Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet sınırda ama tehlikeli değil demekki. Canim ben yürüyüşe çıkıyorum .. Hadi sende evde isin yoksa bana uzaktan uzaktan eşlik et :)

Kuzummm Gidiyorum ve kitaba bakıyorum.yolumun üzerinde birkaç kitapçı var.bakicam kitaba:)
Opuldun cok..

Son düzenleme:
3-4gündür üst üste kahve içince midem rahatsız oldu şimdi biraz, gidip 1sb meyan kökü demleyeyimde içeyim bari....
yaşa sen meyan kökü....

bende öptüm:)
senin sınırda çıkan insülin direncimi? ben pek bilmiyorum insülin direnci durumunu? evetse tedavisi mümkünmüymüş? mümkünse nasılmış? birde tedavi için zaman gereklimiymiş? başka bilen arkadaşlarım varsa onlarda beni aydınlatırsa çok sevinirim bu konuda.....:26:
buna cevabı sonra yazarsın sen şimdi işine bak canım benim:)

Bugün pazara gittim peynir aldım bir sürü her yer yemyeşil kendimi alamadım.
Yeşillikler taze soğanlar, taze sarımsaklar, semizotu
Minik minik salatalık ve domates aldım canım çok çekti güzel de kokuyordu...

Eve gelince çay demledim 2 yumurtadan salata yaptım ama koca bir tabak oldu...Bulduğum her yeşili doğradım içine..
ÖZetle sabah akşam karatay kahvaltı. yalnız peynirim fazla oldu çok kaçırdım..
Yürüyüşe gidemeyecğim bugün. kızım arkadaşının doğum günü nedeniyle dışarıda eşim gelince hasta ziyaretine gideceğiz..
Erken dönersem belki leslie yaparım...

bence ilacı kullan bir süre.bayağı yüksek değerlerin..Tatlı ihtiyacını frenler..Daha rahat devam edersin...
ayrıca kızı pusetine koy her gün çık yürü yürüyüş de insülin direncini kırıyormuş..

İnsülin direncinin tedavisi zayıflamak meyracım...ŞEker hastalığının habercisi bir nevi..
dikkatli olmak ve önemsemek gerek...
uzmanlar ikiye ayrılıyor bu konuda.. bir taraf az ve sık yiyerek kırlrır diyor diğer taraf ara öğünü çıkartıp beslenmeyi öneriyor...

Her zaman çıkamıyorum bazen hiç çıkmıyorum ne işim bitiyo ne işe yarar bişy yapabiliyorum bu karamsarlık bitiriyo beni. Havalar güzel artık daha rahat çıkarm çıkmak isterim inş. Bu kiloyu vermezsem bi kaç sene içinde şeker hastasıyım yeni yemk yedim mesela doydumda planladığmdan fazla yedim kısa bi süre sonra yine yeme ihtiyacım yani isteğim oluyo böyleböyle aşarım inş bunu. Bende ilacı kullanim diye düşünüyorm belki yardmcı olur tekrar bi gitmem lazm dr a sanırm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hatta bazı diyetisyenler iştahı kontrol altına almak için danışanlarına metformin içerikli ilaç öneriyormuş...
Emzirmiyorsan kullan...

Karatay ara öğünleri kaldırın yağ yakımını engelliyo diyo gürkan kubilay kim ara öğünde yemeyim derse hadi ordan deyin diyo. Bi gerçek varki oda aç kalmadan yada yeterli hareket yapmadan yağ yakımı olmuyo. Tamamen herşeyi kesincede vücut koruma amaçlı depo yapıyomuş. Şimdi napsın bu bonus kafam

Hatta bazı diyetisyenler iştahı kontrol altına almak için danışanlarına metformin içerikli ilaç öneriyormuş...
Emzirmiyorsan kullan...

Hah o içerikten işte bana verdiği ilaçta ya aslında benim kafama takıldı öyle sordum dr a eşimdede aynı sorun var onunki çok yüksekti 30 larda günde iki ilaç kullanıyo. Benimki daha az ama banada veren dr başka hiçbir öneride bulunmadan günde iki tane aynı ilaçtan verdi. Bende çok güvenemedim tanıdık dr a sordum işte yani o zamandan yapablseydm şu an on kilo çoktn gitmşti

Dr doğru olanı söyledi ama yapamadım sınırı yeni geçmişken daha fazla kontrolden çıkmadan vucut kendisi dengelesin demek istedi ama yapamadım ben inş bundan sonrası iyi olur 😊

:))))) bende salı günü gitmiştim ilaçsız doğal diye körpe bi semizotu almıştım nerdende almışım bi saat yıkamaya uğraştm çok minik hiç böylesini almamştım bezdirdi beni resmen. Sen karataymı yapıyosun

hımm anladım ablacım, allah korusun şeker hastalığındanda hepimizi inşaallah.
ama bildiğim kadarıylada her kilolu insanda da insülin direnci yok, hani onun için sormuştum tedavisi nasıl acaba diye.
her kilolu insanda insülin direncinin olmadığı doğru bir bilgi değilmi? yanlışmı biliyorum acaba bunu....
teşekkür ederim ayrıca ablacım cevap içinde

iyi olmuş ablam, afiyetle ham yapın inşaallah:)
dün bende gittim pazara, sen taze sarımsaklar diyince komik bişey yaşamıştım dün pazarda o geldi aklıma şimdi.
halbuki çok yakın olmasamda biliyorum taze sarımsağı ama kafam dönmüş, çünkü bi yandan yağmur yağıyordu, bi yandan şemsiyeyi tutuyordum ve kalabalık.
neyse taze sarımsakları görünce bu da ne ki dedim içimden pırasa desem değil, yeşil soğan desem değil; bende adama sordum bu pırasamı dedim:))))
adamda yüzüme tuhaf tuhaf bakıp sarımsak bu abla dedi:)
hııı tamam diyip kayboldum ortadan bende hemen:).....
karizma yerlerde.....

hoşgeldin:)
geçmiş olsun bu arada canım.
tatlı krizlerin oluyormu?

Gecmis olsun

gecmis olsun her isde bir hayir vardir gec olsun guc olmasin

insulin direnci vucudunuzun gidalara verdigi tepkidir tedavi edilmezse bir sonraki safhasi şeker hastaligidir metaform,glukofaj,glukobay vb gibi ilaclarla tedavisi mumkundur
bende 0,4 birim yuksekdi bu bile kilo vermeme engelmis 6 ay duzenli ilac kullanimi,spor ve dietle normale dondum ama bu surecte glisemix indexi yuksek gidalari cok az tukettim yani asiri dikkat ettim

vucutta insulin direnci olusmamasi icin size bir diyetisyen meslek sirri veriyim :
"glisemix indexi yuksek bir gida yediginizde(muz vb ) yaninda mutlaka protein (süt) yada posali gidalar tuketin"
not: gi yuksek gidalari googledan bulabilirsiniz

umarim yardimci olabilmisimdir

ogulcuklarim cok gecmis olsun ama bazi hastaliklar hos guzel olmasada halimize sukretmek gerek bnm 2,5 yasindaki yegenin gozunde teshis edilemiyen bir sebepten dolayi gorme kaybi var bugun muayne esnasinda 4 aylik bir bebek 23 numara gozluk takiodu en yuksek numara 24 dur ve o 4 aylik bebegin ilerde kor olma ihtimali cok yuksek hep diorum ya allah o gunahsiz sebil subyani korusun

bu arada bgn 6. Gun ve bnm migrenim hala gecmedi bugun ufakligi ameliyathanede bayiltip 2 prof 2 docent muayne etti ve cikisda bize soledikleri kesin teshis koyamadik ne hastaliklar var ne oldugunu bilemiosun ki tedavi edesin simdi istanbul ve ankaradaki turkiyenin en iyi doktorlarina muayneye gidilecek umarim gozunu almazlar...
bugun diyet yalan oldu her zamanki gibi 2 gun yapip 3. Gun bozuyorum pofff...

Herkese selam kızlar. Bugun adım ölçerim 10 bin adımı gecti :) sonunda bunuda gördüm :)
3-4gündür üst üste kahve içince midem rahatsız oldu şimdi biraz, gidip 1sb meyan kökü demleyeyimde içeyim bari....
yaşa sen meyan kökü....
Canimcim simdi nasıl oldun.bende dün soylemesi ayıp et yedim sanki hala migdemdeymis gibi hissediyorum...taş varmış gibi. ..
kuzum arkadaslar güzel açıklamışlar sagolsunlar.. Aralık 2.5 ile 25 arası sanirim benim 5 cikti .sorun yok simdilik..

Ben bitkilere ne kadarda uzağım.. Kuzu kulağını bile yeni keşfettim:)

Burcucum aklına kötü seyler getirme insallah basit birseydir.korktugunuz gibi olmaz.insallah yakında güzel sonuclar alırsınız.

İns. Cnm ya ilkkez bir Bu kdr uzuldum

Dönmeni bekliyoruz canım

sağol ablacım.
sorunsuz geçer inşaallah bu ameliyatta ablacım, tekrar allah kolaylık versin.
öptüm seni

görüşürüüüz

Herkese çok teşekkür ederim atlattık şükür evdeyiz şimdi 1 ay raporlu eşim
Meyracım çok sevindim kilo vermene
Nevincim başınız sağolsun
Burcu sizin minik hastaya da şifalar dilerim
Bonus hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…