Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşbuldum canım...

benimde akşama kadar diyet başarılıydı ama akşam dondurma yiyerek bozdum herşeyii....

nasıl bir dondurmaydı acep

yani külahlı filan değilsee sıkma canını cumartesi bende dondurma yedim şu algidanın kutuda en hafif dondurma benzeri bişey varya ondan yedim ama tadı çok kötü geldii bi daha ondan almıycam cumaya kadar da dikkat etsem iyi olucak yoksa eksi bildiremiyecem

yok ya benimki ülkerin hoby varya ondan..markete çıkmıştık kızlar isteyince aldı babamız birer tane..ama kaç kalori olduğuna bakmak gelmedi aklıma..:26:

külahlı dondurmalar dahamı kötüükii..:44:

bizim burada açık dondurma yapan yerler var ben hep onlardan alırdım
hazır dondurmalar hoşuma gitmiyor yiyemiyorum
bu sene ne yaparım nasıl yaparım bilmem :44:

ozaman bunlar sana gelsinn

yarın yeniden başlamak gerek...
gelsin anam gelsin az bile

yanii bir nebzee külahsız dondurma daha iyi oluyor külah ekstra kalori olarak sayılıyor yaa o bakımdan bir çok diyetisyen haftada 2,3 top dondurma verir zaten :)

sanki benim aşağı kalır yanım var daa...buda bana gelsinn...

yanii bir nebzee külahsız dondurma daha iyi oluyor külah ekstra kalori olarak sayılıyor yaa o bakımdan bir çok diyetisyen haftada 2,3 top dondurma verir zaten :)

aaa o kadarcıkmııı...

ben kendim için söyliyeyim planladığım listelerime dört dörtlük uyayım haftada bir kere yediğim dondurma tartıda artı olmasına veyaa kilo vermeme engel olmaz diye düşünüyoruum:)

ben kendim için söyliyeyim planladığım listelerime dört dörtlük uyayım haftada bir kere yediğim dondurma tartıda artı olmasına veyaa kilo vermeme engel olmaz diye düşünüyoruum:)

aslında katılıyorum ama ben zaten öyle dört dörtlük bi diyet yapamadığım için değil 2 3 top bi lokma bile artı oluyo malesef...

inşallah benim bu kaçamaklı ilk günümdü son günüm de olur
eğer bende dört dörtlük uyarsam bende haftada bir yiyebilirim
yani yerim herhalde bilemiyorum ammaaaannnn karataycılar duymasın oyarlar valla beni

inşallah benim bu kaçamaklı ilk günümdü son günüm de olur
eğer bende dört dörtlük uyarsam bende haftada bir yiyebilirim
yani yerim herhalde bilemiyorum ammaaaannnn karataycılar duymasın oyarlar valla beni

heee olay karatay sa ters tabiii

neyse bu konuyu kapatalım haziranda temmuzda tekrar konuşuruz sıcaklar bir bastırsıın

kolay gelsin ablacığım.

Meyracim Ayça kayayı okuyorum verdigin linkten :)

:)

1tane yedim gün bitmeden:)
o 1tane çikolatada 1dilim ekmeğe tekabül ediyordu, 1porsiyon ekledim bende tahıl gurubuna artıkın:)
çok şükür yeterli limitim vardıda problem oluşturmadı.

ayçakayaya göre;
2yuvarlak top dondurma eşittir 1tahıl+1süt
toplar orta büyüklükte.
nefsimiz var nihayetinde, tamamen bence tahıl gurubunu kesemeyiz ömür boyu.

Canimcim sen sabah sabah aranası nası yedin anlamadım? Cok garip geldi dogrusu bana :44::44: ben cok sevmem ondanmi 1 senedir yemedim tadını unuttum da ondan mı garip geldi.herzamanmi yersin arada mı ?
benimde bugün çok kötüydü ne siz sorun ne ben söyleyeyim yani

o zaman napiyoruz kuzummm yarın daha dikkat ediyoruz... Ben az önce leslie 2 mile yaptım. Daha fazlasına gücüm yoktu
Bu arada yarın aksam kızlarla buluşacağız eski dostlar teyyy 18 senelik ahbaplar ..
İnsallah yemeği kacirmam yoksa Hasibe beni gecer.. Ben onu geçmeliyim.

Huhu öpüyorum şekerim... Cumaya sana yetiscemmm..

selamün aleyküm.....

günaydın cicişler:)

karnım çok aç şuan, ne yesem acabaaa:)

annemler bu pazartesi geliceklerdi, kardeşimin bi takım işleri çıkınca salıya kalmıştı, yani bugün gelceklerdi, bu seferde dün akşam ev halkı toptan üşütmüş ateşlenmiş, yola böyle çıkmayalım diye gelmeleri çarşambaya kaldı mecburen, yani gelmeleri yarına kaldı
neyse sağlık olsun, hayırlısı olsun.

Gunaydin datlum :)
Annenler sag salim gelsinlerde 2 gun den birsey olmaz artik .. Gecmis olsun bu arada ..

Ne yiyceksin bakiyim . Benim kahvaltim belli sekersiz 1 cay :) sadece o kadar . 1 hafta kaldi benim diyetinin bitmesine . Hayallerime patetes kizartmasi ve peynirli maydonozlu borek giriyor daha cok :)
Ama 1 hafta sonra yiyebilirim .. Sabir sabir ..
Light ekmek ve light peynirle birlikte sekersiz cay.. Diledigin kadar dometes salatalik .. İstersen 2 tatli kasigi light recel .....
Bence harika bir kahvaltidir. :)

sağolasın canım benim, haklısın.
afiyet bal olsun tatlım kahvaltında:)
bende az önce bir hurma yedim:)
kahvaltı olarakta galiba; peynir, domates, 1sb süt, 1,5dilim ekmek yerim galiba, birde küçük portakal.
dün akşamdan pilavı 3tahıllık yiyince şuan 3tahılım kaldı, bunu idareli kullanmam lazım akşama kadar:)))) oyüzden en fazla 1,5dilim ekmek yiyeyim dedim kahvaltıda, aslında 1dilimde yesem iyi dermişim:)
akşama kadar ne oluuuur ne olmaz daha......
tabiki şekersiz olmakla birlikte 1sb yeşilçay ve 1küçük çaydanlık çay birde:)
böyleee:)
oğluşun naapıyo? uyuyomu uyandımı?

günaydın kızlar
kahvaltıdan sonra kızım ve annemle önce hastanenin oraya para çekmeye sonra pazara gitcez çoookkkkk yürücez çookkkkkk
gelince görüşürüz
bu arada dünkü kaçamaklar +400 olarak geri oldu ohhh olsun bana

bende dün 45 dk yürüdüm azıcık bisiklet çevirdim azıcıkta mekik çektim ama adım sayarım 6800 kusurda kaldı bir türlü 10000 göremiyorum ama belki bugün olur çünkü çok yürücez

Son düzenleme:

iyi yürüyüşler:)
benim içinde yürü

kahvaltımı yaptım deeeediiiim:)
öffff uyku bastı şimdide, uyumayım diyorum ama bakıcam artık duruma göre:)
pencereyi açtım serin hava açar belki uykumu diye.....

şuan için:
42212

4tahıl
2et
2süt
1meyve
2yağ
(başarılı)

Afiyet olsun canim aksam senin program 17 .00 da bitiyor sonra yeni gun sanirim.. Sayiyorsun bişeyleri hep :)
Sipa napsin sabah kalktı konfleks istedi .. Benim içnde rahat oldu :) baska birsey hazırlamam artık..
döke saca yiyor simdi :)
Canim benimadimsayar 1 ayda 1 kere 10 bin adımı yakaladı :) arkadasim iyi gelicektir yurumekk .. Ya sana yetisemezsem... Bende çıkıp yürüyeyim en iyisi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…