Canim ben bile böyle üzülmüşken seni düşünemiyorum.. İnsallah iyi sonuclar alırsınız.tesekkurler kizlar bgn sabah 6 dan beri hastanedeyim helak oldum annesinimi teselli edeyim babasinimi dayisinimi anneannesinimi cocugami uzuleyim bilemedim yine migrenim tuttu hayatimda 4 gun ust uste hic migrenim tutmamisdi cok uzuldum ya simdi bulgulara gore hastaliklari arastiriorum cok kotu seyler cikio benim korktugum hastalik goz arkasindaki tumor ve bu tumorun ölümcül oldugu bir hastalik bugun emarda beyin temiz cikti bu beni kismen rahatlatti
birde kendime sinir olmaya basladim yillar once ortaokuldayken ben annemin kuzeninin cocugu olmusdu cocugun kafa yapisi bana garip geldi 6 ay sonra cocugun ozurlu oldugu ortaya cikti bu ufaklikdada gozleri bana bi garip geliodu bu cikti
fark ediorum ama tip doktoru olmadigim icin net birsey soleyemiorum birde bilsende acik acik diyemiosun bunu gozunde kayma var die dra goturduler dedimki beyninde bisey olmasin annesinin gozleri yuvalarindan firladi goz dru bisey yok dedi yolladi 3 gun sonra bu olay cikti birseylerin farkinda olup elinin kolunun bagli olmasida zor gelio insana sonucta bnm cocugum deil ya bisey diyince yanlis anlasilirsam die ustu kapali soluosun onuda karsindaki anlamio
amannn diorum ya ufakliklari rabbim korusun
biide tam karar veriorum tamam diorum pazartesi diyetime basliycam ne olursa olsun bozmiycam diorum bisey cikio
bugun dikkat etmeye calisdim ama simdi migrenim tuttu bisey yiyemem artik yrn kaldigim yerden dvm ederim carsamba yine drlardayiz dananin kuyrugu kopcak...
Bu hafta artik cok katilimda bulunamiyabilirim moralim cok bozuk kusuruma bakmayin kendinize ii bakin
Asumancim inci gibi dişlere kendini yeniliyorsun sanirim..Merhabalar
Bugün yine dişçideydim hala diş taşlarıyla uğraşıyorlar 10 gün sonrasına tekrar randevu verdiler
Tüm hastalara şifalar dilerim
Yeni gelenler hoşgelmişler
Derincim Allah rahmet eylesin
Miniğin de doğum günü kutlu olsun çok tatlı maşallah
Canim anlamadım neden internetten aldın marketlerdeki yesil çaydan bir farkı mı var?yeşil çayı bir internet sitesinden satın aldım.sabah ve akşam yemeğinden yarım saat önce içiyorum.
Canim ben bile böyle üzülmüşken seni düşünemiyorum.. İnsallah iyi sonuclar alırsınız.
Hepbirlikte su fazlalıklara güle güle deriz insallah..
Asumancim inci gibi dişlere kendini yeniliyorsun sanirim..
Canim anlamadım neden internetten aldın marketlerdeki yesil çaydan bir farkı mı var?
Canim ben bile böyle üzülmüşken seni düşünemiyorum.. İnsallah iyi sonuclar alırsınız.
Hepbirlikte su fazlalıklara güle güle deriz insallah..
Asumancim inci gibi dişlere kendini yeniliyorsun sanirim..
Canim anlamadım neden internetten aldın marketlerdeki yesil çaydan bir farkı mı var?
ohhhh mis gibi bakımlarda yaptırılmışCanim ben daha once senin stadlarda yurudugunu filan okumustum . Asil ben sana yetisemem . Benim diyet haftaya bitiyor .. Once gel sen bana yetis .. Sonra ben sana yetisiyim :) benimde lazer isim bitti fon icin bekliyorum :)
kuzum bende ayni sen gibiyim. Aklima hic gelmez meyve yemek .
Canim ne zor bir hafta gecirmissin. Halayi allah rahmet eylesin . Cimcimede iyiki digmus :) kosturmacada kendini ihmal etme . Biz hanimlar malesef ilk kendimizden fedakarlik ederiz veririz ..
Canim hosgeldin ..
Canim yeme yeme nolur yeme .....
tesekkurler kizlar bgn sabah 6 dan beri hastanedeyim helak oldum annesinimi teselli edeyim babasinimi dayisinimi anneannesinimi cocugami uzuleyim bilemedim yine migrenim tuttu hayatimda 4 gun ust uste hic migrenim tutmamisdi cok uzuldum ya simdi bulgulara gore hastaliklari arastiriorum cok kotu seyler cikio benim korktugum hastalik goz arkasindaki tumor ve bu tumorun ölümcül oldugu bir hastalik bugun emarda beyin temiz cikti bu beni kismen rahatlatti
birde kendime sinir olmaya basladim yillar once ortaokuldayken ben annemin kuzeninin cocugu olmusdu cocugun kafa yapisi bana garip geldi 6 ay sonra cocugun ozurlu oldugu ortaya cikti bu ufaklikdada gozleri bana bi garip geliodu bu cikti
fark ediorum ama tip doktoru olmadigim icin net birsey soleyemiorum birde bilsende acik acik diyemiosun bunu gozunde kayma var die dra goturduler dedimki beyninde bisey olmasin annesinin gozleri yuvalarindan firladi goz dru bisey yok dedi yolladi 3 gun sonra bu olay cikti birseylerin farkinda olup elinin kolunun bagli olmasida zor gelio insana sonucta bnm cocugum deil ya bisey diyince yanlis anlasilirsam die ustu kapali soluosun onuda karsindaki anlamio
biide tam karar veriorum tamam diorum pazartesi diyetime basliycam ne olursa olsun bozmiycam diorum bisey cikio
bugun dikkat etmeye calisdim ama simdi migrenim tuttu bisey yiyemem artik yrn kaldigim yerden dvm ederim carsamba yine drlardayiz dananin kuyrugu kopcak...
Bu hafta artik cok katilimda bulunamiyabilirim moralim cok bozuk kusuruma bakmayin kendinize ii bakin
Diyarbakir da yasiyrm. 20 kilo vermek ve 7li rakamlari gormek istiyorum.
.
öpmem mi hepiniz için zevkle öpebilirimsağolasın canım inşaallah:)
bana da bozmam gibi geliyor ama bakıcaz görücez:)
emineyi öp benim yerime...
cnm benim ilk atama yerim diyarbakırGruba D.bakir dan katilan var mi acaba. Selamlar.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gruba D.bakir dan katilan var mi acaba. Selamlar.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yeşil çayı bir internet sitesinden satın aldım.sabah ve akşam yemeğinden yarım saat önce içiyorum.
Babam sağlık personeli olduğunndan çocukluğumun bir kısmı Diyarbakır da geçti..benim özel bir yer çok sevdik hepimiz..İyi dostlar edindik oradan ayrılırken çok üzüldük..
Siz neresindensiniz.? Benim doğum yerim Silvan...
Bu arada hoşgeldiniz aramıza...
tesekkurler kizlar bgn sabah 6 dan beri hastanedeyim helak oldum annesinimi teselli edeyim babasinimi dayisinimi anneannesinimi cocugami uzuleyim bilemedim yine migrenim tuttu hayatimda 4 gun ust uste hic migrenim tutmamisdi cok uzuldum ya simdi bulgulara gore hastaliklari arastiriorum cok kotu seyler cikio benim korktugum hastalik goz arkasindaki tumor ve bu tumorun ölümcül oldugu bir hastalik bugun emarda beyin temiz cikti bu beni kismen rahatlatti
ben geldimmm....
çok üzüldüm canım Rabbim şifa versin inşallah....
drseval sende hoşgeldin aramızaa...
hoşgeldin cnm
hoşbuldum canım...
benimde akşama kadar diyet başarılıydı ama akşam dondurma yiyerek bozdum herşeyii....
biten pazartesi günüm(başarılı)
53223
5tahıl
3et
2süt
2meyve
3yağ
komşum şimdi bi tane çikolata verdi bana kapıda konuşurken:)
şimdi değilde akşam ezanından sonra yiyebilirim:)
aslında şimdide yiyebilirim, günlük tahıl limitim gayet uygun ama diyetteyim biraz sabrediyim diğer güne ekleyim bu çikolatayı:)
çok canım çekseydi yerdim ama....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?