1 yaş doğum günü vardı 11nisanda bütün haftayıo temizlik yaparak geçirdim çok yoruldum. perşembe günü eşimin halası vefat etti eşim kayseriye gitti ,cuma günü bildirim yapmayı unutmuşum gökçecim kilom 125.5 ekleyebilirsen listeye sevinirim .annem babam bizde kaldılar herşey benim üzerime kaldı kaç gündür mahvoldum ..artık çarşamba akşamı doğum gününü yapacağız inşallah allah kısmet ederse...
Canim hosgeldin ..Ben de bu takıma dahil olmak istiyrm. 99 um. Amacım 7 li rakamlara düşmek. Cumalarımı bildirim yapıyoruz. Herkese kolay gelsin. Allaha emanet olun. Sevgiler....
Canim yeme yeme nolur yeme .....komşum şimdi bi tane çikolata verdi bana kapıda konuşurken:)
şimdi değilde akşam ezanından sonra yiyebilirim:)
aslında şimdide yiyebilirim, günlük tahıl limitim gayet uygun ama diyetteyim biraz sabrediyim diğer güne ekleyim bu çikolatayı:)
çok canım çekseydi yerdim ama....
olsun canım bende çok merak edıyorum kıtabı ama burada bulamadım bu hafta annemler ankaraya gıdıcek ordan alır gelırler maalesef nıgdeye geç geliyor böyle kıtaplar
azmın daim olsun canım ben olsam atmıştım azıma
Canim ben daha once senin stadlarda yurudugunu filan okumustum . Asil ben sana yetisemem . Benim diyet haftaya bitiyor .. Once gel sen bana yetis .. Sonra ben sana yetisiyim :) benimde lazer isim bitti fon icin bekliyorum :)
kuzum bende ayni sen gibiyim. Aklima hic gelmez meyve yemek .
Canim ne zor bir hafta gecirmissin. Halayi allah rahmet eylesin . Cimcimede iyiki digmus :) kosturmacada kendini ihmal etme . Biz hanimlar malesef ilk kendimizden fedakarlik ederiz veririz ..
Canim hosgeldin ..
Canim yeme yeme nolur yeme .....
tünaydın bayanlarrrr
gece giremedim kızımın uykusu başına vurdu abimi de yabancıladı gece 12de zor uyuttum bende yorulduğum için gittim yattım pcyi açamadım bile
umarım iyisinizdir. önce alıntılarıma baktım şimdi geçmişe bakcam
amin cnm inşallah. sizede çok geçmiş olsun inşallah ciddi bir şey değildir
ben daha önce karatayın ne olduğunu bilmiyordum burada yena yapmaya başladıktan sonra dikkatimi çekti ve mantıklı geldi
zaten diyet yapmıyorsun sağlıklı besleniyorsun hiçbir şey ölçülü değil doyana kadar yiyorsun. neyse sonra yena buradaki karatay topiğini önerdi orayada yazmaya başladım yanlışlarımı düzelttiler meraklarımı sordum tabi kitabınıda aldım şimdi kitabınıda okuyorum orada daha detaylı ve daha derin anlatıyor.
sağol canım geldiler şimdi emineyi uyuttuk annemle baş başa oturuyoruz adamlarıda işe gönderdik
geçmiş olsun canım.
rabbim şifa verı canım kuzuya umarımtez zamanda iyileşir sanada geçmiş olsun
tebrikler daha mice eksilere inşallah nekalmışkı 8 lere
sağol meyracım..çok tşkbaşınız sağolsun.
bebişinde doğum günü kutlu olsun canım.
çok tşk canımyuruyuse çıkamadığım ıçın ıçım hıç rahat degıldı bende kendımı bıraz ıyı hıssedınce leslıe 2 mıll yaptım önceden hıç zorlanmıyordum yapmaya yapmaya zorlanır oluşum
ve aleykum selam meyracım tebrıkler çok ıyı gıdıyorsun bende ayça kayayı tv den ızledıgım kadaıyla ona uyarak dıyet yapıyorum umarım hep eksı goruruz kadın aslında zayıflamak çok kalay deyıp duruyo soyledıklerıde çok mantıklı geliyor bana
saol canım
derıncım basınız sağolsun sanada allah kolaylık versın
tabıkıde eksı goreceksın
sağol cnm çok tşk..başınız sağolsun cnm Allah yardımcın olsun. kızımızada hayırlı nice seneler diliyorum öptüm onu kocaman
bozmazsın sen bozmazsınnnnnn
hoşgeldin cnm
Canim ben daha once senin stadlarda yurudugunu filan okumustum . Asil ben sana yetisemem . Benim diyet haftaya bitiyor .. Once gel sen bana yetis .. Sonra ben sana yetisiyim :) benimde lazer isim bitti fon icin bekliyorum :)
kuzum bende ayni sen gibiyim. Aklima hic gelmez meyve yemek .
Canim ne zor bir hafta gecirmissin. Halayi allah rahmet eylesin . Cimcimede iyiki digmus :) kosturmacada kendini ihmal etme . Biz hanimlar malesef ilk kendimizden fedakarlik ederiz veririz ..
Canim hosgeldin ..
Canim yeme yeme nolur yeme .....
Kızlar bu gun Dikmen vadisine arkadasla birlikte gittik ..3 te firlama cocukla :) etraf o adar guzeldiki yemyeşil :) ama biz yeşilliklerle ilgilenmekten cok sipalar in pesinden koşturduk durduk cok yoruldum. Eve geldikten Sonra biraz dinlenip tekrar yuruyuse ciktim.2 saate yakin yurumusum .. Donuste dolmusa bindim .Rejimime Sadık bir gun geçirdim Baskul Sabah'ta yüzüme güldü .
Sabah ki kilomu açıklıyorum. 91 kg yuuppyyy
en son 5 sene önceydi herhalde bu kiloyu gördüğüm. Bu arada isvec diyetinde 5 . Gun de bitti. İnsallah 8 li rakamlara tez zamanda ulaşırım.Pantolonlarim büyük geliyor varsın büyük gelsin almak istemiyorum yenisini ...
Vadi bize yürüme mesafesinde canım ama çok oldu gitmedim
Biz de bugün gölbaşına gittik sonra ODTÜ ormanında yürüdük eymir gölünü tepeden seyrettik çok güzeldi
İsveç diyeti epey iyi kilo verdiriyor demek maşallah sana gidenler gelmesin bir daha inşallah
gecmis olsun gittinmi dra?esselamun aleykum
hayırlı sabahlar bol eksılı haftalar canlar
ben dunun yorgunllugu ve kasıgımdakı mutıs agrı yüzünden bugun yuruyusumu yapamadım nefes aldırmıyor maalesef bu agrı yarın kadın doğuma gıdıcem ama hiççççç içimden gelmiyor nasıl gıdılecek bılmıyorum neyse geçmısı okuyamadım bırazyatayım umarım ıyı olurum gelırım gıne hepınızı opuyorum
hosgeldinmerhaba arkadaşlar ben ankarada yaşıyorum.evliyim 3 yaşında ikiz çocuklarım var bugün diyete başlayalı tam bir hafta oldu.98.800 gr ile başlamışım ve bugün 96.600 gr'dım.eşimin ve sizlerin desteği ile kilo vermek istiyorum.belirli bir şartınız varsa bilip uymak isterim
Kızlar Günaydın nasılsınız bol eksili bir hafta dilerim herkese. Dün bütün gün yattim nezle bogazlar malum sadece kiLa ilgilendim oda uyudu saolsun rejim falan yoktu tabi öglen 1 tas corba 2 dilim ekmek aksam 1 tas çorba 2 dilim ekmek okadar sabaha iyi uyandim biraz daha iyiyim çok şükür kaldigim yerden devam
bende hemşireyim ismim bilgen,şu kilolardan kurtulmak en büyük hedefimtel:30094107958.yaptığım belirli bir diyet listem yok.kafama göre uyguluyorum.sadece yeşil kahve modasına kapıldım ekstra olarak.
basiniz sagolsun ufakligada iyi yaslar olsunselam kızlar nasılsınız ben kaç gündür uğrayamadım geçen hafta küçük kızımın 1 yaş doğum günü vardı 11nisanda bütün haftayıo temizlik yaparak geçirdim çok yoruldum. perşembe günü eşimin halası vefat etti eşim kayseriye gitti ,cuma günü bildirim yapmayı unutmuşum gökçecim kilom 125.5 ekleyebilirsen listeye sevinirim .annem babam bizde kaldılar herşey benim üzerime kaldı kaç gündür mahvoldum ..artık çarşamba akşamı doğum gününü yapacağız inşallah allah kısmet ederse...
Ben de bu takıma dahil olmak istiyrm. 99 um. Amacım 7 li rakamlara düşmek. Cumalarımı bildirim yapıyoruz. Herkese kolay gelsin. Allaha emanet olun. Sevgiler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?