Evet sınırda ama tehlikeli değil demekki. Canim ben yürüyüşe çıkıyorum .. Hadi sende evde isin yoksa bana uzaktan uzaktan eşlik et :)Hoşbuldumm Aminnn inş hep beraber ulaşalım hedeflere .O cadı tatlı olmazmı aynı ben �� sınır 17 ymiş benimki 17.8 çıkmıştı çok fazla geçmediği için dr kilo verirsen düzelebilr demişti bunun ilerisi şeker hastalığı ihtimali malesef
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sağol canım, sanki bencede işe yarıyor gibi bu sayarak zayıfla metodu:).... dr zaman....
bazen duraksama dönemleri olur canım kilo verme mücadelesinde, bizim yapmamız gereken hep yılmadan yine yeni yeniden yola devam etmeye çalışmak bence canımcım.
dediğin gibi herşeyin hayırlısı....
sağolasın, zaman göstercek canım bunu.
başınız sağolsun, allah rahmet eylesin.
allaha emanet ol.
çok sağol ablacım, inan bende çok sevindim:)
en son bu kiloya nişanlıyken inmiştim:)ohooo 3,5sene önce yani.
hayırlısı herşeyin.
Evet sınırda ama tehlikeli değil demekki. Canim ben yürüyüşe çıkıyorum .. Hadi sende evde isin yoksa bana uzaktan uzaktan eşlik et :)
Kuzummm Gidiyorum ve kitaba bakıyorum.yolumun üzerinde birkaç kitapçı var.bakicam kitaba:)
Opuldun cok..
Hoşbuldumm Aminnn inş hep beraber ulaşalım hedeflere .O cadı tatlı olmazmı aynı ben 😜 sınır 17 ymiş benimki 17.8 çıkmıştı çok fazla geçmediği için dr kilo verirsen düzelebilr demişti bunun ilerisi şeker hastalığı ihtimali malesef
bende öptüm:)
senin sınırda çıkan insülin direncimi? ben pek bilmiyorum insülin direnci durumunu? evetse tedavisi mümkünmüymüş? mümkünse nasılmış? birde tedavi için zaman gereklimiymiş? başka bilen arkadaşlarım varsa onlarda beni aydınlatırsa çok sevinirim bu konuda.....:26:
buna cevabı sonra yazarsın sen şimdi işine bak canım benim:)
bence ilacı kullan bir süre.bayağı yüksek değerlerin..Tatlı ihtiyacını frenler..Daha rahat devam edersin...
ayrıca kızı pusetine koy her gün çık yürü yürüyüş de insülin direncini kırıyormuş..
Her zaman çıkamıyorum bazen hiç çıkmıyorum ne işim bitiyo ne işe yarar bişy yapabiliyorum bu karamsarlık bitiriyo beni. Havalar güzel artık daha rahat çıkarm çıkmak isterim inş. Bu kiloyu vermezsem bi kaç sene içinde şeker hastasıyım yeni yemk yedim mesela doydumda planladığmdan fazla yedim kısa bi süre sonra yine yeme ihtiyacım yani isteğim oluyo böyleböyle aşarım inş bunu. Bende ilacı kullanim diye düşünüyorm belki yardmcı olur tekrar bi gitmem lazm dr a sanırm
Hatta bazı diyetisyenler iştahı kontrol altına almak için danışanlarına metformin içerikli ilaç öneriyormuş...
Emzirmiyorsan kullan...
Bugün pazara gittim peynir aldım bir sürüher yer yemyeşil kendimi alamadım.
Yeşillikler taze soğanlar, taze sarımsaklar, semizotu
Minik minik salatalık ve domates aldım canım çok çekti güzel de kokuyordu...
Eve gelince çay demledim 2 yumurtadan salata yaptım ama koca bir tabak oldu...Bulduğum her yeşili doğradım içine..
ÖZetle sabah akşam karatay kahvaltı. yalnız peynirim fazla oldu çok kaçırdım..
Yürüyüşe gidemeyecğim bugün. kızım arkadaşının doğum günü nedeniyle dışarıda eşim gelince hasta ziyaretine gideceğiz..
Erken dönersem belki leslie yaparım...
İnsülin direncinin tedavisi zayıflamak meyracım...ŞEker hastalığının habercisi bir nevi..
dikkatli olmak ve önemsemek gerek...
uzmanlar ikiye ayrılıyor bu konuda.. bir taraf az ve sık yiyerek kırlrır diyor diğer taraf ara öğünü çıkartıp beslenmeyi öneriyor...
Bugün pazara gittim peynir aldım bir sürüher yer yemyeşil kendimi alamadım.
Yeşillikler taze soğanlar, taze sarımsaklar, semizotu
Minik minik salatalık ve domates aldım canım çok çekti güzel de kokuyordu...
Eve gelince çay demledim 2 yumurtadan salata yaptım ama koca bir tabak oldu...Bulduğum her yeşili doğradım içine..
ÖZetle sabah akşam karatay kahvaltı. yalnız peynirim fazla oldu çok kaçırdım..
Yürüyüşe gidemeyecğim bugün. kızım arkadaşının doğum günü nedeniyle dışarıda eşim gelince hasta ziyaretine gideceğiz..
Erken dönersem belki leslie yaparım...
Hoşbuldumm Aminnn inş hep beraber ulaşalım hedeflere .O cadı tatlı olmazmı aynı ben 😜 sınır 17 ymiş benimki 17.8 çıkmıştı çok fazla geçmediği için dr kilo verirsen düzelebilr demişti bunun ilerisi şeker hastalığı ihtimali malesef
İyi akşamlar
Bugünüm epey koşturmacayla geçti ama ortada bişey yok güya bolca yemek felan yapayım demiştim yarın hastane işlerimiz var eşim ameliyat olacak büyük ihtimal akşam eve çıkacağız ama tüm gün hastanede olacağız erkenden gideceğiz sonrasında eşim 20 gün raporlu olacak bunu da atlatalım inşallah son olur
Sadece yoğurt çorbası yaptım onu da küçük kızım yemez yufka aldım onu da gözleme yapıp bırakacağım idare ederler artık bir şekilde
benimde annemlerin gelmesi perşembeye kaldı, çünkü annem baya kötü olmuş, hem üşütme hem grip.....
yılan hikayesi gibi oldu gelmeleride....
hayırlısı bakalım, 10gün yine kalıcaklar ama inşaallah.
şuan için:
10111
1tahıl
1süt
1meyve
1yağ
(başarılı)
bende öptüm:)
senin sınırda çıkan insülin direncimi? ben pek bilmiyorum insülin direnci durumunu? evetse tedavisi mümkünmüymüş? mümkünse nasılmış? birde tedavi için zaman gereklimiymiş? başka bilen arkadaşlarım varsa onlarda beni aydınlatırsa çok sevinirim bu konuda.....:26:
Canimcim simdi nasıl oldun.bende dün soylemesi ayıp et yedim sanki hala migdemdeymis gibi hissediyorum...taş varmış gibi. ..3-4gündür üst üste kahve içince midem rahatsız oldu şimdi biraz, gidip 1sb meyan kökü demleyeyimde içeyim bari....
yaşa sen meyan kökü....
kuzum arkadaslar güzel açıklamışlar sagolsunlar.. Aralık 2.5 ile 25 arası sanirim benim 5 cikti .sorun yok simdilik..bende öptüm:)
Ben bitkilere ne kadarda uzağım.. Kuzu kulağını bile yeni keşfettim:)iyi olmuş ablam, afiyetle ham yapın inşaallah:)
dün bende gittim pazara, sen taze sarımsaklar diyince komik bişey yaşamıştım dün pazarda o geldi aklıma şimdi.
halbuki çok yakın olmasamda biliyorum taze sarımsağı ama kafam dönmüş, çünkü bi yandan yağmur yağıyordu, bi yandan şemsiyeyi tutuyordum ve kalabalık.
neyse taze sarımsakları görünce bu da ne ki dedim içimden pırasa desem değil, yeşil soğan desem değil; bende adama sordum bu pırasamı dedim:))))
adamda yüzüme tuhaf tuhaf bakıp sarımsak bu abla dedi:)
hııı tamam diyip kayboldum ortadan bende hemen:).....
karizma yerlerde.....
hoşgeldin:)
geçmiş olsun bu arada canım.
tatlı krizlerin oluyormu?
Burcucum aklına kötü seyler getirme insallah basit birseydir.korktugunuz gibi olmaz.insallah yakında güzel sonuclar alırsınız.Gecmis olsun
gecmis olsun her isde bir hayir vardir gec olsun guc olmasin
insulin direnci vucudunuzun gidalara verdigi tepkidir tedavi edilmezse bir sonraki safhasi şeker hastaligidir metaform,glukofaj,glukobay vb gibi ilaclarla tedavisi mumkundur
bende 0,4 birim yuksekdi bu bile kilo vermeme engelmis 6 ay duzenli ilac kullanimi,spor ve dietle normale dondum ama bu surecte glisemix indexi yuksek gidalari cok az tukettim yani asiri dikkat ettim
vucutta insulin direnci olusmamasi icin size bir diyetisyen meslek sirri veriyim :
"glisemix indexi yuksek bir gida yediginizde(muz vb ) yaninda mutlaka protein (süt) yada posali gidalar tuketin"
not: gi yuksek gidalari googledan bulabilirsiniz
umarim yardimci olabilmisimdir
ogulcuklarim cok gecmis olsun ama bazi hastaliklar hos guzel olmasada halimize sukretmek gerek bnm 2,5 yasindaki yegenin gozunde teshis edilemiyen bir sebepten dolayi gorme kaybi var bugun muayne esnasinda 4 aylik bir bebek 23 numara gozluk takiodu en yuksek numara 24 dur ve o 4 aylik bebegin ilerde kor olma ihtimali cok yuksek hep diorum ya allah o gunahsiz sebil subyani korusun
bu arada bgn 6. Gun ve bnm migrenim hala gecmedi bugun ufakligi ameliyathanede bayiltip 2 prof 2 docent muayne etti ve cikisda bize soledikleri kesin teshis koyamadik ne hastaliklar var ne oldugunu bilemiosun ki tedavi edesin simdi istanbul ve ankaradaki turkiyenin en iyi doktorlarina muayneye gidilecek umarim gozunu almazlar...
bugun diyet yalan oldu her zamanki gibi 2 gun yapip 3. Gun bozuyorum pofff...
Herkese selam kızlar. Bugun adım ölçerim 10 bin adımı gecti :) sonunda bunuda gördüm :)
Canimcim simdi nasıl oldun.bende dün soylemesi ayıp et yedim sanki hala migdemdeymis gibi hissediyorum...taş varmış gibi. ..
kuzum arkadaslar güzel açıklamışlar sagolsunlar.. Aralık 2.5 ile 25 arası sanirim benim 5 cikti .sorun yok simdilik..
Ben bitkilere ne kadarda uzağım.. Kuzu kulağını bile yeni keşfettim:)
Burcucum aklına kötü seyler getirme insallah basit birseydir.korktugunuz gibi olmaz.insallah yakında güzel sonuclar alırsınız.
İns. Cnm ya ilkkez birBu kdr uzuldum
Dönmeni bekliyoruz canımgünaydın kızlarrrrrrr
bugün eşim interneti kzpatcak başka bir internete geçiş yapcak
yeni internetimiz bağlanasıya kadar buralarda olamıcam
beni özleyin artık azıcık ne yapalım
bu cuma bu yüzden olamıyabilirim gökçeye hatırlatırsınız bu hafta beni izinli yazar
seviyorum sizi
Günaydın arkadaşlar...
Korkma canım arkadaşlar anlatmış nasıl olacağını düzenli kullanırsanız iyileşme bile olabilir...
Geçmiş olsun asucum ve kolay gelsin.....
Hoşgelidn bonus kişisi)
biz de seni seviyoruz...
Gider gider kuzum azmedince herşey hallolur..
hoşgeldinnn
kuzuya daha nice nice sağlıklı yaşlar
hoşgeldin azmin daim olsun
oyyy diş deme hemşom ama geçmişler olsun asumm
canım ösledim senii.Allah sabır versin sana rabbim yardım etsin
Canım geçmiş olsun herkes hemen hemen hemfikir şeyler yazmış umarım kısa sürede düzelir oğluşunun gözleri
Enişteye çok çokk geçmiş olsun kuzum benim kardeşte de aynı durumlar olucak demekki vida, platin sonra çıkarılıyor
Asum bi hemşomuz daha olmuşbende eskişehirliyim
hoşgeldinnn sanırım eski üylerdensin
selamün aleyküm.....
benimde misafirim gelicek yarım saat 1saatten.
kızlar çok mutluyum, neden derseniz bugün tartıldım, iyi kilo vermişim:)
şuan 94.6kiloyumgiden 4.4kg.
gözlerime inanamadım.....
ama asıl önemli olan kiloyu koruyabilmek diyorum.....
canımda nasıl çay istiyo, neyse misafirim gelince onunla içerim artık, birazdan koyarım zaten çayıda.
görüşürüz kızçeler
şuan için:
32221
3tahıl
2et
2süt
2meyve
1yağ
(başarılı)
sağol ablacım.
sorunsuz geçer inşaallah bu ameliyatta ablacım, tekrar allah kolaylık versin.
öptüm seni
görüşürüüüz
hastane ev iş yordu herşey bu sıra beni...
dayım vefat etti memlekete git gel bir de iş yerinde de durumlar sıkıntılı olunca çığlık atasım var...
şimdiden geçmiş olsun, Allah şifa versin...
Meyracım şimdi farkettim ne güzel kilo vermişsin maşaAllah sonunda kırdın mı şeytanın bacağını...
bende özledim ablam... amin Allah yardımcımız olsun...
Herkese çok teşekkür ederim atlattık şükür evdeyiz şimdi 1 ay raporlu eşimGecmis olsun
gecmis olsun her isde bir hayir vardir gec olsun guc olmasin
insulin direnci vucudunuzun gidalara verdigi tepkidir tedavi edilmezse bir sonraki safhasi şeker hastaligidir metaform,glukofaj,glukobay vb gibi ilaclarla tedavisi mumkundur
bende 0,4 birim yuksekdi bu bile kilo vermeme engelmis 6 ay duzenli ilac kullanimi,spor ve dietle normale dondum ama bu surecte glisemix indexi yuksek gidalari cok az tukettim yani asiri dikkat ettim
vucutta insulin direnci olusmamasi icin size bir diyetisyen meslek sirri veriyim :
"glisemix indexi yuksek bir gida yediginizde(muz vb ) yaninda mutlaka protein (süt) yada posali gidalar tuketin"
not: gi yuksek gidalari googledan bulabilirsiniz
umarim yardimci olabilmisimdir
ogulcuklarim cok gecmis olsun ama bazi hastaliklar hos guzel olmasada halimize sukretmek gerek bnm 2,5 yasindaki yegenin gozunde teshis edilemiyen bir sebepten dolayi gorme kaybi var bugun muayne esnasinda 4 aylik bir bebek 23 numara gozluk takiodu en yuksek numara 24 dur ve o 4 aylik bebegin ilerde kor olma ihtimali cok yuksek hep diorum ya allah o gunahsiz sebil subyani korusun
bu arada bgn 6. Gun ve bnm migrenim hala gecmedi bugun ufakligi ameliyathanede bayiltip 2 prof 2 docent muayne etti ve cikisda bize soledikleri kesin teshis koyamadik ne hastaliklar var ne oldugunu bilemiosun ki tedavi edesin simdi istanbul ve ankaradaki turkiyenin en iyi doktorlarina muayneye gidilecek umarim gozunu almazlar...
bugun diyet yalan oldu her zamanki gibi 2 gun yapip 3. Gun bozuyorum pofff...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?