Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hello genclik nasilsiniz bakalim?ben ii sayilirim modum cok dusuk ama 2 gundur diete dvm ediorum bu ay 2 kilo vermem gerekiodu 15 gunum kaldi napsam acaba?

İyi akşamlar
Bugünüm epey koşturmacayla geçti ama ortada bişey yok güya bolca yemek felan yapayım demiştim yarın hastane işlerimiz var eşim ameliyat olacak büyük ihtimal akşam eve çıkacağız ama tüm gün hastanede olacağız erkenden gideceğiz sonrasında eşim 20 gün raporlu olacak bunu da atlatalım inşallah son olur
Sadece yoğurt çorbası yaptım onu da küçük kızım yemez yufka aldım onu da gözleme yapıp bırakacağım idare ederler artık bir şekilde

Gecmis olsun canm allah şifa versin

Eskişehir den selam olsun hepinize nasilsiniz herkes saglikci nerdeyse bende eczanede çalışıyorum kalfayim 3 senedir hastanede tibbi sekreterdim istifa ettim meslegime döndüm tekrar bugün güzel basladim güne fakat ogleden sonra kuru pasta yedim ara öğün olarak saydim 2 porsiyon yicegim meyveyi 1 porsiyon yedim aksam yemeginide 4 tane form misir patlagi yedim yarin tartı günüm 3 hafta olacak 91 den dusemedim yarinda boyle olursa diyete ara vericem sanirim stres yapıyorum olmassa akupunktur destegi alicam

Gecmis olsun canm allah şifa versin
Âmin canım teşekkür ederim

Hayırlı olsun canım benim memleketimdeymişsin sen

slm kızlar kızımı uyuttum sizlere bakayım dedim :)
nasılsınız iyisinizdir inşallah bi geçmişe bakayım bari

iyi yürüyüşler:)
benim içinde yürü
yürümem mi

benimki şu anda 9452de kaldı yine 10bini böremedim
ben 2 gündür iyi değildim ya bugün toparlamaya çalıştım ama bakalım bu cuma sen beni geçersin

yerin kulağı var derler.
yoktur yoktur

inşaallah ablacım, ne için olacak ameliyatı eşin?
çok geçmiş olsun şimdiden, rabbim kolaylıklar şifalar versin inşaallah, AMİN.

benimde annemlerin gelmesi perşembeye kaldı, çünkü annem baya kötü olmuş, hem üşütme hem grip.....
yılan hikayesi gibi oldu gelmeleride....
hayırlısı bakalım, 10gün yine kalıcaklar ama inşaallah.

şuan için:
10111

1tahıl
1süt
1meyve
1yağ
(başarılı)

ayyy kızlar geçmişi okurken gözlerimi açamadım çok uykum geldi yoruldum bugün ben yatmaya gidiyorum yrn görüşürüz inşallah

ben bunu beğendim ama kk izin vermedi

kıyamam ben ona yavrum benim haksızlığa gelemiyor demekki

ben guzel bir haberi paylasmak istiyorum sizlerle.benim kiskardesim hamile bugun de bebegin erkek oldugunu soylediler.cok mutluyum teyze oluyorum hem de cocuklarima arkadas geliyor. Ismi de Yaman olucak galiba.darisi herkezin basina
hayırlı olsun cnm Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeğinizi kucağınıza almanızı nasip etsin

geçmiş olsun cnm
benimde 6. sınıfta miyop ve astigmat çıkmıştı o zamandan beri gözlük kullanıyorum
benimde bir gözüm tembeldi dr sağlam gözün önünde ped koyup tembel gözü çalıştırmamı (bir nevi egzersiz yaptırmamı) söylemişti
ben rahat yapamamıştım ama artık çocuklar için göz pedleri satılıyor onlarla daha rahat egzersiz yapabilir

ayyy kızlar geçmişi okurken gözlerimi açamadım çok uykum geldi yoruldum bugün ben yatmaya gidiyorum yrn görüşürüz inşallah

ben bunu beğendim ama kk izin vermedi

tamamdır:) teşekkürler canımcım
hadi iyi geceler canım, bende yatarım birazdan.

inşaallah ablacım, ne için olacak ameliyatı eşin?
çok geçmiş olsun şimdiden, rabbim kolaylıklar şifalar versin inşaallah, AMİN.

Sağol meyracım ayaklarındaki vidalar çıkacak inşallah canım
Annenler de perşembeye kalmış sağlık olsun geç olsun da güç olmasın inşallah

Son düzenleme:

İyi geceler hasibecim
Hayriyecim tembellik için kardeşime de küçükken kapatma egzersizi vermişlerdi gerçekten faydası oluyor ama düzenli yapmak lazım tabii eğer Dr önerdiyse
Yeğeni olacak arkadaşım gözün aydın yeğenler çok tatlı oluyor benim çocuklar büyük yeğenlerim ufak torun gibi geliyor bana :)

Günaydın 😶 kimse yokmu ki 😶 ben yine geldim napıp edin beni listeye yazın 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrrrrr
bugün eşim interneti kzpatcak başka bir internete geçiş yapcak
yeni internetimiz bağlanasıya kadar buralarda olamıcam
beni özleyin artık azıcık ne yapalım
bu cuma bu yüzden olamıyabilirim gökçeye hatırlatırsınız bu hafta beni izinli yazar
seviyorum sizi

Günaydın canım en kısa zamanda aramızda olmani bekliyoruz seni ozlicem kendine iyi bak opuldun

Günaydın arkadaşlar...

10 yasında yok canım hiç fark etmedım gözluk kullanacak artıkta göz tembelliği korkuttu beni

Korkma canım arkadaşlar anlatmış nasıl olacağını düzenli kullanırsanız iyileşme bile olabilir...

Geçmiş olsun asucum ve kolay gelsin.....

Günaydın 😶 kimse yokmu ki 😶 ben yine geldim napıp edin beni listeye yazın 😊

Hoşgelidn bonus kişisi )

biz de seni seviyoruz...

Hoşbuldum yena kişisi hanım gişi seni 😍😍 bi evimde burası napim geldim yine 96 kiloyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…