Afiyet olsun canim aksam senin program 17 .00 da bitiyor sonra yeni gun sanirim.. Sayiyorsun bişeyleri hep :)
Sipa napsin sabah kalktı konfleks istedi .. Benim içnde rahat oldu :) baska birsey hazırlamam artık..
döke saca yiyor simdi :)
Canim benimadimsayar 1 ayda 1 kere 10 bin adımı yakaladı :) arkadasim iyi gelicektir yurumekk .. Ya sana yetisemezsem... Bende çıkıp yürüyeyim en iyisi :)
benim günüm hergün akşam ezanı ile yenileniyor canım:)
adı üstünde benim bu 5333 diyeti, sayarak zayıfla 5333 zaten:)))))
bu 5333 1güne ait. ertesi gün yine bir 5333ün var aynen...... 5333 tercihleri değişimleride kişiye kalmış artık....
afiyet olsun kuzuyada:) döksün saçsın annesi kızma, çocukluklarını doya doya yaşasınlar tüm çocuklar inşaallah.... ve verimli, bilgili, inanç donanımlı geçirsinler inşaallah.
Canim ben cok ozgur ruhlu sayilirim :)) dokuyoruz saçıyoruz .onun Ruhen mutlu olması ve ılerde özgüveni yüksek bir birey olması benim icin cok onemli.. O yüzden kuzey cok rahat yetişiyor.tabi evin kurallari da var mutlaka. Kendi yemek istemiyor simdi
Anneeee elim yoruldu sen yedir diyor( nacam bilmiyorum....
ne güzel bir gün geçirmişsin
yavrum benim boşuna kanım kaynamıyor sanaa demek bizim oraların havasından suyundan heeee :))))))
hoşbuldum canım...
benimde akşama kadar diyet başarılıydı ama akşam dondurma yiyerek bozdum herşeyii....
inşallah benim bu kaçamaklı ilk günümdü son günüm de olur
eğer bende dört dörtlük uyarsam bende haftada bir yiyebilirim
yani yerim herhalde bilemiyorum ammaaaannnn karataycılar duymasın oyarlar valla beni
Su cok güzel bir isim . Sen kütüğe su yazdırırsın esinin ailesi havva da diyebilir .iki isimli olur.ikinci isim olarak havva ismini kullanır.buyuyunce beğenirse ekletir nifus cüzdanına :) eşinin de gönlü olmuş olur ..kuralsız olmaz tabiki, ama belli yerlerde belli özgürlüklerinde olması çok tabi mutlaka canım.
canım çocukların her yaşta bilinçleri, alımları, algıları farklı oluyor, oyüzden bir şeyi yaşı ile bir pedagog yada bir çocuk gelişimciye danışırsan o seni çok güzel aydınlatır, hani "elim yoruldu anne" dediğinde ne yapman gerektiğini sorarsan sana çok güzel ifade eder ne yapman gerektiğini o kişiler. tabi bunlar hep bir çocuğun güzel yetişmesi için inşaallah.
ve bence allahın sevgisinide usulüne uygun olarak çocuğun kalbine ufacıkken koymak lazım benceki ilerde hayat yolunda huzuru bulsun....
allah sevgisini ve dini bilgileri, ama tabi bu benim nacizane fikrim.
demek ismi kuzey:) güzelmiş ismi kuzeyciğin, bende su ismini seviyorum:))))
kvnin adı havva, kız torunu hiç yok, hepsi erkek, takıntılı, kız torunu olursa adı havva olacakmış, sanki kendi doğuracak:)
vesselam eşime bende dedimki birgün, birgün kızımız olursa adı havva su olabilir belki dedim, eşimde ne dese beğenirsin ne o öyle dedi; hava su toprak der gibi dedi:)))))
tamda anasın kızı olur ozaman burçlarla harmanlanarak:))))
ay güleceğim yoktu hiç
Su cok güzel bir isim . Sen kütüğe su yazdırırsın esinin ailesi havva da diyebilir .iki isimli olur.ikinci isim olarak havva ismini kullanır.buyuyunce beğenirse ekletir nifus cüzdanına :) eşinin de gönlü olmuş olur ..
Eşimde kızımız olursa melek koyalım diyordu bende Zeynep istiyordum.. Cok severim Zeynep ismini :)
Kuzey gecen alisveis merkezinde anneannesi tarafından zorla sürüklenen ve ağlayan bir cimcimenin arkasından nasil bağırıyor bırakın onu ağlatmayın diyorum diye.yazik şaşırdılar kadinlar kuzeye ama şımarıyor kızımız ne yapalım dediler.kuzeyde olabilir bende şımarıyorum ağlatmayın arkadaşı dedi. Allahım dedim.. Benim oğlan kızların ağlamasına dayanamıyor :))
Rahatına cok düşkün o yüzden kendi yemiyor sipa
1tane yedim gün bitmeden:)
o 1tane çikolatada 1dilim ekmeğe tekabül ediyordu, 1porsiyon ekledim bende tahıl gurubuna artıkın:)
çok şükür yeterli limitim vardıda problem oluşturmadı.
.
Canimcim sen sabah sabah aranası nası yedin anlamadım? Cok garip geldi dogrusu bana :44::44: ben cok sevmem ondanmi 1 senedir yemedim tadını unuttum da ondan mı garip geldi.herzamanmi yersin arada mı ?
o zaman napiyoruz kuzummm yarın daha dikkat ediyoruz... Ben az önce leslie 2 mile yaptım. Daha fazlasına gücüm yoktu
Bu arada yarın aksam kızlarla buluşacağızeski dostlar teyyy 18 senelik ahbaplar ..
İnsallah yemeği kacirmam yoksa Hasibe beni gecer.. Ben onu geçmeliyim.
Huhu öpüyorum şekerim... Cumaya sana yetiscemmm..
Tünaydınlar..
Mutlu salılar...
Kesinlikle öyledir..
Bir de kalp kalbe karşı...Sende mi oralısın.? 4 yıldır tanışız seninle ama nereli olduğunu sormak aklıma gelmedi...
ufacık dondurmadan ne olacak allasen
yerin kulağı var derler.
herkese merhaba...
ben kendimden hiç anlatamasam daha iyi herşey çok karışık...
sizler nasılsınız??
ben guzel bir haberi paylasmak istiyorum sizlerle.benim kiskardesim hamile bugun de bebegin erkek oldugunu soylediler.cok mutluyum teyze oluyorum hem de cocuklarima arkadas geliyor. Ismi de Yaman olucak galiba.darisi herkezin basina
selamun aleykum
nasılsınız kızlar ben pek ıyı deyılım oğlum tahtayı görememekten yakınıyordu bugun dr gıttık 3 numara astıgmat hemde göz tembelliği varmış çok uzuldum geç kalmışsınız dedı doktor ben kendıme kızıyorum nasıl fark etmedım
canım ben aslen mardinliyim eşim Erzurum lu benim ailem yanımda istanbulda oldukları için her sene erzuruma eşimin ailesinin yanına giderim babamın işi dolayısıylaa çocukluğumdan beri memleketimde yaşıyamadım ama çok seviyorum geçen sene gitmiştim bu senede mardine gidecem inş. uçak biletlerimi aldım bilee Allahtan bir aksilik çıkmasa haziran 16 sında gidip 26 sında dönücem düğün var :)
sen nerelisin?
bu arada mesajı yazarken telefon geldii akşama misafirim varmış çaya mı yoksa yemeğemi belli değil bugün sahile gittim yürüyüş yapmaya 2:30 saat sürdü yürüyüşüm manzara harikaydı ama yoruldum eve geldiğimde tibet hareketerimi sürünerek yaptım. zannedersem ayağımın 3 noktasındada su toplaması oldu acıyor şimdi kalkıp evi toparlayım akşama misafirim var
herkese merhaba...
sizler nasılsınız??
ben guzel bir haberi paylasmak istiyorum sizlerle.benim kiskardesim hamile bugun de bebegin erkek oldugunu soylediler.cok mutluyum teyze oluyorum hem de cocuklarima arkadas geliyor. Ismi de Yaman olucak galiba.darisi herkezin basina
selamun aleykum
nasılsınız kızlar ben pek ıyı deyılım oğlum tahtayı görememekten yakınıyordu bugun dr gıttık 3 numara astıgmat hemde göz tembelliği varmış çok uzuldum geç kalmışsınız dedı doktor ben kendıme kızıyorum nasıl fark etmedım
benimkı 4 sınıfta canıım bu sene şikayetlendı canımhayırdır inşallah canım....
çok sevindim senin adına bebek haberi benide herzaman mutlu etmiştirr...
Ve aleyküm selam...geçmiş olsun ablacımm...oğlun kaç yaşındaydı ablacım bide geç kalmışsınız demek tedavisi olmadığı anlamınamı geliyo...kendini
suçlama ayrıca...bu gibi durumlar okul öncesi pek anlaşılmıyo zatenn...bizim bi yeğen vardı 1.sınıfı yanımda okudu...okul öncesi bizde bilmiyoduk
gözlerinde bir sıkıntı olduğunu okula başladık yenge tahtada yazanları zor okuyorum falan demeye başladı doktora götürdüm miyop ve astiğmat
vardı numarasını şuan hatırlamıyom ama 4. sınıfa gidiyo şuan ve hala gözlük kullanıyo...
Asumancığım İzmirliyim..
Misafirlerin gelecekmiş demek kolay gelsin canım...
Ya ben tibeti unutuyorum bir düzene sokamadım alışkanlık edinemedim henüz...
Umarım karışıklık bir an önce yoluna girer nevinciğim...herşey biz insanlar için Allah sabır ve güç versin...
Gözünüz aydın sağlıklı bir hamilelik geçirir inşallah...
Geçmiş oslun hayriyeciğim kaç yaşın da oğlun.?
Göz tembelliğini farketmedinmi genel de hafif kayma da olur göz de..
Allah dermansız dert vermesin canım bir gözlüğe bakıyor olay...
Cok güzel bir haber. Hayırlı uğurlu olsun taze teyze :)ben guzel bir haberi paylasmak istiyorum sizlerle.benim kiskardesim hamile bugun de bebegin erkek oldugunu soylediler.cok mutluyum teyze oluyorum hem de cocuklarima arkadas geliyor. Ismi de Yaman olucak galiba.darisi herkezin basina
Hayriyecim göz tembelliği ile ilgili bir seyler okumuştum daha önce. İki yasından önce tedavi edilirse düzenliyormuş. Allahaskina Dr lar iki yasaindan önce muayene edemiyor ki zaten . Ben bizimkini 3.5 aylıktan aska birsey icin göz doktoruna götürdüm.bu cocuğun görme sorununu anlayamayiz dedi.yani erken diye birsey yok kuzumm bozma moralini .. Çiziyorlar artık görumcem in gözleri 5 civarında idi .simdi cok memnun.ilerde cizdirir oda ..selamun aleykum
hayrola canim insallah hersey iyiye giderherkese merhaba...
sizler nasılsınız??
tabiki oluşmaz neden oluşsun aslında ben gırgırına sormuştum yoksa insanız canımız çekiyor kimi zaman belki bir dondurma veya bir pudink...vs. akşam yemeğimiz yerinede geçer bence
ben geçen sene taylan kümeli nin listeleriyle epeyce kilo vermiştim hazır listeleri vardı ona uyuyordum ama bu sene o listeleri bire bir yapmıyorum o listelerden bana kalan bir alışkanlık ananas seviyorumda arada yiyorum yani ama hergün değil. mesela bugün 2 tam tahılı ekmekle yağsız peynirli tost yedim domates,salatalık,tere ,rokaa klasik kahvaltım da budur :)
akşama iyi eylenceleer:)
canım ben aslen mardinliyim eşim Erzurum lu benim ailem yanımda istanbulda oldukları için her sene erzuruma eşimin ailesinin yanına giderim babamın işi dolayısıylaa çocukluğumdan beri memleketimde yaşıyamadım ama çok seviyorum geçen sene gitmiştim bu senede mardine gidecem inş. uçak biletlerimi aldım bilee Allahtan bir aksilik çıkmasa haziran 16 sında gidip 26 sında dönücem düğün var :)
sen nerelisin?
bu arada mesajı yazarken telefon geldii akşama misafirim varmış çaya mı yoksa yemeğemi belli değil bugün sahile gittim yürüyüş yapmaya 2:30 saat sürdü yürüyüşüm manzara harikaydı ama yoruldum eve geldiğimde tibet hareketerimi sürünerek yaptım. zannedersem ayağımın 3 noktasındada su toplaması oldu acıyor şimdi kalkıp evi toparlayım akşama misafirim var
selamun aleykum
Herkese merhaba ..
Bugun arkadaşlarla buluşacaktım .aksam disarda yemek yiycektik ama kendimi öyle halsiz hissettim ki erteledik . Bitkinin...
Yemek koydum bende ocağa :)
Cok güzel bir haber. Hayırlı uğurlu olsun taze teyze :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?