hoşbuldum canım...
benimde akşama kadar diyet başarılıydı ama akşam dondurma yiyerek bozdum herşeyii....
benimde bugün çok kötüydü ne siz sorun ne ben söyleyeyim yani
nasıl bir dondurmaydı acep
yani külahlı filan değilsee sıkma canınıcumartesi bende dondurma yedim şu algidanın kutuda en hafif dondurma benzeri bişey varya ondan yedim ama tadı çok kötü geldii bi daha ondan almıycam cumaya kadar da dikkat etsem iyi olucak yoksa eksi bildiremiyecem
bizim burada açık dondurma yapan yerler var ben hep onlardan alırdımnasıl bir dondurmaydı acep
yani külahlı filan değilsee sıkma canınıcumartesi bende dondurma yedim şu algidanın kutuda en hafif dondurma benzeri bişey varya ondan yedim ama tadı çok kötü geldii bi daha ondan almıycam cumaya kadar da dikkat etsem iyi olucak yoksa eksi bildiremiyecem
gelsin anam gelsin az bileozaman bunlar sana gelsinn
yarın yeniden başlamak gerek...
yok ya benimki ülkerin hoby varya ondan..markete çıkmıştık kızlar isteyince aldı babamız birer tane..ama kaç kalori olduğuna bakmak gelmedi aklıma..:26:
külahlı dondurmalar dahamı kötüükii..:44:
bizim burada açık dondurma yapan yerler var ben hep onlardan alırdım
hazır dondurmalar hoşuma gitmiyor yiyemiyorum
bu sene ne yaparım nasıl yaparım bilmem :44:
gelsin anam gelsin az bile
yanii bir nebzee külahsız dondurma daha iyi oluyor külah ekstra kalori olarak sayılıyor yaa o bakımdan bir çok diyetisyen haftada 2,3 top dondurma verir zaten :)
ben kendim için söyliyeyim planladığım listelerime dört dörtlük uyayım haftada bir kere yediğim dondurma tartıda artı olmasına veyaa kilo vermeme engel olmaz diye düşünüyoruum:)
inşallah benim bu kaçamaklı ilk günümdü son günüm de olurben kendim için söyliyeyim planladığım listelerime dört dörtlük uyayım haftada bir kere yediğim dondurma tartıda artı olmasına veyaa kilo vermeme engel olmaz diye düşünüyoruum:)
inşallah benim bu kaçamaklı ilk günümdü son günüm de olur
eğer bende dört dörtlük uyarsam bende haftada bir yiyebilirim
yani yerim herhalde bilemiyorum ammaaaannnn karataycılar duymasın oyarlar valla beni
Merhabalar
Bugün yine dişçideydim hala diş taşlarıyla uğraşıyorlar 10 gün sonrasına tekrar randevu verdiler
Tüm hastalara şifalar dilerim
Yeni gelenler hoşgelmişler
Derincim Allah rahmet eylesin
Miniğin de doğum günü kutlu olsun çok tatlı maşallah
Meyracim Ayça kayayı okuyorum verdigin linkten :)
güzel ve başarılı bir gün geçirmişsin
benim merak ettiğim çukulataları yedin mii
bende bu akşam kızımın çukulatasından 1 kare aldım( ama farkettiysen yukardaki listeye yazmamışım listeye yazmayınca sayılmıyor bende herhalde)
çok geçmiş olsun umarım korktuğunuz gibii olmaz çarşamba akşamı haberdar edersin bizii olur mu ....
Canimcim sen sabah sabah aranası nası yedin anlamadım? Cok garip geldi dogrusu bana :44::44: ben cok sevmem ondanmi 1 senedir yemedim tadını unuttum da ondan mı garip geldi.herzamanmi yersin arada mı ?bende bugün idare eder bir gün geçirdim
sabah 2 dilim ananas 2 adet ceviz ve 3 yemek kaşığı lor peynirlee kahvaltı yaptım
akşam :bir tabak ısırgan otu yemeği bir kase yoğurt ve bir dilim ekmek yedim
gün içinde bir bardakda yeşil çay içtim yeterince su içemedim bide sabah tibet egzersizlerimi yaptım her hareketi 9 kez yapıyorum ama haftaya 1 sayı artıracam ve 10 da kalacam çünkü bu kilolarla o hareketleri yapmak çok zorluyor artık beniii...
benimde bugün çok kötüydü ne siz sorun ne ben söyleyeyim yani
selamün aleyküm.....
günaydın cicişler:)
karnım çok aç şuan, ne yesem acabaaa:)
annemler bu pazartesi geliceklerdi, kardeşimin bi takım işleri çıkınca salıya kalmıştı, yani bugün gelceklerdi, bu seferde dün akşam ev halkı toptan üşütmüş ateşlenmiş, yola böyle çıkmayalım diye gelmeleri çarşambaya kaldı mecburen, yani gelmeleri yarına kaldı
neyse sağlık olsun, hayırlısı olsun.
Gunaydin datlum :)
Annenler sag salim gelsinlerde 2 gun den birsey olmaz artik .. Gecmis olsun bu arada ..
Ne yiyceksin bakiyim . Benim kahvaltim belli sekersiz 1 cay :) sadece o kadar . 1 hafta kaldi benim diyetinin bitmesine . Hayallerime patetes kizartmasi ve peynirli maydonozlu borek giriyor daha cok :)
Ama 1 hafta sonra yiyebilirim .. Sabir sabir ..
Light ekmek ve light peynirle birlikte sekersiz cay.. Diledigin kadar dometes salatalik .. İstersen 2 tatli kasigi light recel .....
Bence harika bir kahvaltidir. :)
Canimcim sen sabah sabah aranası nası yedin anlamadım? Cok garip geldi dogrusu bana :44::44: ben cok sevmem ondanmi 1 senedir yemedim tadını unuttum da ondan mı garip geldi.herzamanmi yersin arada mı ?
o zaman napiyoruz kuzummm yarın daha dikkat ediyoruz... Ben az önce leslie 2 mile yaptım. Daha fazlasına gücüm yoktu
Bu arada yarın aksam kızlarla buluşacağızeski dostlar teyyy 18 senelik ahbaplar ..
İnsallah yemeği kacirmam yoksa Hasibe beni gecer.. Ben onu geçmeliyim.
Huhu öpüyorum şekerim... Cumaya sana yetiscemmm..
günaydın kızlar
kahvaltıdan sonra kızım ve annemle önce hastanenin oraya para çekmeye sonra pazara gitcez çoookkkkk yürücez çookkkkkk
gelince görüşürüz
bende dün 45 dk yürüdüm azıcık bisiklet çevirdim azıcıkta mekik çektim ama adım sayarım 6800 kusurda kaldı bir türlü 10000 göremiyorum ama belki bugün olur çünkü çok yürücez
Afiyet olsun canim aksam senin program 17 .00 da bitiyor sonra yeni gun sanirim.. Sayiyorsun bişeyleri hep :)sağolasın canım benim, haklısın.
afiyet bal olsun tatlım kahvaltında:)
bende az önce bir hurma yedim:)
kahvaltı olarakta galiba; peynir, domates, 1sb süt, 1,5dilim ekmek yerim galiba, birde küçük portakal.
dün akşamdan pilavı 3tahıllık yiyince şuan 3tahılım kaldı, bunu idareli kullanmam lazım akşama kadar:)))) oyüzden en fazla 1,5dilim ekmek yiyeyim dedim kahvaltıda, aslında 1dilimde yesem iyi dermişim:)
akşama kadar ne oluuuur ne olmaz daha......
tabiki şekersiz olmakla birlikte 1sb yeşilçay ve 1küçük çaydanlık çay birde:)
böyleee:)
oğluşun naapıyo? uyuyomu uyandımı?
Canim benimadimsayar 1 ayda 1 kere 10 bin adımı yakaladı :) arkadasim iyi gelicektir yurumekk .. Ya sana yetisemezsem... Bende çıkıp yürüyeyim en iyisi :)günaydın kızlar
kahvaltıdan sonra kızım ve annemle önce hastanenin oraya para çekmeye sonra pazara gitcez çoookkkkk yürücez çookkkkkk
gelince görüşürüz
bu arada dünkü kaçamaklar +400 olarak geri oldu ohhh olsun bana
bende dün 45 dk yürüdüm azıcık bisiklet çevirdim azıcıkta mekik çektim ama adım sayarım 6800 kusurda kaldı bir türlü 10000 göremiyorum ama belki bugün olur çünkü çok yürücez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?