merhaba arkadaşlar bugün giremedim.saat 11:00'De uyandık,kahvaltı ev işi derken çocukları babanneye verip nöbete geldim.şuanda geçmişi okuyamıyorum.hepinize iyi akşamlar.
İyi akşamlar
Bugünüm epey koşturmacayla geçti ama ortada bişey yok güya bolca yemek felan yapayım demiştim yarın hastane işlerimiz var eşim ameliyat olacak büyük ihtimal akşam eve çıkacağız ama tüm gün hastanede olacağız erkenden gideceğiz sonrasında eşim 20 gün raporlu olacak bunu da atlatalım inşallah son olur
Sadece yoğurt çorbası yaptım onu da küçük kızım yemez yufka aldım onu da gözleme yapıp bırakacağım idare ederler artık bir şekilde
Âmin canım teşekkür ederimGecmis olsun canm allah şifa versin
Eskişehir den selam olsun hepinize nasilsiniz herkes saglikci nerdeyse bende eczanede çalışıyorum kalfayim 3 senedir hastanede tibbi sekreterdim istifa ettim meslegime döndüm tekrar bugün güzel basladim güne fakat ogleden sonra kuru pasta yedim ara öğün olarak saydim 2 porsiyon yicegim meyveyi 1 porsiyon yedim aksam yemeginide 4 tane form misir patlagi yedim yarin tartı günüm 3 hafta olacak 91 den dusemedim yarinda boyle olursa diyete ara vericem sanirim stres yapıyorum olmassa akupunktur destegi alicam
yürümem miiyi yürüyüşler:)
benim içinde yürü
benimki şu anda 9452de kaldı yine 10bini böremedimAfiyet olsun canim aksam senin program 17 .00 da bitiyor sonra yeni gun sanirim.. Sayiyorsun bişeyleri hep :)
Sipa napsin sabah kalktı konfleks istedi .. Benim içnde rahat oldu :) baska birsey hazırlamam artık..
döke saca yiyor simdi :)
Canim benimadimsayar 1 ayda 1 kere 10 bin adımı yakaladı :) arkadasim iyi gelicektir yurumekk .. Ya sana yetisemezsem... Bende çıkıp yürüyeyim en iyisi :)
yoktur yokturyerin kulağı var derler.
İyi akşamlar
Bugünüm epey koşturmacayla geçti ama ortada bişey yok güya bolca yemek felan yapayım demiştim yarın hastane işlerimiz var eşim ameliyat olacak büyük ihtimal akşam eve çıkacağız ama tüm gün hastanede olacağız erkenden gideceğiz sonrasında eşim 20 gün raporlu olacak bunu da atlatalım inşallah son olur
Sadece yoğurt çorbası yaptım onu da küçük kızım yemez yufka aldım onu da gözleme yapıp bırakacağım idare ederler artık bir şekilde
ben bunu beğendimkuralsız olmaz tabiki, ama belli yerlerde belli özgürlüklerinde olması çok tabi mutlaka canım.
canım çocukların her yaşta bilinçleri, alımları, algıları farklı oluyor, oyüzden bir şeyi yaşı ile bir pedagog yada bir çocuk gelişimciye danışırsan o seni çok güzel aydınlatır, hani "elim yoruldu anne" dediğinde ne yapman gerektiğini sorarsan sana çok güzel ifade eder ne yapman gerektiğini o kişiler. tabi bunlar hep bir çocuğun güzel yetişmesi için inşaallah.
ve bence allahın sevgisinide usulüne uygun olarak çocuğun kalbine ufacıkken koymak lazım benceki ilerde hayat yolunda huzuru bulsun....
allah sevgisini ve dini bilgileri, ama tabi bu benim nacizane fikrim.
demek ismi kuzey:) güzelmiş ismi kuzeyciğin, bende su ismini seviyorum:))))
kvnin adı havva, kız torunu hiç yok, hepsi erkek, takıntılı, kız torunu olursa adı havva olacakmış, sanki kendi doğuracak:)
vesselam eşime bende dedimki birgün, birgün kızımız olursa adı havva su olabilir belki dedim, eşimde ne dese beğenirsin ne o öyle dedi; hava su toprak der gibi dedi:)))))
tamda anasın kızı olur ozaman burçlarla harmanlanarak:))))
ay güleceğim yoktu hiç
kıyamam ben ona yavrum benim haksızlığa gelemiyor demekkiSu cok güzel bir isim . Sen kütüğe su yazdırırsın esinin ailesi havva da diyebilir .iki isimli olur.ikinci isim olarak havva ismini kullanır.buyuyunce beğenirse ekletir nifus cüzdanına :) eşinin de gönlü olmuş olur ..
Eşimde kızımız olursa melek koyalım diyordu bende Zeynep istiyordum.. Cok severim Zeynep ismini :)
Kuzey gecen alisveis merkezinde anneannesi tarafından zorla sürüklenen ve ağlayan bir cimcimenin arkasından nasil bağırıyor bırakın onu ağlatmayın diyorum diye.yazik şaşırdılar kadinlar kuzeye ama şımarıyor kızımız ne yapalım dediler.kuzeyde olabilir bende şımarıyorum ağlatmayın arkadaşı dedi. Allahım dedim.. Benim oğlan kızların ağlamasına dayanamıyor :))
Rahatına cok düşkün o yüzden kendi yemiyor sipa
hayırlı olsun cnm Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeğinizi kucağınıza almanızı nasip etsinben guzel bir haberi paylasmak istiyorum sizlerle.benim kiskardesim hamile bugun de bebegin erkek oldugunu soylediler.cok mutluyum teyze oluyorum hem de cocuklarima arkadas geliyor. Ismi de Yaman olucak galiba.darisi herkezin basina
geçmiş olsun cnmselamun aleykum
nasılsınız kızlar ben pek ıyı deyılım oğlum tahtayı görememekten yakınıyordu bugun dr gıttık 3 numara astıgmat hemde göz tembelliği varmış çok uzuldum geç kalmışsınız dedı doktor ben kendıme kızıyorum nasıl fark etmedım
ayyy kızlar geçmişi okurken gözlerimi açamadım çok uykum geldi yoruldum bugün ben yatmaya gidiyorum yrn görüşürüz inşallah
ben bunu beğendimama kk izin vermedi
inşaallah ablacım, ne için olacak ameliyatı eşin?
çok geçmiş olsun şimdiden, rabbim kolaylıklar şifalar versin inşaallah, AMİN.
ayyy kızlar geçmişi okurken gözlerimi açamadım çok uykum geldi yoruldum bugün ben yatmaya gidiyorum yrn görüşürüz inşallah
ben bunu beğendimama kk izin vermedi
kıyamam ben ona yavrum benim haksızlığa gelemiyor demekki
hayırlı olsun cnm Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeğinizi kucağınıza almanızı nasip etsin
geçmiş olsun cnm
benimde 6. sınıfta miyop ve astigmat çıkmıştı o zamandan beri gözlük kullanıyorum
benimde bir gözüm tembeldi dr sağlam gözün önünde ped koyup tembel gözü çalıştırmamı (bir nevi egzersiz yaptırmamı) söylemişti
ben rahat yapamamıştım ama artık çocuklar için göz pedleri satılıyor onlarla daha rahat egzersiz yapabilir
Sağol meyracım ayaklarındaki vidalar çıkacak inşallah canım
Annenler de perşembeye kalmış sağlık olsun geç olsun da güç olmasın inşallah
Âmin canım teşekkür ederim
Hayırlı olsun canım benim memleketimdeymişsin sen
Esesin neresinden canim
Günaydın canım en kısa zamanda aramızda olmani bekliyoruz seni ozlicem kendine iyi bak opuldungünaydın kızlarrrrrrr
bugün eşim interneti kzpatcak başka bir internete geçiş yapcak
yeni internetimiz bağlanasıya kadar buralarda olamıcam
beni özleyin artık azıcık ne yapalım
bu cuma bu yüzden olamıyabilirim gökçeye hatırlatırsınız bu hafta beni izinli yazar
seviyorum sizi
10 yasında yok canım hiç fark etmedım gözluk kullanacak artıkta göz tembelliği korkuttu beni
İyi akşamlar
Günaydın 😶 kimse yokmu ki 😶 ben yine geldim napıp edin beni listeye yazın 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın kızlarrrrrrr
bugün eşim interneti kzpatcak başka bir internete geçiş yapcak
yeni internetimiz bağlanasıya kadar buralarda olamıcam
beni özleyin artık azıcık ne yapalım
bu cuma bu yüzden olamıyabilirim gökçeye hatırlatırsınız bu hafta beni izinli yazar
seviyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?